all day, every day

design, koti & sisustus, me, muoti, ootd

Moikka! Ajattelin kuvata teille mun arkikorut, jotka löytyy päältäni lähestulkoon aina. Silloin, kun tein säännöllisesti näyttelijän töitä saatoin jättää pidemmäksi aikaa korut pois, koska en jaksanut vekslata niitä joka päivä. Monesti myös joku koru unohtui töihin ja sitten siitä syntyi huolta (joskus saattoi käydä myös niin, että roolihahmon korut jäivät päälle ja kulkeutui kotiin 😀). Nyt äippärillä on ollut ihanaa pitää koruja huoletta päivästä toiseen.

Sormukset. Kihla- ja vihkisormus löytyy aina vasemmasta kädestäni, ja välillä saatan vaihdella sitä onko ne samaan aikaan nimettömässä vai yhdet sormukset kummassakin nimettömässä. Sori.. oliko vähän huonosti selitetty. 😀

Käsikorut. Tyttöjen Mumma on antanut molemmille tytöille käsikorut kastelahjaksi ja olen napannut nämä kulkemaan omaan ranteeseeni siihen saakka, kunnes tytöt haluavat ne takaisin. Mielestäni on ihana kantaa molempien tyttöjen nimiä mukana ja erityisesti vielä äidiltä saatujen korujen muodossa. Toisella puolella korua on nimi ja toisella puolella syntymäpäivä.

Kaulakoru. Pyöreän korun Matilda on saanut Mummiltaan kastelahjaksi ja laitoin sen viime keväänä kaulaan. Korun siro muotoilu miellytti ja tykkään pitää korua enkelipuoli ihoa vasten. En ota korua pois nukkuessakaan, joten se on aina kaulassani. Tietysti tämän korun kanssa sama homma, että Matilda saa takaisin heti kun koruja alkaa käyttämään. 🙂 Mielestäni se, että kannan tyttöjen koruja antaa niille vain lisää tunnearvoa ja mielummin käytössä kuin paketissa. Vai miellättekö oudoksi, että oon käynyt tyttöjen korulaatikoilla? 😀

Uusi kaulakoru. Rakastan Pernille Corydonin koruja ja kävin viime viikolla hankkimassa tämän hopean yksilön itselleni. Olin ihaillut sitä pitkään ja kun olin päättänyt että nyt kyllä hommaan sen, sattui niin hyvä tuuri, että kyseinen koru oli-30% alessa. Voi sitä iloa, kun selitin myyjälle (Nougat, Bulevardi) miten voi olla, että tämä mun täsmäiskuostos on alessa. 😀 Alunperin oli tarkoitus ostaa koru kultaisena, mutta se ei mätsännyt mielestäni niin kivasti pyöreään kaulakoruun, joten hopea lähti mukaan. Olen aikoinaan ihaillut siskollani Pernillen koruja ja nyt niitä löytyy itseltäkin jo muutamat. Puhuttiin just siskon kanssa, että nämä korut ovat täydellinen lahjavinkki esim miehelle, koska k a i k k i merkin korut ovat niin ihania, että ei voi mennä metsään.. ei sillä, että meidän miehet menis metsään usein lahjojen kanssa, heh. 😀

Oon aika rento korujen miksailun suhteen ja en välitä siitä vaikka hopea+kulta yhdistetään.. Oikeastaan nimenomaan tykkään siitä! Tiedän monia jotka vannovat vain toisen ”värin” nimeen, mutta mä en osaa päättää, niin pidän molempia. 🙂 Nyt lähden asioille, tytöt syö lounaan ja menee unille. Mukavaa maanantaita! <3Sara

*pyrin tänään vastaamaan kaikkiin tulleisiin kommentteihin <3

(hopea kaulakoru/ PernilleCorydon, sormukset/Sandberg, kultainen kaulakoru+ käsikorut/ Kultasepänliike)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

35 kommenttia

 1. Annukka 02.01.2017

  Ihania koruja! Kuulostaa todella ihanalta, että haluat pitää tyttöjen koruja! Korut saavat varmasti vielä lisää tunnearvoa kun olet halunnut ottaa ne käyttöön ja pitää lähelläsi. ?

