portaikon alla

design, koti & sisustus

Moikka! <3 Täällä kotona ollaan vihdoin päästy siihen mun lempi puuhaan, eli somistamiseen ja pienien yksityiskohtien miettimiseen. Monta juttua on vielä vaiheessa, mutta nyt alkaa jo hahmottumaan se miltä meillä tulee näyttämään.

Häät on juhlittu, loma aloitettu, kipeydet selätetty ja muuttokiireet ovat helpottaneet. Odotan normaalia päivärytmiä ja sitä että päästään ulos leikkimään, kiertelemään uutta aluetta sekä rentoutumaan. Täällä ollaan painettu aamusta iltaan ja siinä samassa bloggaaminen + kommentteihin vastaaminen on kärsinyt. Muutoksia tapoihin siis luvassa! Kuvaan teille huomenna aamupäivällä Matildan ja Mimosan toisen huoneen. 🙂 Rentoa sunnuntai-iltaa! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. Jenna 27.11.2016

  Iiik mä en kestä miten kaunista!!! Ihania noi fatboyt ja noi roikkuvat tädet, tosi kaunis koti <3

  Vastaa
 2. Jade 27.11.2016

  On ihan ymmärrettävää, että uuden kodin kanssa on kiireitä, eikä aika riitä kunnolla bloggaamiseen ja kommentteihin vastaamiseen. Ihanaa, kun pääsette viimein rentoutumaan <3

  Vau, ihastuin heti tuohon teidän portaiden alla olevaan nurkkaan, siellä olisi varmasti ihana loikoilla <3

  Vastaa
 3. Mimmi 27.11.2016

  Jee, täälläkin alkaa oleen taudit selätetty ja huomenna koittaa taas arkeen paluu ? odotan et pääsen ulkoileen lasten kanssa ennen tai jälkeen työvuoron kun nyt on taas ihanan kuivaakin ? ihanan näköstä teillä siellä ❤

  Vastaa
 4. kaisu 27.11.2016

  Moi 🙂 Tosi kivalta näyttää teidän uudessa kodissa 🙂 Kiva että teillä pahimmat kiireet helpottaa ja saat nauttia pienten yksityiskohtien suunnittelusta ja toteutuksesta. Jos sun pitäis kuvailla sun sisustustyyliä jotenkin niin mikä se olis? Ja kuinka paljon sulla vaihtelee mieltymykset sisustuksen suhteen, vai meneekö se esim vuodenaikojen mukaan? Rentoa sunnuntai-iltaa sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   kiitos :)<3 noniinpä, on ollu vähän liian hässäkkää 😀 hei voisin tehdä oman postauksen noista sun kysymyksistä, kiitos niistä 🙂
   ihanaa viikkoa! <3

   Vastaa
 5. Marja 27.11.2016

  Pelottavan näköiset portaat lapsille, osaavatko jo portaissa liikkua varovasti?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   voih, onneksi ne ei ole pelottavat 😀 joo Matilda osaa ja Mimosa harjoittelee!

   Vastaa
 6. ILOONA 27.11.2016

  Ompa kauniin näköistä! Ja se on kyllä täysin totta, että muutossa on parasta just se kun pääsee asetteleen ne pienimmätkin esineet omille paikoilleen. Siinä vaiheessa tietää, että rankin osuus on jo takana päin ja nyt saa tehdä kodista vielä enemmän oman näköisen 🙂 hei ja haluaisitko vinkata, mistä toi portaiden alla oleva senkki on? Nätin näköinen (niinkuin koko nurkkauskin)!

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   Niinpä! se on parasta <3 Kiitos ihanuus!
   Se on ikean ps senkki 🙂 on kyllä kätevä ja kiva kun on matta valkoinen!

   Vastaa
 7. Pia päivi 28.11.2016

  Moikka. Ihanat tähdet. Mullakin on paljon tähtiä kotona. ?.

  Vastaa
 8. Sanna 28.11.2016

  Minulla olisi kysymys. Olen kiinnittänyt huomiota, että teidän matalilla pöytätasoilla on tavaraa. Eikö tytöt ole niistä kiinnostunut? Meillä pöytätasot on tyhjiä ja syystäkin. Kaikki hajoaisivat heti. ☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   Hei joo! On ne kyllä kiinnostuneita, tai no Mimosa oikeestaan. Matilda on jo tottunut siihen että ei saa koskea 😀 mutta tosiaan kyllä välillä saan olla tarkkaavainen 🙂

   Vastaa
 9. Jonna ja Jesse 28.11.2016

  Ihana toi &- kehys juttu ? Tosi kätsysti toi Fatboy on ”piilotettu” prtaiden alapuolelle, meillä tuntuu joskus et säkkituoli on Aina tiellä, joko se on olkkarin nurkassa ja on tiellä siivotessa (itkunauru)tai sit se on lastenhuoneessa keskellä lattiaa ja se vasta ”ärsyttää” kun ollaan miehen kanssa niin perfektionistejä järjestyksen kanssa :D<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.11.2016

   hehe, jep, kuulostaa tutulle.. meillä fatboy oli 3vuotta parvekkeella ja terassilla, koska ei vaan jaksettu sitä sisällä.. nyt se säilyy hyvin tuolla ”kolossa”. Hei ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 10. Katja 08.03.2017

  Mua kiinnostaisi tietää mistä toi milk&honey kynttilä on ostettu?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   Se on saatu lahjaksi.. mielestäni noita saa aika perus sisustuskaupoista 🙂 tai ainakin saman tyylisiä 🙂

   Vastaa