kookosöljy

kauneus, me

Moikka! Kookosöljyä on hehkutettu ympäriinsä ja sitä voi käyttää melkeinpä mihin vain. Netistä löytyy paljon vinkkejä ja tapoja siihen millä kaikilla tavoilla kookosöljystä voi saada apuja. Täältä lueskelin infoa aiheesta.

Mä päädyin kokeilemaan kookosöljyä mun latvoihin ja se oli kyllä paljon miellyttävämpää kuin esim laadukkaan oliiviöljyn käyttö hiuksissa. Kookosöljyä oli miellyttävä levittää ja tuoksu oli myös todella ihana. Tuntui, että hiukset kosteutui ja pesin ne pariin kertaan jotta sain ”rasvaisuuden” lähtemään. Ei kuitenkaan tullut mitään superkosteutunutta oloa ja tätä ei tule mistään.(!!!) Mun latvat on kuivat ja tuntuu, että ne vaan roikkuu kuivina. Mitkään tehohoidot ei auta, vaan karheus alkaa heti hiuksen kuivuttua tuntumaan. Tiedän, että leikkaus olisi varmasti tehokkain (ei kai ainut *epätoivo) ratkaisu kuiviin latvoihin, mutta oon just saanut hiukset kasvatettua edes vähän pidemmiksi. Toisaaltaan vaaleat latvat ovat värjätyt ja oma hiukseni kasvaa hyvinvoivana juuresta… Kaikista mukavinta olisi jos hiukset voisivat kauttaaltaan hyvin ja kasvaisi ilman kuivuus ongelmia.

Myös kasvoni ovat olleet erityisen kuivat ja tuntuu etten ole koskaan kärsinyt näin kuivasta ihosta! Mitä täällä tapahtuu.. enkö juo tarpeeksi vettä? 😀 Nojoo pikku juttuja ja vaatii oikeat tuotteet. Kertokaa teidän parhaat kikat ja tuotteet pehmeisiin ja silkkisiin hiuksiin. Oon valmis testaamaan lähes kaikkea ennen saksia! Pusuja! <3Sara

ps. kookosöljy auttaa kyllä tosi hyvin kuivaan ihooni.. ja oonkin levittänyt sitä iltasella puhtaalle iholle. Aamulla silkkinen fiilis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

32 kommenttia

 1. Anna 09.11.2016

  Hiuksia kannattaa leikata säännöllisesti edes vähän, koska hius on ns. kuollutta eikä kuivia latvoja valitettavasti pysty oikein pelastamaan, toki hyvä hoito ja oikeat tuotteet on hyviä ensiapuun ja pitävät hiuksia paremmassa kunnossa mutta saksia kannattaa aina välillää niille näyttää! Ja kookosöljy on ehdottomasti yksi parhaista hoidoista myös kuiville hiuksille 🙂 terkuin, kampaaja 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2016

   Totta.. hmm. hei kiitos viestistä <3 ja mahtava kuulla että ammattilaisen mielestä kookosöljy on hyvä hoito 🙂 jes! Sillä jatketaan!

   Vastaa
 2. Tirpustiira 09.11.2016

  Mä käytän aika paljon kaikkeen Argan-öljyä, hiusten latvoihin, naamaan, koko kropalle, kosteusvoiteen sekaan tai semmosenaan, silmänympärysvoiteena… vanhemmiten ihon koostumus muuttuu ja mulla on ainakin alkanut kuivahtaa tosi paljon kun vuodenaika vaihtuu kuivempaan ja kylmempään tai näin talvella.

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2016

   Okei, kiva kuulla että oot saanut apua argan-öljystä.. koska just mietin että varmaan liittyy myös vuodenaikaan 🙂
   Kiitos <3

   Vastaa
 3. Anni 09.11.2016

  Moikka ja kiitos ihanasta blogista. En ole blogien suurkuluttaja, mutta sun blogia tykkään lukea monta kertaa viikossa ☺

  Mulla on itellä kanssa kuivat ja ohuet latvat. Jonkun verran on auttanut hiuksiin jätettävät hoitoaineet, mutta niissä pitää muistaa että laittaa just vaan ihan latvoihin, muuten tulee likasen näköiset hiukset. Säännöllinen leikkaaminen on kyllä valitetaavasti osa munkin elämää, vaikka kuinka haluisin kasvattaa hiuksia. Ennemmin leikkaan muutaman kerran vuodessa vähän kuin että kerralla yli kymmenen senttiä. Tällöin ei tule masennusta leikkaamisesta niin paljoa. Rahaa saa uppoamaan kyllä…

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2016

   Ihana kuulla <3
   Totta.. pitäis tasotella.. :/

   Hei ihanaa kun kommentoit 🙂

   Vastaa
 4. kaisu 09.11.2016

  Mulla on tosi pitkät hiukset ja ongelmana on just toi hiusten kuivuus ja latvat. Mulla auttaa se, että välillä annan hiusten rasvottua ihan kunnolla, olen siis silloin 4-5 päivää pesemättä hiuksia. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta mulla se toimii ja sen jälkeen hiukset on pitkän aikaa paremmassa kunnossa. Kovin usein ei tuu tilannetta että pystyy olemaan viisikin päivää pesemättä hiuksia, mutta esimerkiksi aina kun oon kipee ja pysyn neljän seinän sisällä niin teen sen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2016

