pyyhkeitä

yleinen

Heippa! Enpä ajatellut ihan äkkiä, että kirjoittelisin teille pyyhkeistä. 😀 Nooh, tää on kuitenkin ollut mun mielen päällä aika kauan ja nyt kun viimein sain asian hoidettua, tuli siitä ajankohtainen. Meillä nimittäin pyyhe kavalkadi on koostunut porukoilta kulkeneista hajanaisista pyyhkeistä ja muutamista uusista hankinnoista. Pointtina kuitenkin se että on löytynyt ruutua, raitaa, värikästä, kuviollista jne jne. Ei mitään yhtenäistä linjaa vaan toinen toistaan karseampia pyyhkeitä. Kuitenkaan pyyhkeet eivät ole olleet asap ostoslistalla, koska ne ovat ajaneet hyvin asiansa ja pysyneet kaapissa piilossa.

Nyt kuitenkin päädyin korjaamaan asian, kun huomasin kodin1 kaikkien pyyhkeiden olevan -40%. Mietin pitkään mitä pyyhkeitä ostaisin ja yritin vertailla niiden tuntumaa. Luhta tuntui karkealta, jostain lähti nukkaa jne. Päädyin ostamaan yhden Kodin1/Anttilan oman merkin pyyhkeen kotiin kokeiluun ja ihastuin siihen täysin. Niinpä kävin seuraavana päivänä ostamssa täydennystä ja nyt meiltä löytyy kolme beigeä ja kolme hailakan vaaleanpunaista pyyhettä. Väreiksi halusin nimeomaan vaaleat sävyt jotta niitä pystyisi pesemään mahdollisimman monien pyykkien joukossa.

Nyt vanhat ja sekalaiset pyyhkeet ovat saaneet väsityä ja pehmeät, uudet sekä kauniit ovat tilalla. Uuteen kotiin jotain mukavaa vietävää. 🙂 Onko teillä ollut samaa sekalaisuutta pyyhkeissä? Entä onko joku lemppari pyyhemerkki, kuulisin mieluusti!? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

27 kommenttia

 1. Meillä on kaapit täynnä ties mistä saatuja pyyhkeitä. Sama homma on odottanut meitä ja pitäisi joskus ostaa ihan uusia ihania pyyhkeitä vanhojen kulahtaneiden tilalle.

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.10.2016

   Jep.. kuulostaa tutulta 🙂 Onneksi pyyhkeillä ei ole niin väliä! Mutta yllättävän paljon pirusti pieni freesaus!

   Vastaa
 2. Mäwaan 19.10.2016

  Mulla on kotona Ikeasta ostettuja muutaman euron isompia pyyhkeitä ja olen ollut erittäin tyytyväinen niihin! Yllättävän hyviä ja pehmosia halpispyyhkeiksi, eikä haittaa vaikka joskus tahraantuisi ym. koska ovat niin edullisia. Käsipyyhkeet ovat pieniä Finlaysonin käsipyyhkeitä ja olen pettynyt niihin, kun miettii, että merkkituote on kyseessä. Käsipyyhkeet ovat läpimärkiä parin käyttökerran jälkeen, joten saa melkein aina pitää kuivauspattereilla roikkumassa, että ovat kuivia seuraavalla käyttökerralla.

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.10.2016

   Okeei hei kiitos kun kerroit omia kokemuksia 🙂 Tietääpähän mitä pikkupyyhkeitä ei osta uuteen kotiin 🙂
   Mahtia että ikea toimii!

