mitä isänpäivälahjaksi ?

muoti, ootd

Moikka! Eräs lukija pohti isänpäivälahjaksi samantyylistä taulua kun meidän neidit ovat avustuksellani taiteilleet pikkuisina. Mainio idea! Kaikki itse tehty on kyllä niin huippua. Tämä kommentti oli myös siinä mielessä loistava, että mä itse havahduin koko isänpäivä asiaan. Nyt ehdin kunnolla miettimään miten me tyttöjen kanssa muistamme Mikkoa. Viime vuonna Matilda oli päiväkodissa ja silloin Mikko sai sitä kautta lahjat+kakkukestit. Nyt meikä järkkää! 🙂 Onko teillä lahjavinkkejä?

Omia 1. lahjavinkkejä isänpäivää ajatellen ovat:

Herkku aamiainen/brunssi

lemppari kakun leipominen (meillä se olisi ehkä nutella cheesecake :D)

kirja (viime vuonna lettikirja)

kylpytakki (meillä ei oo kylpytakkeja ja nyt olisi aika hankkia)

lapsilta taideteos ja lapsen suusta ”millainen on isi”, ”mikä isissä on parasta”. Meidän tyttöjen taulut oli tehty ihan normi sormiväreillä, tarvikkeet löytyy esim kirjakaupoista. 

..Pitäisi ylipäätään muistaa kuunnella puolison/perheen tarpeita ja listata niitä ylös. On kiva jos pystyy ilahduttaa toista jollain oikeasti tarpeellisella.

Tässä mun viime viikon todella rento asu. Viihdyn hyvin isoissa yläosissa ja vastaavasti trikoo housuissa tms. Kuvissa näkyy myös hyvin toi mun etuhiusten tilanne. Raskauden jälkeen tippui- ja nyt kasvaa kovaa vauhtia vauvahiuksia. Tänään suunnataan Mimosan kanssa poliisi asemalle, kun neidiltä puuttuu vieläkin passi. Varattiin risteily pikkujoulun aikoihin, joten tytöllä on hyvä olla oma henkilökortti ja varmaan se taitaa olla pakollistakin. Ihanaa päivää! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Emilia 25.10.2016

  Lahjahankinnat on kyllä joka vuosi aikamoinen projekti, voisikohan sitä vielä näin 25v:nä tehdä sormiväreillä työn omalle isille ?? Ja tosiaan tämä Anna-vaihdos on kyllä hyvä, varmasti helpottaa omaa tekemistäsi ja minä voin tyytyväisenä jatkaa puhelimella blogisi lukemista. Jihhuu! ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.10.2016

   haha, tietty voi 😀
   Ihana kuulla että tykkäät, parasta!

   Vastaa
 2. Emmi K 25.10.2016

  Kivoja idiksiä lahjoiksi! Aina itselle tuottaa päänvaivaa, että mitähän sitä keksisi iskälle lahjaksi, kun haluaisi just ostaa jotakin hyödyllistä 😀 Ja muuten, noi sun housut on kivat ja niin mukavan oloset tossa ootd-kuvassa, sopii hyvin koko asuun. 🙂

  Vastaa
 3. Suvi 25.10.2016

  Kiitos Sara tästä postauksesta ❤ Tuo teidän versio on niin ihanan hellyyttävän suloinen ☺ Täytyy alkaa suunnittelemaan omaa versiota ?

  Vastaa
 4. ester 26.10.2016

  Sara nätti. ?

  Vastaa
 5. taskuapinat 26.10.2016

  Moikka!
  Me tehtiin Jontun kanssa jokunen vuos sitten taikataikina ja sellanen vähän käytä isompi ympyrä johon painettii jontun käsi ja väritettiin elitarvike värillä. Taakse kirjotettiin tussilla viesti 🙂
  Nyt tämä teos hajosi, joten varmaan tehdää lasten kanssa molempien kädet tänävuonna 🙂

  Vastaa
 6. Mimmi 27.10.2016

  Meillä Joni ilmotti ettei mitään tarvitsis ostaa, vasta sit kun lapset itse tekee/haluaa ostaa jotain ☺ viime vuonnakin tehtiin vaan isin toivomaa ruokaa ja kakku -tietenkin myös isin toiveiden mukasesti ? ja kortti ollaan yleensä lasten kanssa askarreltu.. muuten sit vaan yhdessäoloa ja hyvää ruokaa ❤

  Vastaa