random asiaa

loma, me, muoti, ootd, pohdintaa

Moikka! Meillä vatsatauti pyyhkäisi koko perheen läpi, mutta nyt taidetaan olla voiton puolella. Hyvä niin, koska huomenna meillä alkaa arki ja samalla kaavalla vedetäänkin sitten kesään saakka. 🙂 Vaikka lomailu on parasta, niin kyllä sitä arkea on jo odotettu. Saa hommat luistamaan, ruuat, urheilun ja kotihommat balanssiin. Alla ensimmäinen lukijan toive! Me suunnataan Matildan kanssa brunssille ja loppupäivä menee kotosalla. <3Sara

Listaa top 5 random asiaa mitä ilman et voisi elää ”tyylii juustokakku”.

Tässä ne tulee:

Lämminsuihku– Oon monta kertaa kertonut täällä siitä kuinka lämmin suihku rentouttaa ja sen avulla pääsen paremmin uneen. Mikään ei voita kotisuihkua ja sitä, että pääsee ennen nukkumaan menoa puhtaana unille.

Hoitoaine&Seerumi– Mun hiukset ei pärjäisi missään nimessä ilman hoitsikkaa ja seerumi antaa vielä ihanan lisätehon. Varsinkin latvat on sen verran kenkut, että niitä pitää kosteuttaa.

Tavaroiden vaihtelu– Oon pienestä saakka vaihtanut huoneeni järjestystä sekä verhot ja maton usein. Rakastan sitä kun kotiin saa pienillä/isoilla muutoksilla uutta ilmettä. Tykkään tästä todella paljon enkä koe sitä yhtään raskaaksi. Saatan vaihtaa järjestystä monta kertaa vuodessa. Usein meidän vieraat saattaa naureskella, että heeei viimeksi sohva oli ihan eri paikassa. Tosin täällä uudessa kodissa en ole päässyt vielä isojen huonekalujen kimppuun, vaan mööbleeraan kaikkea pientä. 😀

Täydelliset naiset– Beverly Hills, Oc, New York, You name it! Mun viihdehetki ja aivot narikkaan fiilis… ja Kardashianit tietty <3

Kahvi– Mmm mikään ei voita kahvikupposta aamulla&iltapäivällä. Maidon kanssa ja monesti vaahdotettuna. Oon alkanut juomaan kahvia vasta viime vuosien aikana ja nykyään en voisi olla ilman.

(fakkushortsit-AmericanApparell, t-paita-Zara, neule-H&M, laukku-Forever21, arskat-RayBan, Kengät-NewBalance/saatu/Polhem)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Ada 22.01.2017

  Arki on kyllä ihan parasta, vaikka saattaakin joskus olla kiireistä ja stressaavaa! 🙂 Ihanat kuvat tässä postauksessa, tuo asu sopii sulle täydellisesti!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.01.2017

   Kiitos Ada 🙂 niinpä, loppupeleissä arkea ei voita mikään <3

   Vastaa
 2. Taika 22.01.2017

  Ihana loma ollu teillä ja loman jälkeen sitä jaksaa taas paremmin pyörittää arkea. 🙂 Jännä tuo tavaroiden vaihtelu, ite oon kans pienestä asti vaihellu järjestystä usein ja nyt tuleva muutto pistää sisustusjuttuja kivasti uusiks. Miun kahvi on nykyään teetä, ensimmäiseen raskauteen loppu kahvinjuonti kun seinään, vaikka ikäni oon pieni kahvisieppo siihen asti ollu 😀 Ja toinen raskaus kasvatti jalan numeroa isommaks, hassuja nää muutokset. Vaikuttiko raskaudet sinuun mitenkään? 🙂
  Ikäviä nuo sairastelut, meillä podetaan todennäkösesti influenssaa ja toivotaan et pienet tervehtyy ja me aikuiset säästytään niin päästään arkitouhuihin ja pakkaileen tavaroita kohti uutta kotia <3 Paranemisia sinnekkin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.01.2017

   Aijaa, aika kivaa 🙂 hei ihanaa että pääset sisustelemaan!!
   Joo mäkään en muuten pystynyt juurikaan juomaan raskaana ollessa kahvia, mutta himo palautu kyllä synnyktyksen jälkeen 😀 Hmmm, onkohan jotain isoja muutoksia tullut.. en nyt ainakaan keksi.. vaikka kyllä molemmat raskaudet oli tosi rankkoja kropalle.

   Voih, tosiaan toivon että teillä menee pian ohi <3<3 Kaikkea hyvää ja ihanaa uutta viikkoa koko teidän perheelle!

   Vastaa
 3. Oona 22.01.2017

  Moikka!
  Missä kävitte brunssilla? Katsoin instagramista vesi kielellä videoita brunssiherkuista ja näytti niin hyvältä, että sinne olisi itsekin päästävä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.01.2017

   Ravintola Kaarti 🙂 Oli tosi hyvä, kandee ehdottomasti mennä 🙂 <3

   Vastaa
 4. Pauliina 22.01.2017

  Täällä kanssa yksi täydelliset naiset fani! Kaikki mahdolliset niistä tullut katsottua. Aina odotan, mikä uusi alkaa, kun vanha loppuu 😀

  Vastaa
 5. Etna 23.01.2017

  Ihania kuvia ja ihanan näköinen loma teidän perheellä ollut! ^_^ harvakseltaan lukenut sun blogia. Millaisista vaatteista pidät eniten tai mitkä asiat vaikuttavat ostopäätökseesi!

  Vastaa
 6. Emppuli 23.01.2017

  IG:ssä puhuit, että sua oksettaa niin mä kerkesin jo toivoa, että oot raskaana ? Teillä on niin suloiset tytöt ja ootte niin hyviä kasvattamaan lapsia, niin olisin toivonut teille perheenlisäystä. Hyväkäytöksisiä lapsia tarvitaan enemmän tähän maailmaan ?

  Vastaa
 7. Laura 24.01.2017

  Täällä kärsitään flunssasta ja yskästä koko porukka, minä, puoliso ja 1v lapsi :/ lapsella jopa kuumetta oli pari päivää, jospa se olo helpottaisi pian 🙂

  Vastaa