v u o s i 2016

design, koti & sisustus, me, pohdintaa

Moikka! Tuntuu, että kaikkialla ihmiset muistelevat kulunutta vuotta ja fiilistelevät tulevaa. Tai no lähinnä somessa oon törmännyt näihin 9parasta kuvaa jne postauksiin. On jotenkin ihanaa miten ihmiset käyvät kulunutta vuotta läpi, mitä se on opettanut, antanut ja mitä tulevalta vuodelta toivotaan. Huomaan myös, että näiden postausten myötä mulle itselle hiipi pienoinen ahdistus.. Pitäiskö tässä nyt alkaa analysoimaan vuotta 2016, mitä mieltä oon siitä, mitä olen oppinut ja mitä päämääriä asetan tulevaisuuteen. Äääk!

Ensinnäkin koko kulunut vuosi on aivan liian herkkä, ainutlaatuinen ja nopeasti kulunut, että en selviä muistelusta ilman kyyneliä. Kiitollisuus siitä kaikesta mitä meidän perhe on saanut on suurta ja onnellisuus lapsista kaiken keskiössä. Olen myös ikionnellinen uudesta kodista ja lukuisista töistä jotka tulivat yllätyksenä näin äitiysloma vuonna. Munhan oli tarkoitus olla kotona (ja niinhän olen ollutkin) ja tekemättä mitään.. Toisin kävi. Olen pyörittänyt blogia työkseni, tehnyt freelancerina näyttelijän töitä ja hoitanut kaksi lastamme kotona (tietty Mikko mahdollistaa tämän kaiken omilla työajoillaan). Olen pohtinut paljon, että teinkö liikaa töitä? Mutta päädyn aina siihen tulokseen että, en.

Tulevalta vuodelta toivon vain tätä samaa eloa. En kurottele tähtiin tai kaipaa mitään muutoksia. Nyt on hyvä olla. <3 Tiedän myös itseni ja sen että kun olen ”auki” tapahtuu usein ne yllättävimmät käänteet ja hienoimmat asiat, joten innolla odotan tulevaa vuotta. Avoimin mielin, ilman mitään tavoitteellista hikoilemista. Tämä ajatus on itseasiassa aika vapauttava. Haluan olla entistä enemmän läsnä, jättää kännykän useammin pois ja keskittyä tyttöjen kanssa hetkeen. Joka vuosi me käydään Mikon kanssa muutamia kertoja läpi syömistä, millaista ruokaa haluamme syödä, miten arki sujuu ja millä tavalla työ+opiskelu+blogi yhdistetään harrastuksiin, perheeseen ja vapaa-aikaan. Meillä on suht iso paletti pyöritettävänä, mutta rakastan omaamme juuri eniten. Tämä on meidän näköistä elämää!

Tästä tuli aikamoinen sillisalaatti.. 😀 Nyt kokkailujen pariin, sillä huomenna juhlitaan Mimosan 1v synttäreitä. Tänään puolestaan syödään perinteisiä uv herkkuja, mennään katsomaan raketteja ja kokeillaan tähtisädetikkuja. IHANAA UUTTAVUOTTA RAKKAAT! HALAUS! <3Sara

ps. kertokaa vielä teidän vuodesta ja tulevaisuuden suunnitelmista, jos vain jaksatte rustailla kommenttiboksiin, niitä on niin ihana lueskella. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

58 kommenttia

 1. Ada 31.12.2016

  Ihanaa uutta vuotta teillekin! Musta lähinnä tuntuu, että vuosi on mennyt huimaa vauhtia, haha. Haluan vielä sanoa, että sun blogiasi on niin ihana seurata ja odotan sen kannalta vuotta 2017 innolla! Oot niin ihanan positiivinen ja energinen ihminen ja jollain tapaa inspiroit muakin. <3

  Vastaa
 2. Martta 31.12.2016

  Tämä vuosi on ollut elämäni eniten muutoksia tapahtunein vuosi, niin hyviä kuin huonoja muutoksia. Olin kesällä kesätöissä lapsenvahtina, ja myös ”keikkatyönä” olen iltoja lapsia vahtinut,ja on ollut aivan älyttömän mukavaa! Muutin myös ensimmäistä kertaa elämässäni, äidin muutettua toiselle paikkakunnalle, mutta samalla asun myös samassa missä ennenkin. Loppuvuosi on mennyt kyllä todella ”rankasti”, mutta sinun blogin avulla saan joka päivään voimaa lukemalla sinun postauksia! Toivotaan että ensivuonna olisi myös mukavia kokemuksia rippikoulun, ja myös muiden asioiden ohella, jos vähemmän noita huonoja juttuja 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Oi millainen vuosi, wau! <3
   Hei ihana kuulla, kiitos 🙂 kaikkea hyvää!

