sisustus / matto

design, koti & sisustus

Moi! Mielestäni matto sitoo kokonaisuutta ja antaa tilalle kuin tilalle ihan älyttömän paljon. Meillä on vähän haastavan mallinen olkkari ja luulen, että 200×300 matto olisi ehkä parhaimman kokonen. Monesti ihmiset sisustaa aika pienillä matoilla ja ehkä se johtuu myös siitä, että ”pienempää” tarjontaa on enemmän. Kuitenkin suuri matto on mielestäni ihana ja sen voi sijoittaa puoliksi sohvan tms alle sitomaan tilaa yhtenäiseksi. Tämä meidän matto on 160×230 ja voi että miten toivoisin saavani tämän isommassa koossa.. En ole vain mistään löytänyt. :/ Ehkä joskus tulee vastaan joku iso, kiva ja kohtuu hintainen matto. Monesti noissa isoissa matoissa hinta pompsahtaa pilviin.

Jatkan huomenna tällä mun sisustuspostaussarjalla, kun kuvailen nyt viimein tyttöjen leikkihuoneen. Oon ollut ronkeli sen suhteen, kun kaikki ei ole valmista, mutta ehkä te annatte armoa. 😀 Ja eihän tosiaan kaiken tarviikkaan olla niin justiinsa (..todistelua itelle :D). Kuvissa muuten näkyy meidän verhot, joista monet laittoikin viestiä.. Elikkäs ne rullautuu paikoilleen ja niiden kulmaa voi muutella mieltymysten mukaan. Aivan täydelliset korkeaan tilaan!

Tänään saadaan kummipoikamme perhe kyläilemään ja viettämään pikkujoulua. <3 Parasta! Ruuaksi on valmistumassa mitä luultavimmin tonnikalapiirakkaa ja salaattia. <3Sara

ps. spottasin kuvista sohvan alle jääneet lelut.. ei menneet nämä kuvat ainakaan lavastuksen puolelle. 😀

*matto/trademax (matto taitaa olla Tardemaxin sivuilla -50%), sohva/ikea, sohvapöytä+ betonilautanen/ Cobello / saatu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. 2 18.12.2016

  Nyt pakko kysyä, mistä verhot on ? meillä kans korkea olkkari about 3 metriä ja liian lyhyet verhot, laiska kun olen pyörimään ettimässä mitään 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   jaiks.. en tiiä.. ne tuli kaupan mukana.. Laitan viestiä jos/kun löydän valmistajan 🙂
   Ihanaa joulunaikaa <3

   Vastaa
 2. MIMMI 18.12.2016

  Ootko kokeillut miten matto istuis toisin päin? Että olis leveyssuunnassa samoilla linjoilla sohvan kanssa 🙂 hankala kuvista hahmottaa että kuinka iso tila on todellisuudessa kyseessä, mutta kuvista katsomalla näyttäis siltä että matto sattais sopia toisinpäinkin kivasti 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   Itseasissa se oli niin aluksi, mutta sitten jotenkin katkas olkkarin hassusti.. ehkä tää on vaan väärän kokoinen :/, nooh antaa olla nyt siihen asti kunnes joskus löytyy joku täydellinen 🙂

   Vastaa
 3. Sonja K 18.12.2016

  Moikka! Ihanan näköinen olkkari! 🙂 Oottelen kovasti täällä uusia postauksia teidän uudesta kodista! Mulle tuli sama mieleen kuin Mimmillä, että mitä jos maton kääntäisi? 🙂 Toimisiko tämä pienempi matto siten paremmin tossa tilassa.. Ihanaa joulun odotusta koko teidän perheelle! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2016

   ihana kuulla, kiitos <3
   Joo se oli aluksi niin, mutta katkaisee olkkarin hassusti ja myös rajautuu ruokapöytään niin että tuolit osuvat mattoon.. hmm, ehkä vielä koklaan vaihdella sitä eri päin 🙂
   Ihanaa joulunaikaa myös sinne <3

   Vastaa
 4. Seija 18.12.2016

  Meillä on myös iso olohuone ja kun kiva matto löytyi vain pienessä koossa, ostin kaksi mattoa ja ne tekevät nyt yhdessä yhden ison maton virkaa. Olen ollut tyytyväinen kaikinpuolin tähän ratkaisuun!
  Olen myös edellisten kanssa samaa mieltä, että näyttäisikö matto paremmalta toisin päin?

