kysymys – vastaus

muoti, ootd

Heippa, mulle ei ihan hirveästi tullut teiltä kysymyksiä ja tämä ehkä kertoo siitä kuinka vakiintunut ja tuttu porukka siellä lueskelee mun juttuja. Tässä kuitenkin muutamat kyssärit mitkä poimin! 🙂

Millaista kotia etsitte?

Pk-seutu, hyvät liikenneyhteydet, noin 100neliötä, kohtuulliset asumiskustannukset, etelä-länsi piha, joko uusi tai vanha+remppa. Kriteereitä oli yllättävän paljon ja lopulta löysimme sen oikean. Kirjoittelen aiheesta pian lisää. 🙂

Onko ajatuksia koska lapset aloittaa päikkärin ja millaisia ajatuksia se teissä herättää?

Matilda kyselee melkein joka päivä, että ”voisiko Matilda mennä päiväkotiin?”. Hän oli kevennetysti päiväkodissa 5kk viime vuoden syksyllä ja siitä asti hän on kysellyt sen perään. Taisi olla aika kiva paikka. 😀 Tytöt menee varmaankin ensi vuonna päiväkotiin, mutta työmme on sellaista että pystymme pitämään viikottain vapaapäiviä sekä lyhyitä tarhapäiviä. Tämä on kyllä kiva, koska se helpottaa työelämään siirtymistä. Jos tekisin töitä 40h viikkossa, voisi jännittää vielä tuhat kertaa enemmän. Meidän arjessa on tosi paljon hyviä puolia, mutta haasteina ehkä juuri se epäsäännöllisyys ja se kuinka aikataulut sumplitaan todella lyhyellä varoitusajalla. Tukiverkko on meillä käytössä melkeinpä kuukausittain ellei viikottain. Korvaamattoman arvokasta kun on avuliaita perheenjäseniä ympärillä!

Oletko raskaana?

EN OLE! 😀 saatan kyllä mahan seudulta näyttää siltä, kun tykkään käyttää väljiä yläosia. En kuitenkaan piilottele paitojen alla mitään.

Asuuko vanhempanne lähellä teitä? Koetteko isovanhemmat tärkeiksi arjessa?

Molempien perheet (=vanhemmat+sisarukset) asuu kaikki pk-seudulla. Näemme viikoittain ja usein moneenkin otteeseen. Koemme isovanhemmat todella tärkeiksi. <3 Jos jompi kumpi meistä on yksin lasten kanssa tulee todella usein lähdettyä omille porukoille. Rakastan sitä kuinka kiinnostuneita vanhempamme ovat tyttöjen asioista ja miten heidän kanssa voi spekuloida jotain pienimpiäkin juttuja. Muistan aina kiittää koska tämä isovanhempi/tukiverkko asia ei ole todellakaan itsestään selvä.

Tänään selailen mailit läpi, teen muutaman työjutun ja loppupäiväksi suunnataan kaupoille. Uutta sohvaa, pintamateriaaleja, jne täytyy lähteä tutkailemaan. Nyt alkaa se paras vaihe! Suunnittelu, muutto ja s i s u s t a m i n e n. Joten voin luvata, että teidän kysymykseen ”tuleeko nyt enemmän sisustus/koti postauksia”, vastaan TULEE! <3Sara

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. A 24.10.2016

  Ihana asu!! Ja en malta odottaa sisustuspostauksia <3

  Vastaa
 2. Annika 24.10.2016

  En malta odottaa kaikkia sisustuspostauksia ja juttuja uudesta kodista, sulla on niin ihana tyyli ? Meillä muutto tulevana viikonloppuna ja vaikka asunto on remontoitu olisi vaikka mitä kaikkea mitä haluan laittaa ja tehdä ? täytyy yrittää malttaa ja katsoa rauhassa mitä kaikkea sitä siellä sitten tekisi ja remontoisi vaikka erinäisiä huonekalu ja muita hankintoja on jo valmiiksi tehtykkin.
  Toivottavasti pian kuullaan lisää teidän uudesta kodista, onnea vielä kovasti koko teidän perheelle ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.10.2016

   Jee, en mäkään malta 🙂 ja hei KIITOS!!
   Eikä, ihan huippua, niin parasta päästä uuteen kotiin.
   Mutta joo hei mä tajuun niin hyvin ton odottamis homman.. Yritän itekki nyt vain MALTTAA 😀
   Hei ihanaa viikkoa sinne ja ONNEA uuteen kotiin <3<3 tsemppiä myös muuttopuuhiin!!

