Voimistelutuotteet kotona *

design, koti & sisustus, lapset, me, pohdintaa, yhteistyö

Heippa! Sain ilokseni tehdä yhteistyötä Suomen Voimistelutuotteen kanssa. Olin ajatellut, että uuteen kotiin haluasin tytöille puolapuut sekä voimistelurenkaat, joten tämä yhteistyö ei voisi olla mieluisampi. Tiesin heti, että niemomaan nämä kaksi (renkaat + puolapuut) voimistelutuotetta tahtoisin lapsilleni, mutta sen tarkempaa tietoa tuotteista minulla ei ollut. Heti ensi silmäyksellä tuli ainakin selväksi se, että sijoittamisen suhteen ei tulisi ongelmia, sillä voimistelutuotteet saa äärettömän helposti mätsättyä mihin tahansa sisustukseen! (Ihania inspiskuvia Suomen Voimistelutuote sivuilla)

Valitsimme valkoiset puolapuut vakio leveydellä (70cm), niitä löytyy myös 60cm ja 80cm. Otettiin puolapuut leuanvetoulokkeella (voi ottaa myös suorana), koska ajattelimme että tällöin mekin voisimme kätevästi urheille puolapuissa. Matildan ilme oli niin kirkas, kun puolapuut oli asennettu tyttöjen leikkihuoneeseen. Hän hikui ”Kiiiiitos isi”.. 🙂 Kiipeilytaitoja hän on nyt esitellyt lähes kaikille kyläilijöille. Yllätyin siitä, että Matilda ei ole yrittänyt leikkiä puolapuissa yhtään. Hän kiipeää ja laskeutuu aina keskittyneesti. Jotenkin olin varautunut siihen, että meno menee heti hurjaksi ja tästä syystä pidetäänkin puolapuiden alla patjaa.

Puiset voimistelurenkaat valittiin lasten tarpeiden mukaan. Alle 5-vuotiaille suositellaan lasten kokoa ja vanhemmille sitten aikuisten kokoa. Me valkattiin lasten koko ja päivitetään ne sitten kun tytöt kasvaa. Rengasvärivaihtoehdot ovat puuvalmis, valkoinen, musta ja pähkinä. Hihnoja löytyy mustana sekä valkoisena ja hihnamalleja ovat perus sekä Delux. Tykkäsin kovasti perushihnan ulkonäöstä, mutta pääsyimme kuitenkin Delux-malliin koska se on kuulemma käyttömukavuudeltaan tykätympi. Me ollaan Mikon kanssa mietitty, että kesällä laitetaan meille omat renkaat ulos. Ollaan ihailtu Matildan renkaissa leikkimistä ja mietitty miten paljon olisimme itse nauttineet lapsena, jos olisi ollut tuollaiset renkaat. Renkaat on kiinnitetty tyttöjen huoneen oviaukkoon leuanvetotankoon, joka toimii muuten ihanasti mun selkäkipujen avaajana puolapuiden ohella.

Suomen Voimistelutuotteen tuotteet ovat kaikki kotimaisia ja heidän sivuillaan kerrottu tarina aiheutti itsellä kylmiäväreitä. Ei voi muuta kuin arvostaa yritystä, jotka toimii kunnianhimolla, kotimaassa, ekologisuutta ja laatua ajatellen. Kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa heidän ”miksi me” kirjoitus. 🙂 Nettisivuilla on myös todella hyviä kuvia, niin että asiakas tietää varmasti mitä on tilaamassa. Tämä on ainakin itselle tärkeä pointti! Toki myös myymälässä (Tampereen Lempäälä) voi käydä tutustumassa tuotteisiin.

En oikein osaa sanoa mitään huonoa puolta näistä tuotteista. Toki kannattaa miettiä mihin puolapuut kiinnittää ja katsoa, että saa ne lujasti kiinni. Meillä koko perhe on viihtynyt voimistelutuotteiden parissa ja kaikki vieraamme ovat niitä ihailleet. Taitaa olla, että muutamaan tuttavaperheeseen on tulossa puolapuut ja renkaat. 🙂 Ihanaa! Meillä minit on ainakin niin vilkkaita ja aktiivisia, että tällaiset tuotteet kotona on ihan parasta! Saas nähdä mitä me keksitään kesällä pihalle + kattoterassille meidän ja lasten iloksi.. Ja heeei vielä se täytyy mainita, että voimistelutuotteiden hinta ei päätä huimaa varsinkin kun ajatellaan kuinka pitkäikäiset ne ovat (voimistelurenkaat 79,90€, puolapuut alk. 259,90). Täältä pääset tutustumaan ihaniin & inspiroiviin Suomen Voimistelutuote sivuihin.

Hei ihanaa sunnuntai päivää, täällä pakataan kuumeisesti :)! <3Sara

*yhteistyössä Suomen Voimistelutuote

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 kommenttia

 1. Annukka 08.01.2017

  Näyttääpä kivalta, ei ihme että ootte kaikki innostuneet voimistelemaan! Voitko joskus tehdä postauksen siitä, miten liikut ja pidät itsesi kunnossa? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.01.2017

   Joo nää on kyllä huiput 🙂
   Hei joo, voin! Kiitos vinkistä <3

   Vastaa
 2. Ada 08.01.2017

  Muistan, kuinka ala-asteen liikuntatunneilla puolapuut ja nuo renkaat olivat ihan paras juttu, haha! Ihanaa, että teidän tytöt saa kokea sitä myös kotona sekä varmasti koulussa, kun sen aika tulee! <3

  Vastaa
 3. Taika 08.01.2017

  Kivalta näyttää! 🙂 Itekin kattellu noita puolapuita ja renkaita. Millainen kiinnitys puolapuissa on? ja mistä teidän leuanvetotanko oviaukkoon on ostettu? ja millainen kiinnitys? Ois kiva ostaa nuo renkaat ainakin lapsille ja oviaukkoonhan ne sulautuis noin oikein näppärästi.

