R E I S S U P O S T A U S

lapset, loma, me

Moikka! Kannattaa suosiolla skipata tämä todella pitkä sepustus, jos reissaaminen lasten kanssa ei ole itselle mielenkiintoista. 🙂

Kohteeksi valikoitui Gran Canarian Playa Del Ingles, koska äitini oli siellä siskon pojan (10v) kanssa ja muutenkin paikka on tuttu lapsuudesta/nuoruudesta. Tähän aikaan vuodesta aurinko paistaa siellä mukavasti ja lämpöä on päivisin 20-25 ja yöllä noin 16 astetta. Ajateltiin, että tämä olisi mukava lämpö lasten kanssa ja ei tarvitsisi stressailla kuumuudesta. Pakattiin mukaan myös mahdollisimman vähän vaatteita ja tämä oli kyllä hyvä ratkaisu. Tuntui, että vaatteita riitti hyvin ja laukut eivät pursunneet. Jatkossa pyrin kyllä samaan, koska mulla tulee aina raahattua ihan liikaa vaatteita mukaan, vaikka loppupeleissä käytän samoja vaatekappaleita useaan otteeseen. Peruslääkkeet oli mukana, mutta en tiedä olisko välttämättä tarvinnut. Käytiin muutaman kerran apteekissa (niitä oli monessa paikassa) hakemassa mm bepanthenia ja sinkkivoidetta.. Täytyy sanoa, että apteekkihenkilökunta oli todella hyvä palvelemaan englanniksi sekä he todella perehtyivät tarpeisiimme. (..ja vaipat meillä oli mukana Mimosalle, siellä oli kyllä myynnissä vaippoja, mutta ne oli aika isoja paketteja ja samoissa hinnoissa kuin Suomessa). Etsimme molemmille tytöille Suomesta uintiin avuksi liiviä+uimatuolia emmekä löytäneet niitä mistään. Heti ensimmäisenä loma-aamuna suuntasimme lähikauppaan ostamaan vettä ja sieltä löytyi sekä intexin tuoli, että liivi hintaan 3e. Ihan turhaan siis etsittiin! Ostimme myös ryhmä hau hiekkalelut ja frozen pallon, jotka olivat myös todella edullisia siellä.

Lennot- Menomatkalla meillä kävi aikasen huono tuuri ja kyllä mulla kävi mielessä, että mitä tästä nyt tulee.. Ensinnäkin koko Helsinki-Vantaan lentokenttä oli hulinan peitossa, ruuhkautunut ja ihmisiä ryntäsi lujaa vauhtia. Se, että lapset olisivat tallustelleet ennen koneeseen menoa oli mahdoton ajatus ihmisvilinässä. Nooh, sittenhän kävi niin, että meitä ei oltu laitettu istumaan vierekkäin. Ei oltu pystytty tekemään check in:niä etukäteen ja kentällä kävi ilmi, että istumme eri riveillä. Virkailijakin ihmetteli tätä suuresti, koska lapsemme ovat kuitenkin niin pienet. Luotimme Mikon kanssa siihen, että koneessa tuo meidän (minun ja lasten) vieressä istuva haluaisi vaihtaa paikan Mikon kanssa ja onneksi niin kävikin. Vitsailtiin kyseiselle miehelle, että ratkaisu on varmasti hänellekkin loppupeleissä parempi, vaikka oli tarkoituksella varannut käytäväpaikan. Tästä kuitenkin selvittiin ystävällisen kanssamatkustajan avulla, mutta sitten odotti toinen vaikeus.. Kone nimittäin odotti 2h lentokentällä eikä liikkunut, eli ilmastointi ei ollut päällä.. 2h (!!!!!!!!) Arvatkaa vaan oliko kaikki herkut, kommervenkit jne käytetty siinä vaiheessa kun kone pääsi lähtemään. Koskaan aijemmin en ole ollut vastaavassa tilanteessa, joten kyseessä oli vain todella huono tuuri. Lentomme kesti loppupeleissä 8h.. :/ Paluu lento meni paljon mutkattomammin ja meillä sattui vielä mukavasti niin, että olimme lapsiperheiden keskellä. Taaperot painelivat penkkiriveiltä toisille ja Matilda sai monta uutta kaveria.

