Hoitolaukun sisältöä / Onni

baby, koti & sisustus, lapset, me, resepti, yhteistyö

Heippa! Multa on muutamat kerrat kyselty mitä kannan tyttöjen hoitolaukussa ja onko meillä ylipäätään paljon tarvikkeita aina mukana. Välillä lähdetään ihan minimi varustuksella, mutta usein napataan laukku mukaan ja pyritään siihen että sieltä löytyy kaikki tarvittavat tarvikkeet.

Näillä tavaroilla pakkaan laukun tänään kun lähdetään liikkeelle. Osa tavaroista on sellaisia jotka on vakkaristi laukussa ja osaa vaihdellaan aina tapauskohtaisesti.

-vaippoja, harso, vipsejä, laastareita (frozen, tietty), puhdistusaine ja pumpulilappuja

-hedelmiä jos tiukkapaikka yllättää

-välipalana toimii tosi kivasti Onni-välipalat joista molemmat tytöt tykkää tosi paljon. Ihania vaihtoehtoja on paljon.

-velli on Mimosan kanssa ollut mukava juoma jos ollaan liikkeellä myöhään saakka ja puuroa on hankala syöttää. Usein Mimosa nimittäin pullikoi väsyneenä puuroa vastaan ja jos ollaan vierailla/hankalassa paikassa on ihanaa rauhoittaa tyttö esim. Onnin neljän viljan iltavellillä. Onni-merkiltä löytyy myös monia erimakuisia vellejä.

-muovipussit. Pakkaan kaikki pienet syötävät usein muovipussit, jotta ne ei leviä pitkin laukkua

-vaihtovaatteet jos pääsee sattumaan joku vahinko… ja se vahinko sattuu a i n a silloin kun vaihtovaatteet ovat kotona 😀

Tykkään, kun Onni tuoteperheessä on selkeästi merkitty minkä ikäisestä eteenpäin kyseistä tuotetta voi maistella. On myös kiva miten yli 1-vuotiaiden puuro on jätetty selkeästi puuromaiseksi eikä sitä ole soseutettu täysin silkkiseksi. Mielestäni on hyvä, että lapsen suussa maistuu eri tuntuisia ruokia.

Täällä on myös pää välillä jumissa tyttöjen ruokien suhteen kun yritän miettiä terveellistä, maistuvaa ja plussana tietysti helposti valmistuvaa sapuskaa. Kävin juuri nappaamassa Valion lastenannos-uutiskirjeen jonka kautta tulee vinkkejä ja tietoa. Täältä voit käydä tilaamassa kirjeen itsellesi!

Nyt kassi on pakattuna ja suuntaamme kaupungille treffaamaan kavereita. Mitä teidän hoitolaukuista löytyy? Kivaa päivää! <3Sara

*yhteistyössä Valio

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 kommenttia

 1. Laura 17.11.2016

  Meillä hoitolaukussa myös Vaipat,puhdistuspyyhkeet,hedelmä/hedelmiä,hedelmäsose,naksuja,herra hakkaraisia,tutti,muutama lelu,joskus lämminruoka,joskus sellanen sokeriton(?)trippi jos on sellanen ei mieluisa reissu kaupungille et tulee kiukku,sekä aina yleensä vaihtovaatteet..Sekä nyt lapsella oma reppu mukana jossa leluja ja kirjoja mukana (jos esim. kyläpaikassa ei oo leluja..) :). Noi puurot olis tosi käteviä mut meidän kaks vuotiaille ei oikein maistu.. Tai vois kokeilla uudestaan nyt, mut yks vuotiaana ei maistunut valmis puurot eikä vellit. Mut itsetehty puuro maistuu joka aamu ja ilta :).. Mukavaa tulevaa viikonloppua teille..

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.11.2016

   Hei juuri tänään päätyi sokeriton trippi mun ostoskoriin kaupassa, on kyllä käteviä tiukan paikan tullen 🙂 Ihana toi oma reppu!! Aivan huikee idea, mä kopsaan ton 😉 Voin kuvitella miten ylpee Matilda olisi jos saisi aina oman repun mukaan! Kiitos vinkistä 🙂
   Ihanaa että ite tehty maistuu.. täälläkin se on ihan ykkönen, mutta noi valion makupuurot kelpaa myös 🙂
   Kivaa viikonloppua teidän perheelle myös <3

