mattamustaa maalia

design, koti & sisustus

Heippa! Me haluttiin maalata makkarin seinä, koska se oli maalattu vaaleansinisillä ja siinä oli pilven kuvia. Mielestäni näytti siltä, että ”tehoseinän” lisäksi olisi hyvä maalata myös ikkunaseinä, jotta ilme näyttäisi paremmalta. Mentiin hakemaan kaupasta harmaata, tummanharmaata tai beige-harmaa väriä, mutta poistuttiin mattamustan kanssa. 😀 Perus.. Tuntuu, että aika monet asiat tehdään täällä kotona fiilispohjalta ja luovitaan ratkaisujen suhteen. Mun mielestä on hyvä antaa intuition puhua sisustuksessa ja tehdä rohkeita valintoja omassa kodissa.

Ihastuttiin molemmat mattamustaan niin paljon, että alettiin miettimään mihin muualle sitä voisi laittaa :D. Tykkään paljon mustavalkoisesta ja nyt oli ihana toteuttaa sellainen sisustus kunnolla. Meidän makkari on myös todella valoisa johtuen isoista ikkunoista, joten mustalla sai aikaan tunnelmaa. Mitäs tykkäätte? Onko valkoisen ja mustan kontrasti liian suuri? <3Sara

(Hello- naulakko/saatu/Interior Today)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Henriikka 10.01.2017

  On kyl tosi upeen näköstä? itekki haluisin tollasen huoneen mut mun huonees on niin hämärää muutenki ni noin tummat seinät pimentäis sitä viel lisää.. Ehkä sitte joskus ku muutan omaan asuntoon ni voin miettii jotain tommosta, jos siellä on tarpeeks valosaa☺ eihän noin tummat seinät kaikkialle sovi mut teiän huoneeseen kyl ihan täydellisesti eikä oo valkosen ja mustan kontrasti yhtää liian suuri?

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.01.2017

   joo se on kyllä totta 🙂 valoa tarvii kaveriksi ettei mene liian synkäksi 🙂

   Vastaa
 2. Tarua 10.01.2017

  Voi miten upea!! Itsekin oon jonkun aikaa suunnitellut, että kun tehdään remonttia, niin tahdon mustaa tehosteeksi jollekin seinälle/seinille. Näyttää teillä kyllä niin hyvältä, että uskaltaa ehkä toteuttaa meilläkin 🙂 Täytyy pitää toi mattamusta mielessä.

  Toivottavasti teillä on ollu ihanaa lomareissulla! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.01.2017

   joo hei kannattaa, me ainakin yllättyttiin miten kivaa fiilistä se tuo! 🙂 Kiitos <3

   Vastaa
 3. Laura 10.01.2017

  Aivan ihana! Meilläkin suunnitelmissa makkarin laittaminen seuraavaksi ja tämä sai mut niin innostumaan ja voin kuvitella että mieskin tykkäis! Täytynee siis suunnata maalikauppaan mitä pikimmiten 😉

  Kivaa loppuviikkoa sinne teille! 🙂

  Vastaa
 4. Jade 10.01.2017

  Vau, tosi ihanan näköinen makkari teillä! 🙂
  Valkoisen ja mustan kontrasti ei ole ollenkaan liian suuri, vaan juuri sopiva. Tuskinpa haittaa, että muutan sinne lomanne ajaksi? ?
  Ihastelen jo tuhannetta kertaa, kuinka ihanasti olette kotinne sisustaneet. <3
  Miekin vielä jonain päivänä kyllä saan tän huoneen unelmakuntoon. 🙂
  Ihanaa lomaa sinne! 🙂

  Vastaa
 5. Eva 10.01.2017

  Näyttää tosi hyvältä!

  Vastaa
 6. Pikkuli 11.01.2017

  Hei,
  blogistasi ei voi olla huomaamatta, että pidät julisteista. Kannattaa käydä katsomassa kotimaisen ninnimoi verkkosivuja,sieltä voisi tehdä löytöjä. Mukavaa reissua ja tulevia pakkaspäiviä! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.01.2017

   Joo tykkään kyllä 🙂 hei kiitos, pitää mennä heti kurkkimaan sivuja 🙂

   Vastaa