tämä viikko

me, muoti, ootd

Moikka! <3 Toivottavasti teillä on takana ihana isänpäiväviikonloppu. Meillä isänpäivää vietettiin rennoissa tunnelmissa, lähinnä syöden. Iltapäivällä oltiin serkkutytön 1-vee synttäreillä ja illan Mikko pyhitti nfl:lle. Mä sen sijaan kolusin nettikauppoja, tilailin julisteita ja suunnittelin alkavaa viikkoa. Tämä viikko on täynnä kaikkea mahdollista. Onneksemme Mikolla sattuu olemaan t o d e l l a vähän töitä, joten hän pystyy olla mukana kaikissa vaiheissa. Tulevana viikonloppuna on ystäviemme häät, mikä kruunaa kiireisen viikon pakettiin. Seuraavanakin viikonloppuna juhlimme läheistemme häitä ja täytyy sanoa, että tämä marraskuu on aivan ihan ajankohta mennä naimisiin! <3 Ainakin vieraan näkökulmasta on niin parasta mennä iloiseen ja rakkaudentäyteiseen juhlaan marraskuussa.. joulutohinat eivät ole ihan vielä alkaneet ja ulkona on pimeää. Tässä kuussa säästyy hääpari myös kaikilta sesonkiajan paineilta ja häät saa varmasti järjestettyä hieman helpommin.

Tässä viime viikon vaatetusta. Paksu lämmin takki ja saappaat. Tosin nuo mun saappaat eivät ole vissiin tarkoitettu lumessa/kylmässä kävelyyn, koska varpaat jäätyy ja pohjat kerää lunta. Välillä meen tuolla kuin olisi luistimet jalassa. 😀 Onneksi pian mulle pitäisi tulla kunnon talvikengät postiin. Käytännöllisyys kun on se tärkein juttu varsinkin lasten kanssa ulkoillessa.

Pian pääsen kuvailemaan uuteen kotiin <3 Kuvailen instaan varmasti videoita viikon aikana ja sieltä kandee seurailla jos haluaa reaaliajassa nähdä meidän toimintaa! Halaus uuteen viikkoon! <3Sara

ps. Niin ja hei, se Nutella juustokakun ohje on tämä, muutamat instassa kyseli 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. aino 14.11.2016

  ihana takki mistä oot sen ostanut 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2016

   Se on Makian… muutaman vuoden vanha 🙂 Ostinkohan stockalta 🙂

   Vastaa
 2. Emmi 14.11.2016

  Oi samaa mieltä noista marraskuun häistä, mikään juhla ei piristä tätä vuodenaikaa paremmin! Ja ai että minkä tunnelman saa juhlapaikalle varmasti luotua kynttilöillä ja muulla ihanilla jutuilla. Alko heti inspikset lentämään! ^^

  Vastaa
 3. Milla&Eero 14.11.2016

  Ihan super kivalta kuullosti toi tejän edellnen weekend ? Ite taas olin parhaan frendin kanssa keikalla ja lauantaina näin yhden vanhan tutun muutaman vuoden tauon jälkeen V I H D O I N ja viimein Seinäjoella ??
  Asunnon etsintä täällä ollaan alotettu miehen kanssa? Tarkotus olis että oltas jo vuoden alussa suunnileen tammi-helmikuussa muutettu ja suurin osa tavaroista asettunu suurinpiirtein omille paikoille ja sit Maalis-huhtikuun vaihteessa olis meijän toisen lapsen laskettu aika, niin sinänsäkkin olis tosi jees ettei sit tarvis just synnärilrä kotiin päästessä muuttaa 😀 Täällä siis vilistää yks 5v poju ja 27vuotiaat vanhemmat 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.11.2016

   Ihanalta kuulostaa viikonloppu :)<3 Hei MAHTAVAA! toivotan niin paljon onnea ja tsemppiä asunnonetsintää, sen kyllä tietää kun oikea kolahtaa 😉 Alkuvuodestahan on aina vielä parhaat asuntomarkkinat.. Hei kaikkea hyvää myös raskauteen, ihana juttu että teille syntyy pian pienokainen <3 Ja 5 veestä on jo varmasti apua 🙂 Aah, mitä elämänvaihetta elätte! NAUTTIKAA!

   Vastaa
 4. Heini 14.11.2016

  Mistä tilasit julisteita?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.11.2016

   Desenio on ihan 1 paikka 🙂 Nyt tilasin muutaman jullarin myös all posterssista Matildalle, vähän frozenia 😀 Kirjoittelen näistä pian 🙂

   Vastaa