P A P U / W E E C O S

baby, kidsfashion, lapset

Huomenta! Mä joudun nielemään muutamat sanani tässä postauksessa. Oon nimittäin ihan rakastunut laadukkaisiin lastenvaatteisiin ja toisekseen pidän itse samaa kuosia päällä kuin muksuilla. 😀 Näin ne hommat muuttuu! Varmasti pidempään seuranneet tietää, että olen monesti mennyt edullisten vaatteiden perässä ja harvoin olen itse mätsännyt itseäni tyttöjen vaatteisiin.

Saatiin viime viikolla Weecos-verkkokaupasta tytöille Papun Winter Spesial malliston vaatteita ja siitä lähtien olen halunnut pukea ne neideille joka päivä päälle. Harmi, että välillä on pakko laittaa vaatteet pesuun, mutta tämäkään ei tosin haittaa koska trikoo ei muutu pesussa miksikään. Papun vaatteet ovat super laadukasta luomupuuvillaa ja kestää käytössä pitkään. Laatumerkeillä on myös hyvä jälleenmyyntiarvo ja tämän olen kyllä itsekkin todennut kirppareilla. Nyt ymmärrän miksi tietyt lastenvaatemerkit katoavat kirppareilta samantien vaikka hintalappu olisikin hieman korkeampi.

Ystäväni joka on erittäin tietoinen lastenvaatemerkeistä ja niiden ekologisuudesta kehui Weecos-verkkokaupan maasta taivaaseen ja kertoi hankkivansa lapsilleen lähes kaiken sieltä. Weecos on kauppapaikka, jossa on yli 90 kauppaa saman katon alla. Merkit ylläpitävät itse omia kauppojaan ja lähettävät tilaukset omista varastoistaan. Mainittavaa on myös se, että kaikki Weecosissa myytävät tuotteet on valmistettu ympäristöä, ihmisiä ja elämiä kunnioittaen. Olenkin todella iloinen, että löysin Papun vaatteiden lisäksi Weecosin, josta voin jatkossa selailla kauniita ja laadukkaita vaatteita. Onko teille ennestään Weecos-verkkokauppa tai Papun vaatteet tuttuja? Mulle nimittäin käy aika usein niin, että herään myöhäisheränneenä johonkin juttuun… ehkä nämä laadukkaat ja ekologiset lastenvaatteet ovat tätä sarjaa. 😀

Suurimpana oivalluksena minulle tuli se miten pehmeältä ja laadukkaalta vaatteet tuntuu. Mulle tulee sellainen olo, että lasten on hyvä olla sekä liikkua. Täytyy myöntää, että tietty nämä kuteet miellyttää myös omaa silmää ja tykkään erityisesti malliston mustavalkoisesta teemasta. Niin ihania vaatteita ai että! Laitoin postauksen loppuun kuvan mallistosta ja lisää kuvia pääset ihailemaan täältä. Kannattaa ehdottomasti tsekata Weecos.com minkä sivuilla oon koukuttuneesti haahuillut jo monta iltaa. Weecosista löytyy nimittäin myös koti, naiset ja miehet osio (!!!), sekä Papun Winter Spesial mallisto.

Papun tuotannossa muuten mielenkiintoista on se, että osa tuotteista tehdään Portugalissa ja osa Nokialla, Nokian Neulomossa. Jotenkin sitä mieli on muuttunut ja enää ei tunnu yhtään niin pahalta maksaa monta kymppiä paidasta tms, jos tietää sen olevan laadukas ja hyvissä työoloissa valmistettu. Ennemminkin haluan jatkossa satsata siihen, että kaapista löytyy paljon niitä vaatteita mitkä nimenomaan haluan pukea tyttöjen päälle.

Ihanaa torstaita ja ennen kaikkea joulukuun ensimmäistä päivää kaikille! Kuvissa näkyy otteita meidän joulukorttikuvauksista.. Kokeilussa oli mustavalkoinen teema! 🙂 <3Sara

ps. mähän en tykkää varoa lastenvaatteitten kanssa ja eiköhän Matildalla kaatunut lasillinen mustikkamehukeittoa Papun mekon päälle heti ensimmäisellä käyttökerralla. Sain mekon pois vikkelästi, laitoin tahranpuhdistusainetta ja suoraan koneeseen. Paita palasi koneesta ilman jälkeäkään.. ehkä tässäkin kohtaa laatu puhuu puolestaan!

