silkkipaita ja suorat housut

me, muoti, ootd

Moikka! Harvemmin mulla näkee näin ”siistejä” ja suoria vaatteita. Löysin nämä housut jostain kaapin syövereistä ja ajattelin heti laittaa ne käyttöön. Meillä oli eilen erityyppisiä menoja putkeen ja siitä syystä halusin pukeutua vähän siistimmin. Kaikkiin tilaisuuksiin ei vain kehtaa lampsia polvista rikkinäisillä farkuilla&lenkkareilla. 😀 Onneksi ei tartte valita mitään yhtä tyyliä vaan voi vaihdella vaatteita aina mielen mukaan. Yhdistelemällä saa myös kaikki vaatteet näyttämään ihan erilaisilta. Tämä silkkipaita on aivan mielettömän ihana päällä ja farkkujen kanssa monta astetta rennomman näköinen.

Meillä oli eilinen päivä aikataulutettu tunnin tarkkuudelle menoja ja lasten vaihtoja (iso kiitos myös äidille ja siskolle jotka hoitivat tyttöjä), kunnes illaksi pääsin nauttimaan elokuvaillasta. Meillä menee kyllä aina just niin että yks päivä juostaan ja toisena ei ole mitään ohjelmaa. Tänään tiedossa on Matildan kerho ja baletti. Täytyykin miettiä Matildalle jotain harrastusta keväälle. Olisi kiva kokeilla jotain uutta, ehkä jalkapalloa? On nimittäin niin menevää sorttia toi meidän neiti. 🙂 Toinen juttu mikä täytyy hoitaa on uimahallissa käynti. Mimosa ei ole vieläkään käynyt uimassa. Hävettää ihan myöntää että uinti aktiivisuus loppui kesän jälkeen seinään. Olisi ihanaa, että Mimo pääsisi myös polskimaan.

Miten teillä menee? <3Sara

(paita/Lille Clothing/saatu, housut/hm, kengät/zio, takki/umbro/saatu Polhem, laukku/NAKD/saatu)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA collage_fotor2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

 1. T 01.11.2016

  Oon ollut sun blogin lukija alusta asti ja tykkään tosi paljon, ihan yks lemppareista. Oot aina niin luonnollisen kaunis ja nyt oon kiinnittäny huomiota sun ihanaan huulipunaan ja mua kiinnostaisi tietää sen merkki ja sävy. Laitoin sulle instassakin viestiä, mutta et oo varmaan huomannu jos sulle tulee siellä paljon viestejä. 🙂

  Se huulipuna on siiis se, joka sulla on nyt sun toisiksi uusimmassa kuvassa instagrammissa (se jossa sulla on ne korvat päässä :D) ja tossa mikä sulla on esittelykuvassa täällä blogissa.

  Ihanaa syksyä ja alkavaa joulunaikaa! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.11.2016

   Moi<3 hei kiitos viestistäsi tosi paljon! Voisin tehdä huulimeikistä tarkempaa postausta pian 🙂 Mutta kyseessä on huulikynä, aivan ihana ja super pysyvä. Se on GOSH 003 cardinal red. Aivan täydellinen sävy joulunrientoihin 😉 Taisi maksaa jonkun 8-10e. Eli ei ollenkaan paha. 🙂
   Kiitos todella paljon sanoistasi <3 Ihanaa syksyä ja joulunodotusta sinne myös 🙂 <3

   Vastaa
 2. Pia päivi 01.11.2016

  Moi. Ihanan siisti asu. ?.

  Vastaa
 3. Camilla 01.11.2016

  Miten olisi muskari? Siellä käydään tiettyyn ikään asti yhdessä vanhemman kanssa (en juuri nyt muista milloin lapset alkavat käydä yksinään muskarissa). Musiikin harrastus edistää tutkimusten mukaan keskittymistä, kielen kehitystä ja muita kognitiivisia toimintoja + on kiva yhteistuokio, ”laatuaikaa” lapselle ja vanhemmalle 🙂
  Halauksia!
  T. musiikkipedagogiopiskelija 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.11.2016

   Moikka <3 Me oltiin muskarissa Matildan ensimmäinen vuosi, mutta sitten muutettiin ja leikit+laulut jäi meidän pitämisen varaan. Muskari ja kaikki musiikkiin liittyvä olisi kyllä aivan ihanaa.
   Voi miten mageeta alaa opiskelet<3

   Vastaa
 4. ester 01.11.2016

  Nätti nainen Sara.?❤️ Jaksamista viikkoon!

