pikaiset kuulumiset

koti & sisustus, me, muoti, ootd

Iltaa! Mun oli pakko tulla kirjoittamaan nopsat kuulumiset, vaikka tarkoituksena oli pitää tämä päivä ilman postauksia. 🙂 Me nimittäin varattiin matka ja oon niin iloinen siitä! Lähdetään tammikuussa Kanarialle ja vitsit miten kiva että päästiin ratkaisuun pitkän pohdinnan jälkeen. Nyt kun tehtiin päätös, niin tuntuu tosi hyvältä! Jotenki tämä 1v & 2v9kk kombo mietitytti, mutta toisaaltaan taas uskon että reissusta tulee hyvällä tavalla ikimuistonen. Saadaan myös lisäkäsiä äidistäni ja leikkikaveri siskoni pojasta. He ovat nimittäin lomalla samassa paikassa. Ei tainnut olla sattumaa, että päädyttiin samaan kohteeseen ja vieläpä hotelliin. 😀

Jos teillä on vinkkejä pienten kanssa reissaamiselle, niin otan mieluusti vastaan! Edellinen pitkä reissu oli New York missä käytiin Matildan ollessa 1v 3kk. Nyt on tiedossa ihan erilainen loma, kun ollaan lähinnä altaassa ja leikkipaikoilla.

Ihanaa iltaa! <3 .. ja seuraavat päivät + postaukset menee sisustuksen merkeissä.. mm kuvissa vilahteleva matto tulee esittelyyn! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

39 kommenttia

 1. Laura 16.12.2016

  Voi eikä,mekin mennään tammikuussa Espanjaan Costa del soliin?,mietittiin Kanariaa mut päädyttiin manner Espanjaan :).. Me ollaan muutamia kertoja oltu koneessa ton pari vuotiaan kanssa. Meillä toimii koneessa/rannalla/ravintolassa ym. Smoothiet,rusinat,naksut,suolakeksit/-kalat,teipit/pillimehut,herra hakkaraiset ja tabletista lasten ohjelmat.Tarrat,vihko ja värikynät on tän hetken suurin juttu ja ryhmä hau jutut.Luulen et ostetaan lentokoneeseen joku uus ryhmähau lelu ja ehkä paketoidaan se, olis sit siinä oma ohjelma numero..Ajattelin alkaa näitä pieniä ryhmä hau kirjasia keräämään mitä on kassojen luona tai lehtihyllyillä ja antaa sit lentokoneessa tai reissussa..Mut olis kans kiva lukea täältä muidenkin vinkkejä :). Meillä vaan se ei onnistu et päästetään käytävään kävelemään, muuten takas istuminen paikoille ei onnistu.. Vähän jännittää se nousu ja lasku, et pitääkö ottaa syliin siksi ajaksi,et pysyykö paikallaan.. Valjaat on pakko ottaa varmaan mukaan varuiksi 🙂 (tästä varmaan moni vois vetää herneen nenään, et lapsi valjaissa). Itse oon sitä mieltä et lapsen turvallisuus eka, ettei tarvi ite sit säntäillä ja juosta koko ajan perässä. Mut jos sulla on kivoja vinkkejä tai pystyt kokoamaan näistä meidän lukijoiden ja sun vinkeistä jonku jutun pätkän olis kyllä super kiva :). Ollaan lennetty Finnairilla ja niin harmi juttu et siellä ei oo lapsille mitään puuha paketteja antaa :(,luulis et ei paljoa maksa joku pieni juttu ja lisäisi Suomessakin työpaikkoja jos käytettäisiin suomalaisia tekijöitä.. Eipä kauheesti muuta tuu mieleen, ku et oon niin täpinöissäni odotellut meidän viikon lomaa ? :). Hyvää loman odotusta teillekin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   KIIITOS vinkeistä 🙂 Meillä myös valjaat ollu Matildalla aikoinaan nycissä, oli kyllä kätevät 🙂
   Ihanaa että teilläkin loma tiedossa, ihan parasta <3 Joo mä hei kasailen lomaan liittyviä juttuja sitten ensi vuoden puolella 😉
   Joulunrauhaa teidän koko perheelle <3