   Vastaa
 3. Kake 19.10.2016

  Tuolla oli kirjoitus virhe. Siellä luki väsityä 🙂

  Vastaa
 4. MIMMI 19.10.2016

  Täällä sama homma! Kaappeihin on aina kertynyt jostain saatuja erilaisia pyyhkeitä. Muutamia oon ostellut lisää ja heittänyt vanhoja kulahtaneita pois, mutta silti niitä kulahtaneita piisaa ? Nyt ajattelinkin että laitan ens vuonna sit häälahjatoivelistalle kunnon laadukkaita käsipyyhkeitä, että saisi vanhay pois ja kestäviä, kauniita pyyhkeitä tilalle ? kummasti vaan tääkin näin hassulta tuntuva asia saa mietityttämään usein ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.10.2016

   Joo meillä täysin sama tilanne oli 😀
   hei totta, toihan on loistava idea häiden lahjalistalle 🙂 jes! <3

   Vastaa
 5. Marje 19.10.2016

  Meillä on alesta ostettuja Luhdan pyyhkeitä. Ihan loistavia! Ei mene mikskikään, on imukykyisiä, eikä tuu edes niitä kuuluisia langannousuja. Yhden käytön jälkeen pehmenee ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.10.2016

   Joo, hei oon kuullut kyllä tosi paljon hyvää luhdasta ja siskonikin vannoo sen nimeen 🙂 Kiva että toimii teillä!

   Vastaa
 6. Jumpsukka 19.10.2016

  Mulla on kotonani aika paljon Luhta-merkkisiä pyyhkeitä. Ja tosiaan vihaan myös meidän pyyhkeitä.. Tämä on mun ja miehen ensimmäinen yhteinen koti, joten vielä on molempien omista kodeista sekalaista tavaraa. Astiat ja pyyhkeet ja lakanat on todella rumia ja sekalaisia. Ajattelin, että pikku hiljaa alan vaihtamaan astiaston Iittalaan ja lakanat yhdenlaisiksi (tottakai vieraille voi hyväkuntoiset vanhemmat jättää kaappiin) ja pyyhkeet siisteiksi ja samanlaisiksi. 🙂 Tästä sain inspistä ja just hyvä tuo, kun ottaa hempeitä värejä, niin voi useamman laisten pyykkien kanssa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.10.2016

   Tuttu tunne.. meillä sama homma 🙂 mutta nimenomaan pikku hiljaa, onneksi nää ei ole semmosia juttuja etät pitäisi olla heti kunnossa. Ja ainakin meillä näistä on kiinnostunut kunnolla vaan mä 😀 joteeen eipä se nyt niin tärkeää ole 😀
   Ihanaa loppuviikkoa <3

   Vastaa
 7. Taskuapinat 19.10.2016

  Meillä kanssa sekalainen seurakunta pyyhkeitä ? lakanat uusin tätä uutta kotia varten.
  Ikeassa on ihania tosi pikkusia pyyhkeitä ( olikohan koko 40×40)
  Laitan allaskaapin kahvaan sellaset roikkumaa et lapsilla on myös pyyhe odottamassa käsipesun jälkeen. Meil on 1 luhdan käsipyyhe joka päätyi lattia pyyhkeeksi. Tosi kova ja ei jotenkin sopinut käsipyyhkeeksi materiaalilta.

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.10.2016

   Hei ihana toi idea että lapsilla on omat pikku pyyhkeet 🙂 Pitää kopsata 😉
   Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin <3

   Vastaa
 8. Ada 19.10.2016

  Apua miten hauska postaus! 😀 En oo itse perehtynyt meidän huushollin pyyhkeisiin, koska äiti niistä enemmän tietää. Ehkäpä nyt alan tarkkailemaan pyyhelaatuja ja -merkkejä, niin olen ihan pro muuttaessani pois kotoa! 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.10.2016

   hehe 😉 nimenomaan!!
   Mä muistan nuorena kun mietin että omassa kotona kaikki on sävysävyyn jne.. nooh, tota, ei se ihan niin mennyt 😀 yritys on kova!
   Ihanaa loppuviikkoa<3

