Lastenhuone / nukkuminen

baby, design, koti & sisustus, lapset

Moikka! <3 Kuvailin teille tänään valoisaan aikaan neitien makuuhuonetta. Ollaan siis tehty huonejako niin, että alakerrasta löytyy leikkihuone ja yläkerrasta makuuhuone. Tällä tavalla vältytään lelujen jatkuvalta roudaukselta kun muutenkin tytöillä on käytännössä samat lelut. Luulen, että pidetään neidit aika pitkälle samassa huoneessa, juurikin sen takia että leluja tms olisi vaikea jakaa. Laitettiin Mimosa väliaikaisratkaisuksi leikkihuoneeseen matkasänkyyn nukkumaan, kun oltiin ensimmäistä yötä uudessa kodissa ja molemmat pikku sängyt eivät olleet vielä makkarissa. Siitä asti neiti on nukkunut yöt 8-8 (nyt tässä pitäis olla se sydänsilmä emoji). Nooh, arvatkaa vaan ollaanko raaskittu siirtää Mimosaa yläkertaan harjoittelemaan Matildan kanssa nukkumista, kun yöt menee näin hyvin. Ehkä sitten ensi vuoden puolella. 🙂

Halusin toteuttaa tyttöjen makkariin hempeää ja vaaleanpunaista teemaa, koska edellinen tyttöjen huone oli mustavalkoinen. Kuitenkin oon hyödyntänyt vanhan huoneen mustavalkoisia tavaroita vaaleanpunaisen kaverina. Yläkerran makkarista löytyy, kirjat, piano, cd-soitin+levyt, ruokatarvikkeita piknikin verran ja pehmolelut. Kaikki tyttöjen vaatteet löytyy yläkerrasta ja kaikki ulkoiluun liittyvät vaatteet alakerrasta. Matilda tosiaan rakastui täysin tähän kuumailmapallo tapettiin ja halaili sitä kun ensimmäisen kerran näki. 😀 Tämä huoneen tapetti on bauhausista ja se on paperitapettia. Olin ensin kauhuissani että kuinka osaan sen asentaa, mutta ihan hyvin se meni. Nykyään tapetit taitaa olla aika helppoja ja laadukkaita.

Ihailin alunperin tapetteja Little Hands sivuilla (VITSIT MITEN HIENOJA), mutta tiedän itseni ja sen kuinka meinataan muutaman vuoden päästä vaihtaa huonejärjestystä, joten en viitsinyt tuhlata satoja euroja tapettiin, vaikkakin lopputulos olisi varmasti ollut upea.

Nyt muutamat hommat koneella ja illaksi tyttöjen kanssa ulkoilemaan. Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

ps. Mitä tykkäätte makkarista?

*juliste+ripustin/Desenio/saatu, ”puu”hyllyt/kodin1, matto/k-rauta, sängyt/vekenkaluste/saatu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

38 kommenttia

 1. Jade 28.11.2016

  Vau! Tyttöjen huone on upea, ei ole vaikea arvata, että pitävät siitä!? Juuri sopiva tuollaisille pienille lapsille ja tienkin Mimosa ja Matilda varmaankin tykkää siitä vielä pari vuotta kasvaessaankin? Itse rakastin pienempänä vaaleanpunaista, kaiken olisi pitänyt olla sen väristä? Ehkä johtuukin siitä, ettei äiti enää siedä vaaleanpunaista…
  Haluaisin tuolkaiset samanlaiset pallovalot, kuin tyttöjen huoneen ikkunassa, jopa samanvärisinä kuin ne, vaaleanpunaisen vain korvaisin itselleni jollain muulla värillä? Mukavaa maanantai-iltaa sinne <3

  Vastaa
  • Jade 28.11.2016

   Oho, tuo kommentti kuulostaa vähän hassulta ? Tarkoitin siis, että Matilda ja Mimosa varmasti tykkäävät siitä huoneesta vielä kasvaessaankin, on vain jotenkin hankala yrittää selittää sitä, mitä tarkoitan. Yksinkwrtaisemmin siis näin: Huone on todella upea ja juuri sopiva pienille lapsille? Toivottavasti tajusit, enkä kuulostanut töykeältä ?

   Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   Ihana Jade oot <3 KIITOS!

   Vastaa
 2. taskuapinat 28.11.2016

  Onpa ihana huone. Kiva ajatus pistää lasten nukkuma ja leikkihuoneet erikseen. Itse ajattelin sitä myös joskus, mutta nämä 2 on niin eri unimaailmoissa ettei siitä olisi tullut mitään jos nukkuisi samassa huoneessa..
  Nyt jannika pyytää välillä jos pääsisi isovelin huoneeseen yökylään ? 5min se haluaa olla siel jonka jälkeen haluaa omaa sänkyyn ?
  Ihanaa viikkoa koko porukalle ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   Joo hei no näinpä meilläkin tällä hetkellä.. että voihan se olla niin että meilläkään ei saada toimimaan unimaailmoja 🙂
   Ihana Jannika <3
   Samoin teidän koko poppoolle :)<3

   Vastaa
 3. Jennaap 28.11.2016

  Oo ihana huone! ? Mistä/mikä tuo piano on? Ihana!

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   Kiitos <3
   Se on jostain ihan perus lelukaupasta saatu lahjaksi.. hmm, olisko ollut toys r us! 🙂 On kyllä kiva, muttaaaa aika äänekäs 😀

   Vastaa
 4. ester 28.11.2016

  Nuo kuumailmapallo kuviot on hienoja. Sara hei hyvää ja rauhallista tätä viikkoa!:)

  Vastaa
 5. Kaisa 28.11.2016

  Todella kaunis huone! Ja aivan ihana tuo tapetti. ?

  Vastaa
 6. Minsku 28.11.2016

  Oi toi tapetti on kyl ihan super ihana <3!
  Ja noi sängyt, onpa tosi kätevät kun saa tolleen erikseen myös siitä kerrossänky ratkaisusta.
  Mukavaa viikkoa sinne myös :). Täällä paukkuu pakkanen melkein -15 kieppeillä, joten me ulkoillaan jo lumisessa pakkas säässä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   Kiitos<3
   Oih, siellä pakkasta riittää, wou! lämmintä päälle ja kynttilöitä, aah tunnelma <3 Kivoja pakkaspäiviä!

   Vastaa
 7. Ida 28.11.2016

  Ihanan näkönen huone! 🙂 Nukkuuko Mimosakin jo tollasessa tavallisessa (laidallisessa) sängyssä? Pysyykö hyvin vai tippuuko yöllä? Oliko vaikea totuttaa tohon pois pinnasängystä? Meillä poika 1,5v nukkuu edelleen pinnasängyssä ja ollaan mietitty millon siirryttäs siitä pois.

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.11.2016

   Joo siis Mimosa tosiaan nukkuu vielä matkasängyssä missä on laidat… ei oo vielä raaskittu siirtää kun nukkuu niin hyvin tuossa väliaikaratkasussa 😀 Matilda siirtyi 2veenä lastensänkyyn, mutta Mimo haluttais siirtää jo vähän aijemmin.. Matildan kanssa ei ollut kyllä mitään ongelmaa siirrossa, hän oli ihan innoissaan uudesta sängystä 🙂
   Ihania päiviä sinne puolitoista vuotiaan kanssa <3

   Vastaa
 8. Sarkkukai 28.11.2016

  Voi miten kaunis huone! Just ihana kahdelle pienelle tytölle!? Oispa kiva päästä laittamaan pojalle omaa huonetta, iskee innostus kun lukee tämmöisiä postauksia 🙂

  Vastaa
 9. Jonna 28.11.2016

  Ihana huone ja toi tapetti!! (Sydän hymynaama)
  Ja noi sängyt on vaan jotenkin niin söpöt <3
  Ihanaa alkavaa viikkoo murut <3
  Terkkui pieniltä :D<3

  Vastaa
 10. Johku 28.11.2016

  Oi kuinka ihana huone! <3 Täytyy sanoa, etten ois ite osannu kaupassa valita tuollaista tapettia, mutta valmis lopputulos on kyllä tosi hieno! Sulla on silmää 😉

  Ihastuin tohon kattolamppuun! Mistä ostettu vai onko peräti itsetehty?