   Vastaa
 3. Maris 31.12.2016

  Tämä vuosi on ollut tunteiden kanssa melkoista vuoristorataa, paljon on asioita tapahtunut. Toivonkin ensi vuodesta siltä osin rauhallisempaa. Aion myös olla läsnäolevampi äiti ja puoliso, olla armollisempi itselleni, pitää parempaa huolta itsestäni ja viettää enemmän yhteistä aikaa perheeni kesken. Meillä perheaika meinaa vaan olla melkoista kaaosta 😀 Myös uudet, aidot ystävät ovat tervetulleita 🙂 Olisi myös ihana, jos saisimme jonkun reissun järkättyä perheen kesken. Ihan vain täällä kotimaassa. Ja tulevasta vauva-arjesta yritän muistaa nauttia täysillä! Johan tuossakin on jo tavoitetta ensi vuodelle 😀 Saa nähdä miten käy.

  Mahtavaa tulevaa vuotta teidän koko perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Hei mä pystyn samaistumaan kyllä tosi hyvin sun pohdintoihin.. toi läsnäolevuus ja itsestään huolta pitäminen on täällä hakusessa.. Nyt 2017 muuttakoon tuon 🙂
   Joo kyllähän hulinaa muksujen kanssa aina tuntuu olevan 😀 Kaikkea hyvää teidän koko perheelle <3

   Vastaa
 4. Pia päivi 31.12.2016

  Ihanaa uuttaa vuotta 2017 teillekkin. ? ?

  Vastaa
 5. Jenni 31.12.2016

  Hyvää uutta vuotta teille <3 Mulle vuosi 2016 oli tapahtumarikas, uskalsin jättään työn josta en pitänyt ja lähteä opiskelemaan. Löysin uuden rakkaan, joka on enemmän kuin mitä osasin odottaa <3 Kävin elämäni ekaa kertaa festareilla ja kaikkea muuta mahtavaa 🙂

  Vastaa
 6. Anna-Kaisa 31.12.2016

  Vuosi 2016 oli kyllä mun/meidän elämäni huikein. Päällimmäisenä pikkuneidin syntymä helmikuussa, kotona vietetty vauvavuosi ja joulukuiset häämme!<3 Innolla odottaen mitä vuosi 2017 tuo tullessaan, varmasti ainakin osittaisen töihinpaluun ja uuden asunnon metsästämisen. Ihanaa Uutta Vuotta teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Kuulostaa aikamoisen täydelliseltä <3<3 Ihanaa 2017 vuotta koko perheelle!

   Vastaa
 7. Jade 31.12.2016

  Tää vuosi 2016 on ollut ehkä tapahtumarikkain koko miun elämän aikana, siihen on mahtunut yhdet hautaiset, häät, isomummon 90-vuotis synttärit, siskon 1-vuotis synttärit, veljen 9-vuotis synttärit, omat synttärini, vanhempieni synttärit, kavereiden synttärit, oon päässy käymään ekaa kertaa Linnanmäellä ja Korkeasaarella, oon ollu ekaa kertaa kaverillani yötä ja tehny kaikkee muuta hauskaa! <3 Tuntuu vaan siltä, että suurinosa miun päivistä on sellaisia, joina vaan en tee mitään kiinnostavaa, enkä ole ollut kauhean paljon kavereiden kanssa, koska ne on joko ollut muitten kanssa, tai en oo voinut olla sinä päivänä, mutta oon onneks silti ollut niitten kanssa monesti <3
  Tallillakin pääsin käymään, kun kävin katsomassa kaverin tuntia.

