AVA Room / sänky * + kurkistus makuuhuoneeseen

design, koti & sisustus, me, yhteistyö

Moi! Tätä on odotettu… Nimittäin saatiin meidän uusi sänky ja ai että miten voinkaan tykätä siitä. Ehkä muistatte, kun hehkutin tätä sänkyä habitaremessujen jälkeen ja siitä lähtien olen tasaisin väliajoin käynyt ihastelemassa sitä AVA Roomin sivuilla.

Sängyssä kiehtoo erityisesti korkeus, design ja se kun patja ei uppoa sänkyyn. Sänky näyttää jotenkin todella uljaalta! Tärkeimpänä pointtina sängyssä on isot säilytyslaatikot, koska meidän makkarista ei ikävä kyllä löydy tarpeeksi tilaa vaatteille. Siskoni säilyttää vaatteita sängyn alla ja haastattelin häntä ennen kuin päädyimme sängyn valintaan. Hän kokee sen käteväksi tavaksi säilyttää, eikä vaatteet pölyty tms laatikossa. Nyt oon kyllä niin tyytyväinen! Molemmilla puolilla on laatikoita ja itse säilytän omalla puolellani alusvaatteet, sukat ja kotivaatteet (lisäksi kaikki liinavaatteet sekä muutamia tyttöjen vaatteita). Sain vaatteet todella kauniisti säilytykseen ja ilokseni sänkyyn jäi vielä paljon tyhjää tilaa. Sinäänsä en tiedä tarvitsisinko vaatekaappia enää ollenkaan, sillä tämä sänky vetää älyttömästi tavaraa. Voi kun olisi ollut tällainen vaihtoehto olemassa silloin kun asuttiin Helsingin keskustassa Kampissa ja oli ehkä yksi vaatekomero ausunnon puolesta. 😀 Olisi ollut nimittäin oiva sänkyvalinta pieneen kaupunkikotiin.

Sängyn pystyy valitsemaan monesta eri väristä ja puulaadusta. Päädyimme pitkän mietinnän jälkeen koko valkoiseen mdf:fään. Saatavilla olevat materiaalit ovat: massiivipuisena tammi, saarni, koivu ja mänty, koivuvaneri sekä laminoituna että vahattuna/petsattuna sekä valkoinen ja musta MDF. Säilytys moduleita löytyy 50cm ja 100cm leveinä joista voi luovasti koota omansa yhteen tai kahteen kerrokseen. Me valittiin molemmille puolille neljä 50cm moduulia, sekä kaksi 100cm moduulia. Sänky on myös saatavilla yhden ihmisen laverista parisänkyyn, 80/90/120/160/180/200×200, tämä sänky olisi todella hyvä vaihtoehto lastenhuoneeseen tai teinin huoneeseen. Täytyy kyllä ehdottomasti miettiä seuraavassa vaiheessa, koska tyttöjen vaatteet/lelut saisi todella kätevästi säilöön. Ideana sängyssä onkin se kuinka se vapauttaa neliöitä ja itse elämiseen jää enemmän tilaa. Sängyn hinta vaihtelee 895-2995e välillä riippuen materiaalista ja koosta. Täytyy kyllä sanoa pointiksi vielä se, että eipähän tarvii ostaa vaatekaappia tms, kun tämän sängyn hommaa. 🙂

Meillä on käynyt kyläilijöitä tasaiseen tahtiin ja jokaiselle oon näyttänyt sängyn ominaisuuksia sekä avannut laatikoita. Kuvista on vaikea hahmottaa kuinka syvät laatikot ovat ja kuinka kaunis sänky on. En osannut yhtään ajatella miten hienolta se näyttäisi. Mikko tokaisikin, että sänky on ehdottomasti uuden kotimme onnistunein ratkaisu. 🙂 Isona pointtina ja positiivisena yllätyksenä tuli se, että sänky tuotiin ja kasattiin meille valmiiksi. Nykypäivänä oon tottunut siihen, että tulee kasa pahvilaatikoita ja Mikko vääntelee niiden parissa muutaman tunnin. Ava Roomin kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja täten tämä sänky on avainlipputuote.