Hotelli & Ravintolat- Menomatkalla onnemme kääntyi heti kun pääsimme Las Palmasiin. Tavaramme tule h e t i ja saimme taksin mutkitta. Hotellilla meidät otettiin tervetulomaljojen kanssa vastaan ja kerrottiin, että huoneemme on upgraidattu hotellin puolesta. Tämä aloitti loman täydellisesti ja pystyin jättämään haasteellisen lentomatkan taakse.

Koko loma sujui ihanasti ja tytöt nauttivat älyttömän paljon vedestä, auringosta ja siitä kun sai juoksennella vapaasti sekä syödä herkkuja. Ruoka maistui tytöille toisinaan hyvin ja toisinaan huonosti. Välillä ravintolaan meno oli pienoista sirkusta ja silloin toinen meistä lähti Mimosan kanssa kävelemään ennen ruuan tuloa. Tässä kohtaa myös äitini auttoi hirveästi. Matildalla oli ravintolassa usein mukana vihko ja kynä, millä hän piirteli jos aika pitkästytti. Meillä oli aamupala hotellin puolesta ja muut ruuat syötiin ravintoloissa/kahviloissa. Hotellissa oli myös leikkipaikka ja lämmitetty lastenallas mitkä olivat isoja plussia varausta tehdessä. En voi liiaksi hehkuttaa siten miten tytöt otettiin kaikkialla aivan uskomattomasti huomioon. Ravintoloissa kaikki tarjoilijat kävivät tervehtimässä tyttöjä, leikkimässä ja antamassa poskipusuja. Espanjassa on aivan ihana tapa ottaa lapset huomioon! Toivoisin kyllä kovasti samanlaista kultturia suomeen. Siellä on todellinen poikkeus jos joku ei huomio lasta ystävällisellä käytöksellä. Ruoka+juoma oli myös huomattavasti halvempaa kuin Suomessa ja hyvällä mielellä syötiin joka päivä ravintolassa. (+ja hei tietty ne suomilistat ;D).

Kohteena Ingles oli paljon kivempi kuin muistin. Tosin nyt ei tullut nähtyä yöelämää yhtään, joten kaikki näytti päivällä siistiltä ja kivalta. Käytiin päiväretkellä Puerto Ricossa ja kolmena päivänä myös Maspalomasissa. Tuo Maspalomas oli kyllä tosi kiva ja sinne voitaisiin hyvin suunnata lomailemaan. Suosittelen! Käytiin shoppailemassa El Tablero nimisessä ostoskeskuksessa ja sieltä löytyi mm. Zara, Pull&Bear, Stradivarius. Kuljettiin taksilla kaikkialle (siis tietty käveltiin aina kun vain pystyi) ja se on Kanarialla aika halpaa. Inglesistä Maspalomasiin taksi maksoi 5e ja Puerto Ricoon 25e. Kaikki taksit myös kulkevat samoilla summilla/perjaatteella, joten ei tarvitse pelkää että tulee höynäytetyksi.

Lasten kanssa reissaamisen suhteen en osaa antaa sen suurempia vinkkejä kuin RENTO mieli ja se että kannattaa välttää turhaa riitelyä. Koneessa meillä oli mukana: pillimaitoa, suolakeksejä, banaaneja, keksejä, tikkareita (mitä lapset ei ole aikasemmin syöneet kanssamme, joten into oli aika suuri), vettä (täytettiin lasten vesipullot kentällä), Matildan oma reppu missä oli muutamat lelut, piirrustusvälineet, tarravihko, barbievihko, tietokone ja siihen muutama leffa+ kuulokkeet (padi näytti olevan monella muulla matkustajalla). Rattaina meillä oli 2kpl Carenan sateenvarjorattaita, kun vuokraus olisi maksanut kohteessa 25e, niin päätin tilata samaan hintaan toiset Carenat kotiin. Nyt meillä on 2kpl matkarattaita ja voidaan käyttää niitä aina jos tarvitaan todella kevyitä ja pieneen tilaan meneviä yksilöitä. Sinäänsä vuokraus olisi ollut myös hyvä vaihtoehto. Omia ruokia meillä oli muutamat mukana, lähinnä Mimosalle. Onni-puuroja illaksi sekä pillimaitoja. Valion laktoositon pillimaito (säilyy avaamattomana huoneenlämmössä) toimi todella hyvin ja meidän pikku neiti jäi tuttipullosta pois reissussa. Pieni ei ole enää yhtään niin pieni. <3