*yhteistyössä weecos.com ja Papu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 kommenttia

 1. Johanna 01.12.2016

  Hei pakko vinkata, et noi mustikkatahrat lähtee loistavasti sappisaippualla! 🙂 ja nimenomaan sillä palasaippua versiolla. Kastelee tahran, hinkkaa sappisaippuaa ja nakkaa pyykkikoriin odottamaan pesua. Toimii ?

  Vastaa
 2. Emilia 01.12.2016

  Moi!
  Toivottavasti saan asian puettua sanoiksi niin, etten sillä satuta ketään. Mä oon niin hirmusesti tykännyt sun blogista ja siitä inhimmillisyydestä, mikä susta huokuu! Tästä postauksesta aistin sellaisen fiiliksen, että nyt kun sait ilmaiseksi vaatteita/ mahdollisesti myös rahaa niin sun oli pakko hehkuttaa niitä, vaikka yleensä oletkin sanonut ettet halua laittaa rahaa kalliisiin lastenvaatteisiin. Pidän yhteistyöpostauksista myös eikä se minua häiritse, mutta tuli kieltämättä vähän pettynyt fiilis kun säkin oot nyt yhtäkkiä sitä samaa kastia kaikkien muiden kanssa vaan sen takia että saat ilmaiseksi niitä laadukkaita vaatteita. Jos sait vaatteetyhteistyönä niin miten voit sano että ei tunnu pahalta maksaa muutamaa kymppiä pidasta kun et edes itse maksanut sitä? Tarkoitus ei ole siis olla ilkeä, haluan vaan sanoa että sun ei tarvitse mennä massan mukana vaan siksi että saat yhteistyönä laadukkaita vaatteita 🙂 Mä oon aina nimenomaan ihaillut sua siinä, että säästät luontoa ja kierrätät ja olen kokenut että ymmärrät että maailmassa on muutakin kuin merkkivaatteet. Toivottavasti blogisi ei muutu liikaa tällaiseen suuntaan koska silloin kyllä tämä blogi jää multa pois seurattavien listalta 🙁

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.12.2016

   Heippa, kiitos viestistä, älä huoli et ainakaan mua satuttanut 🙂
   Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat, mutta voin sen vakuuttaa että ilmaisten vaatteiden/tuotteiden toivossa en täällä bloggaa 😀 uskon että se olisi hyvin lyhyt tie ja muutenkin en koe että se olisi millään tavalla mukavuusalueellani. Valitsen todella tarkoin ne yhteistyöt mihin lähden mukaan ja tämän kohdalla koin nimenomaan hauskana sen kuinka joudun perumaan sanani. 🙂 tämä on nimittäin täysin totta.. sain muutama viikko takaprin aarrekidiltä vaatteita työille ja nyt weecosista Papun vaatteita, olen myös saanut paljon kummasteleveia viestejä siitä kuinka kalliimmat ja laadukkaat lastenvaatteet ovat hyviä ja miksi minä en ole niistä vielä ”syttynyt”. Myös lähipiiristäni löytyy paljon mammoja jotka vannovat laadun eteen. Tämä oli mielestäni todella mielenkiintoinen kulma lähteä pohtimaan asiaa.. Olen nimittäin täysin rakastunut pehmeään trikooseen mikä ei mene miksikään ja käytössä huomaan konkreettisesti sen eron ketjuliikkeiden vaatteisiin.. kurjaa jos postaus sinulle näyttäytyi epäaitona hehkutuksena, koska se ei todellakaan ole asian laita. ;/ Täällä on tilattu pukinkonttiin kevääksi vaikka mitä kivoja ja laadukkaita vaatteita ja siksi viittasin siihen kuinka rahanmeno ei tunnu yhtä pahalta enää kun tietää mitä saa vastineeksi. Vielä pointtina se, että olen ehdottomasti kirpparihenkinen ja jatkossakin kierrätän vaatteita, mutta olen pohtinut sitä että olisiko parempi ostaa käyttövaatteita enemmän laadukkaina, kuin ketjuliikkeistä.. en koe että tämä suunta olisi yhtään huono, ennemminkin ekologinen ja hyvä 🙂 ja heei merkkien perässä en todellakaan juokse… Oon aina ollut pihalla siitä mikä naistenvaatemerkki tai lastenvaatemerkki on POP, tuun yleensä jälkijunassa 😀 joten pelkkä merkki ei kyllä saa mua ihastumaan.
   Toivon todella, että blogini ei työnnä sua pois ja jatkossakin meinaan postata vain mulle mieluisia aiheita, yhteistöitä jne. Mitään toisen kirjoittamaa täällä ei nähdä 🙂
   Ihanaa joulunodotusta ja iso kiitos siitä että kommentti oli kirjoitettu ystävällisesti <3

