koti-illan ruoka

koti & sisustus, lapset, me, resepti

Heippa! Eilen vietettiin ilta kotosalla ja listattiin viimeisiä asioita mitkä kotona pitää hoitaa. Helposti ne muutamat viimeiset jutut jää aina tekemättä. 😀 Viime viikolla saatiin puuttuvia mattoja, tv-taso ja mm tyttöjen puolapuut paikalleen. Postailen pian noista lastenhuoneeseen asennetuista puolapuista sekä renkaista. Samalla voisin kuvata myös Frozen teemaisen leikkihuoneen. Täällä intoa piisaa tehdä teille tuhat juttua sisustuksesta/kodista, hiuksista, liikunnasta, vaatteista, tytöistä jne. Oon huomannut bloggaamisen menevän aalloissa ja nyt on niin innostunut vaihe meneillään, että ideoita vaan satelee. 😀 Kiitos teille ihanat lukijat jotka pidätte mun bloggaamisen niin positiivisen ilman ympyröimänä.. En voi siitä kylliksi kiitellä. Oon niin fiilis tyyppi henkeen ja vereen.. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja on niin ihanaa lukea teidän viestejä päivästä toiseen kun niiden sävy on ystävällinen sekä positiivinen. <3

Ruuaksi meillä oli eilen riisiä ja kanakastiketta. Nyt on ollut suosikkina kaikki sellaiset ruuat mitä Mimosa saa itse syödä käsin. Tuntuu, että Mimosa tykkää itsekkin syödä enemmin käsillään ja tietysti se helpottaa meitä myös paljon! Kanakastike valmistui kanasta, paprikasta, sipulista ja aurajuustosta. Valmistus meni jotakuinkin näin: Kuulota sipuli ja paprika pannulla, lisää kana ja ruskista. Lisää desi vettä ja sekoittele. Paloittele aurajuusto joukkoon ja lisää vettä tarvittaessa. Erittäin simppeliä ja maistui kaikille! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Laura 13.12.2016

  Ihanaa että teilläkin syödään normaali arki ruokaa :). Jotenkin sellanen kuva ollu, et kaikki on super hyper terveellistä et salaattia ja kasvisruokia jne.. Ei tietenkään siinä mitää väärää,mut kiva huomata et perus arki ruokaa.Kiitos itsellesi,että jaksat kirjoittaa niin positiivista blogia.. Tää on mun hetki—irti arjesta ja tällä hetkellä omista murheista, perhehuolista ja omista terveysongelmista.. Sanon vaan et kivempi vaan mitä enemmän kirjoitat tänne, se on oikeesti mun henkireikä ja varmasti monen muunkin?.. Teillä on kyllä super ihana koti ja oon onnellinen et viihdytte noin hyvin.. Ihanaa,et lapsilla erikseen leikkihuone.. Kaikkea hyvää ja odotan seuraavaa ”henkireikä hetkeä” malttamattomana,kun saan tee tai kahvikupin ääressä tähän taas uppoutua?..

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.12.2016

   hahahahahaa 😀 just sovittiin et tilataan illalla pizzaa ja vaiheiltiin kebabin ja pizzan välillä. Ollaan molemmat kyllä niin persoja sekä suolasille ja makeille herkuille. Mutta joo, ehkä pitää tosiaan kuvata toistakin puolta tänne blogiin, ettei teille tuu väärää kuvaa 😀

   Täällä liikutun sanoistasi <3 Kiitos! Toivon sinulle kaikkea hyvää ja voimia vastoinkäymisiin.. <3 Halaus!