Rytmi ja nukkuminen meni niin, että heräiltiin aamupalalle 8-9 aikaan ja tytöt nukkui päikkärit n.13-15, koska polskiminen ja ulkona olo väsytti tosi paljon. Sillä aikaa me köllöteltiin bungalowin terdellä tai jompi kumpi altaalla. Tytöt meni pääsääntöisesti iltaruuan/päivällisen&jälkkärin jälkeen nukkumaan (n.21.00) ja me jatkettiin iltaa vielä terassilla. Muutamina iltoina tytöt valvoi mukana vähän pidempään. Tuntui, että reissussa olo väsytti neitejä jo se verran että uni tuli aina illalla hyvin. Hotellin puolesta oli matkasänky ja Matilda nukkui hulppeasti omassa parisängyssään, mitä nyt välillä kömpi meidän viereen.

Reissusta nautittiin koko porukka paljon enemmän kuin osattiin ajatella. Kohde oli niin helppo, aurinkoinen ja lapsiystävällinen. Varmasti mennään joskus uudestaan ja ehkä nimenomaan tuonne Maspalomasiin. 🙂

Tulikohan tähän nyt kaikki oleellinen? Aikasen pitkä postaus, onnittelut jos jaksoit lukaista :D! <3Sara

Ensimmäiset kuvat hotellialueelta (meillä oli oma bungalow huoneisto), hotellin leikkipaikalta, playan kävelykadulta ja loput 9 kuvaa Maspalomasista. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

52 kommenttia

 1. Tiia 19.01.2017

  Moikka!
  Ihanan rento loma teillä varmasti ollut ja ihana katsoa Mimosan ja Matildan menoja<3
  Me ollaa myös pian lähdössä lämpimään 1v4kk pojan kanssa ja mietitty kovin että miten tuo lentäminen sujuu kun on tosiaan todella meneväistä sorttia;) miten teillä oliko Mimosa sylissä vai istuimessa ja jos sylissä niin miten liikkusitte taxilla? Ollaan ajateltu että vuokrattaisiin auto mutta en tiedä miten sen istuimen kanssa sitten..entäs aurinkovoide, kuinka usein sitä tuuppasitte lapsille? Saiko olla koko ajan laittamassa vai olitteko enemmän varjossa?
  Ihanaa jatkoa teille:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   Oi ihanaa että pääsette reissuun 🙂 Meillä oli Mimosa sylissä.. siellä ei ollut istuimia noin pienille. Aurinkovoidetta laitettiin aamulla ja lisättiin jo tarve vaati 🙂 Hei ihanaa reissua <3<3<3 nauttikaa!!!

