Käden käänteessä

yleinen
sara1 saran-rullat

Moikka! Mä kävin muutama viikko takaperin kokkailemassa Apetinan herkuilla Sampo Marjomaan kanssa. Vitsit miten mua jännitti kun en ole montaa kertaa esiintynyt telkkarissa omana itsenäni. Se onkin muuten niin miljoona kertaa helpompaa olla jonkun roolin takana. Onnekseni kuvauksissa oli super ihana ja lämmin tunnelma joten ei tarvinnut jännittää kovinkaan kauaa.

Niinkuin varmasti tiedätte, tykkään kokata tosi paljon. Olin innoissani, että pääsin nimenomaan kokkiohjelmaan, koska ruoka on vaan niin parasta.

Meidän valmistamasta ruuasta tuli super hyvää! Vitsailinkin kuvauksissa, että saanko ottaa sapuskat mukaan!? 😀 Ollaan itseasiassa tehty tätä ruokaa jo muutamaan otteeseen kotona. Nopeaa&Helppoa= kaksi lempparia! Munakoisoa en oo osannut aikasemmin oikein käyttää, joten oli kiva löytää uusi resepti.

Rakastan juustoja ja käytänkin ruuanvalmistuksessa paljon useammin juustoja kuin esim kermoja. Mitenkäs te? Meiltä löytyy tälläkin hetkellä kaapista Apetinan feta purnukoita muutamaa erilaista.

Käykää katsomassa tuo muutaman minuutin klippi ja pistäkää kommenttia. Tämä sama jakso tulee huomenna Liviltä ulos klo:19.55, joten pääsette kurkkaamaan sen etukäteen. Kannattaa myös tsekata ohjelman Käden käänteessä muiden vieraiden jaksot youtubesta. Muutama on jo julkaistu ja loput tulossa! <3Sara

*yhteistyössä Apetina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Jenna 19.10.2016

  Älyttömän kiva pätkä! Laitoin heti nauhotuksen valmiiksi ettei pääse unohtumaan!:) oot niin aurinkoinen että hymy tarttuu ruudun tälle puolelle <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.10.2016

   Hehee, jee! Se pätkä on sama kuin tässä blogissa! 🙂

   Vastaa
 2. kaisu 19.10.2016

  Hauska video ? Ja ruoka näytti hyvältä, mä voisin kehittää tosta jonkun täysin kasvisversion ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.10.2016

   😀 hehe!
   Joo hei itseasiassa mekin tehtiin kasviversioita ja toimi tosi hyvin 🙂 Resepti löytyy apetinan sivuilta, tosin se taitaa olla se lihallinne versio 🙂

   Vastaa
 3. ester 20.10.2016

  Oot kyllä hyvä Sara tuossa ruoka videossa.:D Tuleeko sulle muuten ikinä mitään paineita kameran edessä tai jossain muussa tilanteessa vaan et onko se helppoa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.10.2016

   hehe, kiitti 🙂
   No tietty se jännittää eikä oo aina niin helppoa.. Mutta tykkään kuitenkin 🙂

   Vastaa