Joulu meidän kanssa

koti & sisustus, lapset, loma, me, ootd

Heippa! <3 Huh hei, miten rento, ruuan täyteinen ja riemukas joulu on takana päin. Onneksi nämä leppoiset päivät vielä jatkuvat, koska pieni rauhoittuminen ja rytmiin palautuminen on tarpeen. Tuntuu, että joulua odotettiin koko perheen voimin niin pitkään ja suunniteltiin kaikkea sen ympärillä, että nyt on raukea olo. Meillä oli eilen koko perheeni kylässä ja saatiin hyvin mahtumaan pitkä pöytä keittiö/olohuoneeseemme. On kyllä niin hassua, että nyt vietimme perhejoulun meillä.. Tämä oli tyttöjen kannalta helpoin ratkaisu ja muutenkin meille mahduttiin 11 hengen poppoolla parhaiten. Oon aina ajatellut, että ne joulut kun meidän perhe houstaa on vasta tulevaisuudessa, mutta nyt se jo tapahtuikin.

Onnistuimme pitämää puhelimet poissa ja suhtauduttiin valmisteluun rennoin ottein. Oon joskus sellainen, että saatan stressailla turhaan&liikaa jostain siivoamisesta ja ruuanlaitosta, joten tällä kertaa tein töitä sen eteen etten hikoilisi turhaan. Monesti kuitenkin fiilikset tarttuu ja on ikävää jos isäntä perheen väki on kireänä. 😀 Syötiin, avattiin lahjoja, soitettiin joulu musiikkia ja saunottiin. Ruokaa jäi loppuvuodeksi varastoon ja Trivial Pursuittia pelattiin pikku tunneille saakka.

Lahjat oli täydellinen menestys, vaikkakin niitä tuli ihan liikaa. Voi miten hämmentynyt Matilda oli lahjavuoren keskellä. Ei hän malttanut pysyä paikoillaan, vaan availi lahjoja samalla pyörien ja hyörien. Puhuttiin juuri Mikon kanssa, että kaikki lahjat oli tosi kivoja ja ei tullut yhtään päällekkäisyyksiä tai turhuuksia. Tytöiltä löytyy nyt esim. Brion junarataan jatkoa, kauan toivottu Elsa nukke, vaatteita, lakanat, pehmoleluja mm. My Little Pony, palapeli, lääkärin tarvikkeet, työkalupakki.. ja nooh, muutamat muut :D.

Yleensä oon ollut joulukoristeiden suhteen sellainen, että asettelen ne jo tyyliin lokakuussa ja revin samantien joulun jälkeen pois. Nyt aattelin, että kuusen voisi antaa olla, mutta muut koristeet keräilen varmasti pian pois! Mutta heei, miten teidän joulu meni? 🙂 Pidättekö joululomaa? <3Sara

ps. alla kollaaseja meidän molemmista joulupäivistä. Molempina mulla oli harmaat sukkikset, jotka meni jo toisen käyttökerran jälkeen rikki :/ harmi, koska tykkäsin niistä kovasti. Toisena päivänä mulla oli lökö&pitkä kauluspaita ja toisena kukkamekko. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Ada 26.12.2016

  Oi eikä, kuulostaa niin ihanan tunnelmalliselta! Voin hyvin kuvitella, miten innoissaan pikkuiset olivat. Itsekin muistan lapsuuden jouluista sen ihanan tunteen, joka kutkutteli mahan pohjalla. :-)<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.12.2016

   niinpä, se on ihanaa miten täysillä lapset elää <3
   ihanaa loppuvuotta sinne 🙂

   Vastaa
 2. tyttöppohjanmaa 26.12.2016

  Täälläkin oli aivan ihana joulu, mutta se oli ihan liian pian ohi. Minun ei pitänyt saada yhtäkään lahjaa, mutta kuinkas kävikään? Saatiin veljen kanssa _kymmeniä_ lahjoja, kaikkea tarpeellista ja sellaista, mitä ei olisi osannut itse edes toivoa!
  En nyt ala listaamaan kaikkia, mutta paljon suklaata, uusi nahkainen toppatakki ja lentolaukku muiden ”pienempien” lisäksi. Me oltiin kotona päivä ja illalla käytiin molempien puolien mummien luona.