AVA Roomilla on myymälä (Tiilipojanlenkki 4, Vantaa) ja siellä on nähtävillä kaikki materiaalit sekä mallit. Temal & partnersilla voi käydä katsomassa yhden hengen AVA Modulen ja AVA päiväpeitteen. Nyt alkajiinsa suosittelen vierailemaan avaroom.fi sivustolla jossa olen käynyt ihailemassa milloin mitäkin tuotetta. Ainakin meidän kaveripiirissä AVA Roomin sängyt ja muut huonekalut ovat todella tuttuja ja haluttuja. Laatua&laatua&laatua. Tämä oli kyllä ilo todeta, koska aina ei voi sanoa samaa. Kirjoittelen pian teille meidän päiväpeitosta joka vilahtelee kuvissa (sekin AVA Roomista).. ja se jos mikä kruunaa kaiken sängyssä! Ihanaa ja rentoa sunnuntain jatkoa! <3Sara

*ALEKOODILLA sarajoulu saat -10% k a i k e s t a AVA Roomin sivuilta! (woopwoop!)

*yhteistyössä AVA Room (psst.. tää on niitä yhteistöitä joiden perään olen itse hinkunut :D)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

30 kommenttia

 1. S 11.12.2016

  Hieno sänky! Laatikot näyttävät ihanan tilavilta. Meilläkin on laatikot sängyn alla ja olen todennut ne todella käteviksi. Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa:) olen seurannut blogiasi jo pidempään, mutta harvemmin kommentoinut. Itsellä samanikäinen poika kuin teidän Mimosa. Pari päivää taitaa olla ikäeroa:) mukavaa joulun odotusta teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2016

   Okei kiva kuulla, että teillä toiminu säilytys sängyn alla 🙂
   Voi, no teilläkin on sitten spesiaali joulu/vuoden vaihe tulossa <3 ensimmäiset synttärit <3 terkkuja ja ihanaa joulunaikaa!!

   Vastaa
 2. Jj 11.12.2016

  Mitkä patjat teillä on tuossa? Pysyykö ne siis hyvin paikoillaan vai lähtevätkö liikkeelle kun eivät ole ”syvemmällä”? Tuli hyvään kohtaan tämä, kun meidän sänky alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt ja uuden sängyn hankinta on ajankohtaista. Pitää käydä siis kurkkimassa ava room 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2016

   Meillä on futon. Patja pysyy todella hyvin paikallaan, ei liikuskele yhtään 🙂 Tykkään tosi paljon siitä että patja ei uppoa sänkyyn. Todella kaunis design mielestäni 🙂
   Kannattaa ehdottomasti tutkia tämä tapaus, saimme myös mielettömän hyvää palvelua!

   Vastaa
 3. Laurastina 11.12.2016

  Moikka! Miten te kiipeette tonne päälle? Tai miten tytöt?

  Ihana näkönen sänky kyllä! Ja hyvä idea ollut suunnittelijoilla!:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2016

   Sänky on just sen verran korkea että pääsee hyvin kiipeämään. Lapset ei itse pääse 🙂 Tykkään korkeudesta tosi paljon! Kyllä sen tuntee että on korkea sänky kyseessä kun siihen pomppaa istumaan 🙂 Tuota sänkyä saa myös matalampana versiona!

   Joo me itseasiassa vielä tavattiin kyseisen sängyn suunnittelija ja kehuttiin kyllä niin tämä sänky kauniiksi sekä loistavaksi! 🙂

   Vastaa
   • Laurastina 12.12.2016

    Niin ja voihan siihen laittaa jonkun porrasjakkaran päätyyn?:) meillä on korkea jenkkisänky (ei kyllä noin korkea) ja tykkään kyllä kovasti myös 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 14.12.2016

     haha, oliskin hauska idis 🙂 Mä kyllä pääsen onneksi ihan hyvin hypähtämään 🙂

     Vastaa
 4. Nina 11.12.2016

  Tosi kätevän näköinen kokonaisuus. 🙂 Mikä on tuo systeemi sängyn päällä seinällä? Ihana!!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2016

