kukkamekko

me, muoti, ootd

Heippa! Mä (=Mikko) napsin kuvat melkeinpä kaikista asuista lomalla, joten asukuvia tulossa roppakaupalla blogiin. Mietin, että mitä keksisin kuvien kaveriksi ja päädyin siihen, että toteutan nyt teidän toiveita. Olen merkannut puhelimen muistiinpanoihin aina teidän vinkkejä + toiveita ja noin äkkiä laskettuna sain 13 eri aihetta mitkä teitä on kiinnostanut. Joten kuvien kaverina kirjoittelen mm. tyttöjen päivärytmistä, tulevaisuudesta, menneisyydestä siitä miten kotihommat jaetaan ja miten pidän itseni kunnossa.

Huomiselle kokoan isoa+piiitkää matkapostausta 🙂 (laittakaa kommentteihin vielä tarkennus kyssäreitä, jos joku erityinen kiinnostaa) Ihanaa viikkoa teille kaikille! Tämä mekko on forever21 alesta ja tilasin sen juuri ennen matkaa. Uskon, että tämä tulee useasti käyttöön, sillä se on mukavan kevyt ja ilmava päällä. <3Sara

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

 1. A 18.01.2017

  Ihanan lämpimän näköistä. Meillä myös ensimmäinen ulkomaan matka lähenee 10kk vauvan kanssa. Kysyisinkin, että miten teillä meni lentomatkat ja olisiko niihin jotakin vinkkejä. Otitteko vaipat Suomesta mukaan vai ostitteko sieltä? Entä vauvan ruuat?

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.01.2017

   Joo hei hyvät kyssärit!! kiitos 🙂 huomenna aiheesta lisää!!

   Vastaa
 2. Minna K. 18.01.2017

  Postaustoiveisiin voisin lisätä vielä sellaisen että miten jaksat arkirumbaa viikosta toiseen? Onko sulla jotain omia keinoja joilla lataat akkua? Te kuitenkin puuhaatte viikossa paljon lasten kanssa ja kyläilette ym. Myös ruokapäiväkirja kiinnostaa ja tykkään kamalasti päivä mun kanssa postauksista. 🙂 Ihania kesäisiä kuvia. <3

  Vastaa
 3. Suvi 18.01.2017

  Moi! Toivoisin sitä postausta susta eri ikäisenä, esim vanhoja koulukuvia ja muita lapsuuden/teiniaikojen kuvia? ne on niin hauskaa katottavaa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   Hei joo täytyy kattoo jos löytyy jostain äidin arkistoista 😀

   Vastaa
 4. Tea 18.01.2017

  Olisi tosiaan kiva tietää miten toi ”akkujen lataaminen” hoituu noinkin vilkkaassa arjessa:)? Itellä yks lapsi (4kk) enkä voi kuvitellakaan mitä arki olis, jos olisi ennestään yks hitusen vanhempi touhutossu ringissä mukana. Haaveilen toki toisesta lapsesta ja lyhyestä ikäerosta mutta aika näyttää mitä elämä antaa! Mä rentoudun just tän blogin lukemisella pikkupojan päivä- ja yöunien aikaan 🙂 iso kiiitos, teet hyvää työtä!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   Kiitos, tuo akkujen lataaminen on kyllä tärkeä aihe. Mieluusti kirjoittelen siitä <3 Oi miten ihanan ikäinen lapsi teiltä löytyy 4kk hulinat oli meillä molemmilla tytöillä. 🙂
   IHana kuulla että tykkäät <3 Kiitos!!!

   Vastaa
 5. Paula 18.01.2017

  Kiitos ihanasta ja hyväntuulisesta blogista! Toivoisin postauksia siitä, miten suunnittelet ja hallitset omaa/perheen ajankäyttöä (esim päivä ja viikko tasolla)? Toivoisin myös lisää sisustuskuvia ja simppeleitä arkiruokareseptejä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   Kiitos vinkeistä, laitoin ylös 🙂 Ihanaa jos tykkäät <3

   Vastaa
 6. Jade 18.01.2017

  Jee, kivan kuuloisia aiheita tulossa! <3
  Mekko on kyllä tosi nätti, sopii hyvin siulle 🙂
  Ihanaa loppuiltaa! <3

  Vastaa
 7. Ida 18.01.2017

  Mitä rattaita teillä oli mukana? Olitteko varautunu etukäteen johonki sairastumiseen matkan aikana (lähinnä lasten)?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   Tänään lisää reissupostauksessa 🙂 Carenan matkarattaat 2kpl oli mukana!

   Vastaa
 8. Hanne 18.01.2017

  Hei, mua myös kiinnostaa lapsen/vauvan kanssa matkustaminen ulkomaille; mitä pakkasitte mukaan (ruuat, vaipat), missä luotitte paikalliseen, onko eroa pakkaamisessa, kun matkustaa euroopaan tai jenkkeihin, jos teit itse ruokia, mitä teit, mitä kaikkea ylipäätänsä pakkasitte mukaan lapsille, mitä viihdykettä lapsille oli matkan ajaksi, muuta huomioitavaa reissussa. Mukavaa kevättä!

  Vastaa
 9. Sonja 18.01.2017

  Mua kiinnostais, mitkä oli teidän kriteerit matkakohdetta valittaessa ja miksi päädyitte juuri siihen mihin päädyitte 🙂

  Vastaa
 10. Vilmis 19.01.2017

  Ihan omatkin lomafiilikset kasvaa kun noita kuvia kattelee. Olisipa täälläkin jo kesä, että voisi ottaa hameet hyvällä omalla tunnolla käyttöön! Tykkään hirveästi tuosta kukkakuviosta <3. Ja noi varpaankynnet. Todella kaunis kokonaisuus :). Kiinnitätkö kynsiä lakatessasi useinkin huomiota, että ne sopivat kokonaisuuteen vai muodostatko kokonaisuuden laittamasi värin mukaan? Vai onko vain sattumaa :D. Oon ehkä vähän kade tuosta ^^

  Kaunista on joka tapauksessa ja toivottavasti teillä oli kiva loma <3

  Vastaa