   Vastaa
 2. ILOONA 16.12.2016

  Ihanaa! Pääsette nauttiin auringosta ja lämmöstä talven keskellä 🙂 Meitäkin on vaivannu jo hetken kauhee reissukuume johonkin rantalomakohteeseen, kun edelliset reissut on ollu kans oikeestaan kaupunkilomia. Mut aina on kyllä niin ihanaa kun on jotain tollasta mitä odottaa ja suunnitella. Tulee varmasti kiva matka kun pääsette koko perheen voimin nauttiin ja rentoutuun. Tytöt tuo varmasti matkaan lisää vipinää, mutta varmasti vain ja ainoastaan hyvällä tavalla! Kivaa loman odotusta siis! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   Kiitos viestistä 🙂 Olipa ihana <3
   Nyt ensin joulu ja sitten reissun valmistautumista!
   Ihanaa joulunrauhaa sinne <3

   Vastaa
 3. Hertta 16.12.2016

  Niin Kanariallahan on varsin lämmin tammikuussa toisin kuin Costa del Solilla. Eikä Kanariallakaan uima-altaiden vesi mitään huippulämmintä ole mutta eihän se lapsia haittaa ? Meidän perhe (3-vuotias tyttö) oli Gran Canarialla lokakuussa ja pari muuta Espanjan reissua tehty myös. Vaipat on turistipaikoissa kalliita, ne ottaisin kotoa mukaan. Hyvät aurinkolasit ja hatut mukaan ehdottomasti. Apteekeissa myydään vauvatavaroita; ruokaa, leluja ja niitä aurinkolasejakin ☺ Tarrakirja toimi meillä hyvin viihdyttäjänä – kehiteltiin satu sen ympärille. Onko teillä ruokailut hotellissa? Buffetruokailu on helppoa, eihän lapset jaksa ravintoloissa odotellä ja buffetissa pääsee maistelemaan eri makuja ? Ihanaa matkasuunnittelua – toivottavasti kerrot niistä blogissasi.

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   KIIITOS VINKEISTÄ 🙂 me ei itseasissa otettu ruokaa hotlalta vaikka sitä mietittiin.. aamupala onneksi kuuluu 🙂
   ja hei palaan reissujuttuihin ehdottomasti ensi vuoden puolella 😉
   Ihanaa joulunrauhaa sinne <3

   Vastaa
 4. Heidi 16.12.2016

  Oi että, kuulostaa ihanalta! Ja kuinka mahtavaa kun vielä on joulukin edessäpäin ja sitten reissu 🙂

  Meillä poika täyttää keväällä vuoden, varmaan kesällä vähän reissataan mutta vaan täällä kotimaassa. En oo itsekään koskaan käynyt kuin laivalla, joten matkakuumetta ei ole mutta tykkään kovasti lukea muiden matkakertomuksia.

  Aiheeseen liittymättä, mutta tuli mieleen kun jossain aiemmassa postauksessa oli puhetta kirjoista. Ostin hiljattain Äidin kirjan. Sitä saa täyttää vähän kuin päiväkirjaa, siinä on paljon kysymyksiä aina ensi-ihastuksesta työelämään ja lastensaantiin liittyen. Voi antaa vaikka lapsille aikuisena luettavaksi tai sitten tosiaan pitää vain omana päiväkirjana 🙂 Vaikutti kivalta ja tulee varmaan omaa elämää pohdittua monella tavalla!

  Mukavaa reissun (ja joulun) odotusta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   Oi en oo koskaan kuullut tuollaisesta kirjasta 🙂 wau, kuulostaa ihanalta <3

   KIITOS!! <3 joulunrauhaa ja kaikkea hyvää teidän koko perheelle <3

   Vastaa
 5. Hertta 16.12.2016

  By the way – Laura mainitsi 2-vuotiaan syliin ottamisesta nousun ja laskun ajaksi. Se ei todellakaan ole sallittua. Yli 2-vuotias, jolla on oma paikka ei saa istua sylissä turvavyövalon palaessa.

