ilta kotosalla ja pukkille toiveita

design, koti & sisustus, me

Iltaa <3 Käytiin juuri pitkällä kävelyllä tyttöjen kanssa ja leikittiin vielä omalla pihalla reippailun päätteeksi. Ihailimme kävelyllä kotien pihoille laitettuja jouluvaloja, jotka olivat toinen toistaan hienompia. Ihanaa miten ihmiset satsaa ja ilahduttaa samalla naapurustoa valoloistolla. Ulkoilun jälkeen neidit oli kylvyssä ja juuri äsken siirtyi nukkumaan. Meillä on tällä hetkellä semmonien meno kotosalla, että välillä päätä huimaa. Mimosa kävelee/juoksee ja tytöt leikkii hurjasti yhdessä :D. En pysy enää perässä kumpi on villimpi, kun molemmat neidit on niin touhukkaita. Täytyy se kyllä sanoa, että vaikka meillä vauhtia riittää niin myös iloa. Harvoin kumpikaan neiti on huonolla tuulella tai naama nurin päin. Nauru, hymy ja suukotukset asustavat vakkarina meillä. Matilda juuri suukotti Mimosaa iltapalalla ja toikaisi ”rakastan sua”. Äitin sydän pakahtuu.

Mietin, että mä voisin toivoa pukilta aikaa lukemiseen ja siihen että koti saataisiin valmiiksi. Sain siskolta taas ison pinon lehtiä joiden luvusta olen haaveillut. Muutama kirja myös odottaa koluamista.. Ehkä meidän täytyy tosiaan suunnata etelän lomalle, ottaa lukemiset mukaan ja nauttia ajasta. Kotona siivoaminen, järkkäily, blogi asiat ja telkkari vie liikaa huomiota :D. Huomiselle suunnitteilla on kunnon lahjapostaus ja pyrin miettimään kaikki vinkit mitä vain keksin. 😉

Nyt teetä, joulutorttuja (ehkä myös muutama pipari) ja rentoilua. Sanoinkin Mikolle, että näitä ”iltavapaita” ei ole ollut moneen viikkoon, kun ollaan vaan painettu muuttoa + tehty töitä. Nyt helpottaa. Lämmintä iltaa! <3Sara

ps. Myöhästyneesti hyvää itsenäisyyspäivää! Miten se teillä vietettiin? Me kutsuttiin extemore siskon perhe ja äiti syömään + katsomaan linnanjuhlia. Poikettin kyllä suomiteemasta, kun tehtiin ruuaksi tortilloja. Jäkkäri puolena toimi joulutortut ja glögi. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

27 kommenttia

 1. kaisu 07.12.2016

  Moi 🙂 Mä niin tiedän ton tunteen, kun olis hyviä kirjoja luettavana mutta aika ei vaan riitä.. Mä oon kirjojen suurkuluttaja ja parhaimmillaan saattaa mennä kaksikin kirjaa viikossa, tällä hetkellä tosin nukkumiseenkaan ei meinaa olla tarpeeksi aikaa. Toivottavasti nyt kun teillä muuttokiireet helpottaa niin ehtisit ottaa vähän omaa aikaa jossain välissä 🙂 Itsenäisyyspäivä sujui rauhallisissa merkeissä, linnanjuhlia täälläkin katseltiin. Viikonloppuna olis tulossa melko isot perheen pikkujoulut, joissa riittää vauhtia ja menoa kun on niin paljon pieniä lapsia paikalla 🙂 Hauskaa loppuviikkoa sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2016

   Oi vitsit miten paljon luet, aika hienoa 🙂 Olisi kyllä ihanaa jos rentoa aikaa olisi hippusen enemmän 😀 mutta ehkäpä se on aina sama ongelma! Kuulostaapas kivalta teidän tuleva viikonloppu, pitäkää kivaa :)<3 ja kiitos!

   Vastaa
 2. Jade 07.12.2016

  Ihanat Matilda ja Mimosa! <3<3<3<3<3

  Jee kivaa, joululahjavinkkejä tarvitsenkin ? Ensviikolla meen ostamaan ne perheenjäsenille ja muutamalle kaverille <3

  Voi että, Lila on supersöpö :3

  Mie olin veljen kanssa mummolla, leivottiin siellä pipareita. Myöhemmin illalla sitten tultiin kotiin ja katottiin Linnan juhlia. Oli kiva itsenäisyyspäivä <3
  Kivaa loppupäivää!?

  Vastaa
 3. Asunnon ihailia 07.12.2016

  Moikka Sara! Oon ihaillut jo pitkään kuvissasi asuntoanne. Olisiko mahdollista, että tekisit asunnon esittelyä? (Videon muodossa?)