   Vastaa
 9. Jansku 19.10.2016

  Hauska postaus 😀 kaapin salat julki, heh. Itse olen monesti todennut pehmeiden pyyhkeiden olevan ”huonompia” kuivausominaisuuksiltaan 😮 siksi tykkään sellaisista, jotka pesun jälkeen etenkin ovat karkeampia 😀 meillä myös muutama Luhta, tykkään kovasti 🙂 Mutta kiva tietää, että on pehmeitä hyvin pyyhkiviäkin olemassa 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.10.2016

   hehe jep 😀
   Hei en oo yhtään tajunnu tota pointtia.. hyvä huomio! Luhta on kyllä saanut paljon kehuja 🙂 Pitääpä ens kerralla katsoa kuivuuko nuo meidän pyyhkeet nopeesti vaikka ovat pehmoisia 🙂
   Ihanaa loppuviikkoa! <3

   Vastaa
 10. Laura 20.10.2016

  Meillä on tuo täysin sama ongelma. Löytyy vaikka minkä näköistä /väristä ja kokoista pyyhettä, jotka ei millään meinaa sopia sisustukseen. Olen nyt miettimässä uusia pyyhkeitä, jotka olisivat väriltään harmaita tai mustia. En ole vielä päättänyt mikä olisi hyvä pyyhe merkki mitä kannattaisi hommata kotiin.?

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.10.2016

   Hei kuulostaa ihanalta noi värit :)<3 onneks tosiaan pyyhkeillä ei oo mikään kiire, jos vanhoja löytyy!

   Vastaa
 11. Juuli 20.10.2016

  Ihanaa Sara, kun nämä sivut toimii ongelmitta! 🙂

  Vastaa
 12. iitu 20.10.2016

  Mä oon ehdottomasti juurikin Finlaysonin pyyhkeiden kannalla!! Käsipyyhkeistä en osaa niinkääm sanoa, mutta siis normaalit kylpypyyhkeet on täydellisiä yhen pesukerran jälkeen! Ne imee vettä muuttumatta ällöttävän märiksi tai kosteiksi, sekä ne on sopivan karheita. Kaiken lisäksi pyyhkeitä on monenlaisia: kauniita yksivärisiä, jollain teemalla varustettuja ja mun oma kestosuosikki on iki-ihanat muumi-pyyhkeet?! Oon keräilly muumi pyyhkeitä, niin kylpy- kuin käsipyyhkeitäkin ja ne on iha ykköset. Myös h&m käsipyyhkeet on tosi kauniita ja laadukkaita.

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.10.2016

   Oi muumit <3 wau! Pitääpä pitää mielessä 🙂 ja tuo hm myös 🙂 Kiitos!
   IHanaa loppuviikkoa <3

   Vastaa
 13. Essi 21.10.2016

  Heippa! Meillä kaikki pyyhkeet Hemtexiltä ja ihan loistavia! Ei mitään älyttömän pehmeitä mutta ei kamalan karheitakaan. Hyvä imukyky ja pysyy pesusta toiseen hyvänä. Vielä vinkkinä että pyyhkeisiin ei kannata käyttää huuhteluaineita, tekee ihanan pehmeiksi mutta huonontaa imukykyä 🙂
  Ihanaa viikonloppua teidän perheelle!♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.10.2016

   Mahtava kuulla 🙂 Kiiiiitos vinkistä!!
   ja hei kiitos <3 ihanaa viikonloppua sinne myös! 🙂

   Vastaa
 14. Anni 22.10.2016

  Mä oon kyllä pyyhehirmu ja vertaillu kaiken merkkisiä pyyhkeitä.

  Kaikista parhaita on Luhdan Aalto -pyyhkeet, muita ei meidän huusholliin enää tulekaan.
  Nyt löytyy vaalean violetit, tumman violetit, ruskeat ja harmaat versiot näistä pyyhkeistä,
  tietenkin kahden seteissä 🙂

  On meillä Marimekon Kivet-pyyhkeitäkin ehkä kuus kappaletta, mutta niistä meni heti lenkit rikki eikä ne ime yhtä hyvin kuin nuo Luhdat.

  Kiva blogi sulla, oon jo pidempään seurannut! Meillä ei vielä lapsia oo, mutta muuten aika lailla samaa ikäluokkaa ollaan, joten helppo samaistua moniin asioihin.

  Vastaa