   Okeiii hei mahtava vinkki!! Voisi toimia kyllä nyt mammalomalla ja varsinkin talvella, kun voi pitää pipoa 🙂
   Kiitos <3

   Vastaa
 5. Marppa 09.11.2016

  Tuli tuosta ihon kuivuudesta mieleen, että ainitsit joskus jossain, että imetät Mimosaa. Olet ehkä imettänyt myös Matildaa. Tosi hieno juttu, äidinmaito kun on ihan kaikkein parasta lapselle ja kuten varmaan tiedätkin se siältää mm. kantasoluja, valkosoluja ja hamlet-proteiinia. Mutta siis asiaan. Äidinmaito sisältää paljon rasvoja, ja jos äiti ei saa niitä tarpeeksi ravinnosta jotta ne voisivat kulkeutua maitoon. aletaan niitä ottaa äidiltä muualta. Olethan varmasti syönyt hyvälaatuisia rasvoja niin paljon, että niitä jää maidontuotannon lisäksi myös oman kroppasi, ihosi ja aivojesi hyvinvointiin? Jos et niin lisää ihmeessä ruokavalioon öljyjä, pähkinöitä, avokadoa, ja ihan vaikka laadukkaita öljykapseleita 🙂 Sisäiset asiat eivät näy ihosa heti, vaan vaativat kärsivällisyyttä, usein jopa kuukausia.

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2016

   Joo totta, rasva on kyllä supertärkeä.. Oon yrittänyt pitää siitä huolta, mutta ehkä pitää vielä tarkastella 🙂

   Vastaa
 6. Jonsbe 10.11.2016

  lisää hyviä rasvoja ruokavalioon, itsellä etenkin hiuksiin ja kynsien hyvinvointiin on auttanut Chian siemenet 🙂 kookosöljyä kokkailun lisäksi juuri hiuksiin ja iholle, ihan parasta kunhan ei lotraa liikaa

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2016

   Hei kiitos vinkistä 🙂 Kokeilen ehdottomasti omaankin ruokavalioon noita chia siemeniä.. onkin pitänyt jo pidempään kokeilla 🙂
   Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 7. Sofia 10.11.2016

  Moi! Mulla itellä ollu kans kuivat hiukset ja oli tosi huonossa kunnossa vielä pari vuotta sitten.. (epäonnistuneen värjäyksen tuloksena latvat meni ihan hampuksi) sen jälkeen oon panostanu hiuksiin aikalailla enemmän. Mun tukan on pelastanu kampaamotuotteet ja omalle tukalle on sopinu SP:n luxeoil tuotteet. Erityisesti se shampoo ja hiuksiin jätettävä öljy on ollu mun suosikkeja. Jokainen tietty tavallaan mut oman hiuksen kunto parani ihan selkeesti kun näitä aloin käyttää! :):):)

  Ja siis lopetin hiusten värjäämisen siinä samalla joten rahaa jäi hyvin laadukkaampiin tuotteisiin 😀

  Tsemppiä tukkaongelmien kanssa! Ja voimia muuttoon. On se ihanaa kun saa käydä kaikki tavarat läpi ja suunnitella kaikkea uutta! :):)

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2016

   KIITOS tästä viestistä 🙂 Ihan huippua, pitää heti tutustua tuohon sarjaan 🙂
   Hei ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
   • Sofia 10.11.2016

    Se pitää tosta vielä sanoa, niin en käytä ikinä noita kaikkia samalla pesukerralla. On muuten liian hoitava ainakin mun tukalle. Että vaihdellen käytän shampoota ja hoitoainetta 🙂 Kampaaja varmasti osaa neuvoa ja antaa parhaat vinkit! 🙂

    Kiitos samoin! 🙂 <3

    Vastaa
 8. Annu 10.11.2016

  Täällä sama juttu! Nyt kun on kasvattanut omaa väriä niin latvoista huomaa kuinka paljo värjäys kuluttaa hiusta ? vaikka sanotaankin että värit hoitaa, mutta mulla niin ei ole käynyt.

  Oon käyttänyt nyt urtekramin (meniköhän oikein) kookos shampoota ja hoitoainetta, ovat siis kosteuttavia ja luonnonkosmetiikkaa ja löytyvät ihan marketin hyllystä ja tuntuu että hiukset ovat napakammat, eivätkä mene niin herkästi takkuun. Pesun jälkeen ennen harjausta suihkuttelen vielä hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja joskus sipaisen latvoihin lisäksi vielä hiusöljyä.