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2016

   hmmm, pitää katsoa jos jossain vaiheessa esittelen enemmän.. 🙂 ja kiitos <3 kivaa loppuviikkoa!

   Vastaa
 4. Eveliina 07.12.2016

  Ihana postaus jälleen kerran! <3 Kuvat teidän kodista on tosi ihania, tykkään paljon teidän kodin sisustuksesta! On myös kiva kuulla, että Matildalla & Mimosalla menee hyvin! Näitä sun blogitekstejä lukiessa tulee aina tosi hyvälle mielelle 🙂 Innolla odotan joululahjavinkkipostausta, edellinenkin oli todella hyvä! Ihanaa iltaa & loppuviikkoa kaikille teille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2016

   KIITOS <3 ihana kuulla 🙂
   Samoin sinne, mukavaa loppuviikkoa ja ihanaa joulunaikaa <3

   Vastaa
 5. mummu 07.12.2016

  Hei! Olenkin aivan uusi sivujesi käyjä. Todella kivat sivut ihan tavallista elämää. Kurkin mitä olet taas saanut aikaan ja kirjoitellut. Hyviä vinkkejä.
  Hyvää Joulun odotusta pikkuneideille myös.

  Vastaa
 6. Heidi 07.12.2016

  Ihanat tytöt 🙂 Ja ihana tuo ensi vuoden kalenteri, mulla on ajatuksissa tilata Smartphotolta samantyylinen pojan kuvista itselle sekä äidilleni joululahjaksi. Jään myös innolla odottamaan joululahjavinkkejä!

  Lukemiseen olisi kiva olla enemmän aikaa täälläkin! Pojan päiväunien aikaan en pysty keskittymään (meillä meni reilu 7kk vain puolen tunnin unilla, nyt vihdoin nukkuu jopa tunnin-puolentoista päikkäreitä joten vähän paremmin on aikaa). Oon ottanut tavaksi lukea kirjoja ennen nukkumaanmenoa, rauhoittaa hyvin ja aika nopeasti saa luettua vaikka ei etenisi kuin yhden luvun illassa. Tuo ”Kaikki oikein” on muuten tosi hyvä!
  Päivällä tulee joskus luettua lehtiä, huomiselle on odottamassa uusin KaksPlus, mukavaa päästä lukemaan taas lisää sun ajatuksia 🙂

  Rentoja iltoja sinne jatkossakin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2016

   Kuulostaa hyvältä 🙂
   Hei toi on muuten ihan superhyvä jos lukee kirjaa aina nukkumaan mennessä, munkin pitäisi ottaa tavaksi 🙂 Kiitos muistutuksesta <3 Ja heiii kiva kuulla, että se on hyvä kirja!!
   ps. ihanaa kun päikkärit kestää pidempään, niin kerkeet vähän hengähtämään <3
   Ihanaa joulunaikaa koko peheelle!

   Vastaa
 7. ILOONA 07.12.2016

  Voi että mäkin tykkään niin tästä joulun ajasta! Ei haittaa vaikka on pimeetä kun saa laittaa kynttilöitä ja valoja, sekä ihailla naapureiden valojen loistoa <3
  Ja bongasin myös sun kirjapinosta ton Marie Kondon kirjan! Vähän oon jo kerenny selaileen mutta ei malta odottaa että pääsee kunnolla lueskeleen, kun vihdoin pääsee jouluksi mökille rauhottuun.
  Ps. Pakko oli sun innostamana hommata tommonen huonekuusi meillekin, samaan aikaan se on sekä söpö että mukava yksityiskohta kotiin. Rentouttavaa loppuviikkoa! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2016

   Niinpä <3<3
   Joo, mullakin se on pahasti kesken 🙂 vaikuttaa kyllä hyvältä 🙂
   Oi, mä tykkään tosta meidän kuusesta, se on niin nätti, kiva jos teillekkin rantautu sama :)<3 Ihanaa loppuviikkoa myös sinne ja kiitos <3

   Vastaa
 8. OLET IHANA 07.12.2016

  Moikka Sara!

  Mua on alkanut sun puolesta ärsyttämään tämä kommentointi yhteistöistäsi. Surullista, että blogiisi on ajautunut ihmisiä, jotka ovat selvästi kateellisia. Saat yhteistyöstä rahaa. Bloggaaminen on sinulle harrastus, mutta niin se on myös työ. Kukaan ei tule toimeen ilman rahaa. Sinun onni, että sinulle maksetaan harrastuksesta mistä pidät. Kaikki oikeasti innolla sinun blogiasi lukevat huomaavat, että valitset yhteistyökumppaniksi aidosti tuotteita tai palveluita johon oikeasti uskot. Blogisi on mahtava 2 vuotta seuranneena <3 Ihanaa miten vastaat ilkeisiinkin kommenteihin niin nätisti, ne on suoranaista viihdettä nykysin lukea 😀 Muista, että et ota itseesti kyseisiä kommentteja. Sulla on täällä suuri joukko ihmisiä ainakin itse kuulun niihin, jotka ei usein kommetoi, mutta pyrin päivittäin käymään katsomassa mitä olet tänne päivittänyt! Olet huippu! Kivaa joulun odotusta koko teidän perheelle :)!