   Vastaa
 2. Jutta 19.01.2017

  Aivan ihania kuvia!? matkakuume kasvaa itelläki

  Vastaa
 3. Carrika 19.01.2017

  Ihana ja ajankohtainen postaus minulle!
  Oon siis lähdössä täysin samaan kohteeseen helmikuun lopulla myöskin pienten lasten kanssa. Kiinnostaa siis tietää, että saiko taksiin jotain turvakaukaloa tms vauvalle vai onko se raahattava mukana? 🙂 millainen valikoima marketeissa oli esim.vauvanpurkkiruokia ajatellen?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   oooooh ihanaa <3<3 Mimosa oli meillä sylissä, kun se ei enää ole turvakaukalossa.. mä luulen että niitäkin sais aika hyvin sieltä vuokrattua, mutta koneeseen saa ottaa ilmaiseksi mukaan. 🙂 Hitsit.. en yhtään tsekkaillut vauvanruokia, kun tytöt syö jo samaa ruokaa meidän kanssa. Luulisin että siellä on ihan hyvät valikoimat perus kaupoissa.. Toki kandee varuiks ottaa muutamat mukaan. 🙂 Meillä myös tytöt syö välillä tosi huonosti reissussa, mutta sitten enemmän uppoaa smoothie ja hedelmät.. en ota siitä stressiä, koska tuskinpa viikossa nälkä pääsee liikaa yltymään. 🙂

   Vastaa
 4. Nonnu 19.01.2017

  Hyvä että alku härdellyksestä huolimatta kaikki meni sit hyvin’ ❤ ihana loma teillä ollut 🙂
  Toivottavasti tyttöjen oksupöpö menee pian ohi! Jaksamista siihen ja hyvää loppu viikkoo! ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   Noniinpä 🙂
   Huh, se meni onneksi ohi 🙂
   Kiitos <3 ihanaa loppuviikkoa sinnekkin!

   Vastaa
 5. Urbaani Isä 19.01.2017

  Mielestäni olennaisin pointti on juuri tuo mainitsemasi rento mieli! Me oltiin kesällä Kreikassa pienen vauvan ja eskarilaisen kanssa ja matka meni kivasti, vaikka niin pienen kanssa onkin omat säätämisensä auringon ja kuumuuden suhteen. Lomailtiin rennolla mielellä, eikä liikaa suunniteltu päivien etenemistä, niin oli helppo soveltaa sen mukaan miten tuntui parhaalta. Meille kävi vielä niin huono tuuri, että loman lopuksi saatiin saarella jyllännyt vatsatauti (pienin sairasti onneksi lievänä ja vasta kotona), mutta siitä huolimatta jäi hyvä fiilis matkasta ja suosittelen rohkeasti lähtemään reissuun.

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   NIMENOMAAN 🙂 voih.. ymmärrän.. ei mikään kiva homma, mutta tosiaan kyllä kaikki ne säädöt ja pöpöt on kuitenkin reissun arvoisia. Rohkeasti vain 🙂

   Vastaa
 6. Päivi 19.01.2017

  Moi 🙂 ollaan kanssa lähdössä meidän 1v3kk neidin kanssa maaliskuussa espanjaan… 🙂 ihana kuulla, että siellä on lämmin 🙂
  Oliko teillä varattu Mimosalle koko reissun ajaksi noita pillimaitoja vai joiko lapset siellä ihan sitä paikallista maitoa?
  Ja minua myös kiinnostaa tuo taksilla matkustaminen lapsen kanssa..
  Kiitos 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   IHANAAAA! me oltiin itseasiassa otettu koko lomaksi.. kun aattelin just et jätetään se pullo pois.. niin en uskaltanut ottaa riskiä että paikallinen maito ei maistu 😀 Taksilla mentiin niin että Mimosa oli aina mun sylissä ja Matilda itse. Monissa takseissa oli Matildalle korokepalli, mutta Mimo meni sylissä ja samoissa vöissä mun kanssa tietty. Jotenkin ajateltiin että tämä on riittävää, kun porukka reissaa ympäri maailmaa ja ajelee skoottereilla+tuktukeilla. 😀 ehkä tajuut mun pointin.. toki kukin tavalaan 🙂 meille olis ollut ihan mahdotonta raahata istuinta mukana. 🙂

   Vastaa
 7. 2 19.01.2017

  Missä hotellissa olitte ? näyttää vähän samalta kun itse aikoinaan 😀

  Vastaa
 8. matkailija92 19.01.2017

  Kuulostaa niin ihanalta lomalta! Itekki tulin just perheen kans ulkomailta joten vielä ei oo matkakuume mut kohta taas.:)