  Vastaa
 5. Johanna 01.11.2016

  Hei!
  Suosittelen yleisurheilua. Vedän lapsille treenejä ja kyseessä on kyllä todella monipuolinen harrastus (hippoja, juoksua, hyppyjä, heittoja yms)! Nuorimmat lapset ovat olleet hieman alle kolmivuotiaita. Tätä on myös helppo harrastaa koko perheenä, etenkin kesällä. Myös leikkimielisiä kilpailuja löytyy läpi vuoden, jos niihin on kiinnostusta. Olen itse pelannut nuorempana jalkapalloakin, sekin oikein hyvä harrastus!
  Mukavaa viikon jatkoa teidän perheelle 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.11.2016

   aivan ihana idea ja vinkki! KIITOS 🙂 täytyy ehdottomasti selvitellä yleisurheilu vaihtoehtoja! 🙂

   Vastaa
 6. 2x 01.11.2016

  Meidän vilkas tapaus kävi kolmevuotiaana kesäperhefutiksessa vanhemman kanssa, se oli tosi jees. Eihän siinä mitään oikeeta peliä ollu vaan palloilua, viivalta viivalle juoksua, pujottelua tötteröiden kans jne.. Ainoo miinus oli että opettajat yläasteikäsiä harrastajia. Vähän ronskimpaa otetta ois saanu olla, jotta sais tuon ikäset pysymään mukana 😀

  Parkour ja sirkus oli kans huippuja! Harmi että siellä meni niin pahasti aikataulut ristiin ettei pystyny enää jatkaa.

  Meillä käyvät liikuntapainotteisessa päiväkodissa eikä enempää vois paremmassa paikassa olla! Siellä on ollu kaikkia lajeja itsepuolustuksesta yleisurheiluun, ihan pienimmätkin on saanu hiihtää ja kokeilla luistelua, on baletit, tanssit, palloilulajit, kiipeilyt, temppuradat, monipuolista ulkoliikuntaa, painia, kehonhallintaa, JOOGAA! 😀 Ihan parasta kun olivat vielä opetelleet hieromaan toisiaan et illalla äitikin sai hartiahierontaa neljäveeltä ;D

  ps. Uusi kotinne kuulostaa i-h-a-n-a-l-t-a!

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.11.2016

   Hei mä oon miettiny ihan samaa, kun monissa pikkuisten harrastuksissa on tosi nuoria vetäjiä.. 😀 mitenhän toi Matilda kun se on semmonen sisupussi 😀
   Mutta toki nuoretkin voi olla tosi hyviä jos lasten kanssa olo luonnistuu hyvin 🙂
   Hei ihana kuulla!! Meidänkin lähellä on urheilu päiväkoti ja oon miettinyt josko hakisin lapset sinne.. Voi kumpa ne pääsisi sinne.. kuulosti nimittäin tosi ihanalle tuo mitä kerroit <3
   Ja hei KIITOS!!
   Ihanaa viikonloppua teidän perheelle :)<3

   Vastaa
 7. Elli ja Miro 04.11.2016

  Ihana asu sulla!^^ Jostain syystä ihastuin tohon sun takkiin ihan heti :D<3
  Meillä täällä 5v Julia alotti harrastaa 3-4vuotiaana Pianon soiton ja soittaa vieläkin ja 2,5v Janna alottaa joulu härdellin jälkeen,eli vuoden alussa niin baletin ja sit ens syksynä alottaa lastentanssin 🙂 Ite käyn salilla siskon kanssa ja muutenkin liikutaan yhdessä koko perhe ^^ Täytyy varmaan kohtapuolin jättää toi salilla käyminen vuodeks taas pois, maaliskuussa meille syntyy pikku prinssi <3
  Tajuttiin just tossa viikolla miehen kanssa, että aika kivasti meil menee noi ikäerot kun on suunnilleen 2,5v ikäero kummallakin ja nyt sit syntyvälläkin on aika saman pitunen ikäero 😀
  Ihanaa Weekendii teille murut <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2016

   Oi IHANAA, ONNEA! <3 Ihan täydellistä miten hieno kolmikko teille tuleekaan 🙂 Voin vaan kuvitella miten upee fiilis! Huippua jos ootte liikkuvia ja vitsit noi harrastuksetkin kuulostaa kivoilta 🙂
   Kaikkea hyvää teille <3

   Vastaa
 8. Elli ja Miro 04.11.2016

  Ihana asu sulla!^^ Jostain syystä ihastuin tohon sun takkiin ihan heti :D<3
  Meillä täällä 5v Julia alotti harrastaa 3-4vuotiaana Pianon soiton ja soittaa vieläkin ja 2,5v Janna alottaa joulu härdellin jälkeen,eli vuoden alussa niin baletin ja sit ens syksynä alottaa lastentanssin 🙂 Ite käyn salilla siskon kanssa ja muutenkin liikutaan yhdessä koko perhe ^^ Täytyy varmaan kohtapuolin jättää toi salilla käyminen vuodeks taas pois, maaliskuussa meille syntyy pikku prinssi <3 <3

  Tajuttiin just tossa viikolla miehen kanssa, että aika kivasti meil menee noi ikäerot kun on suunnilleen 2,5v ikäero kummallakin ja nyt sit syntyvälläkin on aika saman pitunen ikäero 😀
  Ihanaa Weekendii teille murut <3

  Vastaa
 9. Tiia 05.11.2016

  Tuo takkion hieno!
  Tiedätkö mistä semmoisen voisi ostaa? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2016

   Takki on umbro merkkiä.. hmm.. en löytänyt mistään googlettelemalla.. :/ laitan viestiä jos löydän :)<3

   Vastaa