  Oon tullu siihen tulokseen että kosteudesta pitää huolehtia niin ihon, kuin hiusten hoidossa! Se on kaiken A ja O ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2016

   ymmärrän :/
   Hei mahtavaa, KIITOS tästä vinkistä. tutustun ehdottomasti <3
   Ihanaa viikkoa!

   Vastaa
 9. Susanna 12.11.2016

  Kookosöljy on ykkönen myös suun hoidossa, usein miellyttävän neutraaliksi koettu ja pitkään kosteuttava, vinkiksi hoitajille ja muille, jotka asiaa kohtaavat.

  Kookosöljyllä on tutkitusti myös suotuisia vaikutuksia suun terveyteen terveilläkin ihmisisillä, hilltsee suussa esiintyviä bakteereita ym. ja voi siinä sivussa valkaista hampaitakin, mikä nyt on aina plussaa. 🙂

  t. saattohoitaja

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2016

   Okei, hei kiitos tästä <3 Teet arvokasta työtä <3
   IHanaa viikkoa 🙂

   Vastaa
 10. 2 12.11.2016

  Mulla kans aina tosi kuivat ja ärtyneet latvat, oriflamen hair x restore therapy tuote sarja on ollu mulle paras ja hintaki erittäin alhanen (plussaa siitä 😉 ) kannattaa koittaa 🙂

  Vastaa
 11. t. pitkätukka 14.11.2016

  Moi!
  Kun sinulle jää hetki omaa aikaa niin leikkele kuivia latvoja valoa vasten… Siis vain muutama milli (kaksihaaraiset pois) Kuulostaa hassulle, mutta näin säästyy hiuksien pituudet mutta PAHIMMAT kuivat/kaksihaaraiset latvat saavat kyytiä. 😀 Siihen vielä muu hyväksi todettu latvojen kosteutus päälle niin saa lykättyä suurempia saksimisia edes hieman!

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.11.2016

   Hei mielettömän hyvä idis.. oonkin joskus tehnyt näin, mutta unohtanut koko jutun nyt pitkäksi aikaa 😀 Kiitos <3

   Vastaa
 12. Sonja 15.11.2016

  Itse käytän öljyä sisältävää shampoota ja hoitoainetta sekä lisäksi hiusöljyä (sp lux oil). joskus laitan pelkästään latvoihin. Kuulemma myös hyvä neuvo olisi laittaa hiusnaamion sekaan hieman öljyä. Minulla itsellä super kuivat hiukset talvisin. Muun muassa myös biozel syvä hoitoaine pidettynä kauemmin kuin ohje sanoo , auttaa hiusten kuntoon. Se leikkaaminen välillä muutama sentti auttaa latvoihin vaikka tietysti kirpaisee mieltä että pitää leikata.

  Vastaa
 13. Suski 16.11.2016

  Moikka

  En lukenut kaikkia aiempia kommentteja läpi, että oliko joku jo suositellut sinulle MOROCCANOIL. Hintansa väärtti. Jopa ”purkkatukan” pelastus. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.11.2016

   Onko, oon joskus koittanut ja vaikutti aivan ihanalta 🙂 Vitsit, huippua kuulla! <3

   Vastaa
 14. Tarua 12.12.2016

  Pitkästä aikaa oli kunnolla aikaa lueskella sun blogia, muita blogeja en säännöllisesti luekaan. Tää on niin huippu etten muita tarviikaan? 😀

  Mitä olen sun hiusjuttuja lukenut ja kuvia sun hiuksista nähnyt, niin arvelisin että meillä on aika samanlainen hiuslaatu. Itse suosin Madaran tuotteita niin hiuksien kuin kasvojenhoidossa. Shampoona Käytän Madaran Gloss and vibrancy-shampoota, ja sillä pestessä hiukset pysyvät pitkään puhtaina, mutta eivät tunnu kuivalta. Saman valmistajan Nourish and repair-hoitoaine on aivan loistava ja taltuttaa karheat latvat upeasti! 🙂

  Ihanaa joulun odotusta koko perheelle ja onnea uuteen kotiin! <3

  T: Madara-fanityttö 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.12.2016

   Hahaha ihana kuulla 🙂 Kiitos!

   Heeeei ihan huippua, KIITOS! Meen heti tutkimaan tuota Madaraa 🙂

   Kiitos, samoin sinne ihanaa joulunaikaa <3

   Vastaa
 15. NINNI 14.12.2016

  Moikka.
  Itselläni on ollut todella elottoman näköiset ja oloset hiukset jo jonkun aikaa, värjäyksestä rasittuneet. Ostin urtekramin coconut shampoon ja hoitoaineen. Nyt oon viikon niitä käyttänyt ja tuntuu kuin olisi ihan eri hiukset päässä. Oon ennenkin käyttänyt kyseisen merkin tuotteita, mutta luulen että se on nimenomaan toi kookosöljy mikä herätti hiukseni takasin henkiin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2016

   Oikeesti!!!! 🙂 uskomatonta! Pitää ehdottomasti koklaa noita tuotteita 🙂 Kiitos <3

   Vastaa