pehmoinen matto

design, koti & sisustus

Moikka! Oon aina rakastanut pehmoisia mattoja, mutta luovuttiin siitä ajatuksesta joskus Lilan pentuaikoina, kun häneltä tuli vielä jatkuvasti ilopissoja jne. Nyt kun meillä on eteisessä sekä tyttöjen leikkihuoneessa nukkamatto oon päässyt näkemään miten hyvin ne toimii ja miten paljon niistä tykkäänkään. Lilasta tuskin meillä on enää se isoin huoli, sillä tytöt läikyttelee ja sotkee minkä kerkeää. 😀

Pyröin netissä ikuisuuden ja etsin sopivaa mattoa meille. Me vieläkin mietitään olohuone/keittiön akustiikkaa ja sitä miten sen kanssa menetellään. Näin ensialkuun oli siis ihan huippua saada paksu, iso matto joka nappaisi osan äänestä itseensä. Vaikka kuinka tykkäsin meidän edellisestä matosta, niin se ei vain istunut koonsa puolesta olkkariin.. Täytyy miettiä sille uusi paikka.

Etsin nimenomaan isoa nukkamattoa ja pian tuli vastaan Ruugs.fi. Heidän valikoimaa selailtua tiesin aika nopeasti, että oikea on löytynyt. Mikko arvuutteli hetken olisiko valkoinen hyvä valinta, mutta ensi testauksella ihastui täysin valoisuuteen ja mattoon ylipäätään. Harkitsin pitkään myös pyöreää mattoa, sillä Ruugsin sivuilta sellaisen voisi tilata isossa koossa (aika harvinaista). Kuitenkin päädyin 200×300 suorakulmaiseen mattoon tämä ja ai vitsit miten ihana, pehmoinen matto meillä nyt onkaan. Tilasin maton viime viikon tiistaina ja se saapui torstaina, joten ME LIKE! Turhauttavinta ikinä on tilata jotain uutta ihanaa kotiin ja odottaa sitä pahimmillaan 3-5vk. Vai oonko mä vaan malttamaton? 😀 Ainakin näin talvella tämä pehmomatto istuu niin passelisti olkkariin ja tytöt tietty rakastaa pehmeyttä. Molemmat meidän neidit on kovia tekemään piruetteija ja nyt on ainakin turvallinen paikka harjoitella. Oon myös itse katsonut useammat kerrat telkkua matolla muutaman tyynyn kanssa. Laadun oon huomannut samalla tavalla kuin toisissa meidän nukkamatoissa. Nukka ei irtoa ja matto on erittäin miellyttävä imuroida. Iloksemme myös akustiikka parani!

Pehmoista keskiviikkoa sinne! <3Sara

*Matto Ruugs.fi / saatu /en merkinnyt tähteä otsikkoon, koska olen saanut maton mutta mitään muuta yhteistyötä ei ole sovittu. Mitään kirjoittamisesta tms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 kommenttia

 1. powerforyou 25.01.2017

  liittyen näihin yhteystöihin, niin esim. tuon ko yrityksen kanssa, löysitkö itse yrityksen, ja otit heihin yhteyttä yhteistyötä ehdottaen vai lähestyivätkö he sinua tässä? olisi mielenkiintoista tietää miten nämä toimii, kun itselle niin tuntematon asia… 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.01.2017

   Mä löysin, kuten postauksessa kerroin 🙂 Joskus käy niin ihanasti että bloggaaja saa testiin tai itselleen halumiaan tuotteita, ilman mitään vastinetta/rahaa (tietty ilmaisista tuotteista maksetaan vero). Tämä oli sellainen tapaus ja monesti saadut vaatteet tms ovat sellaisia. Ihanaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
  • Kro 25.01.2017

   Suosittelen lukemaan (jos aihe enemmän kiinnostaa) semmosen kirjan kun Blogimarkkinointi – blogilla mainetta ja mammonaa. Avaa lukijalle aika hyvin tätä miten yhteistyöt yms. blogeissa hoituu 🙂

   Vastaa
   • Sara Parikka 25.01.2017

    Hei kiitos tästä 🙂 mä meen itekki heti lukemaan!! Ihanaa loppuviikkoa <3

    Vastaa
   • Sara Parikka 25.01.2017

    oho, hups huomasin että oliki kirja 😀 mutta joo, toihan vois olla hyvä&hyödyllinen ostos :)!!

