retkellä

lapset, me, ootd

Moikka! Me tultiin juuri ulkoa, syötiin lounas ja nyt tytöt painui unille. Käytiin tutustumassa koko perheen voimin erääseen korkeaan maisemapaikkaan, missä Matilda ja Mikko on kaksin retkeillyt monta kertaa. Meillä oli mukana glögiä, muutama suolakeksi ja pipareita. Miten kaikki maistuukin ulkona aina paremmalta? Aamulla oltiin Mimosan 1v neuvolassa ja neiti oli ottanut kunnon kasvupyrähdyksen. Oon kyllä huomannut, että vaatekoot ovat muuttuneet nopeasti ja Mimosan kohdalla kävi vähän samoin kuin Matildan, että 74 jäi melkeinpä kokonaan käyttämättä. Nyt Mimon koko on 80-86 riippuen vaatteesta ja istuvuudesta. Saatiin ihania uusia vaatteita neidille joululahjaksi ja on kyllä kiva, että Mimolla on muutamat omat vaatteet eikä kaikki ole siskon vanhoja. 😀

Huomenna Matilda menee äitini luokse yökylään ja me puolestaan ajateltiin suuntaa kaupoille, syömään ja hakemaan tarvikkeita Mimosan viikonlopun synttäreitä varten. Juhlitaan perhepiirissä ja ehkä voisin järjestää alkuviikkoon jotkut rääppiäiset kavereille. 🙂 Joulukoristeet saa väistyä neidin 1v juhlien tieltä!

Leppoisaa päivää! Mulla on vähän viluinen olo ollut eilisestä saakka, joten toivotaan nyt ettei tulla kipeiksi. Neuvollassakin kovasti varoittelivat pöpöistä varsinkin nyt ennen reissua… mutta eipä niiltä nyt voi välttyäkkään! <3Sara

(Vaatteet= Takki- HellyHansen/saatu, huivi-bikbok, legginssit/adidas/saatu, kengät/HellyHansen/saatu, kantoreppu/manduca. Mikon vaatteet: kengät/nike, kollarit/Abercrombie, takki/HellyHansen/saatu, pipo/lahja. Matildan vaatteet: kengät/sorell, haalari/NameIt, huivi/hm, Pipo/costo)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

30 kommenttia

 1. Martta 28.12.2016

  Voi harmitus kun siellä etelässä ei ole lunta! Täältä Itä-Suomesta voisi pari lumisadetta tulla sinnepäin, toivotaan että sinne sataa pian!

  Vastaa
 2. Jade 28.12.2016

  Voi miten ihana eväsretki teillä näytti olevan! <3
  Itsekin olin äsken ulkona, yhdessä siskon ja äitin kanssa. Käytiin ihan vieressä olevan yläasteen pihalla ja vaikka siellä olisi ollut vaikka mitä muutakin tekemistä, siskoa kiinnosti eniten verkkokeinussa istuminen, kun ulkopuolelta annettiin vauhtia. 😀
  Ja vau, onpas ihana maisema! Varmasti oli sen ääressä ihana eväitä syödä <3 🙂
  Onnea Mimon juhliin, ja toivotaan, että vältytte pöpöiltä! <3

  Vastaa
 3. Ada 28.12.2016

  Oi että, kuulostaapa ihanalta päivältä! <3 On ihan totta, että ruoka maistuu paremmalta ulkona. Pidän kaikki peukut ja varpaat pystyssä, jotta ette saisi pahempaa flunssaa, ne on todella ikäviä! Nyt vain rauhallisemmin muutama päivä ja lämmintä juomaa nassuun. Kivoja juhlia Mimolle ja tietysti vanhemmillekin, varmaan pikkuneidistä on jännää olla "keskipisteenä". ;-<3

  Vastaa
 4. Emmi 28.12.2016

  Voi apua miten paljon Matilda on kasvanut! Näyttää jo niin ”pitkältä” tytöltä:D Ja toi reppu ja eväsrasia, niin söpöt <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.12.2016

   Niinpä, ne kasvaa niin nopeaa 😀
   Kiitos <3
   Ihanaa loppu vuotta sinne :)<3

   Vastaa
 5. NNiina 28.12.2016

  Aivan ihana näköiset maisema siellä onki! (: Toi tiedän eväsretki näyttää kivalta <3 kyllä Matilda on kasvanut paljon! (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.12.2016

   Kiitos 🙂 Joo näyttää jotenkin niin isolta tytöltä 🙂 Hei ihanaa loppu vuotta sinne <3

   Vastaa
 6. tyttöppohjanmaa 28.12.2016

  Onnea 1 -vuotiaalle Mimosalle! Minulla on melkein samanikäinen keskosena syntynyt kummipoika. Täytti vuoden marraskuussa. Ihania kuvia ja harmi kun joudutte elämään lumetonta talvea. Jos voisin, lähettäisin teille vrtuaalisesti lumisateen. Täällä Pohjois-Pohjanmaalla on lunta yli 30 cm.
  Minulla olisi yksi kysymys, joka on vaivannut minua pitkään. Tätini asuu Helsingissä ja haluaisin tietää, että saako sielläpäin missä asutte, ampua raketteja lumettomuuden takia?
  Toivoisin jos esittelisit tyttöjen/sinun joululahjat jossakin vaiheessa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   oi miten ihanaa <3
   Jooo, lumi tekee kyllä niin paljon ja onneksi nyt satelee 🙂
   Kyllä saa ampua 🙂
   Hei kiitos vinkistä, katotaan jos esittelen lahjat!

