gold

loma, me, muoti, ootd

Moikka! <3 Me oltiin eilen lillumassa Flamingossa ja sen jälkeen käytiin rauhassa syömässä. Rentouttava illan mittainen irtiotto tuli kyllä tarpeeseen. Nyt viikonloppu vietetään perheen kanssa ja meinataan ulkoilla sekä olla kotosalla.
Käytiin reissussa ollessa yhtenä päivänä kaupoilla ja löysin Pull&Bearin aleista tämän ihanan kultaisen mekon noin kympillä. Olin todella iloinen löydöstä, koska tämä mekko on täydellinen juhliin ja se on todella mukava päällä. Kuin iso t-paita, vaikka onkin kaunista kangasta! En ole olleenkaan juhlapukeutuja (päin vastoin) ja en esimerkiksi osaa/halua kävellä juuri koskaan korkokengillä. Myös kaikki kireät mekot ei nappaa ja juhlapukeutumisessa arvostan mukavuutta. Tärkeintä on että koen vaatteen omakseni. Tämä kultainen mekko käy mielestäni niin arkeen kuin juhlaan. Kuvista ei ihan hahmotu mekon kimallus, mutta säihkettä ei kyllä puutu. Ensi kesää odotellessa ;).. tosin tämän voisi yhdistää paksujen mustien sukkisten ja saappaiden kanssa.
Ihanaa viikonloppua! <3Sara
ps. huomaa kolmannen kuvan pikku Seniorita mun takana ;DVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. NNiina 27.01.2017

  Oi miten nätti näköinen mekko! ? Se käy sulla aivan hyvin ? flamingo spa on aika ihana paikka. Se on hyvä kun oot saanut levännyt ja kiva kuulla että on ollut kiva siellä flamingossa.
  Ihanaa viikonloppua sinulle! ?

  Vastaa
 2. Mimmi 27.01.2017

  Ihana mekko! ? mulla myös ylläri ylläri samat juhlapukeutumis kriteerit ? väljät trikoiset paksummat mekot on lemppareita enkä viihdy korkkareissakaan juuri koskaan ? teille myös ihanaa viikonloppua ? me lähdetään huomenna kaasojen kanssa hääpukujahtiin (jaiks!), lasten mennessä papalle yökylään ? tiedossa kokopäivänen tyttöjen päivä kun saan kaasoni meille vielä yökyläilemään ❤ tiedossa siis häiden suunnittelua, muutama lasi viiniä, hiusten laittoa, hyvää ruokaa ja ihanaa rauhaisaa aikaa parhaassa seurassa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.01.2017

   hehe, tietty 😉
   JEEEEEEEE, voi miten kuulostaa täydelliseltä, nauttikaa <3 halaus!

   Vastaa
 3. Ada 28.01.2017

  Oi vitsit, todella kaunis mekko! <3 Kivaa lauantaita ja viikonloppua!

  Vastaa
 4. J 28.01.2017

  Tosi nätti mekko 🙂 Samoilla linjoilla, tykkään siisteistä, mutta päällä rennomman tuntuisista juhlavaatteista. Helpompi nauttia juhlista, kun ei koko ajan kiristä joku vaate/ole tukala olo istuessa ja syödessä 🙂 Kuulostaa ihanalta. Itse olen myös huomenna lähdössä kylpylään lillumaan ja sen jälkeen varmaan syömään mieheni kanssa. Meinaa vaan tietenkin juuri nyt flunssa pahentua viikon lepäily-yrityksistä huolimatta :/

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.01.2017

   Niinpä 🙂 kyllä juhlissa pitää voida syödä ;D Oi jee, ihanaa, nauttikaa <3

   Vastaa
 5. Jade 28.01.2017

  Oon näitä postauksiasi lueskellut, en vaan oo saanut aikaiseksi kommata mitään. 😀
  Mekko on tosi ihanan näköinen, sopii siulle valtavan hyvin! <3 Edullisia ostoksia on aina ihana tehä. 🙂
  Laitan muuten tässä lähiaikoina siulle Salkkareihin postia, koska sitäkään en oo vielä saanut aikaiseksi 😀
  Ihanaa päivää sinne! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.01.2017

   Kiitos Jade! <3
   oooooi, onpa kivaa! Kiitos!
   Ihanaa viikonloppua 🙂

   Vastaa