RedRedRed

muoti, ootd

Moikka! Kerroinkin alkuviikosta, että pelastin Mikon vaatekasasta muutamia helmiä ja tämä punainen neule on yksi niistä. Se istuu ehkä vähän hassusti, mutta on niin ihana päällä. Tiedän, että tätä neuletta tulen varmasti käyttämään joulun alla ja juurikin yhdistettynä punaisiin huuliin+ mukaviin legginsseihin. Onko teillä ollut tapana käyttää puolison tai kaverin vaatteita? Meillä nimittäin oli yläasteella ihan vakkarihommaa lainailla ja käyttää vaatteita ristiin parhaan kaverini kanssa. Ihania muistoja! Nykyään ei tule vaatteita vaihdettua enää samalla tavalla, mutta kyllä tiettyihin tilaisuuksiin lainaan mielellään omia vaatteita tai saatan kysyä muilta vaatetusapua.

Viikonlopun suunnitelmat ovat täällä suunnalla vähän spessut siinä mielessä, että oon keskenään tyttöjen kanssa. Saadaan onneksemme seuraa äidistäni ja siskoni perheestä. Ei voi muuta sanoa kuin että perhe on paras. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 kommenttia

 1. ester 21.10.2016

  Nätti ? Ja samoin kivaa viikonloppua!:D Punanen on kaunis väri ja tuo paita on ihan hieno.

  Vastaa
 2. Mimmu 21.10.2016

  Tosi kiva asu, paita on vähän kuin neulemekko 🙂 Miten muuten kun olet kasvatellut tuota omaa väriä hiuksiin, niin oletko huomannut hiiusten kunnon parantuneen? Itselläni oman värin kasvatus nyt menossa, keväällä viimeksi olen värjännyt. Välillä meinaa usko loppua tän maantienharmaan tyvikasvun kanssa 😀 lopetin värjäämisen siksi, kun huomasin hiusteni katkeleivan paljon. Toivoisin, että oman värin kasvatus vähentäisi katkeilua ja saisi hiukset parempaan kuntoon 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.10.2016

   Kiitos 🙂 nojoo täytyy kyllä myöntää että on paremmassa kunnossa.. tietty en sitä täysin tiedä koska, latvani ovat vielä värjätyt. Mutta haluan jatkaa tällä linjalla 🙂
   Tsemppiä hurjasti sinne oman värin kasvatusprojektiin 🙂
   Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 3. Sofia 21.10.2016

  Moi! Olipa kiva postaus! 🙂 ihanaa kun otat pukeutumisen niin rennosti. Ja älä siis ymmärrä väärin! Ihailen kovasti sun tyyliä ja tapaa pukeutua. Ite vannon tunikan jne + leggingsien nimeen. Niin mukavat ja kylmemmälläkin säällä saa ittensä lämpimäks 🙂 sulta saa hyviä inspiraatioita omaan pukeutumiseenkin, kiitos.:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.10.2016

   Vitsit miten kiva kuulla 🙂 ihan paras palaute, kiitos! Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 4. Juuli 21.10.2016

  Oon uusi lukija ja ihan fiiliksissä sun ilosuudesta ja energisyydestä. Ihanaa kun kirjotat kaikesta mahollisesta. Se että et kuvaa lastesi kasvoja on ihana ajatus heidän kannaltaan mutta myös tuo ainakin minulle lukijana mukavaa mysteerisyyttä. Jatkossa luen varmasti kaikki uudet jutut!

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.10.2016

   KIITOS!! onpa ihanaa kuulla, tervetuloa <3 Toivottavasti tykkäät jatkossa ja olisi kivaa nähdä sua täällä kommentienkin puolella 🙂

   Vastaa
 5. Pia päivi 21.10.2016

  Moi. Ihana neule ja asu. ?. Hyvää weekendiä.

  Vastaa
 6. kaisu 21.10.2016

  Moi☺ Mulla on usein tapana lainailla siskon kenkiä ja laukkuja, ja kyllä siskokin välillä lainailee multapäin ? Aika usein mulla käy niin että kun oon kipee niin haahuilen miehen mukava huppari päällä, en tiiä miks..? Ton kuvan kokonaisuus sopii sulle hyvin, yhdistelet hyvin erityylisiä vaatteita keskenään. Ihanaa viikonloppua sinne ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.10.2016

   Ihan huippua :)<3
   Kiitos!!!
   Samoin sinne ihanaa viikonloppua 🙂 halaus!

   Vastaa
 7. Hanna 22.10.2016

  Miksköhän tätä sun uutta blogi sivua ei pysty lisäämään, blogger.comin omalle lukulistalle.. Tai lisää sen joo mut siitä tulee vaan jonkun sun lihapulla tekstin linkki ja kaikista siihen tekstiin lisätyistä kommenteista omansa….. Ei oo muiden kanssa tullu tällästä ongelmaa.. Ois kiva jatkossakin lukea sun tekstejä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.10.2016

   Heippa, laitan heti viestiä eteenpäin niin toivottavasti selviää 🙂
   Ihana kuulla ja hei toivottavasti viihdyt jatkossakin!

   Vastaa
 8. Mimmi 22.10.2016

  Ei edes huomaa neuleest että se on Mikon ? näyttää ihan neulemekolta, tosi kiva! ? mullakin tapana vähän väliä jotain Jonin vaatrkaapista varastaa.. mm yhen t-paidan oon ominu kokonaan ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.10.2016

   Kiitos Mimmi <3 kuulostaa hyvältä 🙂 isot tpaidat on ihania!

