valaisimet

design, koti & sisustus

Moi! Aloin kiinnittämään valaisimiin huomiota vuosi takaperin ja siitä asti olen selaillut erilaisia vaihtoehtoja. En viitsinyt hankkia uusia valaisimia, koska tiesin että muutto on jossain vaiheessa edessä ja koskaan kun ei tiedä millainen se uusi koti on. Hyvä etten hankkinut!

Jo ensimmäisellä kerralla kun kävimme ihastelemassa tulevaa kotiamme katseemme kiinnittyi valaisimiin ja siihen miten ne ylipäätään saa kattoon. Huonekorkeutta olohuone/keittiössä on 6-7metriä, joten valoja ei viitsi viikoittain säätää :D. Käväsin eilen aamusta Helsingissä asioilla ja katseeni kiinnittyi Artekin liikkeen valaisimiin. Ajattelin ensin, että ne valaisimet olivat suunniteltu liikkeeseen, mutta netistä nopeasti huomasin että klassikko riippuvalaisinTW003 kyseessä. Johdon pituuttakin löytyy 4m joten tämä ei tuota korkeassa tilassa ongemia. Valaisin on ihanan siro, tykkään sen mustasta ja tehdasmaisesta fiiliksestä sekä siitä että palamisaika on 15000h. Näitä valaisimia tulee varmasti ainakin muutamat meillä näkymään.  Täältä näkee lisää kuvia valaisimesta.

Kasailen teille pian postausta uudesta kodista. Onko jotain tietoja mitkä erityisesti kiinnostaa? 🙂

<3Sara

*kuva artek

69079fac8a3a303b2de09e47b44ff302

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Onsku 26.10.2016

  Minua kiinnostaa pohjaratkaisu ja tulevat remontit. Sellainen yleinen sisustuspostaus kokonaisuudesta. Koska pääsette muuttamaan? Kaikenlaiset teidän uuden kodin sisustusratkaisut kiinnostaa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.10.2016

   Päästään muutamaan ensi kuun lopussa 🙂 Kiva tietää että kiinnostusta löytyy 🙂

   Vastaa
 2. Annika 26.10.2016

  Tuo huonekorkeus kuulostaa ihan mielettömältä! ? Mua kiinnostaisi että oliko joku tietty juttu mikä sai teidät kotiin ihastumaan ja oliko juttuja jotka ei uudessa kodissa toteudu mitä ehkä teillä oli ”kriteereinä”? itse näitä juttuja paljon miettineenä kiinnostaa kuulla miten muut näitä juttuja ajattelee ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2016

   Kiitos kysymyksistä, laitan postaukseen 🙂
   Ihanaa loppuviikkoa <3

   Vastaa
 3. Tirpustiira 26.10.2016

  Mikä tuntuu tällä hetkellä parhaalta jutulta uudessa kodissa verrattuna vanhaan? Pohjapiiros tietysti kiinnostaa myös. Muutatteko kaupunginosasta toiseen vai pysyttekö samalla alueella? Jatkuuko sisustuslinja saman tyylisenä vai onko maku muuttunut muuttojen välillä? Onko uudessa kodissa jotain mikö tuntuu etukäteen haastavalta? Ja tuleeko jotain juttua vanhasta kodista ikävä? Oon täynnä kysymyksiä 😀 Muutto ylipäätään ja uuden kodin sisustusratkaisut kiinnostavat!

  Me ollaan asuttu nyt 2,5 vuotta samassa kaksiossa miehen ja lapsen kanssa ja mulla yrittää alkaa kaatua seinät päälle kun ahdasta on ja tila loppuu kesken eikä tää huusholli tahdo pysyä järjestyksessä kun joka paikka pursuaa tavaraa. Joko täytyis ryhdistäytyä KonMari -hommissa tai ihan oikeesti alkaa ylipuhua miestä muuttoon, ei vaan haluttais muuttaa nykyiseltä alueelta minnekään ja täällä asunnot on niin kalliita, vuokrattavatkin, eikä haluttais et asumiskustannukset kauheesti nousis nyt kun vihdoinkin ollaan päästy tilanteeseen et rahat tuntuu riittävän normieloon 😀 että mahdoton kombo joka pakottaa pitäytymään nykyisessä tilanteessa :/