  Vastaa
 6. Pipsaa 16.12.2016

  Hei! Minnepäin kanariaa olette lähdössä? Itse olemme juuri bahia felizissä ja hotelli orquidesss.. Ihan huippu lasten kanssa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   Oi kiva kuulla 🙂 Mäkin oon ollut itseasiassa Bahia Felizissä 🙂 Nyt mennään myös sinne seuduille! Ihanaa joulunaikaa teille <3

   Vastaa
 7. kaisu 16.12.2016

  Moi 🙂 Kivalta kuulostaa teijän tuleva reissu, ja varmasti kaikki tulee sujumaan hyvin. Jos ruokaa & unta on mineille tarpeeksi, niin sillä pääsee jo pitkälle ? Matildan kanssa suosittelen kokeilemaan antamaan pieniä ”vastuutehtäviä” hänelle, jos vaikka tietyissä tilanteissa kiukku pysyisi poissa kun keskittyy johonkin muuhun ? Ihanaa viikonloppua sinne ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   Hei ihan huippu tuo vastuutehtävä!!! muutenkin sanana ihan huippu ja toimii kuin nakutettu Matildan kanssa elämiseen 😉 Kiitos <3
   Ihanaa jouluista viikkoa sinne ihana <3

   Vastaa
 8. Minna 16.12.2016

  Me oltiin juuri marraskuu kokonaan inglesissä meidän 1 v 9kk tytön kanssa, jännättiin paljon lentoja mut suotta, menivät oikein hyvin. Hyvänä viihdykkeenä toimi vihko ja kynät ja kannettava dvd soitin. kanaria oli muuten tosi hyvä kohde lapsen kanssa ja ihmiset tosi ystävällisiä, ns. Suomi baareissa oli jonkin verran ”kukkahattu” tätejä ja saatiin hyvinkin murhaavia katseita kun käytiin vaikka kuuden maissa terassilla oluella/siiderilä, mutta kun jättää ne paikat väliin niin muissa paikoissa lapset otetaan tosi hyvin huomioon ja helposti näki lapsia myöhäänkin ulkona vanhempien seurassa(tosin oman kanssa kulkeminen tuntui hiukan oudolta vaikka ysin jälkeen ulkona).
  Kannattaa varautua myös siihen et tuuli on aika napakka ja kylmä, meilläkin oli tytöllä välillä tuulenpitävä takki tai gollegepaita päällä kun oli viileää, yöt on myös aika kylmiä, mikä on ehkä hyvä huomioida kun hotelleissa ei taida olla lämmityksiä!
  Mutta oikein ihana paikka, varmasti tulee ihana loma teille. Ja aivan ihana tämä sinun blogi 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   KIIIIIIIIITOS tästä 🙂 Tulipa hyvä ja luottavainen olo tulevasta kohteesta 🙂
   Kiitos myös vinkeistä <3 laitoin heti ylös!
   Ihana kuulla!
   Joulunrauhaa teidän perheelle <3

   Vastaa
 9. sh 17.12.2016

  Me lähdetään kans helmikuun alussa Kanarialle. Se on meidän eka matka pojan kanssa,( joka muuten on kuukauden nuorempi kuin teidän Matilda.) ? minua jännittää eniten se pitkä lento, kuinka saa pojan pysymään nätisti paikoillaan. Meillä onneksi lähtee mukaan myös mummi ja ukki, joten apua on saatavilla jos omat keinot eivät enää riitä ? varattiin myös istuinpaikat lähekkäin jotta meitä ei ripoteltaisiin pitkin konetta, olisi kurjaa jos joutuisi istumaan erillään, ja sit olisi taiteiltava yksin pienen lapsen kanssa koko lentomatkan ajan.