   Vastaa
 2. Jade 13.12.2016

  Mmmm, kanakastike on herkkuruokaa! Kun sanoit, että siusta on ihana lukea näitä meidän kommentteja, niin samalla tavalla miulle tulee hyvä mieli, kun vastaat näihin kommentteihin. Siun vastauksetkin on aina niin ihania ja positiivisia, muistan kun yksikin ilta oli ollut vähän huono miulle, mutta kun tulin katsomaan blogia huomasin, että olit vastannut muutamien postauksien kommentteihin. Tuli niiiiiiin hyvä mieli! <3 Kiitos siullekin tästä ihanasta blogista! <3
  Muuten, Matilda kun taitaa tykätä Frozenista paljon, niin jollet ole jo huomannut, se tulee joulupäivänä telkkarista.
  Hyvää tiistaita!<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.12.2016

   Ihana kuulla Jade <3 KIITOS! 🙂 oot kyllä niin piristävä lukija ja kommentoija 🙂
   Heeeei kiitos vinkistä, ihanaa, pitää laittaa pyörimään telkkarista joulupäivänä <3 Ihanaa tiistaipäivää myös sinne ihanuus 🙂

   Vastaa
 3. Sope 13.12.2016

  Nam näyttääpä hyvältä!
  Tosi ihana myös toi tähti teidän pöydällä! Mistä se on?
  Muistanko väärin vai puhuitko jostain piparijäädykkeen reseptistä?
  Oon ajatellut tehdä sitä aaton jälkkäriksi, mutta oon vielä vähän epävarma millä reseptillä tekisin.
  Sun reseptit on aina niin hyviä ja toimivia!
  Nimimerkillä teen sun lohipastaa niin usein että mies joka ei yleensä sano mistään mun kokkauksesta mitään paha, sanoi ihan hyvällä kyllä siis, että pitäiskös sun välillä koittaa jotain muutakin reseptiä. (En voi koska lohipasta on parasta :’D )

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.12.2016

   🙂 se on ikeasta!
   Heii joo, itseasiassa aattelin tehä sitä huomenna jälkkäriksi kun kavereita tulee kylään, niin kuvaan sen samalla. Eli tällä viikolla vielä postaan reseptin, se piparkakkujäädyke on kyllä ihan liian hyvää 😀
   Hehee, ei vitsit alko tekee mieli lohipastaa 😀
   Ihanaa jos tykkäät 🙂 <3

   Vastaa
 4. Jenni 13.12.2016

  täälläkin on luettu siun blogiasi pitkään ja päivittäin tulee käytyä katsomassa, koska on uusi postaus tullut. Siulla on melko samanikäiset lapset kuin miulla ja kirjoitat blogiasi niin positiivisella sävyllä, tätä on kiva lukea! ☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.12.2016

   IHana kuulla <3 Kiitos! 🙂
   Voi sieltäkin löytyy siis vipinää 😉 Mitä parhainta joulunaikaa teidän koko perheelle!

   Vastaa
 5. Jade 13.12.2016

  Ups, tuli noissa päivissä sekoiltua. Frozen tuleekin jo jouluaattona telkkarista. ?

  Vastaa
 6. Sofia 13.12.2016

  Just parasta on ku oot iteki nii positiivinen! Ja on kyllä kiva kun kommentit on kirjotettu hyvällä ja on IHANAA kun vastaat aina. Usein tulee ite jätettyä kommentoimatta, kun moni on jo kirjoittanut ihan samalla lailla mitä ite aattelee 🙂 ite luen täällä aina kaikki kommentitkin läpi ja kiva huomata että on samanhenkisiä lukijoita 🙂
  Uskom että sä voit kirjoittaa tänne ihan mistä vaan niin otetaan se kyllä hyvillä mielin vastaan 🙂
  Ihanaa joulun odotusta sinne teille :):):)
  on muuten tosi kiva että ootte sisustanu lasten leikkihuoneen frozen tyyliin 🙂 usein huoneita ei uskalleta sisustaa tietyn tyylin mukaan kun ajatellaan että tämä menee ohi ja lapset ei enää parin vuoden päästä tykkää. Tosi kiva että kunnioitatte myös sisustuksessa lasten mieltymyksiä! Ja näätte vaivaa jos parin vuoden päästä frozen ei tunnukaan kivalta ;D tulipa komentoitua pitkästi 😀 mutta kiitos vielä ihanasta, rohkeasta ja monipuolisesta blogista! 🙂 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.12.2016

