sadepäivä

me, muoti, ootd

Moikka! Kävin juuri heittämässä Matildan kerhoon ja sain hyvän hässäkän aikaan, kun olin unohtanut kerhorepun ja sitä piti lähteä vauhdilla hakemaan. Tossut, eväät ja varavaatteet uupuivat. Onneksi asutaan tosi lähellä kerhoa, niin tuli vain tehtyä tupla käpyttelyt aamuun. Postailin tästä aamusta muuten instan puolella niitä 24h videoita/kuvia, jotka näkyy vuorokauden verran profiilia klikatessa. Oletteko te katsoneet paljon niitä vai käytättekö instagramia enemmän ”perinteiseen” tapaan?

Tänään Mikko pääsee jo aamusta töistä ja meillä olis tiedossa pakkailua, tavaroiden karsimista ja varmaankin leikkipuistoon menoa. Perusjuttuja siis! Nämä kuvat ovat eiliseltä, kun käytiin kahdestaan asioilla kaupungissa. Tytöt oli serkkutyttöjen luona hoidossa ja me saatiin rauhassa sumplia mm lainakuvioita. Kuvissa näkyvä takki on tämän syksyn lemppari, mukavan siisti ja urhelullinen samaan aikaan.

Kivaa päivää! <3Sara

(takki/umbro, saatu polhem, fakut/ginatricot, paita/vila, laukku/louis vuitton)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA collage_fotor2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Lia 27.10.2016

  Voisitko alkaa tekemään youtube videoita? Oot tosi mukava:)

  Vastaa
 2. Lia 27.10.2016

  Voisitko tehdä joulukuussa ”joulukalenterin” tänne blogiisi, eli joka päivä joulukuussa kirjoittaisit blogiasi? :))

  Vastaa
 3. Mimmi 27.10.2016

  Mä oon tykänny istassa katsella näitä 24h kuvia/videoita ☺ ite en oo vissiin yhtäkään julkassu ku en ikinä muista sitä ? tulee sen verta harvoin instaa/facebookia muutenkin päiviteltyä ?

  Vastaa
 4. Noora 27.10.2016

  Sun postauksia on aina niin mukava lukea 🙂 Oletko koskaan Sara harkinnu että tekisit youtubeen videoita?:3 Onko sulla muuten snapchat? Mukavaa loppu syksyä sulle <3

  Vastaa
 5. Jenna 28.10.2016

  Mä oon tykännyt hirveesti niistä videoista, käyn päivittäin kurkkaamassa onko siellä uusia video pätkiä susta/teistä. Ihan mahtavaa että insta on uudistunut!! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.10.2016

   Kiva kuulla 🙂 mäki tykkään kun se on uusitunu 🙂 IHanaa sunnuntaita <3

   Vastaa