  Tää on ehkä ollut paras vuosi ikinä, oon jopa saanut muutaman ihanan nettikaverin, joista toisen kanssa juttelen lähes joka päivä, ja voinkin puhua hänelle mistä vain. <3
  Ja tietysti tänä vuonna löysin tän ihanan blogisi, jonka lukemista en voisi lopettaa koskaan! <3 🙂
  Ihanaa uutta vuotta 2017 sinnekin, toivottavasti sait jotain selvää tästä viestistäni! 😀 <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   IHANAA!! onpa kiva kuulla, paljon on kyllä kivoja juttuja sulla ollut <3<3 Ihanaa vuotta 2017 🙂

   Vastaa
 8. Annukka 31.12.2016

  Ihanaa uutta vuotta teidän ihanalle perheelle!!

  Täällä aiotaan tehdä opintoja mahdollisimman paljon, jotta vuoden lopussa voisi siirtää kamat uuteen osoitteeseen, ja nauttia elämästä positiivisella fiiliksellä! 🙂

  Vastaa
 9. NNiina 31.12.2016

  Hyvää uutta vuotta teille <3 Kyllä tämä vuosi taas mennyt nopeasti hah (: ei uskosi että se on kohta ohi ja huomenna alkaa 2017 (:

  Vastaa
 10. Mimmi 31.12.2016

  Täällä myös samoja fiiliksiä; hankala koittaa miettiä mitä tässä vuodessa oli parasta ja mitä odottaa ensi vuodelta.. tästä vuodesta päälimmäisinä onnellisuuden tunteina on lapset, kesälomareissu oman perheen kanssa, työpaikka ja sitä kautta elämään tulleet ihanat uudet ihmiset ja äitini ❤ äiti on ollut todella korvaamaton tänäkin vuonna. Ja vielä enemmän nyt loppuvuotena helpottaessaan taakkaani kodintöiden ja lastenhoidon suhteen. Äiti muutti eilen pysyvästi pohjanmaalle (asunut nyt 3vuotta alle 1km päässä meistä) ja iski kamalan haikee tunne vaikka tiedän että sinne pääsee helposti, äiti pääsee tänne ja puhelimet on keksitty. Ens vuodelta toivon onnea, pitkää pinnaa ? ihania ihmisiä lähelleni, terveyttä…. kaipaamaan tältä vuodelta jään äitiä lähellä ❤ ja lasten kanssa kiireetöntä yhdessäoloa, vaikkakin nautin paljon työssäolosta ja nykyiseistä arjesta. Ensi vuodelta tietenkin odotan meidän häitä ❤❤❤ joiden eteen pitäisi alkaa tekemään jo jotain konkreettistakin ? ihana vuosi kaikinpuolin takana ja toivotaan että vuodesta 2017 tulisi vähintään yhtä ihana ❤ ihanaa uutta vuotta teillekin ja toivon vain kaikkea hyvää teille vuodelle 2017 ? ps. Pelättiinkö teillä raketteja? Ja kuinka Lila suhtautuu raketteihin? Me koitettiin lasten kanssa käydä muutamat raketit ampumassa, mutta Jiriä ei oikein jaksanut kiinnostaa (naapurin pojat oli pihalla ja poikien kanssa leikkiminen houkutteli enemmän) ja Lumi vähän pelkäs ? tultiin sitten hyvin pian sisälle syömään nakkeja ja perunasalaattia ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Pystyn samaistumaan niin tuohon äiti tilanteeseen <3<3 munkin äiti on superläheinen ja niin iso apu. On ne äidit kyllä huikeita <3<3<3 Ihan varmasti jäät kaipaamaan äitiäsi lähellä, mutta teille tulee varmasti pian omat perinteet ja yökyläilyt jne. ja tosiaan meillä soitellaan päivittäin maratonipuheluita. 😀
   TEIDÄN HÄÄÄÄT <3 niin huippua! Ihana vuosi siis alkanut 😉
   Lila oli mummilassa hoidossa ja se ei reagoi kummemmin raketteihin. Tytöt puolestaan nukahti ennen myöhäisiltaa, mutta käytiin vähän sädetikkujen kanssa "leikkimässä". Meilläkin ruokana nakit ja perunasalaatti 😉
   Kaikkea hyvää koko perheelle <3<3<3

   Vastaa
 11. Sanja 31.12.2016

  Tää vuosi ollut uskomaton. Ja tää vuosi hurahti jotenkin älyttömän nopeasti, vaikee kuvitella, että mennään jo vuoteen 2017! Meillä on miehen kanssa ollut puhetta kesämökin hankinnasta ja syksyllä poikamme aloittaa koulun! Apua! Meidän esikoisemme tosiaan menee jo koulutielle ja napanuora ehkä on katkaistava… ? Toivon kaikkea hyvää ensi vuodelle – meille ja jokaiselle muulle. ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   a p u a kouluun, se on niin huikea juttu <3
   Ihania suunnitelmia teillä 🙂 kaikkea hyvää!!