   KIIIIIIIITOS <3 onpa ihana kuulla 🙂 Voi että!
   Joo mä jotenkin olin ihan innoissani että saan toteuttaa Matildan mielen mukaan. ja tiedän myös itseni että parin vuoden välein voi hyvin vaihdella pintoja jos siltä tuntuu 😀
   Kiitos vielä todella paljon sanoistasi, merkitsee paljon! <3 Ihanaa joulunaikaa!

   Vastaa
 7. Johanna 13.12.2016

  Sofia oli kommentoinut ihanasti ja uskon samoin, että voit kirjoittaa meille mistä tahansa, niin me otetaan se sillä samalla positiivisella asenteella vastaan, mikä kirjotuksistasi välittyy ja tarttuu myös meihin lukijoihin ❤️
  Hei odotan innolla kokemuksia puolapuista! Meillä kans renkaat ja houkuttaisi hankkia myös puolapuut, mutta haluaisin kokemuksia siitä, onko käyttöä ja mitä niissä tulee tehtyä. Joko teillä muuten Matildan kanssa toimii joulukalenteri? Meillä aukesi kaikki luukut yhdellä kertaa ja sain samalla kunnon suklaaähkyn, kun tyttö ei itse tykkää suklaasta ? Ehkä ensi vuonna jo ymmärretään kalenterin tarkoitus ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.12.2016

   Kiitos <3 merkitsee niin paljon! Ihana kuulla!! 🙂
   Joo mä postaan viimeistään alkuvuodesta niistä, jospa saisin vielä alekoodin teille 🙂
   Matilda ei pääse itse käsiksi kalenteriin, muuten hän olisi kyllä avannut jo kaiken mahdollisen. Ihania nuo pikkuiset kun on niin malttamattomia 🙂 Hei mukavaa jouluista viikkoa teidän koko perheelle <3

   Vastaa
 8. jonsba 16.12.2016

  Moii!
  Mitä kaikkea teidän pikkunen ruokailee, mimosa siis? Onko hänellä hampaita vai miten hän noita kanoja voi syödä? Askarruttaa kun itselläni samanikäinen tyttö ja meillä ei onnistu kuin soseina vielä syöminen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2016

   joo, Mimosalla on alhaalla kaksi hammasta ja ylhäällä 4 hammasta, eli pystyy hyvin niillä pureskelmaan. Pikkuhiljaa ollan totutettu syömään kiinteitä 🙂 Alotettiin makaroonilla ja kasviksilla 🙂
   Ihania joulunpäiviä <3

   Vastaa
 9. Katja 18.12.2016

  Et uskokaan, miten ilonen oon siitä, että tuodaan julkisesti esille lapsiperheen ihan tavallista, mutta hyvää arkiruokailua 🙂 Ihan liikaa on erityisruokavaliopostauksia, jotka sekottaa ihmisten käsitystä hyvästä syömisestä ja lopputuloksena on turhaa stressiä ja huonoa omaatuntoa. Itselläni ei ole vielä lapsia, mutta läheisten lapsiperhearkea seuranneena tiedän, että sitä huonoa omatuntoa tulee herkästi muustakin kuin syömisestä. Joten jos tällä keinoin, sun blogia seuraamalla, edes jokunen saa mielenrauhaa ja nopeita ja hyviä vinkkejä ruokailua helpottamaan, niin oon supertyytyväinen 🙂 Kiitos Sara!

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   Oon täysin samaa mieltä kun sinä 🙂 IHana kuulla sun ajatuksia!
   Kiitos <3
   ihanaa ja lämmintä joulunaikaa!<3

   Vastaa