Poremask* / kasvonaamio

kauneus, me, yhteistyö

Moikka! Saan esitellä teille aivan ihanan kasvonaamion nimittäin May Beautyn Pore Maskin. On ollut niin ihanaa, kun viime kuukausien aikana olen päässyt kokeilemaan sekä testaamaan erilaisia ihonhoitotuotteita ja niiden tehoa itselläni. Tämä Pore Mask on ehdottomasti lemppari kasvonaamio mitä olen aikoihin käyttänyt ja tykkään erityisesti siitä kuinka helppoa ja vaivatonta sen käyttö on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pore Mask imee talia ja rasvaa iholta sekä puhdistaa ihohuokoset. Mulla on ongelmana nimenomaan mustapäät joita löytyy nenän pielestä ja varrelta. Tähän vaivaan täydellinen tuote, sillä Pore Mask ei ainoastaan puhdista ihohuokosia vaan myös sulkee ne ja tekee niistä pienemmät!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Levitän kasvonaamion iholle ja annan vaikuttaa 15-30min. Yleensä mulla menee helposti tuo puolen tunnin aika, joten harvemmin tulee pidettyä tuota 15min. Joskus myös saatan hoitaa vain nenä-leuka-otsa aluetta, koska varsinkin talvella ihoni on niin kuiva että en viitsi kauttaaltaan sitä kuoria. Vaikutusajan jälkeen pesen naamion pois ja tämän jälkeen voin jo havaita muutoksia ihohuokosissa sekä ihon tasaisuudessa.

collage_fotor987 collage_fotor099

Iho tuntuu hoidon jälkeen aina todella puhtaalta ja raikkaalta. Ei tee mieli meikkailla, kun haluaa antaa ihon hengittää. Ensimmäisen kerran jälkeen mustapäät selkeästi kaikkosivat ja pienenivät, mutta tilanne vain parani käytön jälkeen.  Parhaat tulokset näkyivät muutaman säännöllisen käyttökerran jälkeen ja nyt täytyy vain muistaa jatkaa samalla linjalla. 😉

collage_fotor2323

Tässä on teille -30% alekoodi May Beautyn verkkokauppaan koodilla: sarapore sieltä voit käydä tilaamassa omat Pore Maskit. 😉 Raikasta päivää! <3Sara

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

28 kommenttia

 1. Jade 06.12.2016

  Vaikuttaapa hyvältä kasvonaamiolta! Itselläni ongelmana juuri mustapäät ja finnit. ?
  Ihanaa itsenäisyyspäivää! <3

  Vastaa
 2. Hentsu 06.12.2016

  Paras paras paras!! Tykkään kanssa kyllä ehdottomasti eniten tästä Maybeautyn savinaamiosta verrattuna toisiin. Ja trust me, kokeiltu on vaikka mitä 😀 tulee niin ihanan sileä ja raikas iho kyllä tällä, ihohuokosetkin oikeesti pienentyneet jo kuukauden käytön jälkeen!

  Vastaa
 3. Iinu 06.12.2016

  Uuuu! Kiitti koodista, laitetaan testiin ->

  Vastaa
 4. Jaana 06.12.2016

  Kuulostaa hyvältä, minäkin testaan! Sulla on Sara muuten ihanan kaunis iho 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.12.2016

   Kannattaa, mun mielestä hinta-laatu suhde todella jees 🙂 Kiitos <3

   Vastaa
 5. Essi 06.12.2016

  Kokeilin sitä näiden face mask naamiota eka ja se oli kyllä ihan huippu! Täytyy kokeilla tätäkin, saa varmaan noista hyvän kombon!

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.12.2016

   Joo hei, kombo on tosi hyvä 🙂 Kyllä iho kiittää 🙂 Hei ihanaa loppuviikkoa <3

   Vastaa
 6. ester 06.12.2016

  Sun ei paljoo tarvii meikata kun näytät vähemmälläkin nätiltä.:) Rauhaa Itsenäisyyspäivänä sinne!