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Voi ihana kuulla, että ajattelet noin <3 Kiitos, samoin :)<3

   Vastaa
 2. Ada 02.01.2017

  Kauniita koruja! 🙂 Ja ihastuin heti tuohon ideaan, että pidät tyttöjen koruja itselläsi niin kauan, että he ovat vanhempia. Näin ne pääsevät käyttöön eivätkä loju laatikoissa pölyttymässä montaa vuotta. Varmasti nappaan tämän saman idean käyttöön, kun/jos saan omia lapsia joskus!

  Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

  Vastaa
 3. 2 02.01.2017

  Mulla on itellä kans tommonen käsikoru missä lukee nimi ja syntymäaika ja pieni sydän ! 🙂 sain itse vauvana lahjaksi myös mummilta ja vielä on koru tallessa, olisin halunnu myös lapsille saman laiset, mutta he saivat nominationit, on neki kivat ja itseasiassa pojalle parempikin, pää asia että sai jotkut korut <3

  Vastaa
 4. Jade 02.01.2017

  Vau, onpas ihania koruja! 🙂 <3
  Ainakaan itse en miellä sitä oudoksi, että käytät tyttöjen koruja, kunnes he itse niitä alkavat käyttää. Omasta mielestäni se on ihana idea! <3
  Mielestäni kultainen+hopea yhdistelmä näyttää super ihanalta <3
  Korut on aivan ihania ja omistankin niitä melko paljon, mutten vaan osaa käyttää niitä. Jospa se siitä, meenkin heti ettimään jonkun kivan korun 🙂
  Ihanaa maanantaita <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   🙂 <3 Kiitti Jade!! Ihanaa maanantaita myös sulle 🙂

   Vastaa
 5. Pia päivi 02.01.2017

  Moikka. Ihania koruja ja kiva toi hopea kulta yhdistelmä. Pidän itsekkin paljon koruja kaulassa ja ranteissa. Kivaa viikkoa. Laittaisitko joku kerta taas asu kuvia.?. ❄.

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2017

   Kiva kuulla!!! 🙂 Joo hei asukuvia pitäis laittaa asap, kiitti vinkistä :)<3

   Vastaa
 6. Sanja 02.01.2017

  Meidän pojalla on tuommoinen samanlainen käsikoru!? Ja pakko tunnustaa, mä olen sitä käyttänyt… minkä ikäisenä sun mielestä on lapsen ”sopiva” käyttää tuollaista arvokasta korua? Ja arvokkaalla tarkoitan nimenomaan tunnearvoa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Ai ihanaa, että sulla ollut myös 🙂 Hmm.. en tiiä yhtään.. mulle annettiin joskus ala-asteella ja olin heti hävittänyt 🙁 ehkä pitää sitten lapsesta riippuen miettiä ja odottaa että kiinnostus ylipäätään herää 🙂

   Vastaa
 7. ILOONA 02.01.2017

  Tosi sieviä koruja! Niin ja mitä niitä turhaan laatikossa pitämään, ovat niin kauniita ettei niitä latikkoon raaskisi jättää 🙂
  Ja en kestä! Pernille corydon korut on niin ihania! Itelläki on Pernillen double plain kaulakoru <3 Pakko varmaan mennä taas selaileen ja ihasteleen koruvalikoimaa 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Kiitos <3<3
   Niin on, voisin hankkia niistä vaikka kaikki 😀

   Vastaa
 8. NNiina 02.01.2017

  Voi miten ihania koruja sinulla on! ? Laittaisitko joku päivä asu kuvia kun ne ovat niin ihania ja voitko sä tehdä joku kerta sun meikeistä miten saat niin kauniiksi ja ihon puhdistusta? Mukava alkanutta viikkoa! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Asukuvia tulossa asap lisää 🙂
   Joo voisin tehdä aiheeseen liittyvän postauksen 🙂 Mulla on pintakuiva iho ja itseasiassa paljon ihoon liittyviä haasteita, mutta ne ei näy päällepäin 🙂

   Vastaa
 9. Anna 02.01.2017

  Moikka! Aivan ihana blogi sulla. Voisitko tehdä joku kerta sun arkimeikistä vaikka meikkausvideon tänne blogin puolelle? Oot niin rento instagramin videoissa että ois kiva katsoa meikkausvideota. Hyvää alkanutta vuotta teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Joo! Mä kerran teinkin semmosen jo, mutta se meni ihan pipariksi 😀 Pitäis koittaa uusiksi 🙂 Ihanaa vuotta myös sinne <3

   Vastaa
 10. Rosalinda 02.01.2017

  Itselläkin kulkee lähes aina samat korut mukana. Rippiristi, eräs helmirannekoru ja yksivuotislahja rannekoru joka on samanlainen kun sinun tytöilläsi. Parin päivän päästä koru täyttää 20 vuotta ja edelleen näyttää kauniilta. Idea että käytät tyttöjen koruja niin kauan, että he ova tarpeeksi vanhoja ottamaan korut omaan käyttöön on aivan ihana.

