-to do- pohdintaa

koti & sisustus, me, pohdintaa

Moiii! Mulla meno sen kun kovenee loppuvuotta kohden. Hoidettavia asioita on paljon ja karsin suosiolla kaikki mitkä voin vain jättää pois laskuista. Viestittelin ystäväni kanssa muutama viikko takaperin ja me molemmat purkasimme tunteitamme työasioista sekä hoidettavien asioiden määrästä. Mulla vaikeuksia tuottaa tyttöjen kotona olo, mutta samaan aikaan tämä kaikki on valittua ja en missään nimessä haluaisi Mimosaa vielä tarhaan. Enemminkin täytyy rauhoitella itseään ja nauttia siitä kun muksut vielä pyörivät jaloissa. Ystäväni neuvoi tekemään to do listan ja se on kyllä sellainen neuvo mikä toimii a i n a. Rustaan ylös asiat mitkä pitää viikon aikana tehdä ja siitä sitten vain vetelemään rukseja päälle kun hommat on hoidossa. Mikko onneksi usein auttaa listaa alas päin, kuten tällä viikolla muutto asioita hoitaessa. Käytättekö te to do listaa?

Mun elämästä saattaa saada ajoittain hektisen kuvan, mutta todellisuudessa hommat tuppaa välillä kasaantumaan ja sitten hoidan ne kerta rykäsyllä muutamassa tunnissa. Oikeasti meidän päivät koostuu leikkimisestä, puistossa käymisestä, kavereista, perheestä ja ruuanlaitosta (..nii ja taaperon raivokohtauksista 😀). Yritän pitää töiden teon ja kotona olon balanssissa ja toistaiseksi olen onnistunut siinä suht hyvin. Muistutan välillä ihmisiä siitä että olen kotona tyttöjen kanssa ja siitä syystä monetkaan asiat/tapaamiset eivät suju tuosta vain. Samalla olen tosi iloinen ja kiitollinen että voin kirjoittaa blogia ja toimia freelancerina kotona olon ohessa. Asioilla on aina kaksi puolta! Kun olen vielä kotona tyttöjen kanssa, koen että työnteon pitää antaa eikä ottaa. Jos se vain ottaisi minulta, veisi voimia, niin olisi se liian kallis maksu.. Silloin myös tytöt kärsisivät siitä. Onneksi tilanne on se, että rustailut täällä ja muut freelancer hommat antavat järjetöntä iloa ja vaihtelevuutta elämään. Miten te tasapainottelette koulun, työn, lasten tai minkä tahansa välillä? Onko ajoittain haastavaa vai luonnistuuko hommat helposti?

Nyt meillä on tiedossa viikonloppu ilman suunnitelman suunnitelmaa. Tai no kyllä me suunnitellaan uutta kotia (kirjoittelen siitä teille vkl ;)) ja lisäksi vain ollaan. Mitä parhainta ja lepposinta viikonloppua! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. mari 28.10.2016

  Ihanaa kun pääsee taas lukemaan sun blogia kun se toimii myös puhelimella, mikä ihana blogi. Paras kaikista juuri sen aitouden takia ja koska et nosta itseäsi jalustalle vaan vaikutat jalat maassa tyypiltä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.10.2016

   Kiitos kauniista sanoistasi <3 Hei mahtavaa että puhelinyhteys pelaa 🙂

   Vastaa
 2. 2x 28.10.2016

  Tää viikko on ollu henkisesti raskas. Viimeset puoli vuotta on ollu vuorotyötä, päiväkotia, hoitoaikojen säätöä, lasten sairastelua, allergioita ja korvakierrettä, sisäilmaongelmia ja muuttoa, on käyty puhe- ja toimintaterapian arvioinneissa, omia terveysongelmia… Sitä aina jonkun aikaa jaksaa paahtaa mut sitte romahtaa jostain pikkujutusta. Sit tämä vuodenaika on pahin kaikista. Tuntuu ettei herää koko päivänä kun on niin harmaata, mustaa ja ankeeta. En nää ketään juuri koskaan, luen kuulumiset facebookista ja kiitän jos joku viittii soittaa mulle. Mut ehkä se taas tästä, kun saa jotain asioita pois päivänjärjestyksestä! 😀 Kahvin voimalla iltavuoroon ja sen jälkeen kaks vapaapäivää! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.10.2016