  Eihän tuo postaus edes ollut hirveen pitkä, odotin pidempää. 😀 Ja koska aiheena matkailu ois siis jaksanu vaikka sen kilometrin verran lukea tekstiä. 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   IHanaa 🙂 haha oi ihauskaa kuulla 😀 ihanaa loppuviikkoa <3

   Vastaa
 9. Daniela 19.01.2017

  Moikka! Ja ensin KIITOS tästä postauksesta! Tätä odotin, oon seuraillut sua instassa ?
  Mukava lukea teidän reissusta, varsinkin kun ollaan ylihuomenna lähdössä Maspalomakseen ekaa kertaa meidän 1,5v pojan kanssa. Niin kiva kuulla, että tykkäsitte kohteesta. Aika samoja ajatuksia itsellä pakkaamisen suhteen ja mitä eväitä ja viihdykettä koneeseen jne.
  Itse pakkaan aina liikaa vaatteita mukaan, varsinkin itselle, niin tällä kertaa otan sun neuvoista vaarin kun nyt siirryn pakkaushommiin! ?
  Mukavaa päivää ja kiitos ihanasta blogista!

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   EIKÄ <3<3<3 Ihanaa, nauttikaa 🙂
   Joo kandee pakata mahd vähän! Ite olin tähän tyytyväinen! ja hei teijän kandee käydä ingelsin puolella välillä syömässä, koska siellä on ehkä pikkasen edullisempaa ruokaa.. riippuu tietty raflasta. 🙂 Mutta ihanaa reissua koko teidän perheelle <3<3<3

   Vastaa
 10. kaisa 19.01.2017

  Kiva postaus!:) oletko miettinyt miten pitkälle aiot jatkaa postailua kun tytöt kasvavat ja heidän yksityisyytensä merkitys suurenee?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   Kiitti 🙂 Todella hyvä kysymys ja varmasti sellainen aihe mitä pitää miettiä aina tarkasti.. Pyrin jakamaan tytöistä vain sellaisia juttuja mitä kuka tahansa meihin törmäävä/puolituttu voisi kuulla/nähdä. En tarkemmin analysoi luonteita, vaikeita paikkoja, kehitystä tms. Normaalia arkea ja perusjuttuja. 🙂 Näin mä aattelen. Toki jos tulevaisuudessa jompi kumpi tytöistäni/molemmat haluaisivat erilaisen linjan niin ehdottomasti.. saavat itse päättää. 🙂

   Vastaa
 11. Jennifer 19.01.2017

  Onpas outoa kun olin itsekkin Playa Del Inglesissä tässä muutama viikko takaperin ja keli oli niin hirveä, että ei ollut tutusta aurinkolomasta tietoakaan… Satoi muutamana päivänä, tuuli ja vaikka aurinko silloin tällöin paistoi nii se hirveä tuuli pilasi senkin, joten ei tullut oltua uima-altaalla hirveesti kun oli niin kylmä? Mutta kiva että teillä kävi parempi onni ja oli hienot kelit!

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   eikä 🙁 nooh voihan.. mä oon ollut monta kertaa inglesissä tähän aikaa vuodesta ja ei ole koskaan koko viikkoa ollut huonoa säätä.. taisi olla vaan huono tuuri :/ ens kerralla paremmin 😉 <3

   Vastaa
 12. kaisu 19.01.2017

  Vaikka ei itellä lapsia olekkaan niin kiva postaus silti ja ihania kuvia 🙂 Vasta keväällä häämöttää oma reissu joten matkakuume on melko kova tällä hetkellä. Kiva jos sait ladattua omia akkuja reissun aikana ja toivottavasti minit paranee pian <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   Kiva kuulla 🙂
   aaaah ihanaa että teillä on edessä <3
   kiitos, meillä tais tuo tauti tulla ja mennä, huh! 😀

   Vastaa
 13. JATTA 19.01.2017

  Moikka!
  Käytiin meidän perheen + tuttava perheen kanssa noin vuos takaperin myös Gran Canarialla. Oli kyllä aivan ihana mini loma 🙂
  Kerroit että teidän kone odotti 2 tuntia kentällä. Silloin kun me lähdimme, meidän kone oli 3 tuntia kentällä.. En muista tarkalleen mikä ”tekninen vika” oli, mutta kyllä me perille päästiin ehjin nahoin. Se oli kyllä pienistä asioista kiinni ettei me oltaisiin menty takasin terminaaliin odottelemaan.