  Vastaa
  • Niina 07.12.2016

   Eikö ole kuitenkin hyvä muistaa kohtuus kaikessa. 😉
   Piti vielä kirjoittaa että toivottavasti joskus käyttäisit suosiotasi jonkun hyväntekeväisyyskohteen hyväksi, jospa sieltä löytyisi yhteistyöhön kanssasi jotain keksimään.

   Vastaa
   • Sara Parikka 08.12.2016

    En tiedä oletko huomannut, mutta oon tehnyt monien hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa töitä ja käynyt monta kertaa vierailemassa lastenklikalla tapaamassa potilaita.. <3 Mun blogi on hyvänmielen lifestyle blogi ja jaan ilon kautta elämääni blogissa. Onneksi blogikenttä on niin laaja että sieltä tosiaan löytyy varmasti mieluisia vaihtoehtoja 🙂 Ja yhteistöistä sen verran että mun puolesta vaikka joka päivä voisi olla yhteistyötä sisältävä postaus, koska ne ei ole yhtään aidottomampia tai sisällöttömämpiä kuin muutkaan postaukset.. Mutta joo, tuo kohtuu kaikessa pätee varmasti aika moneen juttuun ;D Kivaa loppuviikkoa!

    Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2016

   KIITOS TARU <3 itse oot ihana! Et tiedäkkään kuinka tämä sai hymyn huulille 🙂
   Kiitos äärettömän paljon että tulit jakamaan hyvää, se palautuu sulle takaisin varmasti 😉 Hei ihanaa joulunaikaa ja kaikkea hyvää <3

   Vastaa
 9. Laura 07.12.2016

  Itsenäisyyspäivä tuli vietettyä rauhallisesta perheen kesken, piparin tekoa ja linnan juhlien katselua. Ei meilläkään mitään juhlavaa ruokaa ollut 😀 jauhelihakeittoa ja jälkkäriksi glögiä + piarit.

  Vastaa
 10. Laura 07.12.2016

  *piparit

  Vastaa
 11. Paprika 07.12.2016

  Mie aina mielelläni ostelen kaupasta irtonumeroita lehdistä, mutta tosiaan kun on kaikkea muuta puuhaa, niin harvoin ehdin lukemaan kunnolla 🙁

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2016

   jep sama homma 🙂 irtonumerot on niin kivoja! 🙂 Ehkä nyt joulunaikaan kerkeää rauhoittumaan niiden pariin <3

   Vastaa
 12. Sohvi 08.12.2016

  Sara, sun blogi on ihana! <3 Olen ihan eri elämäntilanteessa kuin sä mut tykkään tosi paljo jutuista mitä kirjotat ja sun kirjotustyylistä. En oo seurannu tätä blogia kovin kauaa, mutta varmasti luen pitkään tulevaisuudessa!

  Vastaa
 13. Hanna-Riina 08.12.2016

  Mekin itseasiassa kutsuttiin miehen siskot ja veljet+ lapset & mun isä ja siskot+ lapset syömään itsenäisyyspäivänä illaksi 🙂 Oli ihan tosi huippuu viettää kerrankin koko iso perhe yhdessä iltaa<3 Meillä oli ihan tavallista kotiruokaa sillonkin, salaattia ja tacolaatikkoa & jälkkäriks miehen siskon ihan huikee suomi aiheinen täytekakku, jossa oli kaikenlaiset Peurat, hirvet, karhut, lumipallot ja metsät pieninä yksityiskohtina tehtynä päälle.. Hän siis valmistu 2014 kondiittoriks ?

  Ihan tosi mukavalta kuulosti teidänkin päivä <3 On se ihan huippuu kun saa viettää perheen kanssa laatuaikaa, kaiken kiireen keskellä 🙂 Meilläkin on vähän jääny noi ilta rentoutumiset miehen kanssa kun hän on yleensä kymmeneen-yhteentoista asti töissä, mutta aamulla vanhempien lasten viemisen jälkeen vietetään rauhallinen aamupäivä Samin ja poikien kanssa, ilman mitään kiireitä <3 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   EIKÄÄÄ! voin vaan kuvitella miten hieno kakku oli <3
   Voih, ymmärrän, nyt toivotaan että meillä&teillä menee loppuvuosi rauhallisesti <3 kaikkea hyvää :)!

   Vastaa