jännittää

yleinenTags:

Moikka! Ihanaa uutta viikkoa 🙂 Vedellään ihan viimesiä täällä .com puolella ja pian nokka kohti Anna.fi sivustoa. Tämä syksy toikin eteen aika paljon muutoksia ja jänniä tapahtumia. Välillä oikein yritän työntää kaikki asiat pois mielestä sillä monetkaan asiat eivät ole tällä hetkellä omissa käsissä. Lapset ovat mitä parasta seuraa silloin kun joku asia jännittää tai pahimmillaan stressaa. Asioiden perspektiivi muuttuu sekunnissa kun katsoo pientä hymyilevää ja leikkivää pikkuista. Käykö teillä näin?

Tältä viikolta odotukset ovat korkealla. Yksi asunto on tällä hetkellä erittäin potentiaalinen ja selvitellään kaikkea siihen liittyvää remonttia jne. Toinen iso homma on tämän blogin siirto. Jännittävää!

Kohta lähdetään treffaamaan lapsuuden ystävääni ja hänen tytärtään puistoon. Tuulisessa syyssäässä on kyllä kiva saada seuraa ulkopuuhiin.

Ihanaa viikkoa! <3Sara

ps. Hei, aivan pakko hehkuttaa näitä kenkiä mitkä löysin naapurin vinkkaamana XXL:stä. Sattui löytymään mun koko ja hintaan 29e (!!!). Olin jo varma, että feikki Niket kyseessä :D. Nyt mä tallustan sitten samoissa tossuissa naapurin ystäväni kanssa. Kiva! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Martta 10.10.2016

  Moi! Mulla on melkein samanlaiset Niken lenkkarit kun sulla! Itsekin olen kyllä tykännyt☺

  Vastaa
 2. Mimmi 11.10.2016

  Ei vitsit ootte löytänyt potentiaalisen asunnon ? toivottavasti menee kaikki asiat hyvin ja pääsette pian uuteen kotiin ???

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.10.2016

   Noooo, hitisit, ei se sitten niin mennyt.. Mutta ehkä seuraava 😉 <3

   Vastaa