Työhuone haaveilua

design, koti & sisustus, me

Moikka! Työhuone on sellainen paikka mikä jää tulevassa kodissa toteuttamatta, mutta toisaaltaan en kyllä haluaisi ihan kokonaista huonetta työnteolle pyhittääkkään. Näissä kuvissa näkyy mielestäni ihanaa fiilistä siitä millainen työnurkkaus/seinän pätkä olisi kiva ja mielestäni nuo ei näytä yhtään stressaavilta tai liian työmäisiltä.. jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Tällä hetkellä työpiste on suunnitteilla makkarin yhteyteen, joten varsinkin tässä tapauksessa työpisteen täytyy olla mahdollisimman ihana ja inspiroiva. En halua katsoa työpistettä ja kokea ahdistusta tekemättä olevista hommista tms. Muuten voisi olla aika vaikeaa illalla nukahtaa. 😀 Mustavalkoisuus kiinnostaa erityisesti ja viherkasvien yhdistäminen.

Miltä nämä kuvat näyttävät teidän silmään?

Me suunnataan tyttöjen kanssa treffaamaan kavereita. Suunnitelmissa on mennä leikkimään&lounastamaan.. Siitä sitten väsyneenä päikkäreille. Oon lähes kaikki illat nuokkunut koneella erilaisten sisustushankkeiden perässä ja pikku hiljaa kokonaisuus alkaa hahmottumaan. Ensi viikon aikana voidaan varmaan jo alotella uudessa kodissa. J ä n n ä ä !

Ihanaa viikonloppua! <3Sara

kuvat Pinterest boardistani lainattuja. kuva1, kuva2, kuva3, kuva4

collage_fotor2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. ester 11.11.2016

  Hei aika hieno kuva. Sara hyvää ja rauhallista viikonloppua! 🙂

  Vastaa
 2. Olivia 11.11.2016

  Heissan! Mua ainakin sytytti heti kuvat 2 ja 3, jotenkin tuo musta tausta sopii noihin! 1 ja 4 on mun mieleen liian valkosia, toki jos löytää jotain muuta tummaa nii varmaan kanssa tasottus ilman et seinä on musta! Erittäin hyvää talven alkua ja muuttoa teille!! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2016

   TOtta! 🙂 Kiitos mielipiteestä <3
   KIIITOS, samoin sinne!! 🙂

   Vastaa
 3. Johanna 11.11.2016

  Tää sinun ”muuttohysteria” (kuten sitä itselläni kuvasin) kuulostaa niiin tutulta 😀 Meillä oli vuosi sitten muutto the kotiin ja en olis malttanut edes nukkua! Saati sitten, kun päästiin muuttamaan, niin kaikki visiot oli toteutettava HETI ja oli ihan tuskaa kun piti yöt nukkua, eikä ois malttanu oottaa aamua, että pääsee taas jatkamaan. Olin mielessäni sisustanut jo koko talon ennen muuttoa ja hankkinut ihania uusia sisustusjuttuja ja jotain huonekaluja/tuunaillu entisiä. Se autuus, kun pääsi sitten kaiken sen toteuttamaan!
  Minun silmää miellyttää nuo kaikki kuvat, tuo sisustyyli on nyt itselläkin se juttu 🙂 Enkä minäkään muuten halunnut työasioille uhrata kokonaista huonetta, vaan soluttauduin kodinhoitohuoneen nurkkaan! Ja tämä on ollut hyvinkin toimiva ja viihtyisä ratkaisu.
  Ihania sisustushetkiä uuden kodin parissa ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2016

   Hei toi sun teksti olisi voinut tulla suoraan mun suusta 🙂 KIITOS ymmärryksestä <3<3<3 Oi kodinhoitohuone kuulostaa nerokkalta 😉 Ihanaa viikkoa! <3

   Vastaa
 4. Laura 11.11.2016

  Itse pidän kuvasta nr 1&3. Kuva nr 1 ehkä tarvii jotain särmää joko joku tehoste seinä,taulua tai jotain väriä vähän pieninä pisaroina tma.. Ja kuvan tehokas työpöytä on kyllä hyvä ja käytännöllinen, kun tavarat saa kätevästi piiloon.. Kuva nro 3 viehättää tuo koivun tms kontrasti tuohon mustaan.. Ihania valintoja nuo kaikki. Tykkään ite kans tollasesta skandinaavisesta sisustuksesta 🙂

  http://jysk.fi/tyohuone/tyopoydat/tyopoyta-abbetved-tammi-valkoinen

  http://www.on24.fi/sisustus/pöydät_tuolit/tietokone_kirjoituspöydät/66479

  Mielestäni nämä on myös ihania. Harmi vaan meillä on pakko olla sille keskusyksikölle tila,kun mies ei suostu kannettavaan vaihtamaan..Tuo koivu miellyttää omaa silmää,kun sitä ei ole joka paikassa..Meillä kotona ripoteltu kevyesti sinne tänne 🙂

  Laitaan sit kuvaa uudesta kodista meille 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2016

   Hei kiitos viestistä :)<3 Aivan ihania ajatuksia sulla!
   Mä laitan kuvaa kun valmistuu 😉
   Mukavaa viikkoa <3

   Vastaa
 5. Mimmi 11.11.2016

  Noi kuppituolit on ihania! Mietin aluks meille ruokapöydän ympärille mutta nyt oon päätynyt haaveilemaan kuitenkin puisesta ruokaryhmästä ? tänään kävin kattelemassa ruokaryhmiä ja löysin oikein unelman! Harmiks vaan on ihan liian iso meille, joten metsästys jatkuu ? ehkä jossain kohtaa löydän omaa silmää miellyttävän ja kuitenkin sopivan pienehkön ? musta-valkoinen tai valkoinen ja vaalea puu miellyttää ainakin omaa silmää noista työpisteistä. Musta, valkoinen ja vaalea puu (tammi, koivu) on tällä hetkellä sellaset mitä omaan sisustukseen ainakin haluaa hakea ☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2016

   eikäääää.. miten nää hommat voikaan välillä olla niin haastavia 😀 Kyllä se oikea vielä löytyy 🙂 Ihanalta kuulostaa noi mitä haluat sisutukseen, menee yhteen mun maun kanssa 🙂
   Ihanaa viikkoa teille <3

   Vastaa
 6. Erika 11.11.2016

  Minun ehdoton suosikki on string-työpiste. Tosi kevyt ja tyylikäs.

  Vastaa
 7. Paprika 11.11.2016

  Tosi hyvä maku siula! Tykkään! 🙂 Ja katsoin muuten sen MHL, niin olit tosi hyvä siinäkin! 🙂

  Vastaa