leikkihuone

baby, design, koti & sisustus, lapset

Moikka! Leikkihuone on meidän ylimääräisessä huoneessa ja tämä huone eroaa kaikista muista meidän huoneista. Rakennusmääräysten vuoksi huone on virallisesti ”varasto”, vaikkakin se toimii meillä ihan normaalina huoneena. Erona muihin huoneisiin on ikkunan koko, sillä muista makkareista löytyy seinän levyiset isot ikkunat. Suurin ero on kuitenkin ulkoovi, joka kätkeytyy timanttiverhon sekä ison säilytyskaapin taakse. Meillä tämä ovi jää täysin käyttämättä, ainakin tässä vaiheessa.

Leikkihuoneen teemana toimii Frozen ja päähänpiston aikaan saamat ”pohjoisvuoret”. 😀 Ostin hopeata maalia ja maalatessa mietittiin Mikon kanssa, että pitäisikö lopputulosta keventää. Siinä sitten improvisoitiin ja alettiin teipata vuoria maalarin teipillä. Lopputulos on yllättävän hauska!

Vuorten vastakkaiselle seinälle on tulossa vielä haalean turkoosia liitutaulumaalia. En vain ole saanut aikaiseksi tehdä pintaa, koska purkissa lukee että se on käyttöönottokuiva viikon päästä.. (viiiikon!!!!) Kuka jaksaa odottaa viikon? Heei nyt keksin, mähän maalaan sen edeltävänä iltana, kun ollaan lähdössä reissuun, jes. 😀 Tää on sit näköjään tällästä, kun kirjottaa aamulla tajunnanvirtaa.. 😀 sori!

Huoneen säilytysjärjestelmät menee varmasti jossain kohti uusiksi ja mm tuo musta pilkottava laatikko häiritsee kuvissa. Myös vuoria vielä muokkaan, kunhan saan valkoista sisustusteippiä käsiini. Valopallot ovat myös katsastettuna, mutta hopea väri oli päässyt loppumaan joulun alla. Onneksi kerkeää myöhemminkin!

Matilda ja Mimosa viihtyy huoneessa todella hyvin. Erityistä kiitosta ovat saaneet pehmoinen matto ja puolapuut (niistä tulossa tarkemmin juttua heti vuoden alussa). Täytyy kyllä myöntää, että se kun Matilda haukkoi henkeään huoneen nähdessään oli paras kiitos mitä voin saada.

Tällä mennään nyt pari vuotta ja katsotaan mitä neidit ovat silloin mieltä huoneen väreistä/sisustuksesta. Huoneessa on tietysti huomioitu muitakin lemppareita, kuten Muumeja, prinsessa Sofiaa, My Little Poneja ja jatkossakin tytöt saavat tykätä mistä ikinä itse haluavat. Täällä jo kauhulla odotetaan tulevan joulun lelumääriä.. Mahtaakohan järjestys näyttää enää samalta :D. Heei ihanan jouluisaa viikkoa & rauhaisaa mieltä! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

27 kommenttia

 1. KIRSIkankukkia-Kiti 19.12.2016

  Heiii, aivan ihanan näköistä! Kyllä tytöt varmasti viihtyvät tuolla. On se aika jees, kun on ylimääräinen huone, meillä kun neidin kaikki tavarat on samassa huoneessa sänkyä myöden. Ja todellakin, nähtäväksi jää, mihin kaikki joulupukilta saatavat tavarat pistetään…Vanhat kiertoon, niin eiköhän se siitä ??

  Vastaa
  • Laura 19.12.2016

   Niinpä, aivan ihana huone ?. Ja ihana teema henki.. 🙂 En tiiä saako mut,miks kiti sun blogissa ei voi enää normaalisti kommentoida kuin fb:n ”kautta”,muilla saman ”yhteisön”blogeissa ei tätä juttua.. En tiedä olenko painanut omat asetukseni jotenkin sekaisin.. Pssssssss. Sara anteeksi tästä :)!!!

   Vastaa
   • KIRSIkankukkia-Kiti 19.12.2016

    Moi Laura!

    Et ole painanut omia asetuksiasi sekaisin, vaan blogini puolella on nyt kokeilu, miten sinne halutaan kommentoida. Jotkut ovat kokeneet sen aikaisemman tavan liian hankalaksi, ja kun ”kaikilla” on nykyään fb, sitä katsotaan, josko se olisi helpompi tapa kommentoida. Kerro ihmeessä, jos edellinen tapa oli mielestäsi parempi. Laita minulle vaikka sähköpostia yhteydenottolomakkeen kautta osoitteessa http://www.kirsistahlberg.com
    🙂 <3

    Vastaa
   • Sara Parikka 26.12.2016

    <3 kiitos!

    Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   haha, jep 😀 nooh, niinpä, kietoon vaan <3 pus!

   Vastaa
 2. Martta 19.12.2016

  Ihanasti otettu (ilmeisesti) pieni tila (kuvissa näyttää kyllä tilavalta) haltuun!! Ja superhieno keksintö inspiroida seinän maalauksen kohdalla ?