  Mutta niin, kuulisin mielelläni teidän suunnitelmista ja lasten tavaroiden pakkaamisesta/määrästä/varustetuista jne. lisää. ?

  Olen seuraillut päivittäin blogiasi, vaikka en ole usein kommentoinutkaan. Pidän blogistasi sillä, kerrot tavallisista asioista, perhe-elämästä, sisustuksesta jne. Jotenkin vaan on ollut mukava seurata lasten kasvua,kun (esikoiset) on saman ikäisiä. ?

  Hyvää joulun odotusta teidän perheelle. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   Hei ihanaaaa <3 teilläkin matka tiedossa ja ihan huippua noi lisäkädet 😉 ne on niin kallisarvoisia!
   Teen reissujuttuja sitten ensi vuoden puolella ja vinkkaan kaikki parhaaksi koetut jutut täällä, joten hyvään saumaan te lähdette meidän jälkeen <3

   Ihana kuulla, kiitos sanoistasi <3 ja toi että on saman ikäiset lapset on niin mahtava yhdistävä tekijä, tutut tohinat päällä ;D

   Kiitos samoin, joulunrauhaa teidän koko perheelle <3

   Vastaa
 10. Jade 17.12.2016

  Eikä, pääsette ihanalle matkalle! Onnea matkalle jo näin valmiiksi! <3
  Hyvää alkavaa lauantaita ja joulunodotusta! Viettäkää kiva viikonloppu <3

  Vastaa
 11. 2 17.12.2016

  Tuttipullosta mehua laskun ajaksi, auttaa korviin 😉 toki varmaan lasten smoothiet käy yhtä hyvin, jos tuttipullon tutti osa tarpeeksi iso.

  Vastaa
 12. tyttöppohjanmaa 17.12.2016

  Hyvää reissua! Minä kävin 2014 kesällä ensimmäisellä ulkomaanmatkallani, nimittäin tätini kanssa Budapestissä. Meidän hotelli oli Pestissä ja käytiin tonavan toisella puolella Budassa. Olen kuullut, että pienillä lapsilla ei mene korvat lukkoon/kipeydy ilmanpaineesta, joten uskoisin Mimosan pärjäävän hyvin! Minun on jo pidempään pitänyt kysyä, että mitä teet työksesi? Ei ole pakko vastata jos et halua 🙂 Tässä suunnitelmissa tanssia Helmikuussa vanhojen tanssit, mutta harjoitukset ovat jo alkaneet ja olen ainoa jolla ei ole paria 🙁

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   Ihanaa <3 Mä teen näyttelijäntöitä mutta oon nyt äitiyslomalla 🙂
   Voih.. kyllä varmasti sulle pari löytyy 😉
   rauhaisaa joulunaikaa <3

   Vastaa
 13. Milli 17.12.2016

  Heippa, pitkästä aikaa päätin kirjoittaa, oon ehkä enemmän se lukija tyyppi 😀 mutta reissaaminen on sellanen asia mistä itse en vois luopua ja tuskin koskaan luovun. Eli asiaan.. oltiin perheen voimin pari viikkoa ulkomailla ja siis tähän perheeseen kuuluu kaksi tehokasta lasta. 1v 8kk poika ja 8kk tyttö. Matkustaminen lentokoneessa meni todella hyvin, tyttö nukku lennot mutta nousuissa annettiin velliä joten korvat pysyivät hyvin auki. Poika joi vettä pullosta ja hänenkin osalta kaikki meni loistavasti 🙂 lentokoneeseen otettiin ”lelu reppu” uusia leluja ja pikku kirjoja oli mukana eli mielenkiinto pysyi hyvin näissä.

