Miniloma / Hotel Rantapuisto

loma

Heippa! Muutamat teistä ehkä huomasi instagramista, kun vietettiin muutama viikko takaperin viikonloppua kaksistaan. Pääsimme Hotel Rantapuiston vieraiksi ja alunperin meillä olikin tarkoituksena ottaa Mimosa mukaamme. Päätettiin kuitenkin viime tipassa, että tyttö menee yökylään ja me menemme kaksin. Oli kyllä niin hyvä päätös! En edes muista koska ollaan nautiskeltu niin rauhassa.

En ollut perehtynyt paikkaan sen suuremmin, joten se yllätti minut äärimmäisen positiivisesti. Miten voi olla etten ole kuullut kyseisestä paikasta aiemmin vaikka se sijaitsee Helsingin edustalla Vuosaaressa?

Ihasteltiin Hotelli aluetta vuorotellen ja kamera napsui. Olin ottanut la-su välisenä aikana yli 200 kuvaa :D. Heh, älkää huoliko, en jaa niitä kaikki teille!

Hotelli Rantapuistossa voi tehdä vaikka mitä. Meidän päivä alkoi InsideOut Escape Gamesta, joka starttasi päivän täydellisesti. Tunnin mittainen mietintä, puhelittomuus ja jännittävä tunnelma sai ajatukset todella pois siitä normi arjesta. Täytyy ehdottomasti testata InsideOutin Kallion toimipiste myös, sillä Vuosaaressa oli ainakin super hauskaa. Ootteko muuten kokeilleet tällaisia huoneita? (..ja juu, ei päästy ulos :D)

Seuraavana mua odotti kasvohoito ja Mikko kävi sen aikana kävelemässä sekä tutustumassa Hotelliin. Löytyi mm easy fit kuntosali, melonta sekä supplauta tarvikkeet (kevät-syksy) ja upeat ulkoilumaastot. Mä sen sijaan sain freesaavan hoidon Kauneus salonki Everyday Beautyssä jossa tehdään hoitoja laidasta laitaan. Sieltä voi varata ajan mm. sokerointiin, ripsiin, meikkiin, juhlakampaukseen ja suihkurusketukseen. Mielettömän tunnelmallinen paikka!

Loppu ilta kuluikin mielettömällä rantasaunalla jonne meille oli katettu illallinen. Saunasta paljuun ja paljusta saunaan. Niin se ilta vierähti. Aivan täydellistä. Mietittiin moneen otteeseen, että miksi tällaista ei tule järjestettyä itselleen useammin? On paljon helpompaa ja halvempaa reissata Suomen sisällä kun lähteä ulkomaille tms (varsinkin jos tekee näin ilman lapsia). Helposti sitä ei tule mentyä Hotelliin lähelle omaa kotia. Täytyy kyllä sanoa, että me pyritään tekemään tästä perinne koska helpommaksi rentoutuminen ei voisi enää mennä.

Aamulla meitä odotti mitä kaunein ja maittavin aamupala jota kävin keittiöön saakka kehumassa. Bongasin, että Rantapuistossa on myös tarjolla brunssi sunnuntaisin ja nyt sumplitaan koska sinne päästäisiin menemään isommalla porukalla. Mietittiin, että olisi kiva käydä ensin kävelyllä Rantapuiston edustalla, mistä menee merenrantareitti Aurinkolahdelle saakka ja sen jälkeen olisi hyvä siirtyä brunsseilemaan. Hotellin edustalla oli muuten myös monta kappaletta jopoja joita saa lainata jos haluaa päästä vikkelämmin tsekkailemaan lähialuetta.

Hotel Rantapuisto on kaikinpuolin loppuun asti mietitty kokonaisuus. Kaunista, visuaalista ja rentouttavaa. Jokaisessa nurkassa oli lyhtyasetelmia palavineen kynttilöineen ja tunnelma oli rauhallisen seesteinen.

Asutte sitten pk-seudulla tai kauempana niin suosittelen todella tutustumaan tähän helmeen.

Leppoisaa sunnuntaita ja ihanaa syyspäivää! <3Sara

*yhteistyössä Rantapuisto sekä Everyday Beauty & InsideOut Escape Game

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Pakohuoneintoilija 20.10.2016

  Kuulostaa ihanalta! Ite oon pelaillu tosi paljon eri pakohuonepelejä ja ehdottomasti Helsingin parhaat on aMazed Gamesissä Kampissa mun mielessä, menkää ihmeessä kokeilemaan sinne! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.10.2016

   Okei, hei hyvä tietää 🙂 Me tykättiin tästä kans TOSI paljon!

   Vastaa
 2. ester 20.10.2016

  Hei näyttääpä kivalta kuvista katsottuna.:) Voimia Sara.

  Vastaa
 3. Mimmi 22.10.2016

  Oi vitsit, teillä on kyl ollu ihanan rentouttavan näkönen miniloma arjesta ? me päästään kans joulukuun alussa Jonin kanssa kahdeks yöks Helsinkiin hotelliin! Niin odotan jo sitä reissua kun pääsee syömään valmiisiin pöytiin ja rentoutuun ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.10.2016

   No oli kyllä niin huippua <3 🙂
   IHANAAAAAA, teillä tulee varmasti olemaan huippua! Jotain erityistä mitä odottaa 😉
   Kivaa viikkoa teidän perheelle!

   Vastaa
 4. taskuapinat 22.10.2016

  Moikka! Meillä piti olla häät tuolla, mutta tulikin suunnitelma muutos ?
  Aivan mahtava paikka ja niin kaunis luonto❤ ollaan kuitenkin mietitty jos hääyön viettäisi tuolla ?

  Vastaa