päiväpeitto / AVA Room *

design, koti & sisustus, me, yhteistyö

Moi! <3 Lupasin kirjoittaa teille vielä meidän päiväpeitosta, mikä tilattiin sängyn yhteydessä. Ei ole kyllä turhaan kehuttu ja ylistetty peitto! Me ollaan jo vuosia sitten luovuttu päiväpeiton käytöstä, mutta nyt sen käyttäminen ei voi enää kätevämmäksi mennä. Listaan teille tähän parhaat pointit.

– Helppo avata vapaasti liukuvien vetoketjujen ansiosta. Vetoketju aukeaa peitettä nostamalla. Halutessaan lapsikin onnistuu petaamaan sänkynsä itse… Ja näin ollen myös sängyllä leikkiminen onnistuu paremmin/siistimmin, koska päiväpeitto pysyy kuosissaan. (psst, suojaa myös hyvin vuoteen lemmikkieläimiltä)

– Säädettävillä tarroilla täydellinen istuvuus, vaikka myöhemmin patja olisi vaihdettava.

-Petauspatja ja lakanat pysyvät hyvin paikoillaan

-”Futon” -mallisten sänkyjen petaaminen erittäin helppoa. Päiväpeitto on pysynyt täysin muodossaan sekä paikallaan siitä päivästä lähtien kun se on kiinnitetty!

-Hengittävä pohja. Patja ei ole alapuolelta päiväpeiton peitossa, joten mitään hengittävyys ongelmaa ei synny! Tämä oli itselle tärkeä ominaisuus ja ihailin päiväpeiton nerokkuutta asennusvaiheessa.

-Tyyny ja peitto mahtuu päiväpeiton sisään. Kaunista, simppeliä, n o p e a a !

-Päiväpeittoa löytyy kahta mallia, eli irtopatjalle sopivaa kuten meillä on (original-malli) sekä runkopatjoihin/jenkkisänkyihin sopivaa helmallista mallia (basic). Tuo runkopatjan malli näyttää tosi kivalta, voit käydä kurkkaamssa kuvan täältä.

-Kankaita löytyy kolmea eri hintaluokkaa (yksiväriset, marimekko/artek sekä Johanna Gullichsen). Todella hauska vaihtoehto on myös AVA Roomin tilkkutäkki jonka suunnittelussa voi päästää luovuuden valloilleen. Asiakas voi myös toimittaa myymälään oman kankaan, josta ommellaan, jos valikoimasta ei löydy sopivaa kangasta. Myös vetoketjun voi valkata mielen mukaan! 🙂

-Kaikki päiväpeitot ommellaan Suomessa joten mitään ei kierrätetä muita reittejä.

Tässäpä tärkeimmät :D! Me tosiaan valittiin kuosiksi juhlaraita (marimekko) ja ihastelin monia muitakin vaihtoehtoja. Ajattelin tämän kuosin olevan ajaton ja sellainen mihin en kyllästy raita-fanina. Muistutuksena vielä, että tämän viikon AVARoom.fi toimii -10% alekoodi sarajoulu ja sitä voi käyttää kaikkiin tuotteisiin. 😉 Mukavaa päivää teille! <3Sara

*yhteistyössä AVA Room

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Jade 15.12.2016

  Varmasti ihan hurjan kätsy päiväpeite, jonka osaisin itsekin varmaan asentaa siististi. ? En nimittäin todellakaan ole mikään mestari petaamaan sänkyä… Ehkä juuri siksi se jää miulta lähes aina tekemättä ?
  Pakko taas ihailla tota teidän sänkyä, se vaan on niin upee <3 Helposti voisin kuvitella omaankin huoneeseeni.
  Kivaa torstaita! <3

  Vastaa
 2. Anna 15.12.2016

  Hei! Voitko linkata piparkakkujäädykkeen reseptin?? En löytänyt mistään ja haluaisin kokeilla 🙂

  Vastaa
 3. taskuapinat 15.12.2016

  Pitäisköhän jutella ukon kanssa, mä vihaan päiväpeittoja, lojuu vaa lattialla eikä kukaa jaksa laittaa sitä sänkyy ennenku tulee vieraita… tää vois olla tosi kätevä meille….

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.12.2016

   Joo siis tää on super 🙂 Meillä Mikko on nimenomaan aivan liekeissä tästä 😀

   Vastaa
 4. Taika 17.12.2016

  Täytyypä laittaa harkintaan tää päiväpeitto tosin meillä on jenkkisänky. Kiinnostais kyllä kovin tällänen sänkykin missä ois säilytystilaakin. Hyviä vinkkejä, kiitti. Tiedätkö muuten myykö mikään muu paikka tälläisiä päiväpeittoja vai saako ainoastaam avaroomista?

  Mukavaa lauantaita!

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   Kannattaa laittaa mietintään, ihan huippu 🙂
   Mä en oo ainakaan kuullut että muualta saisi!
   Ihanaa joulunaikaa sinne <3

   Vastaa