Risteilyllä

baby, kidsfashion, lapset, loma

Iltaa <3 Tultiin juuri koko porukka pesulta, mikä on kyllä ihan must juttu laivareissun jälkeen. Vaikka siellä käytiin suihkussa ja tytöt itseasiassa uimassakin on ihana päästä omaan kotiin peseytymään. Onko teillä ikinä semmonen olo, että reissussa nuhjuuntuu? 😀 (muuten iso peukku Nivean uudelle suihkumousselle, laitoin juuri kuvaa siitä instaan)

Tässä muutamia kuvia risteilyltä ja laittakaa toki kysymyksiä, jos jokin mietityttää lasten kanssa liikkumisessa tms. 🙂 Meillä tosiaan oli kahdet vaunut mukana, koska ajateltiin että meidän Bugaboo Donkey Duot ei mahdu kulkemaan hyttikäytävillä ja toisekseen Matilda on sen verran iso, että jaksaa hyvin kävellä laivassa ollessa. Päädyttiin ottamaan Donkeyt Monona ja lisäksi Bugaboo Beet. Alunperin meillä oli tarkoitus ottaa Beet ja nämä rattaat mitkä tilasin muutama viikko takaperin Lekmeristä, (näyttää olevan vieläkin alessa ;)) mutta tajuttiin että tavarat mahtuisi paremmin Donkeihin sekä päätettiin lisäksi mennä terminaaliin julkisilla. Nooh, lopputulema oli anyway se, että kahdilla rattailla liikuttiin ja hyvä niin. Kaikki sujui mukavasti vaikka onhan pienten kanssa aina oma säätönsä. 😀

Parasta laivalla (Matilda auttoi listaamaan)

-Pallomeri ja leikkipaikka mikä oli muuten mieletön, leluja ja aktiviteettejä laidasta laitaan, isot pojot siitä 🙂

-Lastendisco, tanssiminen, ohjelmanumerot, esitykset, maalaus käteen (vaaleanpunainen, glitteri hämähäkki :D)

-Perheen yhdessä olo

-Ruokailut ja herkuttelu

-Hytistä merimaisemien katseleminen

-Uiminen allasosastolla (siskot vei tytöt uimaan)

-Kaupoissa pyöriminen Tukholmassa, iso suositus Mall of Scandinavian

-Aamupalabuffet

-Ryhmä Hau-Samppa ja muumikeksit muistona kotiin

Tässäpä tärkeimmät! <3Sara

ps. merkkaan jatkossa yhteistöitä sisältävät postaukset otsikkoon * merkillä, näin ollen visuaalisuus ei kärsi ja otsikot ei veny ikävän pitkiksi. Monesti myös yhteistyö on vain osa postausta, joten tästäkin syystä *merkki on mielestäni parempi. Kivaa iltaa ihanat, nyt alan ahmimaan teidän kommentteja perjantain baby 2 & 3 postauksesta.. ne muuten herätti mussa aikasen paljon tunteita.. 😀 Lueskelin niitä aina risteilyn varrella ja pauhasin Mikolle kuinka joku on sanonut näin, ja miten kellekkään on voitu sanoa näin.. heh, Im on your side 😉 <3

collage_fotor02938 collage_fotor34 collage_fotor098 collage_fotor1762

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Ada 04.12.2016

  Ei vitsi, kuulostaa ihanalta reissulta! <3 Terkut tytöille ja kivaa alkavaa viikkoa! 🙂

  Vastaa
 2. Jade 04.12.2016

  Oih, taisi olla aika ihana reissu! Itsekin innostuin. ? <3
  Ajattelin juuri mennä iltasuihkuun, sitten aamulla taas voi mennä puhtaana kouluun.
  Ja jee, tästä illasta tulikin rennompi kuin kuvittelin, ei tarvinnutkaan siivota.
  Hyvää sunnuntaita vielä sinne! <3

  Vastaa
 3. Taika 04.12.2016

  Kiva kuulla, et hyvin meni reissu etenkin, kun oli pikkuiset mukana. Itekin harkinnut tässä risteilyä pikkusten kanssa 3v ja 1v niin etenkin nukkumajärjestelyt kiinnostais kovin ja oliko teillä millanen hytti ja olitteko millä laivalla?

