perjantaifiilis

me, muoti, ootd

Moikka! Neule, paksut sukkikset ja sneakkerit. Meinasin aluksi laittaa kuviin saappaat ja tulla sisälle vaihtaa lenkkarit ennen lähtöä.. Sitten rupesin miettimään, että vaikka saappaat näyttäisi varmaan kivemmilta, niin tietty mä haluun kuvata teille ne vermeet missä oikeesti liikun. Mä en oo koskaan kuvannut blogiin lainavaatteita, vaan kaikki mitä mulla on päällä on omia. Joskus saan valkata yhteistöiden pohjalta tuotteita ja joskus brändit lähettävät jotain minkä olen itse valkannut. Otan aina vastaan vain ne tuotteet mistä tykkään. Tuntuisi kurjalta maksaa verot vaatteista/tuotteista mitkä jäisi käyttämättä.

Tällä lookilla pyörin eilen Matildan kanssa kaupoilla ja myöhemmin illasta Mimosan kanssa. Meillä oli siskoni poika yökylässä ja Mikko vei hänet+Matildan hoploppiin. Me suunnattiin Mimon kanssa sillä välin Bauhaussiin & Plantageniin. Piha suunnitelmat on taas astetta valmiimpia :)!

Tänään juhlitaan Mikon synttäreitä ja herkkuja+lahjontaa tiedossa. Leivoin eilen illalla Kinder kakun, joka ilokseni onnistui hyvin! Postailen päivänkulkua instaan! Ihanaa viikonloppua <3 Meillä on tiedossa, pikkujouluja moneen otteeseen! Halaus! <3Sara

(sukkikset/H&M, neule/Vila, takki/Umbro/Polhem, kengät/NewBalance/Polhem)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

30 kommenttia

 1. Kro 09.12.2016

  Eikö pääkaupunkiseudulla ole vieläkään lunta? 😮

  Vastaa
  • Maris 09.12.2016

   Samaa olin tulossa ihmettelemään 😀 Siellähän oli yhteen väliin niin talvisen näköstä :/ Tänne pohjoseen talvi on onneksi vielä joka vuosi tullu lumen kera 🙂

   Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   noup :/

   Vastaa
 2. Emilia 09.12.2016

  Ei vitsit miten ihania asuja sulla on aina 🙂 Ja hei sellanen kysymys tuli vain mieleen, että ottaako Mikko aina mielissään susta asukuvia? Itsekin bloggailen, mutta joudun pitkään aina pyytämään miestäni kuvaamaan 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   Kiitos <3<3 joo Mikko kyllä aina kuvaa kun vain pyydän.. 🙂 se auttaa niin paljon jos saa avun!

   Vastaa
 3. Jenna 09.12.2016

  ASUKUVAT<3 vitsi miten ihana toi sun neule <3 mä tykkään just tommoisista löysistä neuleista 🙂 mä oon piiiitkään halunnut tehdä kinder kakun mutta en oo koskaan päässyt edes aloittamaan vaikka vuoden oon jo pähkäilly:D maryam oli kanssa eilen isänsä kanssa hoplopissa ja mä pääsin shoppaamaan vähän tulevalle vauvalle vaatteita, meillä jäi ultrassa sukupuoli epäselväksi joten jännittyneenä odotetaan huhtikuuhun että kumpi sieltä tuleekaan:D !!! Vähän pohdimme 3D ultraan menemistä mutta on tässä jännityksessä myös puolensa…. no saa nähdä mennäänkö vai ei 😀 mukavaa synttäri päivää Mikolle, mä seurailen innokkaana sun instaa ja tykkään kauheesti niistä video klipeistä 🙂 !!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   Kiitos <3<3 oi miten täydelliseltä kuulostaa että pääsit iteksesi ostoksille samalla kun isi ja tyttö vietti laatuaikaa <3
   Voiiiii miten jännää!
   Voi hyvin ja ihanaa joulunaikaa teille kaikille <3

   Vastaa
 4. Kaisa 09.12.2016

  Kaunis asukokonaisuus ja sinä! Jäin ihailemaan tota neuletta, tosi nätti väri ja malli, ja lämpimän näköinenkin! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   Kiitos <3 sain sen äidiltä aikoinaan synttärilahjaksi 🙂

   Vastaa
 5. Jade 09.12.2016

  Tuo siun tyyli on aivan ihana! <3 Tällä kertaa ihastuin tohon löysään neuleeseen, oon sellasen jo pitkään halunnut. Toivoinkin sellasta joululahjaksi <3
  Seurasin tänään ja eilen Instassa tota kinderkakku-urakkaa. Nyt kun näin sen koristeltuna, niin arvaapaa vaan alkoko itselläänkin tehdä mieli makeaa… ?
  Ihanaa viikonloppua! <3 Miulla tänään tiedossa kiva ilta ?

  Vastaa
  • Jade 09.12.2016

   + oho, meinasin ihan unohtaa! Hyvää synttäriä Mikolle!

   Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   oi kiitos 🙂 Joo tuli kyllä semmonen makepommi, ai että 😀
   Ihana kuulla, mukavaa viikonloppua <3

   Vastaa
 6. Heini 09.12.2016

  Ihana asukokonaisuus tämäkin 🙂 olen lukenut blogiasi jo alusta asti ja aina ihailen miten freesiltä näytät! Kinder kakku näytti herkulliselta! Mukavaa viikonloppua 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   Voi miten kiva kuulla, kiitos <3<3
   Joo tuli kyllä semmonen herkkupommi!
   Kiitos samoin <3

   Vastaa
 7. ester 10.12.2016

  Onnea Mikolle, onnea sinne teille!:) Hyvät viikonloput Sara oot taas nättinä kuvissa!

  Vastaa
 8. Sanja 10.12.2016

  Just tää on se, minkä takia oon pysyny kelkassasi! Näytät aina itseltäsi (vaikkei henk.koht tunnetakaan :D) ja postauksesi on jotenkin superhyvällä tavalla arkisen tavallisia! Mä oon jättänyt lukuisia blogeja taakseni sen takia, että postaukset on joko a) täyttä mainosteevee tyylistä mainostamista b) selkeästi lavastettuja tilanteita ja joka kuvassa täyttä tällinkiä… Ja enhän mä tietenkään tiedä, onko blogin pitäjä oikeasti niin täpinöissään tuotteesta, jota postauksissaan tyrkyttää – liian usein vaa tulee se ”joopajoo”-fiilis ja se ei oo hyvä.

  Ja esimerkiksi tuo lasten pukeutuminen. Olin ihan vaikuttunut, kun yhdessä kirjoituksessasi kerroit ostavasi vaatteita mm. H&M ja olet myös ”pihi” hintojen suhteen. Liikaa blogeissa on sitä näytöstä, kun lapsilla nyt sattuu olemaan vaatteita ainoastaan ticket2heaven ja gugguu 😀 toivottavasti kirjoitin merkit edes oikein, pojallani kun on aivan ”perusvaatteita”. Ja siis tottakai jokainen tallaa tyylillään, se on aivan okei.

  Jatka samaan malliin, vaikutat ihanalta ja iloiselta ihmiseltä, jotenkin tulee niin hyvä fiilis kirjoituksistasi/instakuvistasi. Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle! ❤️??

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   kiitos todella paljon viestistäsi <3 Ihana kuulla, että ajattelet noin 🙂 merkitsee todella paljon!
   Kaikkea hyvää sinne koko perheelle <3

   Vastaa
 9. Sofia 10.12.2016

  Ihania kuvia taas! Ja niinku moni sanoo, niin parasta on kun oot ihan oma itses. Blogin kautta vaikutat tosi aidolta. Arvostan sitä tosi paljon. 🙂 saa itsekin itsevarmuutta siihen, että uskaltaa olla oma itsensä 🙂 hei sellanen postausehdotus tuli mieleen, että miten teijän perheessä urheillaan/liikutaan jne? Olis mielenkiintosta tietää, miten liikunta kuuluu teidän arkeen 🙂
  Oon sun postauksista aina tykänny, joten ei paineita! Siinä vaan vinkki jos mietit joskus, mistä kirjottais 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.12.2016

   Hei jooo, loistava vinkki, kiitos <3 toteutan mahd pian 🙂
   Ja Kiitos todella paljon sanoistasi <3

   Vastaa
 10. eliina 10.12.2016

  Hei! Oon yrittänyt etsiä tuota takkia/ saman tyylistä. Löytyyköhän tuota sinun takkiasi jostain nettisivulta? Terkkuja sinne kaikille <3

  Vastaa
 11. Kaisamaria 10.12.2016

  Hei Sara! Ja kiitos ihanasta, lämminhenkisestä blogistasi! Sulla on aivan ihanat hiukset! Itsekkin ajattelin kasvattaa oman värin takaisin, ja kiinnostaisikin tietää, onko tuossa kasvatusurakan aikana tullut kiusauksia värjätä hiuksia? Entä mikä sai sinut luopumaan hiusten värjäämisestä?
  Ihanaa joulunaikaa Sinulle ja perheellesi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2016

   KIITOS <3 No ei oo tullut kiusausta, koska oon lähinnä ollut vain iloinen ettei tukkaa koko ajan värjäillä. Itsehän en oo saanut päättää hiuksistani 16veestä lähtien kun aloitin salkkareissa. Sen takia äippärille jäädessä halusin antaa hiusten vain olla 🙂 Joskus tekee mieli sävyttää latvat lähelle omaa väriä ja niin oon tehnyt mutta vaalea puskee aina alta 😀
   Aloitin kasvatusoperaation raidoittamalla 🙂
   Tsemppiä jos lähdet urakkaan, nopeesti se pahin vaihe menee 🙂

   Vastaa
 12. marituss 11.12.2016

  Hei. Osaatko neuvoa kuinka täälläbvooso aloittaa bloggaamisen? Se kiinnostais mua mut oon ihan hukassa. -kiitos neuvosta jo etukäteen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2016

   Kiva kuulla, että bloggaaminen kiinnostaa 🙂 Itse ehkä aloittaisin esim Blgospotissa mihin voit tehdä oman sivut ilmaiseksi 🙂 Tsemppiä <3

   Vastaa
 13. Mimmi 13.12.2016

  Ihana sara ?❤ ja niin ihana rennon ja lämpösen näkönen neule ?

  Vastaa