   On kyllä 🙂
   Kiitos!! Tuo ”verkko” homma (vai mikskä tuota pitää sanoa :D) on cobellosta, rakastuin täysin ja sitten koristelin sen tuohon sängyn yläpuolelle 🙂

   Vastaa
 5. maikki 11.12.2016

  Täällä on muutaman vuoden ollut Ikean laatikko sänky, ja oon kyllä tykännyt, kiva ku saa sängyn aluksen hyötykäyttöön. Sieltä on sitten helppo mm. lakanoita vaihtaessa napata puhtaat lakanat 🙂
  Taitaa tosiaan olla aika korkea tuo sänky, kun on kahdessa kerroksessa noita laatikoita 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2016

   Kiva kuulla, että säilytys ollut kätevää 🙂 Joo sänky on korkea, ja tykkään kovin siitä piirteestä 🙂
   Ihanaa joulunaikaa <3

   Vastaa
 6. Jade 11.12.2016

  Vau, tollasen sängynhän miekin haluun! <3 Näyttää mukavan korkealta ja nuo laatikot ovat varmasti todella hyvä puoli sängyssä, niihin luultavasti mahtuis miunkin vaatteet. Ne kun pursuilee joka paikasta ?
  Näitä huonekalu- ja sisustuspostauksia on kiva lukea, itsekin kun oon aatellut huonettani jotenkin sisustaa.
  Muuten, mikä tuo juttu sängyn yläpuolella on & mistä hankittu? Se on nimittäin ihana idea! Saisikos sen idean varastaa? ?
  Ihanaa sunnuntaita! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2016

   On kyllä niin huippu sänky, oikeesti 🙂 <3
   Tuo verkkohomma on cobellosta ja sitten oon vaan koristellut sen 🙂
   Ihanaa sunnuntaita sinne myös Jade <3

   Vastaa
 7. kaisu 11.12.2016

  Moi 🙂 Todella hyvän näköinen sänky, ja säilytystilaa on myös paljon. Mäkin kysyisin, että miten helppo on kavuta sänkyyn kun se näyttää aika korkealta ja miten hyvin patja pysyy paikoillaan? Täytyy ehkä itekkin vierailla ava roomin sivuilla 🙂 Kiva lukea yhteistyöstä mikä on sulle näin mieluinen ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2016

   Kiitos 🙂 Joo siis tämä on kyllä tosi helmi!
   Sänky on juuri himpun verran korkea niin että siihen pitää hypähtää 😀 tykkään tästä piirteestä todella paljon. Kun istun sägyllä jalat eivät koske maata 😀 Patjan kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa, se pysyy paikallaan todella hyvin. Voi muuten olla että tuo päiväpeitto auttaa asiassa. 🙂
   Ihana kuulla, että oli kivaa luettavaa <3 Ihanaa iltaa sulle Kaisa <3

   Vastaa
 8. Merita 11.12.2016

  Muakin kiinnostaa että kuinka korkea sänky on? Itse alle 160cm pitkä ja tuo näyttää siltä etten pääsisi edes sinne 😀 kuva tietysti hämää. Kaunis ja käytännöllinen kyllä näyttää olevan 🙂 ja kuvassa Siis patja ilman peittoja? Ihanan paksu sekin! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.12.2016

   Kyllä varppina pääsisit 🙂 Sänky on noi 61cm korkea + noin 20cm patja!
   Patja on futon ja aika muhkea tapaus 🙂

   Vastaa
 9. marituss 11.12.2016

  Mäkin käyn päivittäin kurkkaamas Saran blogin. Luen näitä mielelläni (:

  Vastaa
 10. Taika 12.12.2016

  Loistava ratkaisu tälläinen sänky, ehkä tälläinen tulee meillekin sitten kun sängyn vaihto on edessä. Säilytys tilaa ei oo koskaan liikaa. 🙂 Onko teillä verhoissa samaa mustavalkoinen linja kun päiväpeitossa? Millaiset verhot ja lamput minien huoneissa?

  Nää sisustusjutut on niin kivoja, tykkään. Päästään hetkosen päästä muuttamaan uuteen kotiin ja pähkäilyssä onkin lastenhuoneen sisustus, joten kysynpä miten sinä sisustaisit huoneen tytölle ja pojalle yhteiseksi?

