aamut

design, koti & sisustus, resepti

Aamiainen. Päivän paras ateria. Oon monta kertaa todennut, että tykkään aamiaisista ja myös aamupala-brunssi jutuista. Monesti olen myös kirjoittanut siitä kuinka äippärillä ja epäsäännöllistä työtä tekevänä piiiiitkät aamut ovat niin ihania. Lapset kattoo piirrettyjä ja leikkii samalla (ja välillä tietty riehuu, tappelee, jne 😀) kun keitellään kahvia ja valmistetaan aamiaista. Tykkään myös siirtyä ennen lounasaikaa ulos, koska se mukavasti starttaa päivää ja purkaa tytöiltä energiaa. Mimosa on todella innostunut kengillä kävelemisestä, joten ihan huippua päästä viikoksi Espanjaan jossa taidot pääsevät kunnolla kehittymään. Täällä on nimittäin niin kovin liukasta ja lumista, että saa olla koko ajan neitiä vahtimassa.

Tässä mun herkku aamiainen tiistailta. Leipää, smoothieta ja kahvia. Harvoin laitan leipään näin paljon täytteitä: juustoa, tomaattia, suolakurkkua, oliivisilppua, majoneesia, mustapippuria. Naminam! Tänään olisi tarkoituksena pakata kaikki oleellinen, niin että keritään vielä kaupoille jos jotain uupuu. Kiitos kaikista vinkeistä ja kommenteista todella paljon! Kivaa viikonloppua! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Sanja 07.01.2017

  Toi teidän keittiönpöytä on kyl niin magee! Tykkään ite sisustaa ja varsinkin se oma kädenjälki on mulle tärkeää – tykkään tehdä huonekaluista ja sisustusjutuista enemmän uniikkeja ja henkilökohtaisia. Ostan paljon puisia hyllyjä ja kalusteita, käsittelemättömänä ja sitten petsaan ne esimerkiksi. Ja noi sun aamupalat…? Näyttää ihan supermaukkailta! Oon tässä itsekin harjoitellut aamupalan syöntiä, usein tulee imaistua vaan se kahvikupillinen kiireessä. Smoothie-reseptejä kehiin! ??

  Vastaa
 2. Maris 07.01.2017

  Joo, smoothie-reseptit tulis tarpeeseen! Kaikki aina sanoo, että niihin voi laittaa melkeen mitä vaan, mutta omat kokeilut on aina jotenki kumman makusia 😀
  Onko teidän ruokailutilanteet millasia? Meillä tuntuu olevan ainaki usein ruokarauha kateissa 😀 Ja äitin lautasella kaikki näyttää paremmalta. Pienempi on monesti kieli pitkällä maistamassa kaikkea, vaikka omalla lautasella olisi samaa ruokaa 😀

  Vastaa
 3. Jade 07.01.2017

  Luin tän postauksen jo aiemmin tänään ja olin jo silloin aikeissa kommentoida, mutta tietty nettiyhteys just sillo temppuili. 😀
  Tän postauksen innoittamana päätin käyttää tänään aamiaiseen vähän enemmän vaivaa, kuin vain levittää voita leivän päälle ja sainkin aikaan herkullisen voileivän, jonka kanssa söin myös raejuustoa 🙂
  Ihanaa päivää! <3

  Vastaa
 4. Suvi 07.01.2017

  Herkullisen näköinen aamiainen. 🙂

  Vastaa
 5. kaisu 07.01.2017

  Herkullisen näköstä 🙂 Ite tulee usein vaan viikonloppuisin panostettua aamupalaan kun on enemmän aikaa, arkena on pikainen kahvi ja jotain pientä jos ehtii. Olis kiva lukea muuten postausta aiheesta sun lempimaut, siis esim. ruoan, leipien, kahvin suhteen.. Kivaa lauantaita sinne <3

  Vastaa
 6. NNiina 07.01.2017

  Sun aamupalat näyttää aivan supermaukkailta! (: Smoothie-reseptejä olisi kiva juttu. (: teidän keittiönpöytä on kyllä niin ihana näköinen ja nää kahvikupit ovat nättejä tykkään niistä (: mistä olet ostanut ne? Voin uskoa että ihan huippua päästä viikoksi Espanjaan. (:

  Vastaa
 7. Nonnu 07.01.2017

  Namm, näyttää niiiiiin hyvältä!
  Mun mielestä myös nyt äippälomaillessa on ihanaa, kun aamut on pitkiä ❤❤

  Vastaa
 8. Annika N 07.01.2017

  Täällä toinen aamupaloihin/brunsseihin hurahtanut:) Täytetyt croissantit on oma suosikki hedelmäsalaatin tai smoothien seuralaiseksi. Ihana tuo new wave kuppi, noita olen monesti himoinnut, mutta en vieläkään raaskinut ostaa. Tämä sun blogi on aina mukavan positiivinen 🙂

  Vastaa
 9. Henna 07.01.2017

  Ihanan näköinen smoothie, mitä kaikkea laitoit siihen? 🙂

  Vastaa
 10. Mimmi 08.01.2017

  Täällä myös tykätään pitkistä ja rauhallisista aamuista ? nyt saatukin viettää jo kolme aamua niin ettei oo kiire mihinkään kun ollaan Jonin kanssa molemmat oltu vapaalla ? vielä kaks aamua saa viettää rauhakseen kun meen iltavuoroon ma-ti. Nyt varsinkin kun lapset on alottanut päiväkodin, on nää pitkät rauhalliset aamut saanut vielä enemmän merkitystä kiire-aamujen keskellä ? täällä myös innostuttu aamupala-brunsseista. Ihana välillä kun pöytä on katettu täyteen suolasta ja makeaa kun normaalisti aamupala on arkisin sen kaks leipää+kahvi+jugurtti tms ?

  Vastaa
 11. Lady 08.01.2017

  Aivan ihana kahvikuppi!!

  Oot kyllä ihan mun ”girlcrush”, niin positiivinen ja ihanan oloinen ihminen!

  Vastaa