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2016

   Kiitos kysymyksistä 🙂 Vastailen postauksen muodossa viikonloppuna 🙂

   Joo ymmärrän kyllä tilanteesi.. Tuntuu että näihin hommiin ei välillä oo oikeaa ratkaisua. Mekin ollaan monet kerrat punnittu sitä asiaa että merkitseekö koko, asunto itsessään vai alue.. Ei oo helppoja eikä yksinkertaisia juttuja ja kotiin liittyy niin paljon tunteita. 🙂 Varmasti teillä asia selviää suuntaan tai toiseen ajan kanssa. Ihanaa loppuviikkoa <3

   Vastaa
 4. kaisu 26.10.2016

  Moi 🙂 Uuteen kotiin ja sen sisustukseen liittyy aina niin paljon kaikkea uuden hankintaa ja välillä täytyy hillitä itseään ettei lähde homma ihan käsistä 🙂 Meillä tämä joulu tulee olemaan eka tässä kodissa (muutettiin toukokuussa) ja paljon siihen liittyviä muutoksia on tulossa vielä vaikka muuten kaikki on ollu jo jonkun aikaa valmista ja paikoillaan. Mä en koskaan oo osannu innostua valaistuksesta, monesta muusta sisustukseen liittyvästä jutusta kylläkin, esimerkiksi tauluista ja kirjahyllyistä. Ihanaa viikkoa sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2016

   Oi teilläkin on ensimmäinen joulu uudessa kodissa. <3 Sähän pääset ihan pian laittamaan joulua, ihanaa 😉

   Ja joo tiedän ton "lähtee käsistä" fiiliksen 😀 kotiin, kaikki, heti, nyt, visio pitää toteuttaa 😀 😀
   ..en ymmärrä mistä mun valaisin into syttyi.. sekin vielä 😀

   Kiitos, samoin sinne <3

   Vastaa
 5. Pauliina 26.10.2016

  Kaikki sisustusjutut on tervetulleita! On aina kiva lukea ja nähdä millaisia sisustustyylejä muilla on. 🙂 Tällä hetkellä ehkä erityisesti matot, verhot ja tyynyt kiinnostavat. Niillä kun yleensä pystyy tuomaan sisustukseen väriä ja kauneutta 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2016

   Kiva kuulla 🙂 Varmasti tällaisia postauksia tulossa 🙂

   Vastaa
 6. Jonsbe 27.10.2016

  Mua ainakin kiinnostaa täyttyikö teidän toiveet asunnon suhteen/ kuinka paljon niistä jouduitte luopumaan tai muokkaamaan. Sekä tietysti remppa ja sisustusjutut! Lisäksi ois kiva tietää mitkä kaikki alueen palvelut teille luulet olevan tärkeitä. Onnea uuteen kotiin vielä❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2016

   Kiitos kysymyksistä <3 vastailen viikonloppuna postauksen muodossa 🙂
   Kiitos tosi paljon <3 Ihanaa loppuviikkoa!

   Vastaa
 7. Riikka 27.10.2016

  Onnea uuden kodin löytymisestä! Muutaman kerran samoissa näytöissä olemme pyörineet teidän perheen kanssa. Me emme ole vielä löytäneet uutta kotia. Kiinnostaa siis kaikki asuntoasiat ? mitkä kriteerit teillä oli ja mistä jouduitte ehkä joustamaan. Onko alue, asunto itsessään, hinta vai asunnon koko tärkein tekijä. Sisutus kiinnostaa aina! Teettekö remonttia uuteen kotiin. Jos teette, niin mistä löysitte remontin tekijän? Tässä nyt näitä kysymyksiä, joita itse pyörittelee mielessään uutta kotia etsiessä ?

  Vastaa