kasvogeeli kokeilussa

kauneus, me, yhteistyö

Heippa! Postasin jokin aika sitten MayBeautyn facemaskista ja se tuntui olevan todella mieluinen postaus. Nyt pääsin testailemaan lisää MayBeautyn tuotteita ja erittäin mieluusti näin teen. Tuotteet ovat kaikki kasviperäisiä ja niitä voi käyttää huoletta mm raskausaikana.

Sain muutaman viestin facemaskin tilanneilta, että pakettia joutui odottelemaan. Tilanne oli se että naamiot olivat päässeet hetkellisesti loppumaan, mutta asia korjattiin ja odotus palkittiin extra tuotteilla. Joten ei pitäisi olla hätää enää sen suhteen. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin nyt itse tuotteeseen. Ihailen aina hehkuvaa ihoa ja raikkaan näköistä ilmettä. Välillä tuntuu että omat kasvoni ovat harmaat ja jotenkin värittömät.. Johtuu varmasti osittain univelasta ja siitä että aurinko ei enää paista. Ajattelin karkoittaa Face Gel- kasvogeelillä tunkkaisuuden ja sehän toimi! Kasvogeeli imee talia iholta, puhdistaa ihohuokoset ja poistaa kuolleita ihosoluja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kasvogeeli oli erittäin miellyttävän tuoksuista ja ihanan haalean vaaleanpunaisen väristä. Ajattelin ensin että tekeeköhän geeli mitään, sillä se vaikutti kaikin puolin tavalliselta geeliltä. Aloin hieroa kasvogeeliä iholle ja pian huomasin että iholta alkoi irtoamaan kuollutta ihosolukkoa. Kuvissa näkee hyvin kuinka pientä valkoista hippua irtoaa ihosta.

img_5043_fotorre collage_fotor21

Raikkaus tuntui samantien tien kasvogeelin käytön jälkeen ja ihastelin ihoa peilin edessä monta minuuttia. Laitoin tietty Mikon ja siskon testaamaan tuotteen ja samat tulokset oli nähtävissä. Iho tuntui raikkaalta ja puhtaalta. Säilytin tuon raikkauden iholla monta päivää kunnes testasin kasvogeeliä uudemman kerran.

img_5071_fotor21

Klikkaa tästä linkistä niin saat -30% alennuksen MayBeutyn Face gel – kasvogeeliin ja se toimii koodilla saragel

Raikasta päivää tyypit! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Tirpustiira 31.10.2016

  Mä kans jouduin odottelemaan tilaamiani facemaskeja, mut sain noita face gelejä ja jotain muita naamioita kaupan päälle – palvelu oli minusta erinomaista 🙂 oon tota face geliä pari kertaa kokeillut ja skeptikko ei oo ihan vakuuttunut sitä, onko se iholta lähtevä valkoinen möhnä sitä luvattua kuollutta ihosolukkoa vai pelkästään tota geliä kuivahtaneena :’D ei oo helppoa olla niin kauheen epäileväinen kaiken suhteen 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.11.2016

   Ihana kuulla, että palvelu miellytti 🙂 haha, ymmärrän 😉 mutta ehkä parin kerran kokeilu paljastaa tehoaako tuote todella, mulla nimittäin vaikutukset näyki just muutamien kertojen jälkeen 🙂
   Ihanaa viikkoa!

   Vastaa
 2. Jamina 31.10.2016

  Voisi kokeilla itsekkin. Onko sinulla tietoa että käykö noi atoopikon iholle kanssa? Minulla on naama nimittäin tosi kuiva ja voisi kokeilla kävisikö noi hyvin. Hyvää viikon alkua sara! 🙂

  Vastaa
 3. Kahden tytön äiti 31.10.2016

  Ihana, löysin blogisi uudelleen. Sivut toimivat mukavasti. Hyvää syksyä, blogisi on ihanan energinen, kiitos!

  Vastaa
 4. juuli 31.10.2016

  Juurikin tässä mietin että mitä sitä kokeilis että sais ihon vähän raikkaammaksi, mutta täältähän sai heti vastauksen joten säästyn pähkäilyltä. Ihanaaaa!

  Vastaa
 5. Anna 01.11.2016

  Tää on kyllä todella supertuote! Mäkin sain näitä hyvityspaketissa ja tilaan kyllä nyt heti lisää tällä alekoodilla 🙂 Kiitti!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.11.2016

   Jes, kiva kuulla 🙂 Mäki oon tykännyt!!!! Mahti juttu! <3

   Vastaa
 6. Laura-Kristiina 08.11.2016

  Heippa! Tilasin tätä heti kun luin tän postauksen ja oon ehkä vähän hölmö että miten tätä nyt kuuluis ihan oikeaoppisesti käyttää 😀 ehkä osaisit valaista hölmöä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2016

   OI, kiva! 🙂 Elikkäs kuivalle iholle, pyörittelyä niin kauan että ihosolukko irtoaa.. huomaat kyllä 😉 tai mä ainakin 😀 ja sitten pese vedellä pois.. 🙂

   Vastaa