   Vastaa
  • Pauliina 01.12.2016

   Oon osittain samaa mieltä. Tosi paljon kaikkea saatujen juttujen mainostusta,varsinkin pari viimeistä peräkkäin.Toivottavasti ei lopullisesti jää tällaiseksi.Tiedän ei ole pakko lukea.Mut kun tykkään blogista (tähän asti)ja siitä ♻ kierrätys,maanläheisestä tyylistä ja saran vaatimattomuudesta mikä ollut..Itselläni ei ole rahaa ostella kallita lasten vaatteita,saati itselleni..Tämä blogi on ollut mun hetkellinen irtautuminen arjesta ja sen kurjuudesta..Jotenkin tulee sellanen kurja olo et no tarvisin itekki sitä ja tätä siis ihan oikeasti,mut ei oo rahaa.. Joudun kulkee rikkinäisissä siihen asti kun saan rahaa..Tän hetkinen tilanne ei oo oma valinta vaan olosuhteiden pakko..Tietenkin oon super iloinen kun joku saa ilmaiseksi. Hienoa ja ihanaa. Toivon että sara arvostat ja olet kiitollinen siitä, että saat tavaraa, koska kaikki ei sitä saa,kaikille se ei ole itsestään selvyys.. En halua pahoittaa mieltäsi!! Tässä on jo liikaa itsellä ahdistusta,jos olisin itse tilanteessasi niin,toimisin varmasti ihan samoin,aina löytyy mielensä pahoittajia!!Mukavaa Joulukuuta :).

   Vastaa
   • Sara Parikka 01.12.2016

    Kurjaa että olet nähnyt postaukset ”saatujen juttujen mainostuksena”, kuitenkin kaikesta saadusta maksan verot ja päätän tarkoin sen mitä tavaraa otan vastaan/mitä yhteistöitä teen.. hmm, postaan tästä aiheesta vielä tänään 🙂
    Kiitos kun kerroit tilanteestasi <3 Olet oikea superihminen ja usein mietin sitä miten toisin asiat voisi olla.. Arvostan suuresti ihmisiä jotka hoitaa elämää ja tilanteita läpi niissä haastavammissa hetkissä sekä tilanteissa.. Mitään ei pidä pitää itsestään selvyytenä, ei mitään.. Kiitollisuus <3
    Kiitos että sunkin viesti oli kivasti kirjoitettu ja asiallinen 🙂 Ihanaa Joulukuuta sinne myös ja toivon sinulle sekä perheellesi kaikkea hyvää!

    Vastaa
 3. Jade 01.12.2016

  Miulle ei oo tuttu ennestään, mutta Matildan ja Mimosan vaatteet näyttää kyllä tosi, tosi ihanilta! <3
  Joulukorttikuvausten kuvat näytti onnistuvan hyvin <3 Harrastan kuvataidekoulua ja siellä tehtiin niin, että piirrettiin joku jouluun/uuteen vuoteen liittyvä kuva, joka sitten halutessaan painettiin korteiksi. Niistä sai valita, kuinka monen kortin pakkauksen ostaa, muttei ollut pakko ostaa ollenkaan. Enskerralla saan ne joulukortit jotka ostettiin, jännittää nähä miltä ne näyttää ?
  Hyvää joulukuun ensimmäistä päivää! <3