   Vastaa
 12. Katrianna 01.01.2017

  Mun vuosi on ollut raskas, mutta samalla paras tähän asti. Raskas siksi, koska aloitin ensinnäkin lukion ja oli ensimmäinen kunnon ihastuminen kaveriin, josta ei tullut mitään ja tiesin tämän koko ajan, oli raskas syksy tunteiden kohdalla. Mutta oli tää vuos todella ihanakin, ensimmäinen leiri isosena, sain uusia kavereita aika paljon, kehityin pianon soittamisessa paljon, opin tuntemaan itseäni tosi hyvin, tuli paljon reissattua Suomen sisällä perheen kanssa(mm. ensimmäistä kertaa ”Lappiin” Kuusamoon pienelle Karhunkierrokselle ruska aikaan ja pariin otteeseen Helsinkiin koulusta…) Odotan vuodesta 2017 vielä parempaa 🙂 Ihanaa uutta vuotta sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Kiitos tästä viestistä <3 Ihanaa tuo lukioaika.. sitä muistelee usein, nyt vaan nauti :)<3 Kaikkea hyvää vuoteen 2017!

   Vastaa
   • Katrianna 02.01.2017

    Kiitos, teinkin UV lupauksena nauttia entistäkin enemmän ja olla stressaamatta liikaa 🙂

    Vastaa
 13. Laura 01.01.2017

  Vuosi 2016 oli kaikkea täynnä, sai nähdä kun oma lapsi kasvoi vauvasta taaperoksi. Miehen kanssa tuli 3v täyteen yhdessäoloa, kaikkea muuta mukavaa. Jospa tänä vuonna päästäisiin naimisiin asti, odotus kova miten 1v kasvaa ja kehittyy lisää.

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Ihanaa <3 huippu vuosi siis! Voi tuo 2v ikä on niin I H A N A, että mieletön vuosi varmasti edessä <3

   Vastaa
 14. Milli 01.01.2017

  Ensimmäisenä kun ajattelee vuotta 2016 mieleen tulee kun saimme meidän pienen prinsessan täydentämään perhettämme. Kuinka meidän pikku pojasta tuli isoveli vaikka itsekkin oli vielä pieni. Se miten sain nauttia olosta olla kotiäitinä ja antaa 100% läsnäolon lapsilleni. Matkustaminen koko perheen voimin,nämä asiat olivat ne tärkeimmät ja ihanimmat mitä vuonna -16 tapahtui <3

  Nyt kun siirryttiin vuoteen 2017 on tulossa paljon muutoksia mutta onneksi pikku hiljaa 🙂 työt kutsuu jo heti huomenna mutta onneksi pari kertaa viikossa. Lapset menevät päiväkotiin joka tulee olemaan aika iso muutos ja "sydäntä" särkevää.. mulle 😀 lähdemme yhdessä mieheni kanssa pikku lomalle Espanjaan eli kahden keskeistä aikaa tulee myös. Sää nähdä lähdemmekö tänä vuonna minnekään lasten kanssa, mutta onhan tässä vielä aikaa miettiä 🙂

  Ei muuta kun ihanaa uutta vuotta koko perheelle! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Sun viime vuosi <3<3<3
   ja hei toi päiväkodin alku on kyllä niin sydäntä riipivää, mutta onneksi tosiaan näin ajattelee usein vain äiti/vanhemmat.. 🙂 Tsemppiä uusiin tuuliin ja vitsit, kahdestaan reissuun 😉 luksus!
   Koko perheelle kaikkea hyvää<3

