Hello you monday!

koti & sisustus, me, muoti, ootd

Moikka! Vitsit tää aika vaan humahtaa ohi! Tuntuuko teistä samalta? Ehkä meillä on ollut vaan harvinaisen tapahtumarikas syksy ja alkutalvi, kun tuntuu että viikot vierii niin nopealla tahdilla eteenpäin. Kotiutumisesta täytyy sanoa sen verran, että paremmin ei voisi mennä. Olin asian suhteen vähän varovainen ja valmistautunut siihen että muutokset voi viedä aikaa, mutta olen todella positiivisesti yllättynyt. Tuntuu, että pääsen vasta nyt hihkumaan ja nauttimaan uudesta kodista, kun se todella tuntuu oikealta. Oletteko te herkkiä tämän asian suhteen, vai kotiudutteko helposti?

Tällä viikolla meillä olisi tarkoitus mennä päiväretkelle Porvooseen ja sieltä olisi tarkoitus ostella kivoja, pieniä herkkuja jouluviemisiksi. Jonain iltana mennään myös Helsinkiin katsomaan valoja ja Tuomaan markkinoille tyttöjen kanssa. Viikonloppuna tiedossa on joulukonserttia ja pikkujoulun viettoa ystäväperheen kanssa.

Millainen viikko teillä on tiedossa? <3Sara

(kengät-XXL, housut-H&M, t-paita-JC, neule-H&M, takki-Umbro/saatu/Polhem, kello-Daniel Wellington/saatu)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. Laura 12.12.2016

  Perus viikko 1v lapsen kanssa kotona kun puoliso töissä 🙂 puuhaillaan jotain kivaa, lahjoja olisi vielä ostamatta kohta tulee kiire. Viikonloppuna sitten anopin luo syömään hyvin, mukavaa viikko sinulle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.12.2016

   Kuulostaapas ihanan leppoisalta <3 kiitos ja mukavaa viikkoa sinne myös 🙂

   Vastaa
 2. ester 12.12.2016

  Se on ihan totta että naiset yleensä on kauniita tai nättejä. Kaunis sana tarkoittaa vähän enemmän kuin nätti. 🙂 Sää Sara oot kyllä tosi nätti huomaan sen.:)

  Vastaa
 3. Jade 12.12.2016

  Jep, tää syksy ja alkutalvi on tosiaan kulunut nopeesti! Nyt kun miettii, niin vastahan kesäloma alkoi! Vielä tää viikko + yks vajaa viikko koulua, miulla alkaa 22.päivä loma. Joulu on tosiaan jo ensi viikolla!
  Tästä viikosta on tulossa ihan perus, siivoan tätä huonettani ja tänään mennään ostamaan miulle uudet talvikengät, noitten vanhojen pohja on tosi huono, siitä on tullut rasitusvamma miun toiseen jalkaan :/
  Kivaa alkuviikkoa sinnekin! <3

  Vastaa
 4. taskuapinat 12.12.2016

  Tuntuu kanssa et viikosta olisi otettu pois muutama päivä. Se että häät on juhlittu, ja nyt kiireellä jouluhommiin tuntuu et aika loppuu kesken. Töissä kova kiiree ja tuntuu että pidempiä vuoroja jonks a takia koti hommat kasaantuu.
  Meillä myös joku ihme flunssa kausi ollut päällä varmaan puol vuotta ja sekin tuntuu raastavan energiaa ?
  No kohta se joulu onkin ohi ja aika valmistautua tulevaan vuoteen ?
  Rauhallista viikkoa teille ?❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.12.2016

   HEI TUHANNESTI ONNEA <3<3 Aivan ihanaa! Toivottavasti kaikki meni hyvin ja vietitte ikimuistoisen päivän!
   Hitsit tuo flunssa on ärsyttävää (ja nimenomaan pitkä ikäistä), sitä pyörii kaikkialla :/ Toivottavasti teille menee pian ohi!!
   Kiitos, samoin Rouva&Herra 😉

   Vastaa
 5. kaisu 12.12.2016

  Tuntuu että koko syksy on vilahtanut ihan hetkessä ja ihan kohta on joulu 🙂 Mulla on muuttojen jälkeen yleensä tuntunut olo melko pian kotoisalta, ainakin heti kun tavarat ovat suht paikoillaan ja on muutaman yön nukkunut uudessa kodissa. Mutta nykyisestä kodista tuli ihanan kotoisa fiilis jo silloin kun käytiin sitä katsomassa, vaikka oli vielä edellisten asukkaiden tavarat paikoillaan 🙂 Tämä viikko menee töiden parissa tiukasti, pitkiä päiviä ja paljon hommaa.. Mutta onneksi koko viikonloppu on täynnä ihanaa tekemistä ja rentoutumista <3 Hauskaa viikkoa sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.12.2016

   Joo, se on jännää miten joku paikka vaan loksahtaa ja siitä tulee helpommin koti kuin jostain toisesta 🙂 Ihanaa jos siellä ollaan myös hyvältä tuntuvassa kodissa <3
   TSEMPPIä työrutistuksiin, tuntuu että kaikilla on paljon töitä ja raskaita päiviä, voimia <3
   ja ihan pian koittaa viikonloppu 😉

