Joululahjavinkkiä pukkaa

design, koti & sisustus, me

Huomenta! Täällä syön just aamiaista ja mietin hyviä lahjavinkkejä.  Mulla on itseasissa melkein kaikki lahjat hankkimatta (jaiks!), mutta ne tärkeimmät löytyy tuolta imurikaapin kätköistä. 😀 Tässä mun ideoita lahjoiksi ja tosiaan aika monet on sellaisia mistä itse pitäisin tai voisin kuvitella että lähipiirini pitäisi. Jakakaa tekin ihmeessä parhaat lahjavinkit.. Ainakin täällä otetaan mieluusti vastaan! <3Sara

Shepher tossut – sisäkäyttöön aivan ihanat ja pehmoiset tossut

Kylpytakki – joku pehmoinen kylpytakki on mielestäni aivan ihana lahja. Harvoin ehkä tulee itselle ostettua kylpytakkia, joten sellainen olisi kiva antaa/saada

VOLT – Miesten vaatekauppa! Mikolla on huomenna synttärit ja saatoin käydä Voltissa ostoksilla. Sieltä löytyy rentoja/urheilu/street vaatteita mm. Fifa, Adidas ja Reebok. Kannattaa käydä liikkeessä jos tulee vastaan! Kivaa että miehille tulee myös lisää valikoimaa Suomeen.

Nintendo Classic Mini – Classikon paluu! Tätä voi olla vaikea löytää käsiinsä, kun taitaa olla loppu kaikkialta.

Tulostettavat kuvalahjat – Etenkin tyttöjen isovanhemmat tykkää kovasti kaikista kalentereista, kirjoista jne missä on hyödynnetty tyttöjen kuvia. Nämä pitääkin muuten pian laittaa tilaukseen, että kerkeää varmasti jouluksi.

Laadukas käsisaippua – Stockalla myydään Cleanin Warm Cotton käsisaippuaa ja voin vaan kuvitella miten ihanaa se on.

Patakintaat (esim. Marimekko)

Tuoksukynttilä, serviettejä, keittiöpyyhe

Juustolautanen, veitset, glögi/viini, suklaa

Hyväntekeväisyyslahja, mm. toisenlainenlahja.fi

Lahjakortti – Ollaan annettu lahjakortti lahjoja perheessämme sillä idealla, että kortti askarrellaan itse ja siihen kirjoitetaan esim ”elokuva ilta yhdessä + illallinen”. Aika hauskoja lahjoja ja tulee ainakin vietettyä laatuaikaa!

Perheelle yhteisiä lahjoja – puolapuut, voimistelurenkaat, tv, rikkaimuri

Kirja, lemppari lehden tilaus esim 6kk-1v

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. Lellu 08.12.2016

  Huomasin, että aloitit leipomaan kinderkakkua. Itse tein saman kinuskikissan ohjeen mukaan ja kakku oli super hyvää!! Isänpäivän mestariteos 😀

  Vinkkinä antaisin – jos huomaat tämän viestin..

  Laita valkosuklaatäytteeseen koko valkosuklaa levy! Näin ollen kerroksesta tulee täysin valkosuklaan makuinen ja kokonaisuus on ihana 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   Ooh, hei joo muuten hyvä pointti.. hitsit kun en kerinny näkemään, mutta ens kerralla sitten 😀

   Vastaa
 2. Jade 08.12.2016

  Vau,tosi hyviä vinkkejä! En oo vielä yhtään varma, mitä kavereilleni annan joululahjaksi. ? Äitille oon ajatellut ostaa lankaa, tykkää niin paljon neuloa. <3 Pikkusiskolle söpö pehmolelu, mutta veljelle ja iskälle onkin vähän vaikeampi keksiä lahjaa… ? Mutta nuo oli tosi hyviä vinkkejä, muutama ajatus alko muhia päässä <3 Noitten lisäksi olisi varmaan kiva joku pakkaus, mihin olisi koonnut juttuja joista lahjan saaja tykkää. Myös joku elokuva voisi olla hyvä.
  Mukavaa loppupäivää! <3

  Vastaa
 3. Ida 08.12.2016

  Hyvännäkönen aamupala! Mitä sulla on tossa lasissa? 🙂

  Vastaa
 4. Maris 08.12.2016

  Itse kävin tänään juuri ostamassa viimiset lahjat 🙂 Tai olen jo muutaman kerran miehelleni sanonut, etten osta enää yhtään lahjaa, mutta sitten tuleekin vastaan jotain mikä pitää vielä saada 😀 Mutta eiköhän tämä nyt ollut tässä. Jotain itse tehtyä pitäisi vielä keksiä aattoillan viemisiksi. Ehkäpä teen lasten kanssa konvehteja tänä jouluna.

  Meillä on sovittu oman lapsuuden perheeni kanssa, että ostamme lahjat vain lapsille. Ennen joulua on vielä tarkoitus käydä lasten lelut läpi ja laittaa sellaiset pois millä ei enää leikitä. Mahtuu sitten uudetkin jonnekin.

