Olohuoneen julisteet *

design, koti & sisustus, yhteistyö

Moi <3 Heti kun tiesimme, että muutamme tähän kotiin aloin suunnittelemaan tauluseinää, julisteita ja sen toteutusta. Meidän olkkarissa on huonekorkeutta parhaimmillaan 6metriä joten tilaa ylöspäin riittää. Tykkään älyttömän paljon julisteista, koska niitä voi vaihdella mielen mukaan ja hintakaan niissä ei päätä huimaa. Sopii täydellisesti mulle, joka on jo nyt vaihtanut jullarit kolme kertaa! 😀

Julisteet oon tilannut aina Deseniosta ja se on kyllä aivan ihana nettisivu käydä inspiroitumassa. Heillä on myös mm. inspiraatio osio, missä on vinkkejä tauluseinän sommittelulle. Julisteet ovat toinen toistaan hienompia ja mietittiin pitkään mitkä sopisi minkäkin kanssa jne. Pyörittiin Mikon kanssa vuorotellen Desenion sivuilla ja valkkailtiin mieluisia yksilöitä. Toisaaltaan taas tykkään sisustaa intuition voimin, enkä super tarkasti, joten fiilispohjalta tässäkin kohtaan lopulta mentiin. Molemmat meistä tykkäsi erityisen paljon tästä Clouds julisteesta, jonka voi laittaa miten päin tahansa.

Desenio on kerännyt sivuilleen kätevästi kategoriat, minkä perusteella voi etsiä itselleen mieluisia julisteita. Itse oon skrollaillut kaikki läpi ja erityisesti mua miellyttää graafiset osio, mistä löytyy aivan ihania vuosikalentereita ensi vuodelle. Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa! 🙂

Mitä mieltä ootte tästä kollaasista? 🙂 Täältä voit käydä tutustumassa Desenion huikeaan valikoimaan! Täytyy myös vinkata trendikkäistä Poster Hangereista joita Desenio myy todella edulliseen hintaan. Aivan ihania! Tällä hetkellä Deseniossa on VÄLIPÄIVÄALE ja KAIKKI julisteet on -30%!!! (*ostaessasi yli 60e ja 02.01 mennessä).

Ihanan leppoista päivää! <3Sara

*yhteistyössä Desenio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Jade 27.12.2016

  Vauuu, todella upeita julisteita! <3 Pitääkin käydä katsomassa sivustolla, jos sieltä löytyis vaikka miullekin jotain kivaa. 🙂 <3
  Ihanaa tiistaita! <3 (jos nyt ees on tiistai…:D)

  Vastaa
 2. Tuire 27.12.2016

  Hienot on julisteet ja itse tilasin eilen myös kolme julistetta Deseniolta kun huomasin tuon prossa alen! Minulla ei ole tauluhyllyjä mutta lipaston päälle ajattelin laittaa julisteet kollaasina. Saas nähdä miten äkkiä kissat kaataa ne! 🙂 tykkään myös kun julisteita on niin helppo vaihtaa kun kyllästyy. Missä kohtaa teillä on nämä julisteet? Hyvää uutta vuotta teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.12.2016

   Oi kuulostaa hyvälle tuo kollaasi hyllyn päällä 🙂 Joo se on niin huippua kun voi vaihdella 🙂
   Nämä on olkkarin isolla seinällä 🙂
   Samoin sinne, kiitos <3

   Vastaa
 3. Anni Mölsä 27.12.2016

  Hei!
  Ihanaa lukea Deseniosta ja siitä, millaisia sommitelmia kukakin saa luotua! Olen totaalisen rakastanut tuohon sivustoon! Itse kun muutimme heinäkuussa täällä Helsingissä vähän suurempaan asuntoon kolmannen lapsemme synnyttyä niin halusin ehdottomasti täyttää sekä toisen lastenhuoneista, että keittiön seinän Desenion tuotteilla. Keittiöön myös valikoitui Vallilan Kööpenhamina-verhot, ja Deseniosta löytyi hauskasti juliste kantaen nimeä ”Kobenhavn”. Sitä ei moni vieraistamme ole vielä ällännyt, mutta omasta mielestäni se toimii kuin liima liittäen paremmin kokonaisuutta yhteen. Hei! Voiko täällä jakaa kuvaa siitä? Olisi muutenkin ihanaa ammentaa inspiraatiota muiden luomuksista. 🙂 Vielä olisi seinäpintaa vapaana.. 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.12.2016

   Kuulostaa tosi kivalta 🙂 WAU! Desenio on kyllä niin huippu ja on parasta kun jullareita voi vaivattomasti tilailla aina lisää 🙂
   Heei pitääkin selvittää josko täällä voisi jakaa kuvia 🙂
   Ihanaa loppu vuotta koko teidän perheelle <3

   Vastaa
 4. Ella katariina 27.12.2016

  On kiva lukea sun blogia!Sieltä saa inspiraatiota?Ja ihanan näkösiä??

  Vastaa
 5. kaisu 27.12.2016

  Meilläkin enimmäkseen seinällä julisteita, ja myös valokuvista teetettyjä julisteita. Muutama taulukin löytyy, ne on semmosia tauluja mitkä on kulkenu mukana jo vuosia ja niillä on tunnearvoa. Täytyy tsekata tällä viikolla tuo desenion ale..? Hauskaa tiistaita sinne! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.12.2016

   Voi miten kuulostaa kivalta 🙂 Varmasti todella arvokkaita nuo kauan mukana kulkeneet 🙂
   IHanaa iltaa sinne <3

   Vastaa
 6. Katja 02.01.2017

  Minkä kokoinen juliste toi vedennäköinen on ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   50×70 🙂 tykkään jotenkin tosi paljon tuosta kuvasta!

   Vastaa
 7. Anni 03.01.2017

  Moikka! Mistä olet hankkinut nuo hyllyt? Olen etsinyt samanlaisia 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Ne on ikeasta 🙂 oikein passelit!

   Vastaa
   • Anni 04.01.2017

    Vielä jatkokysymys 🙂 satutko muistamaan minkä niminen hyllylevy on? Kiitos tosi kivasta blogista! Paljon saa inspiraatiota 🙂

    Vastaa