eteisen matto

design, koti & sisustus

Heippa! Meidän eteisessä on pyöreä matto. Tykkään siitä tosi paljon! Hommasin maton nettikaupasta (trademax) ilman näkemistä ja kun sain sen eteeni mietin aluksi, että onko se liian ”hyvä” matto eteiseen. Päätettiin että kokeillaan, koska matto on niin mukavan paksu ja jämäkkä. Nyt matto on ollut käytössä reilun kuukauden verran ja en voisi olla tyytyväisempi. Matto kätkee todella hyvin lian, kivet ja roskat. Joka kerta kun imuroin yllätyn siitä kuinka paljon matosta lähtee likaa. Toinen loistava ominaisuus on se, että matto ei liiku ollenkaan. Meillä on aina ollut eteisessä sellainen matto että se rullantuu, heiluu tai alkaa rispaantua jostain kulmasta. Nykyinen matto pysyy paikallaan vaikka alla ei edes ole kumipohjaa. Muutamat kyläilijät ovat kommentoineet mattoa, ja luulleet ettei sen päälle saa tulla kengillä :D. Tämä on lähinnä naurattanut, koska lapsiperheessä käytännöllisyys on tärkeitä. Tässä kohtaa täytyy myöntää, että kallis eteismatto on ollut paljon parempi ja miellyttävämpi valinta, koska ennen meillä vaihtui matto sitä mukaan kun meni liian huonoksi.

Meillä on eteisessä kivilattia, lattialämmitys ja molemmilla puolilla eteiskaapit. Peililliset kaapistot ovat todella korkeat (huonekorkeus on normaalia korkeampi eteisessä) ja niissä on lähinnä meidän vanhempien kamppeita. Toisella puolella on lasten ulkovaatteet ja kengät. Koskaan aijemmin meillä ei ole ollut näin tilavia kaapistoja ja myöskin tilavaa eteistä, mikä on iso plussa perheen ees-taas menoissa. 😀 Mitäs tykkäätte? Kivaa päivää!! <3Sara

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Nonnu 13.01.2017

  Ei hitsi tommonen olis loistava meillekkin, hyvältä näyttää! Meillä myös laatat ja lämmitys eteisessä.. nyt meillä on siinä normi matto joka on aina rytyssä’ meillä siis pikkueteinen ensin mihin kengät jätetään.
  Jotenki en edes oo ajatellu et joku pieni matto vois sopia:o !
  Meillä alko tänään päivä ihanasti ❤ alotettiin Valman kans vauvauinti! Parasta kyllä on kun näkee sen että oma lapsi nauttii ❤❤❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.01.2017

   Joo siis matto on niin hyvä, suosittelen!

   Voi miten ihanaa <3<3 vauvauinti oli ihan parasta, nauttikaa!! 🙂

   Vastaa
 2. NNiina 13.01.2017

  Onpas nätti näköinen matto! ? Mä tykkään siitä ?

  Vastaa
 3. Jade 14.01.2017

  On kyllä kivan näköinen matto! 🙂
  Olen samaa mieltä siinä, että kallis ja laadukas matto on parempi vaihtoehto, kuin halpa ja huono, niin ei tarvitse olla kokoaikaa sitä vaihtamassa.
  Maton väri sopii muuten hyvin tuohon eteiseen 🙂 <3
  Ihanaa päivää sinne lomailijoille! <3

  Vastaa
 4. Emilia 14.01.2017

  Onpas juuri sopivan kokoinen tuohon väliin! Paksuuskaan ei haittaa kun lattiatasolla liukuovet, ja avautuvat kaapinovet ovat hieman korkeammalla, niin eivät osu mattoon. ? Muutenhan voisi ovien avaaminen olla hieman hankalaa. ?

  Vastaa
 5. taskuapinat 14.01.2017

  Moikka!
  Ite rakastan pyöreitä mattoja.
  Tuntuu että ne antaa tilaa enemmän kun neliö matot.
  Meillä olkkarissa ja lasten huoneissa pyöreät lankamatot.
  Eteiseen pitäisikin saada kunnon matto johon liat/hiekat/kurat jne jää kiinni.
  Varsinkin nyt ”talvella” huomaa kuinka lasten vaatteissa ja kengissä kulkeutuu sisälle vaikka mitä…

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.01.2017

   Joo siis meillä kulkeutu edellisessä kämpässä KAIKKI sisälle ja pitkälle ja matto vaan pyöri+hyöri.. en tiennyt että eteiseen saisi näin toimivan maton 🙂 ja joo itekki tykkään kyllä pyöreästä muodosta 🙂

   Vastaa
   • Anna-Maria 19.01.2017

    En löytänyt tuota mattoa sieltä sivuilta. Koska olet sen tilannut?

    Vastaa
    • Sara Parikka 19.01.2017

     voih.. no siitä on kyllä aikaa.. olisko marraskuun alussa :/ toivotaan että sitä tulis lisää 🙂 ruugs.fi on kans aika kivoja vaihtoehtoja 🙂

     Vastaa