   Vastaa
 3. ester 24.10.2016

  Oot mahtava Sara!:D Kiva kun pääsee aina kattomaan sun blogi juttuja. Jaksamista viikkoon!

  Vastaa
 4. Lia 24.10.2016

  Voisitko kertoa joitain hyviä sisustuskauppoja, etsisin olohuoneen sohvalle tyynyjä ja olohuoneeseen mattoa? 🙂
  Oot todella kaunis!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.10.2016

   no jos kodin1 on lähettyvillä, niin sieltä löytää edullisesti kaikkea ihanaa piensisustusta.
   Muuten oon tykännyt mmm. room21 ja trademaxista.
   Voi kiitos <3

   Vastaa
 5. Pia päivi 24.10.2016

  Moi. Ihana asu taasen. Onnea uuteen kotiin sit kun pääsette sinne. ?.

  Vastaa
 6. Mimmi 25.10.2016

  Hitsit, aiemmin en keksiny mitään kyseltävää mut nyt tuli mieleen et mitkä on sun parhaat lapsuuden muistot? 🙂 ja mitä kaikkea oman lapsuuden juttuja/perinteitä haluaisit omille lapsille siirtää? Meillä esimerkiks ollaan lapsena paljon arskarreltu, piirrelty, maalattu, leivottu yms ja nyt oonkin ihan onnessani lapsien kanssa touhunnu samoja asioita kun ite tein äidin kanssa pienenä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.10.2016

   ihania kysymyksiä <3 en olekkaan ajatellut pitkään lapsuuden puuhia. Ulkoiltiin tosi paljon ja olin aina pikkuveljeni kanssa 🙂 Mutta ihan totta toi että tekee samoja hommia kun oma äiti ennen.. Varmaan monella aika sama, että oman äidin jutut tuntuu luonnollisilta 🙂
   Ihanaa loppuviikkoa <3

   Vastaa
 7. Ninni 26.10.2016

  Ihana kuulla uudesta kodista :). Tykkään sun blogista kun kirjoitat aiheista, jotka itseäni kiinnostaa mutta inspiraatio ei ikinä ota syttyäkseen.

  Odotan innolla kodin sisustamisposteja! :). Haluaisin kuulla myös enemmän ulkonäköteemaisia postauksia, sillä pidän sua ja sun tyyliä todella kauniina ^^.

  Tuo taannoin punainen teema Mikon paidan kera oli tosi ihana! Oikein säkenöit. Kesäisimmissä postauksissa kiinnitin myös huomiota, että avokkaat sopii sulle etkä häpeile esim. Näyttää varpaitasi. Saman huomannut, että sormien kynnet tuntuvat sinulla hillityn huolitelluilta (onko tuo edes sana :’D).1

  Tähän liittyen oonkin utelias: Pidätkö paljon huolta varpaistasi ja sormistasi? :). Ja ootko tyytyväinen itse niihin ulkonäössäsi? Voisitko joskus tehdä tähän aiheeseen liittyvän blogipostin? :).

  Tulipas pitkä viesti, mutta harvoin tänne kirjoittelen vaikka joka postin luenkin :’D. Hyvää syksyä teille^^

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.10.2016

   KIITOS! <3 olen todella otettu sanoistasi 🙂
   Voisin hyvinkin tehdä aiheesta postauksen, kun siitä on aijemminkin kyselty. Yritän toteuttaa mahd pian 🙂 Kiitos vinkistä!

   Ihanaa kun kommentoit, tee niin toki uudestaankin <3 Mukavaa loppuviikkoa!!

   Vastaa