  Vastaa
 4. Anna-Kaisa 01.12.2016

  Ihania vaatteita! <3
  Olen huomannut saman, että laadukkaampa materiaalia olevat vaatteet kestävät paremmin käytössä, pysyvät laadukkaampina pidempään ja näin ollen säilyttävät myös paremmin jälleenmyyntiarvonsa. Paljon käytän 9kk tytöllä ihan näitä perus vaatekauppojen vaatteita, mutta niissäkin katson tarkkaan vaatteen materiaalit. Arvostan lastenvaatteissa sitä, että ne kestävät lähes jokaisen käyttökerran jälkeen 60c pesun, sekä rumpukuivauksen. Varsinkin näin äitiyslomalla ollessa merkkivaatteiden hinnat hieman hirvittävät, mutta suosin kovasti kierrätystä ja ostankin paljon näitä "merkki" vaatteita käytettynä facebookin kirppiksiltä. Omiin suosikkeihin Newbien ja lindexin vaatteiden lisäksi kuuluu gugguu ja vimma, tämän postauksen myötä tulevaisuudessa aion ehdottomasti testata myös papua. Olenkin ajatellut, että mikäli panostan nyt esikoisen kohdalla vaatteiden laatuun, ne säilyvät paremmin myös mahdollisille tuleville lapsille. Jokin hyvin halpa ja huonolaatuinen vaate saattaa olla lähes käyttökertavaate, jolloin myös niiden vaatteiden hinnat käyttökertojen lukumäärään nähden saattaa olla melkoisen suuri.

  Ihanaa joulun odotusta! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.12.2016

   Hei kiva kuulla sun kokemuksista ja ihan älyttömän hyvä pointti tuo, että tsekkaat materiaalit ketjuliikkeissä.. koska tietystihhän sieltä voi löytyä vaikka mitä hyvää jos kurkkaa lappuun 🙂 pitää muistaa tuo vinkki!!
   Toi on kyllä totta, että esikoisen kohdalla jos satsaa niin se kantaa pitkään ja nyt itsekkin ymmärrän miksi kirpparilla jotkut vaatteet maksaa niin paljon enemmän.. Itse eniten ihmetyin juuri siitä, että laadukkaammat vaatteet tekee mieli pukea jatkuvasti lapsille, ne on niin pehmeitä <3 On ihanaa jos vaatteista tulee hyvä olo! Kiitos noista sun merkkivinkeistä, täällä kans newbie+lindex on ollut lemppareita.. pitää tutustua noihin sun suosikkeihin 🙂
   Hei kiitos kovasti ja samaa sinne.. nauti pienestä 9kk <3

   Vastaa
 5. Mimmi 01.12.2016

  Mun täytyy nyt kommentoida myös tätä. Oon itsekin suosinut aiemmin lasten vaatteissa hyvin paljon edullisia lastenvaatemerkkejä ja ostanut paljon käytettynä. Ja vannonut että mä en mitään kalliita merkkivaatteita lapsille osta. Mutta nyt tuntuu että noiden ketjuliikkeiden edullisten lastenvaatteiden laatu on huonontunut t o d e l l a paljon. Esim suuressa osassa pesulapuissa lukee että vaatteet saa kuivattaa kuivausrummussa; kuitenkin siellä kuivatuksen jälkeen vaatteet usein kutistuvat ja esim trikoisista vaatteista löytyy äkkiä pieniä reikiä paikoitellen. Tuntuu turhalta ostaa edullisia vaatteita, jotka sitten menevät vaan muutaman kerran päälle ja sen jälkeen roskiin. Tahratkaan ei tunnu lähtevän niin hyvin kun hieman laadukkaimmista vaatteista. Joten täälläkin suuressa harkinnassa kelkan kääntö ja siirtyminen noihin ”merkkivaatteisiin” ainakin kokeilumielessä. Esim collegehousut mitä nyt ostin jirille hieman hintavampana, ovat kestänyt yhtään kulumatta kun edelliset oli nukkaiset jo ensimmäisen pesun jälkeen ? joten ymmärrän kyllä todella hyvin ton että ”yhtäkkiä” nyt joudut syömään sanas ja vaihtamaan mielipidettä asiasta. Tilanteet ja tarpeet muuttuu ja mielellään sitä käyttää lapsilla mukavia ja kestäviä vaatteita, jotka saa vielä joskus kierrätettyäkin eteenpäin roskiin heiton sijaan. Ihanaa tulevaa viikonloppua teille ja toooooosi iso halaus ❤ ihana että jaksat ajatella positiivisesti vaikka vähän tuleekin toisenlaista palautetta välillä. keep doing what u do sis ?

  Vastaa
  • Mimmi 01.12.2016

   Ois pitänyt muuten ehkä kirjottaa tää tonne seuraavan postauksen alle, mutta ei kai se oo niin justiinsa ?