  Mukavaa reissua, nauttikaa auringosta ja lämmöstä! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.01.2017

   Tilattiin leuanvetotanko myös suomen voimistelutuotteesta ja se tehtiin juuri meidän ovenmittojen mukaan!
   Kaikki tarkat kiinnitysohjeet tulee mukana 🙂
   Kiitos paljon <3

   Vastaa
 4. Sofia 08.01.2017

  Ihanat noi puolapuut! 🙂 tuli sellainen mieleen, kun oot maininnu tossa blogiesittelyssä, et kerrot tavallisesta arjesta äitinä, tyttärenä, siskona, vaimona jne. Niin haluaisitko kirjottaa joskus postauksen tyyliin ”minä tyttärenä” tai vaimona, siskona jne 🙂 olis mielenkiintosta tietää millanen suhde teillä on äidin ja sisarusten kanssa. Mainitset heidät usein blogissa, ja itse olen tosi perhekeskeinen ihminen nii olisi kiva tietää miten muilla 🙂 ja onko teidän äititytär suhde esim muuttunu lasten tulon jälkeen? Kuinka paljon tukeuduit vanhempiin odotusaikana ja lasten kasvatuksessa? 🙂
  Toivottavasti ei ole liian tungettelevaa, ja itse tietty päätät mistä kirjoitat 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.01.2017

   Niin on!! <3

   Hei ihana idea, Kiitos! 🙂 voin ehdottomasti postailla aiheesta! <3

   Vastaa
 5. Jade 08.01.2017

  Muistan kuinka rakastuin päiväkodissa puolapuihin ja onhan niissä yhä kiva kiipeillä. Samoin nuo renkaat, ne on ihania. 🙂 Tykkään kiipeillä ja roikkua kaikkialla ja tytöistä on varmasti ihanaa, että sellainen mahdollisuus löytyy kotoa.
  Hyvää sunnuntai-iltaa! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.01.2017

   Joo sama homma, mäkin rakastin pienenä 🙂 On ihanaa että nyt löytyy kotoa <3
   Kiitos samoin Jade!!

   Vastaa
 6. Milla 08.01.2017

  Paljon tommeswt maksaa?

  Vastaa
 7. taskuapinat 08.01.2017

  Moikka!
  Ihanat puolapuut. Kumpa olis isonpi asunto niin varmasti tulisi meillekin.
  Ite tykkäsin myös päiväkodissa puolapuista, nykyään meijän lasten pk:ssa ei oo edes tälläsia 🙁
  Onneks liikuntamylly on lähellä ja siellä pääsee kiipeilemään. =)

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.01.2017

   Joo, nää on kyllä huiput!! 🙂 Tosin renkaat menee oviaukossa tosi hyvin, jos tila on rajallista!
   OI liikuntamyllystä oon kuullut paljon hyvää, pitää itsekkin joskus mennä tyttöjen kanssa 🙂
   Ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 8. Nonnu 08.01.2017

  Ei vitsit näyttää hyvältä! Ja mikä sattuma, meinaan just puhuttiin miehen kanssa että kun Valma kasvaa niin puolapuut ja renkaat pitää hankkia! (Mies käy välillä töiden puolesta kyseisessä liikkeessä)
  Ja vitsit kyl mää ainaki voisin ihan hyvin itekkin vähän roikkua renkailla! 🙂
  Toi hinta ei tosiaan oo paha, kun miettii että kuinka kauan noi tulee kestään 🙂 ja varmasti saa myös eteenpäin myytyä sit kun itse ei enää tarvi! ?☝?

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.01.2017

   Joo siis nimenomaan, me ollaan ainakin oltu supertyytyväisiä!! 🙂 Samalla kun lapset leikkii voi ite vähän venytellä ja roikkua 🙂
   Teillekkin vaan sitten kun pikku Valma on valmis <3

   Vastaa
 9. Paprika 08.01.2017

  Oh, kaikki tuollainen on parasta kotona, niin lapsille kuin aikuisille! Meillä on trampoliini, tankotanssitanko ja ovensuussa roikkuu just leuanvetotanko, jossa taas roikkuu aina kaikennäköistä lapselle kiipeiltäväksi 🙂 Puolapuut on olleet kanssa haaveissa jo tovin ja nyt kun tyttö käy voimistelussa, niin on hän tykästynyt renkaisiin! Kivalta näyttää!

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.01.2017

   oiiii ihanaa! Täydellistä! 🙂 Joo nuo on kyllä kivat, suosittelen 🙂

   Vastaa
 10. Anni 20.01.2017

  Hei, tarkoitit varmaan Tampereen vieressä sijaitsevasta Lempäälästä. 🙂 Tampereen Lempäälä oli ainakin itselleni hieman harhaan johtava ilmaisu.

  Vastaa