   Vastaa
 15. Laura 01.01.2017

  Harvoin tulee jätettyä kommenttia, mutta nyt on pakko. Vuosi 2016 oli valehtematta yksi elämäni upeimmista vuosista. Monet ystäväni valittelivat kuinka ihanaa on jättää kulunut vuosi taakse, mutta itselleni iski jopa pieni haikeus. Sellainen hyvä haikeus. Sanoin alkusyksystä tahdon parhaimmalle ystävälleni eli rakkaalle miehelleni. Menimme tasan vuoden päästä kihlauksesta naimisiin mieheni toiveesta, joka oli minustakin ihana ajatus. Häät olivat ihanan pienet ja meidän näköiset. Meillä on kihlat, sekä häät ajoittunut vuosipäivällemme ja hääpäivänä meille rapsahti mittariin sopivasti 5 vuotta. Häiden jälkeen sain opiskeluni päätökseen ja nyt on toinenkin ammattitutkinto alla. Eikä siinä vielä kaikki! Olemme etsineet omaa asuntoa jo pidemmän aikaa. Kävimme muutamassa asuntonäytössä ja yksi kohteista vei täysin meidän molempien sydämen. Teimme kyseisestä kohteesta tarjouksen ja tarjous hyväksyttiin. Ehdimme vielä joulukuun alussa ostaa meidän ensimmäisen oman asunnon ja nyt odotamme innolla että pääsemme muuttamaan. Enää pari viikkoa, onneksi! Nyt aloitan vuoden 2017 vaimona, vapaana opiskelusta, omassa kauniissa kodissa ja tärkeimpänä kaikista, onnellisempana kuin koskaan. Ihanaa ja toiveikasta uutta vuotta sinulle, sekä tietysti ihanalle perheellesi Sara! Blogisi on ihan ykkönen ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   VOI MITEN IHANAAAAAA! mulla meni kylmät väreet <3 Kaikkea hyvää teille vuoteen 2017 ja Kiitos :)<3

   Vastaa
 16. nonnu 01.01.2017

  Ihanan kuuloista, hyvät uudet vuodet koko poppoolle! <3 🙂
  Tää vuosi on ollut mun elämän paras, koska isoin haaveeni toteutui. Musta tuli äiti ja samalla meistä tuli perhe

  Vastaa
 17. A 01.01.2017

  Mun vuosi kului aikalailla uuden arjen opettelemisessa.? Aloitin viime tammikuussa iltalukion mikä sekotti arjen kokonaan, ja siihen rytmiin pitikin opetella aikalailla koko vuosi. Nyt voi kuitenkin huokaista helpotuksesta sillä nyt tuntuu että arki on hallinnassa ja rutiinit selvät, sillä siitä minä pidän.?

  Vuoteen liittyi paljon kasvukipuja mutta tuntuukin että oon niistä kokemuksista kasvanut ihmisenä mikä on mun tavoite joka vuonna. Olla positiivinen ja toiveikas tulevaisuuden suhteen ja jättää negatiivisuus vähemmälle.? Lainasin loppu syksystä kirjastosta Jenni Pääskysaaren ”Tyttö sinä olet” kirjan (joka on tarkoitettu kylläkin nuorille tytöille mutta on semmonen voimakirja mikä kannattais jokaisen naisen lukea) ja sain siitä mahottomasti voimaa ja positiivisuutta arkeen, ja tulinkin siihen tulokseen et pitääpä käydä ostamassa se ihan itelle ja lueskella aina kun iskee epävarmuus.?

  ”Jos päätät olla rohkea, pidät silmäsi auki, katseen suorassa, mielesi avoimena ja haastat itsesi kohtaamaan nämä asiat, huomaat, että sinusta tulee oman elämäsi päähenkilö. Jos vetäydyt, pakenet, välttelet ja annat pelkojesi ohjata elämääsi, voit seurata sivusta, kuinka se valuu ohitsesi.” Näillä ohjeilla uuteen vuoteen. ?

  Hyvää uutta vuotta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Kiitos <3
   Mieletön pätkä kirjasta, KIITOS! Näillä mennään 😉
   Kaikkea hyvää sinulle <3

   Vastaa
 18. kaisu 01.01.2017

  Viime vuoteen mahtui paljon kaikenlaista, niin hyvää kun huonoakin. Nyt tälle vuodelle on paljon suunnitelmia, ja tarkoitus on ainakin suurin osa niistä jopa toteuttaa 🙂 Oikein hyvää alkanutta vuotta sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   IHanaa, kaikkea hyvää tulevaan vuoteen <3 🙂 kiitos!!