  Itse reissuun otin mukaan apteekista aika moisen teho lastin :’D mutta tärkeimmät oli särkylääke, d-vitamiini,maitohapot ja jos maha menee sekaisin niin joku lääke siihen ja sitten erilaisia rasvoja. Meidän pojalla meni maha sekasin koska maisteli kumminkin erilaisia ruokia, mutta siitäkin selvittiin. Tyttö oli terve koko matkan koska otimme hänelle omat eväät mukaan 🙂

  Mutta sen voin todeta että matka saa uuden ulottuvuuden kun lapset ovat mukana! Aivan mielettömän ihana näky kun pääsevät nauttimaan erilaisista asioista! Vesi on ehkä se paras asia 🙂 eli varmasti teille tulee ihana reissu! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   mäkin oon enemmän lukija tyyppi blogien suhteen 😉
   Hei ihan huippuvinkki tuo reppu, kiitos <3
   Ihana kuulla, että ootte rohkeasti reissanneet ja vielä että kaikki on mennyt noin hyvin 🙂 mutta niinhän se menee jos itse asennoituu 😉 voi miten aloin jo odottaa matkaa sun kertomuksen jälkeen!
   Ihanaa ja rauhaisaa joulunaikaa teidän koko perheelle <3<3

   Vastaa
 14. Sonja 17.12.2016

  Milloin tuo matto on ostettu?:)

  Meinaatko tehdä isompaa postausta koko asunnosta 🙂

  Vastaa
 15. ester 17.12.2016

  Taidat olla myöskin tosi rakastava eläimille, minäkin tykkään paljon erityisesti kissoista ja koirista.:) Nykypäivänä jotkut ihmiset maailmassa hylkää eläimiä ja kohtelee niitä huonosti. Tämä sun koira on tosi söpön näkönen.

  Vastaa
 16. Anne 17.12.2016

  Me ollaan reissattu useita ulkomaanmatkoja meidän vajaan 3v pojan kanssa. Lentokoneeseen ollaan ostettu aina muutama uusi juttu, jotka esitellään vasta koneessa. Tarra / väritysvihkot ovat käteviä jos niitä tykkää tehdä ja tabletille lataa mieluisia lastenohjelmia ja kuulokkeilla kuuntelee. Nousussa ja laskussa pureskellaan purkkaa, pienempänä imutteli pullosta vettä. Ja vessaan mennään yleensä silloin kun on jonoa, niin saa lapsi jaloitella/seisoa hiukan kauemman aikaa. Jos mahdollista niin varataan aina eturivin paikat vaikka maksaakin hiukan enemmän.
  Vuosi sitten tammikuun lopulla oltiin Playa del inglesissä ja majoituttiin bungalowiin, joka oli lapsen kanssa matkustaessa aivan täydellinen valinta kun oli oma suurehko piha ja aurinko porotti sinne aamusta iltaan. Saatiin pojan päiväunien aikaan ottaa miehen kanssa rauhassa aurinkoa omalla pihalla. Huoneet on vielä tuohon aikaan ja varsinkin öisin melko kylmiä, joten pojalla oli yöpuvun lisäksi fleecehaalari päällä kun peitto ei tällä heilujalla päällä pysy ?
  Ja tosiaan eräissä Kanarian kohteissa tuuleskelee melko paljon ja varsinkin auringon laskettua on aika viileää. Kannattaa ottaa sitä lämmintä matkaan.

  Mihin kohteeseen olette menossa? Hyvää matkaa jo näin etukäteen! ?
  Ja vielä pakko mainita, että sinulla on aivan ihanan positiivinen ote elämään ja se välittyy lukijoille asti. Sen vuoksi tämä blogi on ollut suosikikkejani jo kauan.