   Vastaa
 9. Emmi 22.10.2016

  Heippa, olen seurannut blogiasi lähes alusta asti, mutta jotenkin en koskaan kommentoi tai lue kommentteja. Joku päivä eksyin viimein niin tekemään ja huomasin, että sehän kannatti! Myös kommenteissa vallitsee ihana positiivinen energia 🙂 Aivan upea väri tuossa neuleessa ja se sopii sinulle tosi hyvin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.10.2016

   Joo siis se on kyllä niin huippua! Jotenkin olin varautunut siihen että tulen saamaan paljon negatiivisia viestejä tms, mutta en ole saanut 🙂 niin parasta! ja mulle saa aina antaa kritiikkiä ja parannusehdotuksia, pitääkin antaa jos joku asia on mielellä 🙂
   Kiitos tosi paljon kun kommentoit ja tule ihmeessä useammin <3 On ihanaa kun on alkanut todella tutustumaan teihin lukijoihin. 🙂
   Mukavaa viikkoa!! 🙂

   Vastaa
 10. Saija 22.10.2016

  Ihanan värinen paita, sopii ihan täydellisesti sulle! ?
  No meillä on miehen kanssa yleensä sillee et mä otan siltä vähän väliä sen Gymsharkin huppari ja collaget päälle, yleensä just vapailla ja viikonloppusin kun ollaan kotona, tosin me ollaan aika menevä perhe 😀 Mutta sillon kun ollaan kotona niin se on vaan niin ihanaa kulkee rennoissa vaatteissa koko päivän, eikä tarvii mietti et mitkä sopii päälle ja mitkä ei, kun on ne tietyt vaatteet mitä yleensä käyttää kotona 😀 🙂 Meillä se on yleensä niin päin et mies on himassa Sannin ja Millan kanssa yöt ja aamut ja mä duunissa just aamut/joskus yöt ja mies taas illat töissä 🙂 Tosin molemmilla on yleensä viikonloput perjantai klo 18 maanantai aamuun vapaat, nii sillo saa olla perheen kanssa yhdessä.. Toki molemmilla on ne omat jutut ja kaverit 🙂 <3
  Maailmassa ei oo kyllä mitään muuta parempaa kun oma perhe <3 ja rauhalliset aamut, kun saa vaan löhöillä miehen ja tyttöjen kanssa sängyssä ja sohvalla, eikä tarvii miettii et mitä kello on ja mitä tänään on pakko tehdä, saa mennä ihan vaan fiiliksen mukaan ??
  Monesti meillä on lauantai aamut just sellasii et mä herään Sannin kanssa joskus 9 aikaa ja otan tytsyn mukaa sohvalle ettei herätä nukkuvia ja siinä se olkkaris saa leikkiä samalla ja sii se pari tuntii menee Sannin kanssa leikkiessä.. Mies (Eemil) ja Milla herää joskus 11 aikoihin.. Eemil yleensä on Sannin kanssa olkkarissa kaksistaan leikkimäs kun Milla haluu tehä "äitin kanssa aamupalaa isille ja pikkusiskolle".. Aamupala on yleensä vasta siinä klo 12 molemmin puolin, riippuu vähän et kuinka nopeita ollaan! 🙂

  By the way, sun blogi on ihan paras ?

  Vastaa
 11. Limonaria 22.10.2016

  Kiitos kivasta tekstistä ja kauniista kuvista. Mä aina lainailin mun äidin vaatteita. Lainailisin mielellään vieläkin, mutta asumme eri paikkakunnilla niin enää se ei käy niin käden käänteessä kuin ennen 🙂

  Vastaa
 12. Jenna 23.10.2016

  Eihän tuosta edes huomaa että se on Mikon? Osaat tosi hyvin yhdistellä vaatteita ja joskus otan jopa mallia 😀 tuo päälle jouluna & just se punainen väri huuliin sopii sulle täydellisesti! Voi IIIK miten paljon sun tukka on kasvanut, musta toi juuri kasvu on niin nätin värinen että sopii tosi hyvin sulle! Hei mä RAKASTAN käydä miehen vaatekaapilla ”lainaamassa” löysiä vaatteita mutta lopuks ne jää kuitenkin mun koti vaatteiksi 😀 siskon kanssa vaihdellaan joka kerta vaatteita kun nähdään<3 iso-siskona on ihanaa kun mahtuu vielä 16V siskon kuteisiin 😀 mut mun lempparit/vakkarit on ollut pitkä paita&rennot legginssit tai treeni pökät, aivan älyttömän mukavat päällä ja helppo liikkua/olla missä vain!:) olipas taas niin ihana nähdä asukuvia <3 ihana SARA

  Vastaa
 13. Suvi 23.10.2016

  Heippa Sara! Tämä ei liity aiheeseen mitenkään, mutta onko sinulla blogissa kuva siitä jalanjälkitaulusta, jonka olet tyttöjen jaloista tehnyt? ? Se on hauska idea ja haluaisin tehdä samantyylisen isänpäivälahjaksi ? Mukavaa sunnuntaita ❤

  Vastaa
 14. Jumpsukka 24.10.2016

  Helou Sara! Ei tuosta edes huomaa, että Mikon kaapista on. Ihana neule <3 Itsellä yleensä kotona yöpaitana miehen t-paita, vieraissa pakko käyttää vähän siistimpää yöasua. Olisi ihana käyttää enemmänkin vaatteita miehen kaapista, mutta hän ei omista oikein tuollaisia ihania neuleita tms, että niitä voisin lainata :/

  Vastaa