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Oi, kuulostaa ihanilta sun korut <3 ja hei ihanaa että aattelet noin <3 kiitos! Kaikkea hyvää vuoteen 2017! :)<3

   Vastaa
 11. Eveliina 02.01.2017

  Kaikki koruista olivat todella kauniita, etenkin sormukset ja Pernilla Corydonin koru! <3 Käsikorut olivat myös ihanat, käyttäisin itsekin, mutta ranteeni on aika ohut, joten korut liikkuvat välillä aika epämukavasti edestakaisin… Pidin myös paljon ideasta, että pidät Matildan & Mimosan lahjaksi saamia koruja itselläsi niin kauan kunnes tytöt alkavat niitä käyttämään 🙂 Aloin itse viime vuonna käyttämään yhä enemmän kaulakoruja, mutta korvakorut on jostain syystä vähän jääneet, pitäisi varmaan taas ottaa käyttöön! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Kiitos <3 Hei joo, mulla taas korvikset ovat jääneet ihan kokonaan käyttämättä.. pitäis taas aktivoitua, koska tykkään kyllä korviksista 🙂 Ehkä nämä on vaan tottumis juttuja!
   Ihanaa 2017 vuotta Sinulle <3

   Vastaa
 12. Jenna 02.01.2017

  Joku maintisikin jo nominationin 🙂 Mulla itelläni on just Nomination pala rannekoru ranteessa oikeestaan aamusta iltaan päivittäin, missä on just lasten ja miehen etunimen eka kirjain ja muutamamia muitakin yksittäisiä ”kuvia” 🙂 Meiltäkin löytyy itseasiassa just tollaset nimikorut kaksosille Samin äidin ostamana, mutta nyt Matildalle ei olla vielä ehitty hankkia, mutta alkuvuodesta varmasti hankitaan hänellekkin <3

  Vastaa
 13. kaisu 02.01.2017

  Mun mielestä on ihan kiva idea, että sä käytät tyttöjen koruja siihen asti että voivat niitä itse käyttää. Mä olen ostanut kummitytölle kastesormuksen, ja tuntuu vähän haasulta että siellä se vaan odottaa rasiassa että tyttö kasvaa tarpeeksi isoksi.. Ite tykkään enemmän hopeakoruista, mutta omistan myös muutaman kultakorun ja käytän niitä myös yhtäaikaa 🙂 Korut ja yleensäkkin asusteet on se mun heikkous silloin kun lähden shoppailemaan 🙂 Hyvää alkanutta viikkoa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Ne kastesormukset on aivan ihania! Kannoin Matildan kastesormusta pitkässä ketjussa kun odotin Mimosaa <3 Hei kiva että käytät hopeaa ja kultaa yhdessä, tuntuu että monet karsastaa sitä 😀
   Ihanaa viikkoa sinne suuntaan <3

   Vastaa
 14. Janika 02.01.2017

  Itselläni kulkee arkikoruna kaulassa koru jossa on vauvan jalanjälki jossa lukee lapsen nimi ja pinkki ” timantti” varpaassa. Tilasin sen nimikorulta ( jossa muuten ihania äiti-lapsi koruja paljon) kun esikouseni syntyi ❤️
  Olisi taas kiva lukea postausta esim mimosan päivärytmistä nyt kun hänestäkin on kasvanut taapero ? Itselläni saman ikäinen tuttö ja aihe kiinnostaa ? Hyvää alkanutta viikkoa teille ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Oi, kuulostaa aivan ihanalta nuo äiti-lapsi korut ja tuo sinun koru myös <3
   Hei joo voisin hyvin tehdä Mimosan ja tyttöjen päivärytmistä postausta pian 🙂 Kiitos vinkistä!
   Kaikkea hyvää teille vuoteen 2017!! <3