  Vastaa
 5. Heiduli 19.12.2016

  Heippa Sara!
  Meilläkin maton osto edessä pian kun muutamme uuteen kotiin:) on se vaan ihanaa ostella uusia juttuja uuteen kotiin<3
  Olen jo pidenpään ihaillut kaulakoruasi, tuo siro ja pyöreä. Onko se mistä hankittu? Ihanan siro ja simppeli!
  Ihanaa Joulun odotusta koko perheellenne!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   Ihanaa, onnea kovasti uuteen kotiin 🙂
   Kiitos 🙂 Se on itseasiassa Matildan koru, jonka hän on saanut ristiäislahjaksi.. toisella puolella on enkeli, mutta pidän sitä toista puolta edessä ja siinä on neidin syntymäpäivä kaiverrettuna 🙂 Luulen että se on jostain ihan normi koruliikkeestä 🙂
   Kiitos <3 Ihanaa loppuvuotta <3

   Vastaa
 6. Laura 19.12.2016

  Ihana matto,yks vaihtoehto kääntää matto toisin päin ns saman suuntaisesti sohvan kanssa. Itse harkitsisin toisen samanlaisen maton ostoa vieriviereen,monessa blogissa tms oon nähny niinkin laitettavan.. Sit yks minkä oon nähny nii oli upean näköinen eräässä kuvassa iso olohuone ja rauhallisen sävyiset matot, olikohan niitä kolme kappaletta, ei mitään Mega isoja mut ne oli aseteltu vähän tyyliin ku tetris. Yks pysty suoraan, sen viereen vähän pienempi mut leveämpi matto myös pystysuoraan ja sit sen maton päälle yks kapeampi matto.. En muista menikö ne vähän päällekkäinkin, mut oli tosi kivan näkönen ja oh tyyli oli siinä kuvassa tosi rauhallinen ja skandinaavinen, ne matot oli vähän ku se juju siinä.. Mut ite miettisin kans toista samanlaista mattoa ton sun nykyisen maton kaveriksi tai sit yks isompi..

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   hei ihana idea 🙂 🙂 mäkin oon itseasiassa nähnyt sellaisen, en ajatellutkaan että se voisi toimia. KIITOS <3

   Vastaa
 7. EliseV 19.12.2016

  Kivan näköistä!
  Olen jo pidemmän aikaa miettinyt meille tuota samaa Ikean sohvaa. En vain ole varma mitä tykkään siitä, että istuin-ja selkänojatyynyihin jää tuo pieni väli. Mitä mieltä sä olet kun sohva on ollut nyt käytössä? Löytyykö kaikki roskat, lasten lelut yms noista väleistä vai toimiiko mukavasti arjessa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   tosi hyvä ollut kyllä käytössä vaikka itsekkin epäilin sitä 😀 mutta yllättänyt positiivisesti 🙂

   Vastaa
 8. Tarua 22.12.2016

  Meillä on kans vähän hankalaa sijoittaa mattoa olkkariin, kun tää on aika pitkulainen ja vieressä avokeittiö. Nyt on juurikin 200×300 koon matto, mutta ei tämäkään ihan täydellisesti tähän istu 🙁 Mietin jossain vaiheessa pyöreätä mattoa, mutta senkin täytyisi olla halkaisijaltaan todella suuri. Enkä oikein diggaa ajatuksesta että Ois pari pienempää mattoa kun kissat varmaan juoksis ne aina rullalle 😀

  Nooh, first world problems, mutta pointtina oli että ymmärrän tuskasi 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   hmmmm… nää on näitä.. kuulostaa tosi samalta meidän ongelma ja tila.. todellakin tajuan että tämän asian 😀 ja niinpä, first world problems indeed 😀 😀
   Ihanaa loppuvuotta <3

   Vastaa