  Vastaa
 7. Niina 06.12.2016

  Tämä Pore Mask kuulostaa aika hyvältä tuoteilta, taidan myös testaan sen! uskon sen että se on Super hyvä kasvonaamio ja kiitos koodista Sara (: Sulla on muuten aivan ihanan kaunis ja puhdas iho. (:

  Hyvää itsenäisyyspäivä! (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.12.2016

   Kiitos <3 hei joo tää on kyllä tosi ihana tuote, kandee koklaa jos ei oo tuttu 🙂 Ainakin itselle toimii tosi hyvin 🙂
   Kiitos, samoin Niina <3

   Vastaa
 8. SOFIAKII 06.12.2016

  Tuliko Freshi olo? 🙂 Ihanaa itsenäisyyspäivää Rouva aitous <3

  Vastaa
 9. Niina 07.12.2016

  Kyllä nyt alkaa jo oikeasti ihmetyttää mikä on motiivi näihin jatkuviin mainostamisiin, jotka jo levinneet instagramiinkin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.12.2016

   En oo varma oliko tuossa kysymys, mutta teen yhteistöitä jotka tuntuu kivoilta ja sopivilta ja tosiaan kuten kirjoittelin aikasemmin niin muutto+joulu kasaa niitä nyt paljon samaan aikaan. Merkitsen postaukset * merkillä jos ei halua klikata auki 🙂 Kivaa loppuviikkoa 🙂

   Vastaa
   • Niina 07.12.2016

    Miksi haluat niin paljon mainontaa blogiisi? Blogiisi ei paljon sitten jää luettavaa mikäli mainontaa haluaa välttää, asukuvissakin on aina saatuja vaatteita. En ole seurannut kuin sinun ja Venla Savikujan blogeja, en tosiaan tiedä onko tämä määrä mainontaa ihan normaalia blogeissa. Ja kun Instagramiinkin tämä innostuksesi on levinnyt.
    Mutta ilmeisesti yksittäisillä mielipiteillä ei ole merkitystä, kun sait paljon myös kiitosta tuotteisiin liittyen, otat nämä mielipiteet sitten enemmän huomioon. Toki pidät blogisi näköisenäsi ja jos siihen kuuluu runsas mainonta niin okei.

    Vastaa
    • Sara Parikka 08.12.2016

     Kannattaa ehdottomasti tutustua erilaisiin blogeihin 🙂 Sieltä varmasti löytyy itselle sopivia vaihtoehtoja. Kaupallisuus on nykypäivää ja kaikki bloggaajat ketä itse tiedän toteuttaa ne itselle mieluiset yhteistyöt 🙂 Mukavaa loppuviikkoa!

     Vastaa
 10. k 07.12.2016

  Jep 😀 vähemmän mainoksia.. ei kiinnosta enää lukea tänmöstä blogia

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.12.2016

   Voih.. kurja kuulla. Onneksi blogeja löytyy niiiin paljon, että varmasti löydät itselle mieluisen 🙂 IHanaa loppuvuotta ja kiitos kuin luit blogiani 🙂

   Vastaa
 11. Alina 07.12.2016

  Hei, ei liity mitenkään asiaan mutta mikä on tämä khloey kirja joka vilahtelee välillä kuvissa? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.12.2016

   Se on KHLOEn kirja, New York Times best seller.. en ees tiiä mitä siinä on kun en oo päässyt alkua pidemmälle 🙂 Kirjakaupassa maksoi muistaakseni 12e. 🙂 Ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 12. Mimmi 08.12.2016

  Kumpaa naamioista oot pitänyt toimivampana, tätä vai sitä mutanaamiota? Tai se musta mönjänaamio mikälie olikaan 😀 tilasin meinaan itsekin sitä ja nyt mietin että oisko tää kuitenkin toimivampi.. sen mutanaamion irrotus kasvoista on aina niin tuskallista niin mietin jos ois joku parempi vaihtoehto tilalle ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2016

   hmmm.. no mulla on sama vaiva kun sulla, että irrotus on ajoittain tuskaa.. 😀 niin ehkä siitä syystä tulee useammin napattua pore mask käyttöön, se on näppärämpi 🙂 ei ole ainakaan turha, jos kokeilet, sen verran paljon oon tykännyt <3

   Vastaa
 13. A 08.12.2016

  Pistin kans tilaukseen!? En yleensä kasvojuttuja netistä tilaile mut mulla on kans samanlaisia iho-ongelmia ku sulla nii tuli semmonen toiveikas fiilis et jos tää auttais!! Nyt innolla odottelemaan pakettia ? Musta tämmöset yhteistyöpostaukset on just vaan plussaa, ku voi olla tommosia 30% alennuksia minkä vuoksi viittii ite sit tilailla tuotteita mitä ei välttämättä muuten raaskis tilailla! Kiitti sulle tästä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   Kiva kuulla 🙂 Toivotaan että toimii sulla kuten mulla, uskon kyllä <3

   Vastaa