   Vastaa
 2. Noora 17.11.2016

  Moikka!
  Olisiko mahdollista saada tietää mikä maali on kyseessä tuossa teidän keittiön seinällä? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.11.2016

   Se on decosista! En nyt muista tarkkaa nimeä mutta siellä varmasti osaa auttaa jos näytät kuvaa 🙂

   Vastaa
 3. Mimmi 17.11.2016

  En ookaan tienny että onnilla on tollasua välipalajuttujakin ? täytyykin testailla, mukaan ottaessa varmaan just näppäriä. Tykkään niistä pussissa olevista hedelmäsoseista. Helppoja matkassa mukana ja Lumi syö niitä ihan onnessaan ? mehukatilta on kans niitä ja sit ainakin semperiltä. Kaikki tollaset kaapissa pitkään säilyvät, aina matkaan helposti napattavat on hyviä välipaloja. Meillä ”hoitolaukusta” löytyy aika sama setti kun sieltäkin; vaihtovaatteet molemmille (aina sattuu joku vahinko jirillekin jollei vaihtovaatteita ole), vaippoja, evästä, nokkamuki (tai pillimuki, juomapullo tms) ja puhdistuslappuja ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.11.2016

   Joo ne on muuten huippuja 🙂 toimii meilläkin! kuulostaa muuten tutulta touhulta 🙂 Ihanaa loppuviikkoa! <3

   Vastaa
 4. Jenna 17.11.2016

  Meillä oli kanssa kovassa käytössä maryamin kanssa Onnin vellit,puurot sekä välipalat! Ihan parhaita 🙂 meillä syödään edelleen joskus niitä välipaloja mitkä ovat pussissa 😉 tosi käteviä. Heh heh toi on kanssa meille tuttua että vahinkoja sattuu suuri silloin kun ei oo niitä vaihtovaatteita mukana 😀 usein saatetaan ottaa auto parkista ja lähteä extempore kylään johonkin ja sillon ei ole just niitä vaihtovaatteita mukana ja silloin lentää rahkat tai muut mömmöt syliin 😀 mä oon ihallut tota sun laukkua siitä asti kun näin sen sun vaunuissa kun Matilda oli pieni <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.11.2016

   Naminami 🙂 joo miten se meneekään aina niin 😀
   Voi kiitos <3<3

   Vastaa
 5. Julia 17.11.2016

  Moikka ! Mistä tuo harmaa alusta noille kynttilöille ja harmaat tuikkukipot :)? Aivan ihanat !!

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.11.2016

   Se on Cobellosta 🙂 Siellä on vaikka mitä ihanaa!! Ja Granitista on tuikkukupit 🙂

   Vastaa
 6. Lantzku 17.11.2016

  Moikka!

  Toi M-taulu on ihana??mist tollasia saa. Ihana blogi..oot nii tyylikäs ja ihana kun oot niin oma ittes:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.11.2016

   Heippa! Kiitos 🙂 Se on Deseniosta, siellä on vaikka mitä ihania jullareita 🙂

   Vastaa
 7. Veera H 18.11.2016

  Heips! Meillä yleensä hoitolaukussa pari puhdasta vaippaa nuorimmalle lapselle (8kk), pari just noita Onni juttuja, pari laastaria, puhdistus lappua ja- ainetta, vaihtovaatteet molemmille.. Vanhemmalla lapsella (2v) taas oma pikkunen reppu yleensä selässään, jonne pakkaa pari pientä lelua, kirja, ja jos haluu jotain hedelmiä niin pari sellasta ja sit just oma pikkunen juomapullo ? On niin innoissaan,kun saa kantaa omaa pientä reppua ”ihan niinkun isot lapset”,johin saa pakata ite parit lelut ja kirjat ??

  Vastaa
 8. H 18.11.2016

  Minkä merkkinen tuo hoitolaukku on? 🙂

  Vastaa
 9. Hanna 19.11.2016

  Moikka!
  Mietin kans,mistä oot hoitolaukun hommannut?
  Tosi kivan näköinen!!:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.11.2016

   Se on stockamnnilta ostettu ja longchamp merkkinen 🙂 On kyllä ollut hyvä ja pitkäikäinen 🙂

   Vastaa
 10. sumxpx 28.11.2016

  Meidän hoitolaukusta löytyy useimmiten vain vaihtovaippoja, pyllypyyhe, kosteusliinoja, harso, välipala (vaihtelee mitä milloinkin) ja vaihtovaatteet 🙂

  Vastaa