   Kuulostaa siltä että teillä on ollut iso kasa hommaa ja haasteita :/ miten kaikki tulekaan aina samaan aikaan? Paljon voimia sinne <3 Olet selviytyjää kun handlaat tuon kaiken 🙂 ja muista myös levätä ja palkita itseäsi aina kun vain voit. Olet tärkeä! <3 Nyt tsempillä iltavuoroon ja sitten nauttimaan vapaapäivistä 🙂

   Vastaa
 3. Tytzki 28.10.2016

  Moi!

  Puhut usein työhommista ja freelancer-jutuista. Kiinnostaisi kovasti, että mitä kaikkea muuta teet näyttelemisen ohessa? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.10.2016

   Joo voisin postailla aiheesta! 🙂 Teen blogin kautta aika paljon töitä ja myös äänikeikkaa (eli mainoksia ja dubbauksia) 🙂

   Vastaa
   • Tytzki 02.11.2016

    Okei, mielenkiintoista! Missä oot dubbaillu, olis kiva bongata 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 04.11.2016

     Vaikka missä mainoksissa ja lastenohjelmissa, mutta siitä on jo jonkin verran aikaa.. 🙂

     Vastaa
 4. Anna-Kaisa 28.10.2016

  Todo listat on ihan mahtavia! Käytän näitä niin töissä kuin kotonakin. Ystäväni aina vitsailevat tekemistäni todo-listoista, mutta niiden avulla kaikki hommat tulee hoidetuksi ja minua ainakin auttaa stressitilanteissa se, että puran päässä olevat tehtävät paperille. Tällä hetkellä oma todo lista koostuu häihin liittyvistä asioista kun häihin on 36 päivää. Jaiks, onneksi tuo kasikuinen pikkuneiti pitää huolen ettei liikaa ehdi häistä stressaamaan. 😉 Odotan innolla postauksia uudesta kodista, meillä alkaa kodin remontti heti häiden jälkeen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.10.2016

   Joo siis todellakin ymmärrän!! <3

   OI MITEN IHANAAA!! ja vielä pienokainen menossa mukana. Olettepa onnekkaita <3 NAUTI! ELät niin ainutlaatuista aikaa 🙂 Ja hei vielä remppa odottelee, ei voisi olla kivempia juttuja sulla edessä 😉

   Vastaa
 5. Mari 28.10.2016

  Saako udella mistä tuo ihana nojatuoli on ja nuo harmaat tuikkukupit? Sopia meillekin niin hyvin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.10.2016

   Woodnotesin tuoli 🙂 ja tuikkukupit on granit sisustuskaupasta 🙂

   Vastaa
 6. mimmmu 29.10.2016

  Juu eihän tästä elosta mitään tulis ilman to do -listoja 😀 Iso peukku niille ja ihanaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.10.2016

   no nimenomaan 😀 ihanaa että oot samaa mieltä 😉
   mukavaa tulevaa viikkoa!!