  Meillä on tarkoitus ensi jouluna mennä Indonesiaan (Balille) joulua viettämään.. Olin mieheni kanssa siellä ennen kun esikoisemme syntyi. Suositten paikkaa lämmöllä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   eikäää.. tiedän niin sen fiiliksen kun kone ei vaan liiku 😀
   Oi ihanaa <3 oon kuullut pelkkää hyvää Balista.. voin vaan kuvitella miten täydellinen paikka <3

   Vastaa
 14. Pauliina 19.01.2017

  Mikä oli hotellin nimi, jossa olitte? Vaikuttaa sellaiselta, että voisi itsekin harkita. 🙂

  Vastaa
 15. Mirtsu 19.01.2017

  Moikka! Muakin kiinnostais tuo turvaistuin-tilanne. Onko takseissa saatavilla vai pitääkö raahata itse mukana? Me lähetään 1,5 viikon päästä reissuun eka kertaa vajaa 2-vuotiaan kanssa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   Meillä oli Mimosa mun sylissä ja samoissa vöissä. Jotenkin ajateltiin että tämä on riittävää, kun porukka reissaa ympäri maailmaa ja ajelee skoottereilla+tuktukeilla. ? tajuut varmaan mun pointin.. toki kukin tavalaan ? meille olis ollut ihan mahdotonta raahata istuinta mukana. ? eikä siellä kyllä kukaan edes kysellyt istuimen perään 😀 ja hei semmoisen voi varmaan vuokrata sieltä jos tahtoo, ja joissain takseissa oli korokepenkkejä lapselle!

   Vastaa
  • Pauliina 19.01.2017

   Oltiin vajaa vuosi sitten. Tilatakseissa pitää olla turvaistuimet ja usein ne on siellä takakontissa… ei tietenkään kaikissa vaikkakin pitäis olla… mutta meilläkin kulki sylissä tai omissa vöissä lapset.

   Vastaa
 16. Hertta 19.01.2017

  Ihana aurinko ja ihana valo. On se vaan niin, että kun lapset nauttivat, niin aikuisetkin nauttivat <3

  By the way – sen verran pitää huomauttaa, että olet tekstissäsi sotkenut Maspalomasin ja Meloneraksen. Nuo rantakuvathan ovat Meloneraksesta. Se on kyllä ihana uusi ja moderni paikka ja lasten kanssa on helppo liikkua. Maspalomas on enemmän sisämaassa, ihanaa ja väljää bungalow-aluetta.

  Ihana huomata, että sinäkin mainitset jo seuraavan matkan 🙂 Minullekin käy aina niin, että kun reissusta tulee kotiin, niin alkaa miettimään jo seuraavaa. Meidän 3-vuotias on tehnyt 5 ulkomaanmatkaa ja viimeksi eilen kyseli, että voisiko joku huomenna iltapäivällä lähteä lentokoneeseen hänen kanssaan 🙂 Uskomattomia nuo pienet jutuissaan, niin huolettomia ja innokkaita murusia.

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   Niinpä <3

   Okei hei joo, ihan totta varmasti.. en tuota nimeä paikalle huomannut missään. Otettiin taksi aina Maspalomasin rannalle ja siitä lähdettiin käppäilemään.. 🙂 ehkä alue on monelle myös maspalomasin ranta?