   Vastaa
 7. Joonuu 29.12.2016

  Paljon onne Mimosalle! Aivan ihanat maisemat, saanko udella missä tämä paikka on? Poikani varmasti tykkäis käydä tuolla.?me kesällä muutettiin espooseen ja syyskuussa syntyi vauva niin on vähän jäänyt kaupunkiin tutustuminen kesän jälkeen. Ja muutenkin jos ois hyviä vinkkejä missä käydä täälläpäin niin kuulen mielelläni.
  Hyvää tulevaa uuttavuotta koko perheelle!! ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   No teillä tohinaa riittää 🙂 ihanaa! Espoossa on kyllä ihania paikkoja roppakaupalla ja tietty koko pk seudulla. Voisin postailla aiheesta joku kerta! Ihania päiviä sinne ja onnellista vuotta 2017 <3<3

   Vastaa
 8. Saana 29.12.2016

  Siis eikö siellä ole lunta ollenkaan? Täällä tuli toissapäivänä 25cm…

  Vastaa
 9. Katja 29.12.2016

  Ihanat retkeläiset!?

  Vastaa
 10. Tarua 29.12.2016

  Tollaset retket perheen kesken on kyllä itselle yksiä parhaimpia lapsuusmuistoja. Ihana nähä että harrastatte tällaista yhdessä <3 Ja kaunis on maisema kyllä! Mun kodin maisemapaikat löytyy täältä pohjoisesta tuntureilta, vähän on ehkä lumisemmat näkymät kuin siellä ;D Teillä pitää joskus tulla perhelomalle tänne Lappiin, niin on Matildalle uutta ihasteltavaa 😀

  Onnea vielä Mimosalle ja mukavia juhlia! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Wau, vitsit miten sulla on hienot maisemat 🙂 Meidän täytyy ihan ehdottomasti tulla <3<3 mua ja Mikko molempia innostaa Lappi tosi paljon! Kiitos ihana! <3

   Vastaa
   • Tarua 03.01.2017

    Täällä on kyllä ihana asua ja matkailla muuallakin Lapissa. Mun ehottomia lemppareita on Kilpisjärvi. Majoituttiin siellä miehen kanssa mökissä järven rannalla ihan Saana-tunturin kupeessa <3 Oli loistava paikka pienelle pariskunnan getawaylle, ja Kilpisjärveltä on lisäksi vain parin tunnin ajomatka Norjan puolelle vieläkin upeampiin maisemiin 🙂

    Toki täytyy vetää myös kotiinpäin ja kehua tätä Levin-Ylläksen aluetta 😀 Vilkkaimman sesongin ulkopuolella tää on upea kohde perhelomalle. Levillä pääsee helposti hissillä tai autolla ylös tunturiin retkeilemään myös perheen pienempien kanssa. Leviltä löytyy myös hyvä ja uudistettu kylpylähotelli 😉 Pyhä-Luoston alue on myös rauhallinen perhekohde, siellä itse matkasin paljon pienenä oman perheeni kanssa. Ametisti-kaivos sai pikkutytön haltioitumaan täysin 😀

    Paras aika matkailla Lapissa on mun mielestä loppukesä-syksy, kun luonnossa pääsee helposti patikoimaan & vähempien itikoiden kans :D:D

    Vastaa
    • Sara Parikka 03.01.2017

     Ei vitsit.. kuulostaa oikeesti ihan täydelliseltä! <3 Kiitos tästä! Luulen että me matkataan Lappiin ensi loppukesä-syksyllä! Olisi ihanaa :)<3

     Vastaa
 11. Paprika 30.12.2016

  Vitsit pitäis itsekin mennä luontoon! Ihanan näköinen retki!

  Vastaa
 12. JJ 30.12.2016

  Hei!
  Pakko kysästä, kun näyttää niin tutulta! Onko seutu laaksolahtea?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Moikka! Ei itseasissa ole 🙂 Siellä on kyllä samanoloisia maisemia!

   Vastaa
 13. Johanna 31.12.2016

  Aivan ihania kuvia, joista välittyy yhdessäolon tärkeys ❤ Onnea 1-vuotiaalle pikku neidille! Meillä juhlitaan muutaman viikon päästä yksivuotiasta ja helmikuussa sitten kolmevuotiasta isosiskoa. Miten teillä Matilda otti, kun pikkusisko sai lahjoja? Mietin vain, että tulisko nyt vielä tällä kertaa hankkia isommallekin yksi paketti ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Kiitos <3<3 Oi teillä on kyllä ihan saman ikäiset lapset 🙂
   Nooh, kyllä me aika paljon pohjustettiin asiaa ja käytiin itseasiassa ostamassa Matildalta Mimosalle lahja, niin että Matilda sai valkata (pieni juttu) minkä antaa Mimolle ja yhdessä paketoitiin jne. Ajattelin että ehkä sen avulla hän oppii antamista vielä enemmän. Mutta kyllähän nuo isovanhemmat piti huolen että pakettien joukossa oli myös Matildalle pieniä lahjoja. Sinäänsä musta ihan viisas idea antaa myös esikoiselle jotain.. Meillä Matilda ainakin puhtaasti ilahtui kun myös hänet huomioitiin. 🙂
   Ihania juhlia sinne <3<3

   Vastaa
   • Johanna 05.01.2017

    Kiitos ❤
    Hei tuohan onkin hyvä idea, että voi antaa oman lahjan siskolta! Kokeilemme samaa 🙂 Joo voihan se olla meilläkin niin, että isovanhemmilla on kyllä lahjakassit molemmille ?

    Vastaa