    Vastaa
 2. Una 25.01.2017

  Ehkä hieman harmittaa että tämäkin oli yhteistyöpostaus. Lähinnä sen takia, että otsikossa ei ollut tähteä, koska itse nykyään suosin vain normaaleja postauksia ja ohitan yhteistyöversiot, vaikka niissäkin varmasti kivoja juttuja. Kuluttaminen, mainonta ja ostokulttuuri on tällä hetkellä top, ja sitä kohtaa tahtomattaan ympärillään koko ajan.
  Muuten ihana blogi ja mukavan rento ote kirjoittamiseen! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.01.2017

   Kiva kuulla että tykkäät!! 🙂 Mietin itseasiassa kun kirjoittelin että onkohan tämä harhaanjohtavaa, koska ajattelin että varmasti luulette tämän olevan yhteistyö.. en kuitenkaan saanut mattoa vastineeksi blogitekstistä tms, joten koko kirjoitus on täysin omaa alaani ja halusin sen kirjoittaa.. jos merkkaisin kaikki saadut tuotteet otsikkoon, niin harva postaus olisi tähdetön.. kuitenkaan yhteistyö/työhön nämä ilmaiset tuotteet (josta maksetaan verot) eivät mielestäni liity. Kaikkea hyvää ja tosiaan mainontaan jne törmää k a i k k i a l l a 😀 hyvä pointti!

   Vastaa
 3. Anonyymi 25.01.2017

  Ihana matto, meilläkin oli samanlainen kunnes karu totuus tuli puolen vuoden jälkeen; ei se lapsi- ja koiraperheessä pysy valkoisena (yllättävää! ? Kokeilin silti..) ja todella haastava pestä.

  Onko teillä oikeasti olohuoneen pöydällä koriste-esineitä vai vain stailaus kuvaa varten? Miten saatte pienemmän lapsen jättämään ne rauhaan? En muista, minkä ikäinen hän on, mutta meillä ei moinen onnistuisi. Olen miettinyt pöytäliinankin liimaamista pöytään ?

  Blogisi on ihana, positiivinen ja kiva kun postaat arkisista jutuista 🙂 Nykyään tuntuu olevan vähenemään päin blogien arkijutut ja sen myötä jäänyt lukeminenkin vähemmälle. Arkeahan meidän kaikkien elämä pääosin on, joten siitä on myös kiva lukea, saada ideoita omaan arkeen, samaistua, jne. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.01.2017

   😀 😀 mäkin kokeilen 😉 ja kesällä onneks voi helposti käydä pesemässä ite!

   Mä tykkään stailata aina jos tytöt nukkuu ja iltasin.. aika paljon hyllyjen päällä on kyllä tavaroita ja aina vaan pitää sanoa Mimosalle ”ei ei ei” 😀 Matilda osaa jo 🙂

   Ihana kuulla, kiitos <3 Hei joo, mä kirjoitan lisää tänään illalla tuosta arki asiasta.. jotenkin pää ollut ihan lukossa. Illalla lisää :)<3

   Vastaa
 4. kaisu 25.01.2017

  Matto näyttää tosi kivalta, meillä kaikkien mattojen täytyy olla helposti pestäviä ja imuroitavia kun yhdestä koiruudesta lähtee aika paljon karvaa ja kaikista koirista kuraa ja hiekkaa tulee aina sisään vaikka kuinka koittaisi putsata niitä eteisessä 🙂 Hei olis kiva muuten jossain vaiheessa lukea postausta teidän tauluista ja muista mitä seinillä on, ja onko nyt uuteen kotiin tullut niitä paljon lisää 🙂 Ihanaa keskiviikkoa sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.01.2017

   Kiitos 🙂 Joo hitsit kyllä meilläkin varmaan pitäisi olla 😀 saas nähdä mitä tästä tulee 😀
   Joo, tänään muuten taide juttua juurikin tuli 🙂 Ihanaa viikonloppua!!

   Vastaa
 5. Iina 25.01.2017

  Moikka! Mistä tuo ihana pöytä on ostettu ? (:

  Vastaa
 6. J 25.01.2017

  Moi, aivan ihana matto! Täytyy kuitenkin myöntää, että välillä tulee itsekin pohdittua, kuinka paljon kaikkea saatua blogeissa näkyy. Usein vieläpä todella arvokkaita tuotteita. Olen myöskin miettinyt, miten tämä oikein toimii.