   Vastaa
 19. ESSIMM 01.01.2017

  Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle! <3 ehkä toistan itseäni, mutta teillä on niin ihana asenne elämään, että ei kai sitä kannattakaan mitään yritää muuttaa.

  Mä ajattelin, että tänä vuonna tsemppaan opintoja eteenpäin ja sit vaikka irtisanoudun, että saan opiskelut loppuun. Myös olisi täydellistä, jos pääsisi odottamaan pientä prinsessaa tai prinssiä! Eikä enempää voisi edes toivoa. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   KIITOS <3

   Voi mitä suunnitelmia 😉 <3 jännääää!! Kaikkea hyvää vuoteen 2017 <3

   Vastaa
   • essimm 03.01.2017

    Kiitos! Täälläkin pitäisi olla sellainen toiminto, että voisi tykätä kommentista! 🙂

    Vastaa
 20. Wilma 01.01.2017

  Alkuvuoteen kuuluu ainakin kevään ja valoisamman ajan odottelua. Koko vuoden suunnitelmiin kuuluu taas paljon, paljon opiskelua ja toivottavasti myös vastapainoksi ihanaa vapaa-aikaa kotona.

  Ihanaa uutta vuotta!! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Kuulostaa hyvältä 🙂 täälläkin kevät ja kesä jo pikkuhiljaa mielessä 😀
   Kiitos ihanuus, samoin <3

   Vastaa
 21. Laura 02.01.2017

  Vuosi 2016 oli tiukka loppu rutistus koulun suhteen, kesä meni joutuisasti harjoittelun ja omalla ”tyhmyydellä” myös opinnäytetyön tekeminen raskas urakka, mutta se uurastus kannatti, sillä valmistuin hieman etuajassa tradenomiksi. ?? Toki vuoteen on mahtunut paljon muutakin perhe ja ystävät tietysti ?❤ ja muutama risteily (8) ? ? Tulevana vuonna pyrin löytämään itselleni mieluisan oman alan töitä ja kenties suunnitella häitä. ?

  Paljon onnea Mimolle ja hyvää alkanutta vuotta teidän perheelle! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Kuulostaapas kivalta sun vuosi ja noi ens vuoden suunnitelmat :)<3 Kiitos ja kaikkea hyvää vuoteen 2017 🙂

   Vastaa
 22. Jenna 02.01.2017

  Voi eii, voisin kirjottaa vaikka romaanin tästä vuodesta 😀 Noo jos tiivistän ne muutamiin tärkeimpiin kohokohtiin/hetkiin ym <3
  Ihan ensimmäisenä tulee tasan vuos sit 2.1.16 näyttäny positiivinen raskaustesti ja siitä sitten lokakuun alussa syntynyt kolmas pikkunen,Matilda tähän perheeseen <3
  Parhaana kakkosena tulee mun ja Samin avioituminen ja häät heinäkuussa+ häämatka elokuussa Dubaihin <3
  Kolmantena tulee mun vuoden nuorimman pikkusiskon ensimmäisen lapsen,Nooran syntymä pari päivää meijän Matildan jälkeen ja yhteiset ristiäiset <3
  Neljäntenä tulee meidän uus asunto Espoosta <3 133-neliöinen, kaksikerroksinen omakotitalo, kivenheiton päässä molempien vanhemmilta <3 Lapsille omat huoneet, jopa Matildalle valmiiks jo oma huone 🙂 Matildan lisäks siis 2vuotiaat kaksostytöt Eveliina ja Emilia :)<3
  Viidentenä tulee ihana perhe loma Kanariansaarilla helmikuussa, meidän lapset ja samin veljen perhe lapsineen ja mun vanhimman siskon perhe lapsineen eli yhteensä oli 16+Matilda vatsassa :D<3