  Mukavaa alkavaa viikkoa! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.12.2016

   Hei kiitos kysymyksistä 🙂 palaan aiheeseen pian postauksen muodossa! Kivaa iltaa sinne <3 ps. onpas saman ikäiset lapset:)

   Vastaa
 4. Hanna85 04.12.2016

  Ihan pakko kommentoida mutta tuo sun viimeinen lausahdus kertoi juuri sen syyn siihen miksi mä oon vain yksi niistä monista monista vakkarilukijoista, jotka joka päivä innolla palaa tänne lukemaan sun/teidän kuulumisia! 🙂 Oot hieno nuori nainen jolla on pää ja sydän kohdillaan ja se paistaa läpi jokaisesta postauksestasikin. Se on myös harvinainen ja kaunis piirre kaikkien ”teeveestä tuttujen” blogistien joukossa. Iso peukku ja jatka samaan malliin! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.12.2016

   Voi kiitos todella paljon sanoistasi <3 tulipas ihana olo 🙂

   Vastaa
 5. Mimmi 04.12.2016

  Kuulostaa kyllä ihanalta reissulta lapsienkin kannalta ? ja Matilda varmaan ollut aivan onnessaan laivamatkasta! Täällä kans sama homma että tuntuu aina kamalan nuhjuselta reissun jälkeen kotiin päästyä, vaikka kuinka ois reissatessakin käyny suihkussa ?

  Vastaa
 6. Eveliina 05.12.2016

  Tää postaus oli kyllä tosi ihana, teidän reissu kuulosti tosi kivalta! <3 Itse olen myös käynyt Mall of Scandinaviassa, ja se on kyllä hyvä käyntisuositus Tukholman keskustan ohella ja varmaan näin talvella helpompikin lasten kanssa liikkuessa 🙂 Kivaa alkanutta viikkoa teille kaikille! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.12.2016

   Joo se on kyllä ihana ostoskeskus! ja oli kyllä helpompaa, kun vältyttiin pukemis/riisumis operaatioilta 🙂 Ihanaa viikkoa myös sinne, ja kiitos <3

   Vastaa
 7. Sofia 05.12.2016

  Oon tosi samaa mieltä kun moni muukin lukija, vaikutat tosi lämminhenkiseltä ihmiseltä. Kiva kuulla teidän laivareissusta. 🙂 mutta pointti miks kirjotan, nii herättää täälläkin paljon tunteita toi edellinen postaus.. Niitä vastaavia kommentteja saa kuulla vaikkei vielä olisikaan yhtäkään lasta. (varsinkin kun on naimisissakin) Tästä voisin saarnata pitkään mutta olis ihanaa jos ihmiset ymmärtäis olla kyselemättä niin henkilökohtaisia asioita, koska joillain utelut voi tosissaan satuttaa. Kurjaa ettei kaikki tajua sitä.. 🙁 eipä tähän muuta oikein voi sanoa.. Tuliko teille paljon uteluita ennen lapsia?
  Kiitos vielä tästä tosi hyvästä postauksesta. Aihe on varmasti aina ajankohtainen ja herättää tunteita.

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.12.2016

   Kiitos sanoistasi, lämmittää mieltä <3<3
   Meille ei ihna hirveesti tullut kyselyitä, kun täytin juuri 23v kun Matilda syntyi.. ehkä ikä vaikutti ja se kun ei oltu naimisissa.. mutta ääh, miten ihmiset ei tajua.. :/ Tsemppiä ja ymmärrän että tuntuu varmasti ajoittain kurjalta.. taitaa olla niin että letkautuksia kuulee, oli sitten mikä elämäntilanne tahansa! Hei ihanaa joulunaikaa teille <3 🙂

   Vastaa
   • Sofia 07.12.2016

    Jeps.. Itsellä ikää tosiaan 22v että eihän tässä luulis kiire olevan 😀 toisaalta oon aina ollu tosi avoin siitä että lapsia haluan.. No näillä mennään 🙂 kiitos vastauksesta ja mukavaa joulunaikaa sinne teillekin! 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 08.12.2016

     hah, no just 😀 mutta ihmiset on niin uteliaita 🙂
     Kiitos <3<3

     Vastaa