   Vastaa
  • Sara Parikka 02.12.2016

   Hei ihan sama homma (taas kerran :D), nimittäin tuo että löytyy pieniä reikiä.. se on niin ärsyttävää!! Täälläkin on monet vaatteet lentäny roskiin ja se jos mikä on kurjaa.. :/
   ja joo tietty näitä hommia oon miettinyt jo pitkään, mutta nyt kokeilun päätteeksi totesin että voisin jatkossa pyrkiä ostamaan ja tsekkaamaan laatua.. toki varmasti tulee ostettua myös ketjuliikkeistä, mutta kehityssuunta voisi olla kuitenkin toiseen suuntaan 🙂
   Just suurimpana oivalluksena mulle tuli se että halusin laittaa samat trikoot jatkuvasti tytöille päälle, koska ne tuntui niin pehmoisilta ja hyviltä. Monesti korppuinen vaate ei ole kovin houkutteleva 😀 nyt tajuun enemmän niin jotka ovat hurahtaneet lastenvaatteisiin 😀 mutta joo luulen että edelleenkin koluan ale laarit ja kirppikset 🙂
   KIITOS MIMMI OOT NIIN IHANA <3<3<3

   Vastaa
 6. Jemsku 01.12.2016

  Itse ajattelen, että olet itse saavuttanut maineesi ja siten ansainnut yhteistyötahosi.. Meidän iloksi jaat meille uusia tietoja ja olen itse ainakin hyödyntänyt meille saamia tarjouksia tyytyväisenä ilman, että minun pitäis karehtia sitä mitä joku toinen on saanut ilmatteeks.. paljon on tullut uutta ja mielenkiintoista mistä en tietäisi mitään ilman tätä blogia..

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.12.2016

   Ihana kuulla että ajattelet noin 🙂 <3
   pääset asenteesi avulla varmasti pitkälle! Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 7. salla 02.12.2016

  Toi laatu juttu on niin totta!! Itse ensin kauhistelin tiettyjen merkkien vaatteiden hintavuutta mutta kun vähän perehdyin asiaa ei vaatteet laadun ja jälleenmyyntiarvon vuoksi ole mielestäni liian hintavia. Kannattaa katsoa myös Noshin valikoimaa jos miellyttää. Tilasin sieltä meidän pojalle just muutamat vaatteet ja ne on myös tosi laadukkaan tuntuisia ja niissä on suunniteltu housujen sekä hihojen resorit niin, että niitä voi käyttää kahdessa eri koossa ! :))

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.12.2016

   NIINPÄ! 🙂 hei kiitos kovasti vinkistä, onkin ollut tsekattavien listalla 🙂 Ihanaa joulunaikaa sinne <3

   Vastaa
 8. Tiina 11.12.2016

  Papun vaatteille täältäkin supersuositus! Eikä jälkijunassa tuleminen kyllä haittaa yhtään. ? Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle! Terveisiä myös Ruupertilta! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2016

   Ihana kuulla 🙂 Voi apua, aivan ylipöpö Ruupert joka valloittaa sydämmet <3 Ihanaa joulunaikaa koko teidän perheelle ja terkkuja kovasti täältä päin myös 🙂

   Vastaa
 9. Poksu 11.12.2016

  Papu ja Weecos on täälläkin tuttuja ja tykättyjä! Samoin Gugguu ja Vimma, näissäkin puhuttelee suomalaisuus, ekologisuus ja LAATU! 🙂 Ennen ne hinnat tuntuivat todella kovilta, mutta meilläkin on 2 poikaa ja isoveljen vaatteet menevät nyt pikkuveljelle uudenveroisina ja senkin jälkeen niistä saa vielä myydessä hyvän hinnan. Ja tulee siitä hyvä mieli itselleen, kun tietää, että ne vaatteet on tehty kunnollisissa oloissa ja niiden tekijät saavat asianmukaisen palkan 🙂 ps. Papun Kanto on minun luottovaate ja onkin lähes joka päivä päällä, väri vain vaihtuu 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2016

   Hei kiitos tästä viestistä <3 Ihana kuulla, että aattelet noin 🙂 Kaikkea hyvää sinne koko perheelle ja etenkin pikku poitsuille 🙂 <3

   Vastaa