  Noi kaikki on ihan yhtä ihania, parhaita, hyviä juttuja, uutisia, hetkiä mutta oli pakko oikeesti miettii et missä järjestyksessä noi sit kirjottais toki kolme ensimmäistä jo tiesin että tulee tossa järjestyksessä, mutta noi pari viimeistä oli vähän kiikun kaakun kun molemmat oli yhtä tärkeitä kun isompaa asuntoo etittiin vuodesta 2015 alusta lähtien ja sit meidän pienet pääs ensimmäistä kertaa ulkomaille ;)<3

  Mutta ihanaa alkavaa vuotta!!! <3<3<3<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Voi A P U A miten ihana vuosi <3<3<3 Voi pikkuinen Matilda, onnea todella paljon!! Kauniit nimet myös teidän kaksos tytöillä! Onpas teille siunaantunut kolme ihanaa tyttöä :)<3
   Kiitos tästä, tuli niin hyvä olo kun luin vuodestasi ja tulevasta reissusta, kertakaikkiaan ihanaa! Nauti ja kaikkea hyvää koko teidän perheelle <3

   Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   oho, huomasin nyt kun luin uudemman kerran, että matka oli siis viime vuonna, hyvä 😀 Mutta anyway ihanaa vuotta 2017 <3<3

   Vastaa
 23. Jasmin 02.01.2017

  Tämä vuos on ollu mulle henkisesti tosi raskas..
  Meidän 11v chihu Muru kuoli,tippuessaan yöllä avonaisesta ikkunasta.. mutta tähän vuoteen on mahtunut paljon hyvääkin, matkustin hong kongiin,Filippiineille,Ruotsiin Ja Viroon äitin kanssa, sain pienen serkun 16.12 ja vietin ihanan joulun <3
  Terkkuja kaikille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Voih.. pieni rakas chihu <3
   Vitist miten upeilta kuulostaa sun reissut ja joulu! Kaikkea hyvää vuoteen 2017 <3

   Vastaa
 24. Aino 03.01.2017

  Mulla oli mahtava vuosi. Opinnot sujuu mallikkaasti ja hyvin! Oon siis opiskelemassa lähihoitajaks! Nyt tulevalta vuodelta odotan sitä eniten että valmistun keväällä lähihoitajaks ja sit pääsen alkaa ettii töitä! On tulossa tosi kiva vuosi! Hyvää uutta vuotta sinne teiän perheeseen ja pitäkää te hyvä vuosi! ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Ihanaaa, kuulostaa tosi hyvältä! Tsemppiä kovasti ja kaikkea hyvää <3

   Vastaa
 25. heidisusanna 04.01.2017

  Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle! <3 Ihana blogi, tänne nykyään eksyy paljon entistä useammin. Upeat kuvat ja kivat aiheet ihanan elämänmyönteisellä ja helposti lähettävällä tyylillä. 🙂

  Vuosi 2016 oli jollain tavalla ahdistava, jatkuva mediavirta kaikkea synkkää. Täytyi oikein tietoisesti sulkea sitä poiskin ja keskittyä vaan hyvään ympärillä ja antaa sen verran apua muualle mitä pystyi. Itse palasin omaan sydäntyöhöni saattohoitoon ja 2,5v aloitti syksyllä päikyn. Keväällä olin jo 3kk töissä ja mies kotona, mikä oli kaikille tosi tärkeää aikaa. Kesällä olin pari kuukautta vielä kotona. Syksy meni sairastellessa ja taas valvon kuumeisen lapsen kanssa mutta välissä oli jo hyvää arjen pyörimistä. Ihana hakea neiti päikystä kotiin, kun hän juoksee jo ovella vastaan kädet levällään "ÄITI, kiva päivä!". :') Joulu vietettiin rakkaiden kanssa. Jotenkin helpottanut fiilis aloittaa tämä vuosi, alkaakohan talon rakennus vai saisiko miehen puhuttua vielä yhteen nyyttiin vai saisiko viimein kauan kaivatun vakipaikan töistä. Toivottavasti ainakin saadaan kaikki pysyä terveenä ja yhdessä. 🙂 <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.01.2017

   Voi mikä sydäntyö sulla, niin arvokasta <3
   Ihanaa, että päiväkoti on lähtenyt noin hyvin käyntiin 🙂 ja vitsit mitä suunnitelmia 😉 Kaikkea onnea&hyvää vuoteen 2017 koko teidän perheelle <3

   Vastaa