   Voi miten onnekas pikku matkustaja teillä on <3 aivan ihana! Joo jotenkin tuli sellainen fiilis, että mitä mä oon edes miettinyt, reissussa oli tosi kivaa ja uudestaan vaan 😀
   Ihanaa loppuviikkoa koko teidän perheelle! <3

   Vastaa
 17. Satu 19.01.2017

  Ihana kuulla että reissu meni hyvin, vaikka alku olikin ehkä vähän stressaava.
  Me mennään juuri tuonne maspalomasiin, ja kiva että tykkäsitte… Mikä siitä teki teidän mielestä niin kivan, että menisitte uudestaan? 🙂

  Oliko teillä vuokrarattaat hotellista vai jostain muualta? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   IHANAAA! <3 siellä on kiva ranta, sitä voi kävellä vaikka inglesiin saakka, dyynit lähellä, ihania+moderneja kauppoja ja muutenkin siisti+kaunis alue 🙂
   Me oltiin ostettu rattaat lekmeristä, carunan matkarattaat 🙂
   Nauttikaa reissussa <3<3

   Vastaa
   • Satu 20.01.2017

    Kiitos!?
    Toivoimmekin että se kohde olisi sellainen siisti ja rauhallinen.
    Täytyy katsella kans sellaisia kevyitä rattaita. Meidän matkarattaat on aika isot ja painavat verrattuna noihin carenoihin.

    Ihana fiilistellä jo teidän lomakuvia. ?
    Kiitos kuvasta ja totuuden mukaisesta postauksesta. ?

    Vastaa
 18. Sarkkukai 19.01.2017

  Heippa! Aivan mahtavalta kuulostaa teidän reissu! Ei olisi ehkä pitänyt tätä lukea, kun iski niin kamala matkakuume:D Ihana kyllä kuulla näitä kokemuksia, kun lapsen kanssa matkustaminen on ihan uutta. Kiitos tästä postauksesta, mulle oli ainakin hyötyä kun haaveilee/suunnittelee ulkomaan matkaa pienen kanssa 🙂

  Kivaa pian alkavaa viikonloppua teille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2017

   Ihana kuulla 🙂
   Joo hei reissunpäälle vaan, kaikki menee paljon paremmin mitä aattelee (tai no ainakin mun mieli ajatteli vaikka mitä :D).. Lapsetkin nauttii niin paljon <3
   Samoin teidän perheelle, kiitos <3

   Vastaa
 19. Anni 19.01.2017

  Ihana kuva tuo missä Mimosa juoksee pallon perässä (toiseksi ylin)<3 sai niin hyvälle tuulelle!:)
  vauvat ja taaperot on niin suloisia ja vauvanpyöreitä. Ja niin tomerasti neiti näyttää porhaltavan eteenpäin 😀
  tuo on sitä aikaa mitä tulee ihan varmasti kamala ikävä sitten kun tämä meidänkin nuorimmainen (nyt 4kk)siitä ohi kasvaa….

  terkuin ikuinen vauvakuumeilija 😉

  Vastaa
 20. Mimmi 19.01.2017

  Voi vitsit, alko melkein itelläkin tehdä mieli lähteä koko perheen voimin reissuun kun kuuli ja näki kuinka ihana reissu teilläkin ollut alkumatkan kämmähdyksistä huolimatta ? aivan ihanan näköstä ollut ja näytätte kyllä kaikki nauttineen reissusta ❤

  Vastaa
 21. Miimii 19.01.2017

  Ihanan näköistä lomailua 🙂 Mutta hei, älkää menkö enää samoissa vöissä pienen kanssa. Mietipä miten käy jos lennät voimalla eteenpäin – pienen rakenne ei sitä kestä! Ennemmin pieni ilman vöitä syliin, ja pidät kiinni kovasti.

  Vastaa
 22. Annukka 19.01.2017

  Siis aivan ihana postaus! Teidän reissu on ollut varmasti ikimuistoinen, ja kaikki on kuulostanut todella kivalta. ? Tykkään paljon positiivisuudestasi, ja olikin ihan parasta päästä lukemaan näin pitkä postaus? Plus mitä kuvia!! Matkakuume iski samantien ❤

  Vastaa
 23. Riikka 19.01.2017

  Kuulostaa siltä että oli ihana loma <3 olette kyllä mahtavia vanhempia ja teillä on herttaiset lapset<3 nimimerkillä kokemusta sillä olin samassa koneessa kuin te 😀