  Mukavaa viikkoa teille! Me parannellaan flunssaa koko porukan voimin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.12.2016

   Joo tää on ihan huippu! Meillä ei ole itseasiassa verhoja ollenkaan 🙂 Täällä on toosi isot ikkunat ja sälekaihtimet, joten en kaipaa kovasti verhoja. eipäs myöskään täällä ole asennettuna valmiiksi mitään tankoja tms. Mutta ainakaan tässä vaiheessa ei verhoja. Lamput on siirretty tyttöjen huoneisiin edellisestä asunnosta. Toinen vilahteleekin postauksissa. 🙂

   Ihanaa!! Onnea todella paljon! 🙂 On ihanaa päästä uuteen kotiin!
   Hmmm.. no mustavalkoinen toimii mielestäni tosi kiavsti! 🙂 Ja meillähän ennen tytöillä oli mustavalkoinen huone tästä näkyy kuvia :https://anna.fi/sara-parikka/lastenhuoneen-uusi-sanky/
   Sitten pinterestistä on näkyny kans aika kivoja ratkasuja, sieltä kandee selata 🙂

   Ihanaa viikkoa ja paljon paranemisia <3

   Vastaa
 11. Suvi 13.12.2016

  Moro!Tosi kaunis sänky teillä ja muutenkin sisustusmaku on teillä ihanan selkeä ja upea!Meillä lapset poika 2 vuotta ja tyttö 4 vuotta,kolmas syntyy kesällä.Oli oikea päätös tehdä lapset pienellä ikäerolla,mikä onni se onkaan!:) Miten saat esim.valotaulun pysymään sängyn päällä ilman että lapset koskee siihen tai muutenkin sisustustavaroita esillä kun on pieniä talossa?Itse olen joutunut hylkäämään esim.yölamput yöpöydiltä ym.koska lapset eivät jättäneet rauhaan (kunnes menivät rikki) vaikka kuinka kielsin.Yritin myös laittaa kivan jouluasetelman ikkunalaudalle keittiöön,mutta yks kaks olivat joulukirkko,enkelit ym.hävinneet leikkeihin lattialle 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.12.2016

   Kiitos paljon <3
   Oi miten ihanaa, onnea kovasti raskaudesta!! Aivan ihanaa! <3
   Joo kyllähän sitä saa olla paljon kieltämässä ja tietty kaikki vaarallinen siirretään suosiolla pois. Valot pysyy ihan hyvin makkarissa kun tytöt eivät siellä vietä aikaa. Olkkarissa sen sijaan käydään läpi monta kertaa päivässä mihin ei saa koskea. Matilda ei koske, mutta Mimosa sen sijaan 😀
   Ihanaa joulunaikaa koko perheelle <3

   Vastaa
 12. Anna 21.12.2016

  Hei! Tosi kätevän oloinen sänky varsinkin kaappitilasta kärsiville. Pölykammoisena mua kuitenkin mietityttää sängyn alle kertyvä pöly. Pääseekö pölyä kertymään sängyn alle, ja pystyykö lattiaa pesemään laatikkojen alta?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   Joo niinpä 🙂
   sinne ei pääse kyllä helpolla.. hmm aika näyttää miten pölyä tulee.. Mikko epäilee että pölyä ei pääse sinne, kun se on niin tiivis, vähän sama kuin vaatekaappi tms. Varmasti Avaroomista voi kysellä lisää jos mietityttää tuo ja haluaisi sängyn ostaa 🙂
   Ihanaa loppuvuotta <3

   Vastaa
 13. Petra 11.09.2017

  Oletko ollut vielä vuoden jälkeen tyytyväinen sänkyyn? Onko ruvennut nitisemään tai natisemaan?

  Vastaa
 14. Hanna 20.08.2018

  Olisin kysynyt onko sänky kova? Mietimme tuota vaihtoehtoa 7-vuotiaalle.

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2018

   Hmm.. no meille patja ei ole liian kova.. vai tarkoititko sitä? 🙂

   Vastaa