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.11.2016

   Voi kiitos <3 🙂 Se on bloomingvillen valaisin 🙂 On kyllä ihana!

   Vastaa
 11. Outi 29.11.2016

  Hei mistä nuo tyttöjen sängyt on? Meillä 2,5 v ”jämähtänyt” pinnikseen kun sängynhankinta vähän jäänyt…

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.11.2016

   Nää on vekenkalusteelta.. ne saa myös kerrossängyksi jos tahtoo 🙂

   Vastaa
 12. JV 29.11.2016

  olisi kiva saada pian teidän ruokapöydän mitkeosementti projektista postaus!! 🙂 jos saisi omaan projektiin vinkkejä! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.11.2016

   Mä en tehnyt pöytää vaan mikko työsti sen alusta loppuun 🙂 Muutenkin projekti on aika monivaiheinen ja tietääkseni kaikki mikrosementin jälleenmyyjät antaa matkaan kattavat tiedot+ohjeet projektiin.. ehkä luottaisin ennemmin niihin 🙂 Kuitenkin aina kanattaa varmistaa pinnat ja lakat ennen sementointia. 🙂 Tsemppiä projektiin sinne!!

   Vastaa
 13. 2x 29.11.2016

  Nättiä!

  Meillä 4,5v ja alle 2v nukkuu eri huoneissa..toinen vöyhöttää sängyssä ees taas ja toinen puhuu ja kävelee unissaa.. Villejä öitä! 😀 Meillä ei varmaa nukuttas ollenkaa jos oisivat yhessä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.11.2016

   haha, noniin mistä mekään sitä tiedetään saadaanko neitejä koskaan samaan huoneeseen 🙂 vaikuttaa noi meidänkin neidit aika vauhdikkailta 😀 Hei ihanaa viikkoa sinne!! <3

   Vastaa
 14. Laura 29.11.2016

  Voi vitsi miten kiva huone 🙂 me asutaan kerrostalossa kaksio kyseessä, mies ja 1v lapsi. Vielä ainakin mahdutaan samaan huoneeseen kaikki 😀 ehkä sit parin vuoden päästä voisi harkita isompaa kämppää. Sitten voikin itse sisustaa pojan huoneen mieluisaksi 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.11.2016

   🙂 niinpä! Hyvin sitä kyllä pikkuisen kanssa mahtuu <3 Ihanaa joulunodotusta!

   Vastaa
 15. Frii 30.11.2016

  Tosi söpö huone ♥

  Vastaa
 16. Peppi 01.12.2016

  Ei mitenkään erikoinen mutta silti ihana ja juuri lapsille sopiva?✨

  Vastaa
 17. Mimmi 01.12.2016

  Ihanan rauhallisen ja hempeän näköinen lastenhuone! Toi tapetti on kyllä tosi ihana! Teillä on kiva kun saa niin tyttömäisesti sisustaa lapsille. Meillä kun on oltava neutraalimpaa (että sopii sitten molemmille) kun en tykkää jaotella huonetta ”poikamaiseksi” toiselta puolelta ja ”tyttömäiseksi” toiselta ? väreistä sitten löytyy suurimmaks osaks vihreän eri sävyjä ja valkosta ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.12.2016

   Kiitos <3
   No mutta vitsit että toi teidän huone kuulostaa kivalta&kauniilta.. Luulen että täällä suunnalla vaaleanpunainen tulee jossain vaiheessa korvista ulos. 😀
   Ihanat mini tyypit teillä siellä <3

   Vastaa
 18. Johanna 23.08.2017

  Moi! Mistä tuo tapetti on?

  Vastaa