   Vastaa
 6. Tia A 12.12.2016

  Toi on muuten aivan totta!! Muutamat pikkujoulut parien frendien kanssa olis nyt viikolla tulossa, lauantai menee mun kummitädin luona brunssilla ja sunnuntai menee joululahjojen ostosreissulla kera oma vanhin pikkusisko ja sen mies <3 Ens viikolla on jo jouluaatto :D<3 Mihin tää aika rientää, vastahan te etitte kämppää, oli ihan mahti kesä?! 😀
  Ihan parasta viikkoo teille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.12.2016

   NIINPÄ!!!! 😀 Ihania suunnitelmia <3
   Kiitos ihanuus, samoin sinne 🙂 <3

   Vastaa
 7. Maiju 13.12.2016

  Moikka Sara! On pakko kertoa sinulle kuinka mahtava blogisi on! Oma onnellisuutesi ja iloisuutesi välittyy blogisi kautta myös meille lukijoille. Monipuolisuus kirjoittaessasi tuo lisäjännitystä, jota odotan aina innolla; ”mitähän se Sara seuraavaksi meille keksii” ? Pidä tästä tyylistä kiinni, on mahtava seurata tavallista arkeanne, tyylijuttuja ja varsinkin sisustus juttuja! Kiitos vielä kerran ja ihanaa joulun aikaa koko perheelle!:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.12.2016

   IHANA KUULLA 🙂 <3 iso kiitos! mä tykkään just siitä et voin blogata milloin mistäkin, kiva jos näät sen hyvänä 🙂
   Kiitos sulle ja mitä ihaninta joulunaikaa <3

   Vastaa
 8. Mimmi 13.12.2016

  Täällä sama homma! Syksy on mennyt niin hujauksessa töiden ja arjen tasapainottelussa, että mulle iski kauhee joulustressi kun tajusin sen olevan jo ens viikolla! Apua! Vielä ois osa lahjoista hankkimatta, jo ostetut paketoimatta, saaristolaisleivät leipomatta jne jne.. täytyy ottaa itteeni niskasta kiinni joku päivä tällä viikolla ja lähteä lahjaostoksille töiden jälkeen ? ihana että ootte kotiutunut hyvin, teillä on kyllä niin kauniin näköstä siellä ?? ja ihanaa avaruutta ja tilaa! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.12.2016

   NIINPÄ 😀 ääääk miten se voi olla ens viikolla 🙂 Oi nami, kuulostaa täydelliseltä 🙂
   Kiitos ihanuus <3 Hei tsemppiä viikkoon ja tonttupuuhiin! <3

   Vastaa
 9. Johku 13.12.2016

  Heippa Sara! 🙂

  Täälläkin syksy/alkutalvi on tuntunut menneen todella nopeasti. Siksi aloiteltiin jouluun valmistautuminen hyvissä ajoin, koska etukäteen oli tiedossa miten vauhdikas ja tapahtumarikas syksy oli tiedossa. Glögiä juon lähes päivittäin kynttilöiden valossa ja joulukuusta fiilistellen <3 onko teille muuten tulossa aito kuusi?

  Kiitos muuten kaikista ihanista jutuista, joita jaksat instaan kuvata!

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.12.2016

   Ihana kuulla 🙂 Ja hei ihan mahtavaa tuo että ootte ollu ajoissa! 🙂 Se helpottaa!!
   Vitsit miten kuulostaa tunnelmalliselta <3
   Joo se on aito mini kuusi 🙂
   Voi kiitos <3 ihana kuulla!!!!

   Vastaa
 10. Jenna 14.12.2016

  Meillä oli Maryamilla oksennustauti ensimmäistä kertaa, sitten kun siitä parannuttiin iski ripuli+kuume jonka jälkeen tuli kauhea yskä, oli ehkä raskaimmat pari viikkoa mitä meillä on ollut kun maryam on niin HARVOIN kipeä. Oon onnellinen että kaikki tuli nyt ja toivon että tää loppu vuosi ollaan terveitä 🙁 mulla on lahjoja hankkimatta joten aika kiirus tulee mutta onneks oon päivät tytön kanssa kotona niin aamu päivisin kerkee hyvin<3! Loppu viikosta saadaan maryamin ystävä yö-kylään ja keksitään jotain tosi tosi kivaa tekemistä kaiken sairastelun jälkeen <3 ihanaa loppu viikkoa teille <3 olet ihana

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2016

   EIKÄ! voi pieni raasu.. voin vaan kuvitella kuinka kurjaa ollut seurata sivusta.. toivon tosiaan että olette terveenä loppuvuoden ja hei vitsit oot super kun kestit raskaat viikot <3 Tsemppiä tonttuiluihin ja ihanaa viikonloppua teille <3

   Vastaa
 11. Minna 15.12.2016

  Käykää ihmeessä Porvoossa uudessa Finform myymälässä keskustassa Lundinkadulla! Sieltä saattaisi löytyä teidän kotiin paljon pientä sisustusjuttua 🙂 Aivan ihana liike! Löytyy Instagramista finform.fi

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2016

   Oi, kiitos vinkistä 🙂 pitää ehdottomasti seuraavalla kerralla vierailla 🙂

   Vastaa