   Vastaa
 15. essimm 03.01.2017

  Mustakin on kiva, että käytät tyttöjen koruja! Ehkä sullekin sopii kultainen ja hopea yhtä hyvin, jolloin ei häiritse myöskään niiden sekoittaminen. Mulla on jokapäiväisessä käytössä ensimmäinen kaulakoru (hopeinen) jonka sain mieheltä, välillä laitan kultaisen sukukorun kaulaan. Harmi ettei niitä voi käyttää samaan aikaan. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Kiva kuulla 🙂 Joo kyllä melkeinpä kaikki mun tutut on joko hopeaa/valkokultaa tai kultaa käyttäviä, joten ehkä mä oon vähän erikoisuus 😀 Mutta kunkin tavallaan! 🙂
   Hei ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 16. madebylauraelina 03.01.2017

  Moi Sara! Olen seuraillut teidän meininkejä enemmän Instagramissa, mutta tänään postauksen aihe sai mut lukemaan blogipostauksenkin oikein ajatuksella. Olipa kiva kuulla ajatuksia arkikorujen takaa. Itse koruntekijänä on välillä tosi kiva kuulla ajatuksia puhtaasti korunkäyttäjiltä (ajattelen usein koruja niin eri näkökulmasta, koska suunnittelen ja valmistan niitä itse). Mun mielestä tuo kastekorujen käyttö äidillä on ihana ajatus! Olen itsekin ehdottomasti sitä mieltä, että parempi käytössä kuin laatikossa! Ja jotenkin kiva ajatus, että kun tytöt alkavat itse käyttää koruja, on koruille syntynyt vielä enemmän tunnearvoa, kun niistä on tullut äidille tärkeitä. Ja ajatusta rennosta korujen käytöstä ja reilusti vaikka hopean ja kullan yhdistämisestä rakastan itsekin! Yritän itse ajatella, että koruissa tai niiden käytössä ei ole oikeaa ja väärää tapaa, vaan yllättävistä yhdistelmistä voi syntyä yllättävän hienoja kokonaisuuksia. Ja kantajansa päällähän korut vasta pääsevätkin oikeuksiinsa, ja kukin kantaa ne vahvasti omalla tyylillään 🙂
  Näissä ajatuksissa, ihanaa alkanutta uutta vuotta sulle ja teidän perheellenne! <3
  Terkuin,
  Laura
  @madebylauraelina
  http://www.madebylauraelina.com

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.01.2017

   Ihana kuulla sun ajatuksia, kiitos <3
   Ja hei kävin pyörimässä sun sivuilla, mielettömän hienoja koruja, wau!!! Kaikkea hyvää vuoteen 2017 :)<3

   Vastaa
   • madebylauraelina 04.01.2017

    Kiitos <3 Kiva kuulla, että kävit tutkailemassa mun sivuja ja koruja, ja ihanaa että tykkäsit! 🙂

    Vastaa
 17. Oona 04.01.2017

  Hei!

  Ihana lukea näitä sun postauksia, näistä oikein välittyy iloisuus ja positiivisuus 🙂 Itse en nuorempana välittänyt vaikka yhdistelin kultaa ja hopeaa ja sitten se hetkeksi tuli, mutta nyt minusta on taas tullut huolettomampi ja yhdistelen kultaa ja hopeaa. Minulla on melkein samanlainen kihlasormus kuin sinulla tai vihkisormus, kumpi nyt onkaan kumpi sinulla 🙂 Eli siis tuo missä on paljon pieniä timantteja upotettuna sormukseen, niin minulla on samanlainen. Kylläpä selitän nyt sekavasti, mutta toivottavasti ymmärsit 🙂 Itse en juurikaan koruja arkisin käytä, vain korvikset ja kihlasormus. Joskus kello ja kaulakoru, mutta aika harvoin. Ps. kommentoin samalla toista postausta, ihanaa ulkomaanreissua teille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.01.2017

   ymmärsin 🙂 tykkään paljon siitä sormuksesta, se on mulla kihlasormuksena ja Mikko aikoinaan valinnut. <3
   Hei kiiiitos paljon!! Kaikkea hyvää teille 🙂

   Vastaa