  Meillä on se aito, alkuperäinen nintendo vielä tallessa 😀 Muistan yhä, kun isän ja siskon kanssa kävimme sen lähipostista hakemassa. Ja tulihan sillä pelattua.

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   Oi miten ihanaa että oot ajoissa liikkeellä 🙂
   Ja konvehdit, mikä loistava idea <3<3 ja meilläkin juuri toi sovittu, että vain lapsia lahjotaan 🙂
   Haha, vähänkö hauskaa!!!
   Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa
 5. kaisu 08.12.2016

  Moi 🙂 Hyviä vinkkejä oli tossa sun listassa, ja muutama niistä löytyykin jo tuolta mun lahjajemmasta 🙂 Mä oon tänä vuonna koittanu panostaa semmosiin hyödyllisiin lahjoihin, ja semmosiin mitä tiedän saajan toivovan kovasti. Mun vinkkejä on siis esimerkiksi leffaliput, fleecekerrasto, lastenhoitoapua, lahjakortti millä pääsee valitsemalleen keikalle Suomessa, herkkukori, aktiivisuusranneke, lahjakortti kuntosalille/tanssitunneille, lämmin huopa.. Ja osa näistäkin löytyy mun lahjajemmasta, mä tykkään hemmotella mun läheisiä jouluna 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   Ihania noi sun vinkit, nyt kyllä nappaan niistä mukaan itselleni vinkiksi lahjakaupoille, KIITOS <3<3

   Vastaa
 6. Hanna-Riina 08.12.2016

  Toi teidän keittiöpöytä on ihana <3

  Toi lahjakortti juttu mekin ollaan tehty aina jos/kun ollaan hankittu "lahjakortteja" 🙂
  Siskojen kanssa ollaan tehty parina edellisinä vuosina pikku jekut, et esim. On joku pikkunen pahvilatikko (ihan joku 10cm x 10cm vaikka) ja sinne ollaan silputtu pieniks paloiks koko laatikko täytee sanomalehtiä, ja sinne sisälle ollaan laitettu joku pikku juttu, vaikka ihan random omena xD Siis periaatteessa tosta on tullu perinne meidän siskojen välille x) Juu, ehkä ulkopuolisten mielestä kuulostaa tosi oudolt, mut kantsii testata.. Siitä saa aika moiset naurut 😀 😛

  Vastaa
 7. Jossu 09.12.2016

  Kivoja ja käytännöllisiä vinkkejä jouluksi 🙂
  Hei mainitsit edellisessäkin postauksessa kirjat ja lukemisen ja olisin ehdottanut kirja-suosituksia – mistä olet pitänyt? 🙂 Itselläni on täläl hetkellä uusin Trendi-lehti sekä Kjell Westön Missä kuljimme kerran (tosin ruotsiksi alkuperäiskielellä) menossa ja olen todennut, että kirjan lukeminen on ehdottomasti paras tapa rauhoittaa ja edesauttaa nukahtamista 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   Ihana kuulla <3 meillä Mikko on vannoutunut Kjell Westön fani.. taitaa olla tosi hyviä kirjoja kaikki <3

   Vastaa
 8. Pauliina 09.12.2016

  En tiedä mitään ihanempaa lahjaa kun just pehmoinen viltti,kylpytakki,sukat tms! Niihin olisi mukava kääriytyä jouluaattoiltana katsomaan telkkaria ja herkuttelemaan joulun herkkuja! Plus lahjan saaja ilahtuu varmasti, ainakin omalla kohdalla tulee harvoin pörrösukkiakaan ostettua <3 mukavaa joulunodotusta teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   Ihania vinkkejä <3
   toi pörrösukka homma pitää kyllä toteuttaa jollekkin tänä vuonne 🙂 Kiitos!
   Heei, samoin sinne <3

   Vastaa
 9. Milla 09.12.2016

  Hei! Tää sun blogi on tosi kiva ja sun kirjotuksii on mukava lukea. Heitin muutaman lahjan vinkin 🙂
  Esim. Pehmee viltti, kylpytakki tai joku kivan rento yöpuku ovat mukavia ja tietenki sellaiset mitkä ovat itsetehtyjä niitä arvostan itse ainakin ?
  Mukavaa Joulun aikaa teille! ❤

  Vastaa
 10. henna83 11.12.2016

  Ihanilta ideoilta jo kuulostivat, mitä tossa listasit ☺ Itse ostin äidille rennot yöhousut ja ristikkojen ystävänä sai ristikkolehden ? isälle veikkauksen arpoja kuoreen ? Hei ja kannattaa TheBodyshopin valikoimaa tsekata, ihania lahjapakkauksia jo valmiiksi! Sellaiset saa kummityttö ja sisko ? lisäksi kummitytölle ostin Heinähatunja Vilttitossun joulu-dvd:n, nomination-koruun palan ja paidan.? sisko saa pörrösukkapakkauksen! Oisko ideaa näissä? Halauksia! Ja mukavaa joulunodotusta Sara! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2016

   IHANIA LAHJOJA <3<3 voi miten onnekkaita läheisiä sulla <3 Ihana sinä!

   Vastaa