  Varsinkin näin opiskelijabudjetilla elävälle tuntuu jotenkin hurjalta, miten paljon kaikkeen tavaraan käytetään rahaa/miten kalliita esineitä saadaan ilmaiseksi sillä välin kun toisilla ei ole varaa kuin peruselelyyn (mikä sekään ei ole kaikille itsestäänselvää). Toisaalta, voisihan sitä itsekin ryhtyä bloggaajaksi ilmaisten tavaroiden toivossa, mutta kun se tuskin on suurimmalle osalle bloggaajista se tavoite kuitenkaan, vaan se itse bloggaaminen 🙂 Onhan se hyvä, että edes jotkut saavat hienoja hankintoja sivutuotteina. Kuitekin itseäni myös ärsyttää kaikki rahan ympärillä pyöriminen ja mainonta, kun tuntuu, että sitä tulee joka tuutista nykyään.

  Tämä komentti ei sis mitenkään kritisoi tätä postausta tai blogiasi, ja kuten sanoit, tässä ei ollut kyse yhteistyöstä 🙂 Vaan näin yleisellä tasolla olen monesti asiaa pohtinut ylipäänsä blogeja selaillessani ja olisi myös mielenkiintoista kuulla, mistä nämä saadut tuotteet kumpuavat 😀 Mutta sen tuossa jo selititkin osittain 🙂 Toki jos itse bloggaisin ja ”tarvitsemiani” (mikä oikeasti on tarve ja mikä ei) tuotteita olisi mahdollista saada, varmasti itsekin niitä kyselisin säästämisen toivossa 😀 Mitenköhän saisin tiivistettyä pointtini.. Ehkä niin, että tuntuu välillä vähän epäreilulta kun bloggaajat saavat ilmaiseksi asioita, joihin itsellä ei ole varaa. Sitten välillä ajattelee, että ”tuo tuote on varmasti hyvä kun hänkin on siihen raaskinut rahansa laittaa” tai ”ehkä sitä itsekin voisi tuollaiseen panostaa joskus”, kunnes taas selviää, että kyseinen tuote on saatu ilmaiseksi.

  P.S. Meilläkin on eräänlainen isohko valkoinen nukkamatto olohuoneessa (sukulaisilta saatu), ja myöskin koira, joka rakastaa pyyhkiä siihen naamaansa 😀 Mutta toistaiseksi vielä valkoinen ja vuoden ollut nyt käytössä meidän taloudessa 😉 Tosin juuri äsken itse kaadoin punaista mehukeittoa siihen….

  Vastaa
 7. Jenna 25.01.2017

  Toi on tosi kaunis matto!! mulla on ollut suunitelmissa jo pitkään hommata valkoinen nukkamatto olkkariin mutta vielä ei ole sitä oikeaa tullut vastaan! Ehkä joskus ;)! Ihanaa kun teilläkin pysyy koristeet pöydällä, meillä ei olla edes taapero iässä yritetty koskea koska oppi jo pienestä että ne on äidin 😀 mä oon niin kynttilä rakas et en tiedä mitä tekisin pimeät illat ilman niitä:)’teillä on tosi valoisa olohuone, oon ihan rakastunut kun katselen näitä kuvia!! :O

  Vastaa
 8. Mimmi 26.01.2017

  Hui vitsi oot ollu rohkee valitessas valkosen maton ? mäkin oon haaveillu valkosesta nukkamatosta olkkariin mut en uskalla hankkia ? lastenhuoneessa on sellanen ikean valkopohjanen värikkäillä napeilla oleva matto ja se on ihan järkyttävän näkönen jo vaikka ei vuottakaan oo siinä ollut ?

  Vastaa
 9. Pullakainen 26.01.2017

  Ihanan hyväntuulinen blogi sulla! ? Tuli mieleen, että oletko harkinnut vanhan mattonne nostamista olkkarin seinälle? ’moderni ryijy’ helpottaisi akustiikkapulmia ja saisit silti ihastella mieluista mattoa. Kuviollinen sopisikin varmaan hyvin, kun nykyinen matto ja sohva kuitenkin ovat ihan yksivärisiä. Netistä löytyy inspiskuvia jos idea tuntuu liian villiltä.
  Kaikkea hyvää teidän perheelle! Itsekin odotan parhaillaan kovasti toivottua esikoistamme ja parin viikon päästä alkaakin jo äippäloma ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.01.2017

   Siis joo ollaan itseasiassa ja tämä kommentti oli ihana muistutus siitä. Matto nimittäin nostettiin tänään seinälle 🙂 KIIITOS!! ja ihanaaaaaa onnea niin kovasti loppuraskauteen <3

   Vastaa