  Vastaa
 3. Jade 26.12.2016

  No, sillo aatonaattoyönä käydessäni nukkumaan, jouluaatto ei jännittänyt miuta vielä ollenkaan 😀 Kuinkas siinä sitten kävikään, nukuin kokonaisen yhden tunnin koko yön aikana 😀 Jouluaatto meni leppoisasti, vaikka vieläkin totta puhuen olin aika innoissani lahjoista 🙂 Sain ihania vaatteita, pari huulikiiltoa, hajuvettä yms, suklaata, pari elokuvaa ja kirjan.
  Ne elokuvat oli ihan parhaita ja oon niin rakastunut kaikkiin muihinkin lahjoihini <3
  Kiva, että sielläkin oli ihana joulu. Nyt ollaan mummolla syömässä, syötiin juuri äsken ja illalla kummini, jota en oo nähnyt moneen vuoteen, tulee käymään 🙂
  Hyvää Tapaninpäivää, mitenkäs tää miun kommentti näin nyt venähti… <3 🙂

  Vastaa
 4. Pia päivi 26.12.2016

  Moi. Ihania kuvia teidän joulusta. ?. Mulla oli kädet täynnä hommaa ennen aattoa ja aattona kun mamini loukkasi jalkansa pahoin ennen joulua.niin jouduin tehdä melkein kaikki joulu jutut yksin. Joulupäivänä piti mennä joulukirkkoon mun en jaksanut nousta vaan nukuin pitkään kun uni maistui.onneks joulu on vain kerran vuodessa ja toivottavasti ens joulu parempi. Hyvää uutta vuotta 2017. ?.

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.12.2016

   huh, oot ollut oikea mestari 🙂 hyvä sä! ja ihanaa jos kerkesit myös levätä <3<3 Samoin sinne hyvää uutta vuotta! 🙂

   Vastaa
 5. Mimmi 26.12.2016

  Ihana joulu teillä takana ? täällä joulu meni ihan liian nopeeta ? oli ihana rauhallinen joulu, mutta olin tajuttoman väsynyt pari viikkoa kestäneiden työkiireiden ja paikasta toiseen reissailun takia ? ja ehkä myös viikon verran kestänyt joulupaniikki/stressi vaikutti väsymykseen ? kotona ei ehditty juurikaan ”joululoman” aikana olla kun juurikin vasta kotiuduttiin isältäni ja huomenna edessä taas työpäivä.. mutta tän päivän paljussa lilluminen rentoutti kummasti ja lapset oli aivan onnessaan kun pääsi papalla ”uimaan” ?? jouluaattona syötiin ja otettiin rennosti, pukki kävi jo sen verta hyvissä ajoin että lapset ehti vielä pitkän tovin leikkiä uusilla leluilla ennen nukkumaanmenoa ? ja vaikka olinkin väsynyt niin kyllä silti oli niiiiin ihana lasten kanssa yhdessä jännittää pukin tuloa ja nähdä sitä lasten riemua pakettivuorten keskellä. Varsinkin kun pukki oli tuonut juurikin niitä toivomia lahjoja ❤ Jiri (joka on aina vierastanut joulupukkia, eikä ole edes syliin uskaltautunut) kävi nyt halaamassakin pukkia, kun pukki toi niin toivottuja lahjoja ? toiko pukki sulle tai mikolle mitään? ? mä sain kauan haaveilemani michael korsin käsilaukun (jota en itse ole raaskinut ostaa), pyjaman ja uuden peiton ?? rentoa tapaninpäivän iltaa teille sinne ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.12.2016

   Ei vitsit miten kuulostaa aivan ihanalle teidän joulu <3 aah! ja niin parasta että pääsit itsekkin rentoutumaan hetkeksi. 🙂 Meille ei juurikaan pukki tuonut lahjoja, ihan muutamat 😉 Vitsit, mikä laukku!! Oot varmasti niin ansainnut sen 🙂
   Ihanaa loppu vuotta koko teidän perheelle <3 voikaa hyvin!

   Vastaa
 6. Sisustusintoilija 28.12.2016

  Hei!

  Ensinnäkin teillä on ihana sisutus kotona! Kuvistasi saa aina itsekkin uutta inspistä laittaa omaa kotia!
  Kyselisin noista tuikkukipoista ja kybttilöiden alustasta, onko ne betonia ja mistä hankittu? Vai oletteko itse tehneet ne? Mukavaa tulevaa vuotta teille! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.12.2016

   KIITOS ihana kuulla 🙂
   Tuikkukupit on Granitista ja alusta on Cobellosta, molemmat niin ihania kauppoja <3
   IHanaa tulevaa vuotta myös sinne ja kaikkea hyvää <3

   Vastaa