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   Ihan huippuvinkkejä, KIITOS, etenkin tuo ”uudet” tuotteet esitellään vasta koneessa, ja vessaan jonon kera 🙂 jes!
   Meilläkin Playa 😉 kiitos kaikista vinkeistä ja teidän kertomuksesta, ihana lukea <3
   KIITOS <3
   Mitä parhainta joulua koko teidän perheelle <3

   Vastaa
 17. Sara 17.12.2016

  Moikka Sara

  Musta on kiva seurata kuinka sulla ja sun perheellä menee. Mä oon kattonu sun instagram lisäyksiä ja saanu joka aamu hyvän mielen ennen kun oon lähteny kouluun. Mikon lampun asennuksista aina teidän perheen aamupala hetkiin. Sun kokkauksista oon saanu hirveesti hyviä ohjeita. Sisustus on mun yks lemppari asia teidän kodissa koska teillä on aivan ihastuttava koti kynttilöistä aina koristeisiin asti.

  Aivan ihanaa joulun odotusta sulle ja teijän koko perheelle myös lila koiralle.

  ♡terveisin:Sara hämeenlinna

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   KIIIITOS aivan ihanaa kuulla <3
   Mitä parhainta joulua sinulle Sara, aika hyvä nimi 😉 <3

   Vastaa
   • Sara 19.12.2016

    Kiitos niin myös sinulla.? <3 <3

    T:sara hämeenlinna

    Vastaa
 18. ÄitiKahdelle 20.12.2016

  Heippa Sara!

  Voi vitsit, olen kateellinen kun pääsette matkalle pian! Me varattiin myös matka kanarialle nyt tammikuuksi, mutta tulikin mieleen ettei vauvalle (pian 3kk) kerkeä saamaan passia, kun nimeäkään ei oltu vielä rekisteröity, joten jouduimme perumaan matkan ? Näinollen me suunnataan kanarialle helmikuussa, jos saadaan hyvä matka ? Mulla on kokemusta pienen kanssa kanarialla matkustamisesta, esikoinen oli 1v3kk, kun tehtiin eka reissu ja toinen oli, kun hän oli 2v. Eka oli paaaljon helpompi kun rattaissa sai työnnellä joka paikkaan ja oli omia ruokia mukana, joita pääasiassa söi.
  Saa nähdä miten nyt käy, kun mukana on 3v ja vauva varmaan silloin 5kk.
  En osaa oikein vinkkejä antaa, kun en tiedä minnepäin kanariaa suuntaatte.. Mutta meillä ainakin yksi päivä lomasta menee aina niin, että vuokraamme auton koko päiväksi ja huristelemme sillä vähän kauemmaksi ja jonnekin ostoskeskukseen ostelemaan tuliaisia.
  Las palmasissa on yksi iso ostoskeskus, jossa on mm.primark! Sieltä me ostimme 4 kassillista itselle/tuliaisia.
  Suosittelen ruokapuolelta (ellet ole ennen kanarialla käynyt), kanarialaisia perunoita! Ihan älyttömän hyvää se heidän oma soosi, joka siihen tulee. Me otimme sitä melkein joka ruuan kanssa lisukkeeksi ? lisäksi tomaattikeitto on siellä erittäin hyvää, melkein paikassa kuin paikassa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   Oi vitsit, kiitos vinkeistä, toi auto homma on ihan huippu <3
   tomaattikeittoa jo odottelen vesi kielellä 🙂

   Hei onnea sinne pienokaisesta <3 ihanaa että tekin pääsette lämpöön koko perheen voimin 🙂
   Ihanaa loppuvuotta teille kaikille <3

   Vastaa
 19. Nelli 04.01.2017

  Onpa ollut ihana seurailla sun juttuja insta storien kautta ja nyt tänne blogiinki eksyin 🙂 Ihania reseptejä ja arkea, just parasta luettavaa 🙂 Yksi kysymys että ootko meinannut tehdä muutakin kun näyttelijän työtä, lähtee kenties opiskelemaan vai mitä meinaat? Voisitko vaikka kirjoittaa tulevaisuuden suunnitelmistas jossain vaiheessa, ois kiva kuulla kun oon sua jo pidempään seurannut. Kaikkea hyvää teidän perheelle. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.01.2017

   Joo voisin kirjoittaa 🙂 hei kiitos vinkistä <3 Ihanaa kun seuraat!! halaus! <3

   Vastaa