muistitaulu

design, koti & sisustus

Heippa! <3 Nyt ollaan päästy kotona siihen parhaaseen osioon, eli piensisustukseen ja kaiken pienemmän pohtimiseen. Vielä maalia heitellään muutamille pinnoille ja varmasti vuosien saatossa tehdään muutoksia kaikkialla, mutta nyt ne isot linjat ovat kunnossa. Tämä muistitaulu on Interior Today nimisestä verkkokaupasta ja on mielestäni aivan ihana lahja idea kelle tahansa (..ja hintakin on vain pari kymppiä). Tykkään taulun ideasta, muunneltavuudesta ja siitä miten monikäyttönen se on. Mikko keksi, että voitaisiin säilyttää taululla meidän autonavaimia, kelloja ja kotiavaimia. Erittäin hyvä idea, koska sijoitimme taulun eteiseen. Alunperin suunnittelin tämän työpisteelleni, mutta eteisen pieni seinämä oli juuri sopivan levynen tälle muistitaululle.

Seuraavaksi haluaisin suunnitella viherkasvien ostoa ja haaveilen jostain todella isosta/korkeasta kasvista. Asiaan täytyy perehtyä, koska pitää varmistua siitä ettei kasvi ole myrkyllinen lapsille tai korille. Toinen homma on se, että en tiedä miten sen mullan kanssa käy.. Onkohan Mimosa koko ajan pahanteossa? 😀 Terassi, piha ja istutusideat lentelee, mutta niiden parissa jatkan suosiolla kevään puolella.

Tänään menen äidin ja ystäväni kanssa joulukonserttiin. Ihanaa! Oon ollut tämän viikon lähes kokonaan kotosalla, joten on super kiva lähteä liikkeelle. Huomenna kuvailen teille meidän olkkarinmattoa! Ihanaa lauantaita, ensi viikolla sitä ollaankin jo jouluaatossa. <3Sara

*BLOCK muistitaulu saatu / Interior Today

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Jade 17.12.2016

  Kiva toi muistitaulu, nyt varmasti löydätte helposti omat avaimet <3
  Ihanaa, pääsette joulukonserttiin! <3 Mie en oo koskaan ainakaan muistaakseni käynyt joulukonsertissa, toivottavasti joskus pääsisin.
  Oon nyt mummolla ja leivotaan riisipiirakoita, oli hauska katsoa Instasta, kun Matilda sellaista halusi maistaa ? Ihan tervetullut se tännekin on niitä maistelemaan ?
  Ihanaa lauantaita myös sinne! <3 Jep, ensviikolla tosiaan jo jouluaatto! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   Niinpä 😉
   Oi mitä suunnitelmia sulla taas kerran <3
   Ihanaa tulevaa jouluista viikkoa <3

   Vastaa
 2. Hanna 17.12.2016

  Eiköhän Mimosalta kiinnostus multaan/kukkaan suht nopeasti alun jälkeen lopu ? Toki varmasti saa monet kerrat kieltää ja vähän siivotakkin mut aika nopeasti ne oppii ?
  Ihanaa konserttia teille ☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   niinpä, tämän varaan mäkin ajattelin laskea ;D
   Kiitos <3 ihanaa joulunaikaa sinne!

   Vastaa
 3. Tuire 17.12.2016

  Heippa Sara!
  Onnea uuteen kotiin!! Myrkyttömiä ja näyttävän näköisiä viherkasveja ovat ainakin pullojukka, jukkapalmu ja olivipuu. Noita saa ostaa melkein minkä kokoisena vaan ja nuo ovat todella helppohoitoisia kasveja. Olivipuun voi siirtää kesäksi vaikka terassille! Minulla kissat söi kerran kaikki olivipuun lehdet ja niin se vaan teki uudet eli se on myös aika kestävä kasvi. Se multaosa kannattaa varmaan vaikka peittää vielä tyttöjen ollessa pieni niin sellaisilla sisustuskivillä. Mulla on kiviä myös mullan suojana kun kissat ruopii muuten kaiken lattialle 🙂 kiitos vielä kivasta blogista ja hyvää joulun odotusaikaa sinne teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   KIITOS ihan huippuvinkkejä 🙂 ja hei noi sisustuskivet on mainio idea <3

   Ihana kuulla, kiitos sanoistasi <3 lämmintä joulunaikaa teille <3

   Vastaa