   Vastaa
 7. Mimmi 29.10.2016

  Mulla pitää kaikki muistettava olla ylhäällä ja kaikki tarkkaan organisoituna. Mitä paremmin kaikki on suunniteltu ja listattu, sitä rennommin pystyn olemaan. Meillä on esim mun kuukauden työvuorot ilmotustaululla, jääkaapin ovesta löytyy kahden viikon viikko-ohjelmat jossa on myös joka päivän kohdalla vielä mun työvuoroni. Siihen saa sitten kaikki muut menot vielä kalenterista kirjattua ylös. Jirin luistelukoulut, Jonin treenit, hammaslääkärit, neuvolat ja kaikki muu muistettava ☺ kalentereita löytyy kaks seinältä ja yks käsilaukusta ? jääkaapin viereisen kaapin ovesta löytyy vielä liitutaulutarralla tehtyjä ”muistilappuja” johon voi kirjotella kaupasta ostettavia, viikon ruokalistaa yms. Oisin hukassa ilman näitä kaikkia ? ja tammikuusta saakin sitten lisätä rivejä viikko-ohjelmiin kun lapset lähtee päiväkotiin ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.10.2016

   Kuulostaa mahtavalta ja ihanan oraginisoidulta 🙂 Vitsit oot huikee kun pyörität tota kaikkea <3 Hyvä sä!!

   Vastaa
 8. L 29.10.2016

  Mukava lukea tätä sun blogia juurikin siitäkin syystä, kun vaikutat niin tavalliselta ja herttaiselta ihmiseltä 🙂 minulla on paria päivää vanhempi vauva kuin sun nuorimmainen ja hauska lukea välillä mitä teillä tehdään, kun itsellä neiti kehittyy melko samassa tahdissa 😀
  Itse aloitin syksyllä AMK opiskelut vauvan ollessa mummolla hoidossa, mukavaa vaihtelua arkeen, mutta välillä vaatii melkoista säätöä että saa hommat ajallaan tehdyksi. Olen kuitenkin päättänyt, että tässä nyt mennään lapsen ehdoilla ja haluan hänen kanssaan viettää aikaa mahdollisimman paljon. 🙂 mua ei haittaa vaikka arvosanat olisivat vähän kehnompia, sillä tiedän satsaavani pikkulapseeni suurimman energian ja se tässä on kaikkein tärkeintä.
  Hyvää alkavaa talvea teille 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.10.2016

   Ai ihana kuulla, kiitos <3
   Voi sieltä löytyy ihan samanikäinen neitokainen <3 Ihanaa!
   Vitsit miten huikeeta että aloitit opiskelut, antaa varmasti ihanaa vaihtelua vauvaarkeen. 🙂 ja hei onneksi niillä arvosanoilla ei oo mitään väliä!! Jos joskus saat tutkinnon, niin kukaan ei tule kyselemään yksittäisten kurssien tuloksia!
   Hyvä sinä! <3<3

   Vastaa
 9. Savon neito :) 30.10.2016

  Hei! Pakko kommentoida edes kerran, olen jo pitkään lukenut blogiasi ja juttusi vievät mukanaan 🙂 varsinkin sisustus ja ruokapostaukset on kivoja. Ja teidän lapset mahtavia vekkuleita 🙂
  Itse käytän paljon tuota listaus hommaa, varsinkin jos täytyy muistaa viikon aikana paljon hoitaa asioita ja nyt varsinkin kun muutto edessä. Hommaa on ollut paljon hoidettavana ja helpottaa kun lista muistuttaa mitä pitikään tehdä ja milloin :’D
  Muutto täällä päässä alkaa enää olla loppu pakkailua vaille valmista. Vaikka vuosi sitten tähän väliaikais asuntoon muutettiin niin täytyy myöntää että miten paljon ylinmääräistä tavaraa kertyy millä ei tee yhtikäs mitään. Vaatteitakin kaksi jätesäkillistä kierrätykseen, huh 😀
  Mukavaa talven odotusta ja muutto ruljanssia! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.11.2016

   Kiva kun kommentoit <3
   VEKKULI on niin oikea sana kuvaamaan meidän muksuja 😀

   Oi ihanaa ootte meitä askeleen edellä muuttopuuhissa.. TSEMPPIÄ ja hei pian pääsette kotiin, mahtavaa!
   <3<3 Kiitos ja ihanaa jos viihdyt blogissani!

   Vastaa