  Vastaa
 24. Ninni 19.01.2017

  Me käytiin muutama vuosi sitten kanssa tammikuussa kanarialla ja matka alkoi samalla tavalla!
  Meidän ei onnreks kauaa tarvinut koneessa loppujen lopuksi odottaa, kun päästiin lähtemään.
  Ja oltiin Maspalomaksessa Lopesan Costa Meloneras
  Hotellissa. Voin sitä kyllä suositella! Oli ihana hotelli
  Ja loistava palvelu koko matkan 🙂

  Vastaa
 25. Sofia 19.01.2017

  Kuulostaa niin ihanalta reissulta! Oli varmasti tosi rentouttavaa olla viikko pois arjesta ja lämmössä. 🙂 itelläki alkaa tulla kauhee matkakuume kun näitä kuvia/tekstiä kattelee. ? Riikka olikin kommentoinut että ootte mahtavia vanhempia, ja vaikka ei omakohtaista kokemusta olekaan niin jotenkin se on välittynyt blogin kautta ja oon miettiny ite et olispa ite yhtä hyvä vanhempi omille lapsille, sitten kun niiden aika tulee. Toivottavasti teillä tauti helpottaa pian! 🙂 Ja tervetuloa takas kylmään Suomeen ;D

  Vastaa
 26. Jessica 20.01.2017

  Moi Sara! Oltiin teidän kanssa samaan aikaan samassa hotellissa. Näin teidät kerran aamupalalla. Annoin kuitenkin olla rauhassa enkä tullut juttelemaan 😀 Tultiin eilen takaisin reissusta. Kiva kuulla että teilläkin oli kiva reissu! Onneksi oli lämpimiä päiviä eikä satanut. Kesän odotusta! 😉

  Vastaa
 27. Äiti kahdelle 20.01.2017

  Hei suuri kiitos tästä postauksesta! ? Me lähdetään muutaman viikon päästä myös kanarialle kahden lapsen kanssa,niinkuin jo aiemmin kommentoin toiseen postaukseesi. Tuli paljon hyviä vinkkejä.. Oon miettinyt mitä tuolle pojalle ottaisi lennolle syötävää ? tyttö onkin korvikkeella. Kiva kuulla että oli onnistunut reissu! Me ollaan muutamasti oltu aiemmin kanarialla, mutta nyt on tytön ensimmäinen reissu. Siellä todella otetaan lapset hienosti huomioon ja juuri ravintoloissa tullaan aina ojentamaan lastenistuinta pyytämättä ja lapset saa aina tikkareita ?

  Vastaa
 28. Riina 21.01.2017

  Olen ollut Maspalomaksessa useaan kertaan ja samoin vanhempani, ja vieläpä samassa hotellissa aina, Club Maspalomas. Monet ihmettelevät, että miksi päädymme kanarialle vaikka olemme reissanneet hyvin paljon eri puolilla ja kanariansaarethan ei nyt kovin hyvässä valossa kaikille näy. Minä itse kyllä niistä tykkään jos lomalta haen aurinkoa, rentoutusta ja loman helppoutta!
  Club maspalomas tarjoaa ihanat pienet omat bungalowitää, mikä jottei lasten siinä omalla pihalla temmeltää ja aikuisten pelata sulkapalloa yms. Isommilla porukoilla olemme myös siellä olleet ja saaneet bungalowit lähekkäin/vastakkain.

  Vastaa
 29. Sara 26.01.2017

  Ihania aurinkoisia kuvia!!
  Muista fiilistellä täällä -> paljon espanjalaista musiikkia ja espanjalaisia radioita 🙂
  http://www.nettiradiomaailmalla.com/category/espanja/#.WInCsy196M8

  Vastaa
 30. Sofia 02.05.2017

  Hei minua kiinnostaisi millä lentoyhtiöllä lensitte

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.05.2017

   hmm.. meillä oli pakettimatka.. en muista mikä lentoyhtiö operoi lentoa.. :/

   Vastaa