  Vastaa
 3. Lellulih 19.12.2016

  Seurailen sua täältä tampereelta joka päivä ja en voi muuta kuin nostaa hattua sulle! Siis aivan ihanaa, kun annat tytöille sen, mikä on juuri nyt in! Aina voi tarttua uudelleen pensseliin ja maalata☺ Aion tulevien omien lapsien kanssa tehdä samoin. Olen sua aiemmin kehunut kasvattajana,ja teen sen taas! Olet mieletön, mutta samalla kuri kasvatuksessa säilyy. Ihailen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   Voi a p u a !! kiitos sanoistasi <3 voiko vanhemmalle kauniimmin sanoa! 🙂
   Kaikkea hyvää sinulle ja ihanaa kun seurailet siellä <3 🙂

   Vastaa
 4. Martta 19.12.2016

  Aivan ihana Frozen matto! Hieno huone, todella taidokkaasti toteutettu. Iloista joulua teille! ps. Täällä on näyttävästi toinenkin Martta kommentoimassa☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   Voi kiitos <3<3 Martta on niin ihana ja kaunis nimi 🙂 <3

   Vastaa
 5. Katja 19.12.2016

  Hei!
  Ihanaa seurata blogia ja itsekkin inspiroidun sisustelemaan kotia 🙂 Ikinä ei oo koti valmis 😀
  Mistä se matto on ostettu joka leikkihuoneessa?

  Vastaa
 6. Sofia 19.12.2016

  Hei, ihana huone tytöillä! 🙂 mukavaa joulua teille! 🙂 🙂

  Vastaa
 7. EMILIA 19.12.2016

  Voi että! Nätti leikkihuone teidän tytöillä <3 Mistä tuo matto on, ja löytyykö eri väreissä? Ihanan pehmoinen! Munkin pitäis tommonen saada omaan huoneeseen, tulisin makoilemaan siinä kaiket päivät 😉 Onko tytöillä muuten ihan oma huone jossa nukkuvat, vai nukkuvatkin vielä sun ja Mikon kanssa? Eipä mulla muuta, ihanaa iltaa sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   Matto on trademaxista ja taisi olla muitakin värejä 🙂 Ne nukkuvat omissa huoneissa 🙂
   Ihanaa loppuvuotta ja kaikkea hyvää <3

   Vastaa
 8. Jenna 19.12.2016

  Voi miten kaunis huone!! Tytöt tykkää varmasti ja nyt toi frozen on kova juttu lähes kaikilla 😀 toi matto näyttää niin pehmoseltä ja mikä VÄRI, ihana!! meillä on kanssa kotona noi muumi hahmot ja maryam tykkää niillä touhuta joka päivä vaikkei muumeista muuten kauheesti välitä:D teidän tytöillä on ihan super äiti <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   Kiitos Jenna :)<3 IHana Maryam, muumit on kyllä niin huippuja!!

   Vastaa
 9. Johku 19.12.2016

  Oon jo pitkään miettiny, että lapsilla ois kiva olla erillinen leikkihuone, mutta Suomesta tuntuu puuttuvan tällainen tapa. Jenkeissä taas lasten leikkihuoneet on niin täynnä kamaa (lue leluja), ettei se oikeen tunnu siltä mitä on ite aatellu 😀 Kiitos, oli kiva saada omillekin ajatuksille jotain konkretiaa! 🙂 Voin kuvitella kuinka onnessaan tytöt on <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   Okei, kiva kuulla 🙂 Meillä tämä on toiminut tosi hyvin, mutta voipi olla että jossain vaiheessa sitten muutellaan järkkää tms. 🙂
   Ihanaa loppuvuotta <3<3

   Vastaa
 10. Sarkkukai 19.12.2016

  Vau, rakastuin tuohon vuori-seinään ? Oispa ihana tuommoinen maalata pojalle kunhan joskus päästäisiin isompaan kotiin! Kivaa viikkoa teille ❤

  Vastaa
 11. Johanna 19.12.2016

  AI-VAN IHANA! Tuo seinä on kyllä ihan mestariteos! Jos tuollaisen yrittäisi oikein suunnitellusti ja tekemällä tehdä niin ei varmaan onnistuisi ? Maton väri on bueno ja niin pehmeän näköinen! Nykyään näkee tosi paljon lastenhuoneita, jotka on sisustettu musta/valko/harmaa-teemalla (ehkä ripauksella keltaista tms.) ja vaikka itsekin rakastan kodissa niitä värejä, niin kyllä lastenhuoneessa on kiva revitellä lasten ehdoilla sisustuksen ja värien kanssa! Onnistuit siinä kyllä täydellisesti ??
  Tuo Ikean keittiö on ihana ja en ehkä kestä, ettei meillä ole sitä ? Menin jo hankkimaan brion hellan ja allaskaapin, ennenkuin näin tuon, enkä osaa enää luopua niistä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   K I I T O S <3<3<3<3
   no mutta hei brio toimii varmasti tosi hyvin ja on ehkä "kevyempi" kokonaisuus 🙂
   Ihanaa loppuvuotta teidän koko perheelle :)<3

   Vastaa
 12. Mimmi 24.12.2016

  Aivan ihana huone! Tytöt varmasti aivan onnessaan ???

  Vastaa