pikku viemiset

koti & sisustus, me

Huomenta! <3 Meillä oli eilen haikea päivä, kun oli viimeinen kerhokerta ja vuoden vaihteen jälkeen Matilda siirtyy tänne nykyisen asuinalueen päiväkotiin/kerhoon. Meillä on vielä vähän auki miten kevät hoidetaan, mutta Mimosa ainakin jää kokonaan kotiin. 🙂 Eilen oli myös viimeinen baletti ja tästä syystä oltiin askarreltu pieniä lahjapussukoita kerho- sekä balettiopeille. Pussiin meni manteleita, suklaata ja Matildan piirros. Aika simppeli ja pieni lahja, mutta ajatushan on se tärkein, eikö? 🙂

Lähden kohta hakemaan siskoa ja mennään vielä viimeisille jouluasioille yhdessä. Matilda tippui eilen tuolilta pää edellä ja hän jää nyt suosiolla lepäilemään kotiin. On sen verran kovaa menoa ollut tytöillä, että tekee välillä hyvää rauhoittua kotiin!

Jouluvalmistelut alkaa olla kunnossa ja tänään olisi tarkoitus valmistaa piparkakkujäädyke pakastimeen ja leipoa saaristolaisleipää. Ihanaa päivää! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

  1. Jonna 21.12.2016

    Hei ja ihanaa joulua teidän perheelle! Millaisella reseptillä teet saaristolaisleipää? Voisitko jakaa sen tänne 🙂

    Vastaa
  2. Johanna 22.12.2016

    Reseptiä saaristolaisleipään haluaisin kuulla minäkin ? Kovasti oli suunnitelmissa tehdä Vapun k-ruoka lehdessä olleella reseptillä, mutta sorruin eilen ostamaan kaupasta pirkan saaristolaisleivän ? Onkos teillä muuten piparkakkutalon tekoa/koristelua? Meillä koristeltiin eilen tytön kanssa (valmiina ostettu sekin ?) ja tyttö oli ihan innoissaan, kun sai pursotella ja ripotella karkkeja mielin määrin! Ostin sellaiset pienet glitterituubit, mistä on pikkukätösten helppo puristaa ja riemu oli kyllä katossa asti, kun tyttö ne näki! Kuivui vaan hitaammin, kuin sokerimassa. Mutta olipahan urakka jo tuo valmistalonkin kokoaminen ja koristelu (ja jälkien siivoaminen), että hattua nostan heille, jotka senkin alusta saakka itse tekevät ???

    Vastaa
    • Sara Parikka 26.12.2016

      IHanaa, vitsit miten oot ihana kun koristelitte taloa.. meillä ei ole koskaan ollut piparkakkutaloa :D, jospa ensi vuonna!
      Hei mitä parhainta loppuvuotta <3

      Vastaa
  3. Anu 22.12.2016

    Täällä menee kans piparkakkujäädyke testiin, että kiitos vinkistä. 🙂 ja ihanaa joulua teidän perheelle! <3

    Vastaa
  4. Katja 22.12.2016

    Hyvännäköiset saaristolaisleivät tuli kun Instagramin Mystorya katsoin 🙂

    Vastaa
  5. Tarua 22.12.2016

    Huiii, siellä on ollut tohinat päällä kun tuoliltakin tiputtu. Toivottavasti ei tullut isoa pipiä <3

    Vastaa
  6. Mikaela 23.12.2016

    Hei toi skafferi on muuten ihan mahtava kauppa Porvoossa!! ?
    Ihanaa joulua teille kaikille! ?

    Vastaa