Lahjavinkki vol 1 / Daniel Wellington *

design, koti & sisustus, loma, yhteistyö

Huomenta! <3 Ajattelin jakaa teille muutamia lahjavinkkejä ja tässä tulee ensimmäinen. Pistin itselleni tilaukseen muutaman Daniel Wellingtonin rannekkeen ja samalla tilasin rannekkeen lahjaksi ystävälle kenen tiedän omistavan kyseisen kellon. Parasta Wellingtonin kelloissa on niiden muunneltavuus ja se että muutoksen voi tehdä itse. Rannekkeen saa näppärästi vaihdettua pienen mukana tulevan ”työkalun” avulla. Tällä tavalla klassinen kello muuttaa muotoaan ja sopii jokaiseen hetkeen.

Tämän hetken suosikkini on ehdottomasti Daniel Wellingtonin Classic Black kellotaulu yhdistettynä mustaan Nato-Cornwall rannekkeeseen. Uskon, että mitä lähemmäs Joulua siirrytään vaihdan rannekkeen kauniiseen Nato-Oxfordiin. Tykkään DW:n kellojen sirosta ja ajottamasta ulkonäöstä sekä ilmavasta tunteesta ranteessa. Uskon, että Daniel Wellingtonin kellot ovat todella varmoja ja kaikille sopivia lahjoja.

Täytyy myös antaa erityismaininta mukaan tulevalle lahjapakkaukselle mikä todella kaunis. Lahjan tilaaminen ja antaminen ei voisi olla enää helpompaa. 🙂 Itse kyllä arvostan paljon jos tilattu tuote tulee kauniissa paketissa, niin että kaikki design tuotteen ympärillä on myös suunniteltu.

Teille toimii nyt koodi saraparikkaDW ja sillä saa -15% kaikista tuotteista 30.12.16 Daniel Wellingtonin sivuilla. Alennuksen voi yhdistää DW:n joulutarjouksiin, joten pystyt napata itsellesi tupla alen! Muistakaa myös maailmanlaajuinen ja ilmainen kotiinkuljetus! 🙂

Tänään kotosalla, ulkoillessa ja kauppareissulla. Yritän postailla tänään vielä ritseilykysymyksiin liittyen! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Jade 05.12.2016

  Vau, nuo kellot näyttää ihanalta! ? Varmasti toimiva ja hyvä joululahjavinkki <3 Itseasiassa ihailin jo sitä DW:n kelloa, josta alkusyksystä postailit ?
  Hyvää loppupäivää! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.12.2016

   On kyllä 🙂
   Ai kiva kuulla, ehkä toivot vaikka itsellesi joululahjaksi :)<3 Samoin sinne!!

   Vastaa
 2. ester 05.12.2016

  Ompa hienoja kuvia taas sulla Sara!:)

  Vastaa
 3. kaisu 05.12.2016

  Moi 🙂 Mä kävin silloin sun aiemman DW postauksen jälkeen vierailemassa niiden sivuilla ja hienoltahan ne kellot näyttää, tosi hyvä lahjaidea jos suunnittelee kelloa lahjaksi 🙂 Mulla on harvinainen tilanne tällä hetkellä, sillä mulla on melkein kaikki lahjat jo ostettu! Muutama pieni juttu vaan puuttuu enää, ja sitten ei tarvi juosta kaupoissa enää kun siellä ihmiset on jotenkin niin kärttysiä ja stressaantuneita.. Mä alotin tänä vuonna lahjaostokset jo todella hyvissä ajoin ja oon kyllä tyytyväinen tähän päätökseen 🙂 Ois kiva muuten kuulla teidän minien lahjatoivelistoista, ja lähetettiinkö ne pukille vai onko teillä joku muu traditio? Ihanaa alkanutta viikkoa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.12.2016

   No on kyllä :)<3
   Ei oo totta, varmaan ihan tunne kun lahjat on jo plakkarissa 🙂 Loistavaa! Hei joo voisin postata aiheesta tarkemmin, kiitos vinkistä 🙂 Ihanaa viikkoa sinne myös <3

   Vastaa
 4. PV 05.12.2016

  Oletko ikinä antanut kellekään tai itse toivonut keneltäkään lahjaksi rahaa, joka lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Lahjan saaja saa itselleen kortin, jossa kerrotaan mitä on lahjoitettu ja minne. Kaupan päälle saa myös hyvän mielen. Budjetillakaan ei tossa lahjassa oo väliä, sillä lahjoitettavia vaihtoehtoja löytyy muutamasta euroista useisiin kymppeihin ellei jopa satasiin. Tällaiset lahjat on hyviä vaihtoehtoja esim. päiväkodin tädeille tai opettajille, joille jotain krääsää yleensä joka vuosi ostellaan. Ihanaa joulun odotusta teille! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.12.2016

   Joo itseasissa oon saanut 🙂 ja myös anatanut! Aivan ihana idea kyllä <3 Kiitos muistutuksesta!

   Vastaa
 5. ElinaErika 06.12.2016

  Kiitos Sara! <3 Tilasin itselleni ja miehelleni joulupaketin pukin konttiin. Ihanaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.12.2016

   Oiii mahtia 😉 Meillä Mikko tykkää ainakin kovin, joten toivotaan että teilläkin! Hei samoin sinne <3 kiitos!

   Vastaa