rappuset vol?

me, muoti, ootd

Moi! Hyvää alkavaa viikonloppua! Meille tämä on erityisen kiva, koska Mikko jää pitkälle lomalle ja huomenna päästään juhlimaan läheistemme kauan odotettuja häitä. Onko ihanampaa juhlaa olemassa? Tytöt puetaan oikeiksi prinsessoiksi ja itse saa laittautua kunnolla. Mikon loma ajoittuu ihanaan saumaan, koska saadaan laitettua kotia, tutustua uuteen alueeseen, olla lasten kanssa ja käydä mini reissuilla. Ainakin Porvoossa pitää käydä ja ollaankin vierailtu siellä joka talvi ennen joulua. Niin tunnelmallinen kaupunki, josta on matkaan lähtee pieniä lahjoja, kahvia ja herkkuja.

Nämä jäävät viimeisiksi kuviksi rappusista, mitkä sijaitsevat vanhan kotimme edustalla. Tuskin menen enää entisen taloyhtiön pihoille heilumaan. 😀 Jatkossa siis kuvia uusista kulmista! Tää meidän muuttotahti on ollut lukijoille siinä mielessä hyvä, että mun tylsä tyyli ei ole kestänyt muutamaa vuotta pidempään, hah.

Onko teillä pikkujouluja tiedossa? <3Sara

(takki-mango, farkut-ginatricot, laukku-NAKD/saatu, kengät-NewBalance/saatu Polhem)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. ester 25.11.2016

  Hei Sara kun katson sun kuvia näytät niissä nätiltä. 😀 Hyvää ja onnistunutta viikonloppua. Muuten onko sulla hiukset sellaset jotka kasvaa pituutta paljonkin tiedät varmaan mitä tarkoitan?

  Vastaa
 2. Jade 25.11.2016

  Viettäkää kiva päivä huomenna niissä häissä <3
  Ei oo pikkujouluja tiedossa, mutta ehkä jotkut sattuisi vielä tulemaan eteen? En oo joulukalenteriakaan vielä hankkinut? Noh, onhan vielä torstaihin aikaa hankkia sellainen?
  Ja tosiaan, viettäkää kiva viikonloppu <3

  Vastaa
 3. A 25.11.2016

  Miten Matildalla meni ensimmäinen hiusten leikkaus?? Tykkäskö vai vierastiko? 😀 itsehän nukahdin pienenä penkille kun olin ekaa kertaa kampaajan käsittelyssä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   Haha, ihana sinä <3 Joo meni hyvin ja jännityksessä 🙂 Onneksi ei kestänyt kauaa 🙂

   Vastaa
 4. PV 25.11.2016

  Moi! Oon 16-vuotias sun blogin aktiivinen lukija. Oisko sulla vinkkiä mitä antaa 1.5-vuotiaalle pikku prinsessalle joululahjaksi?<3 Ps. Pakko myöntää että tätä sun blogia on ihan todella ihana lukea, vaikkakin mun elämäntilanteeni onkin aika tavalla erilainen opiskelujen ja harrastusten keskellä:-)

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   Ihanaa <3 on niin parasta että lukijoista löytyy nuoriakin 🙂
   hmm.. vaatteet on aina mun mielestä kivat, ja kaupoista näkee kyllä hyvin mitä kokoa voi ostaa 🙂 ja voihan vanhemmilta kysyä. Esim joku nätti yöpaita on aina käytännöllinen 🙂

   Vastaa
 5. Savon neito 26.11.2016

  Porvoo on kyllä kaunis paikka joulun aikaan niinkun kesällä myös. Äidin mies asuu Porvoossa ja sitä myöten äitini asuu 80%:sti Porvoossa ja laittelee kuvia tiuhaan tahtiin sieltä. Itse kävin alkuvuodesta siellä viimeksi ja toissa jouluna olin siellä, Ai että kyllä silmä lepää niissä maisemissa ? Tänä jouluna ei päästä sinne kun työt alkoi uudessa paikassa ja uuden työvuorolistan nähtyäni vietän aika tiiviisti töissä ja kotikulmilla?
  Kivan näköinen teidän uusi asunto, odotan innolla lisäkuvia ? Harmi kun me lukijat emme voi liittää näihin kirjoituksiin kuvia, laittaisin varmasti kuvan omasta asunnosta ja sisustusjutuista kun me muutettiin marraskuun alussa uuteen asuntoon ? Asunto seinähyllyjen asennusta vaille? Ja ehkä ensiviikolla availen joulukoristelaatikoita maltillisesti?
  Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle ja tsemppiä loppuremppailuun/sisustuksiin ?

  Onkos Matilda ja Mimosa jo kirjoittanut joulupukille?☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   Porvoo <3
   Oi vitsit teidän koti kuulostaa kivalta, hei tosi hyvä pointti tuo että olis aika hauskaa jos lukijat voisi lisätä myös kuvia 🙂 Ei huono idea ollenkaan 🙂
   Ihanaa, joulua kotiin vain 😉
   KIITOS <33
   Täällä odotellaan kovasti pukilta mm.frozen elsaa jne 😀
   Ihanaa uutta viikkoa ja tsemppiä uusiin töihin 🙂

   Vastaa
 6. Jenna 26.11.2016

  Voi mikä kaunotar! Toi sun hymy on niin tarttuvaa <3 ihanan näkösiä kuvia kun lunta on niin paljon taustalla!!
  Meillä olis tarkoitus lähteä miehen ja ystävien kanssa 22h mini risteilylle tallinnaan 😉 Maryam pääsee mumman luokse viettämään laatu aikaa 😀 samalla päästään tekemään vähän joulu ostoksia. Sun hiukset on taas kasvanut ihan hirveesti ku en oo hetkeen tarkkaan kattonu. Voi miten mä tykkään tosta sun omasta väristä!! Ihanaa viikonloppua teille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   KIITOS <3
   oi ihanaaaa, ihan parhaalta kuulostaa 🙂 nauttikaa!
   kivaa viikkoa teille :)<3

   Vastaa
 7. Mimmi 27.11.2016

  Täällä yhdet pikkujoulut takana ja seuraavat viikon päästä edessä ? onks teillä pikkujouluja tiedossa? Hei muuten, mitä matilda tykkäs kampaajalla käynnistä? ? tytöt kyllä yleensä on ihan onnessaan, pojat kun ei niinkään välittäisi ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   Joo on pikkujouluja <3 ihanaa!
   Matilda jännitti ja tykkäsi kovasti!
   halaus!

   Vastaa