Taiko *

design, koti & sisustus, yhteistyö

Heippa! Oi miten ihanasta auringosta saatiin eilen nauttia. Kummasti tuo aurinko iloa&valoa kotiin :). Ollaan myös vastaanotettu tällä viikolla kotiimme ensimmäinen taideteos! En ole koskaan tiennyt taiteesta kovinkaan paljoa ja se on tuntunut minulle aika vaikeasti lähestyttävältä aiheelta. Siskoni kodissa olen saanut ihailla kauniita teoksia ja sitä kautta koko teema on tullut lähemmäksi minua. Mulla käy lähes aina niin, että kun silmä tottuu alkaa kummasti kiinnostamaan kaikenlaiset asiat niin vaatteet kuin sisustus.
En ole koskaan uskaltanut aikasemmin ostaa taidetta, mutta kun Taiko verkkokauppa otti yhteyttä oli pakko tarttua tilaisuuteen. Siskolle Taiko oli entuudesta tuttu ja itse ihastuin heidän sivuihin sekä tarjontaan ensivilkaisulla. Ennen Taikoa taide on ollut hankalasti saatavilla, mutta nyt ammattitaiteilijoiden teoksia voi hankkia helposti sekä turvallisesti. Valikoima on myös erittäin laaja, joten kaikille varmasti löytyy mieleinen teos. Selailin sivuja pitkään ja testailin erilaisia tauluja Taiko testin avulla. Siinä ladataan kuva kohdasta mihin taulua suunnittelee, jonka jälkeen voi mallailla erilaisia tauluja ja nähdä konkreettisesti miltä ne näyttäisivät.
Lopulta päädyin kuvissa näkyvään teokseen (tämäspeksit postauksen lopussa) ja onhan se aika uskomaton fiilis kun uniikki taulu toimitetaan taiteilijan äidin varastosta suoraan kotiovelle. Täytyy myöntää, että fiilis oli ihan eri kun vastaanotin jotain näinkin uniikkia. Ihailin värejä ja taulun kaunista ulkonäköä todella pitkään. Nyt vielä pohditaan taululle täydellistä paikkaa, mutta sellainen varmasti löydetään.
Mieluusti kuulisin teidän kokemuksia taiteesta ja sen hankinnasta? Ja kannattaa ehdottomasti tutustua Taikoon jos ei ole entuudesta tuttu. Mielettömän inspiroiva ja helpostilähestyttävä verkkokauppa. Saan myös ilokseni jakaa teille ALEKOODIN: SARAPARIKKA10, jolla saa -10% kaikesta taiteesta helmikuun loppuun saakka. Omia suosikkeja löytyi heti niin monta, että en lähde niitä luettelemaan, mutta vinkkinä kannattaa tsekata myös valokuva osio 😉 Nyt rauhaisaa viikonlopun jatkoa! <3Sara
*yhteistyössä Taiko, Maalaus/ Luonnon sylissä 3 / Vicky Maaranen


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Jade 28.01.2017

  Kuulostaapa kivalta, pitää itsekin jossain vaiheessa käydä Taikon sivuilla kurkkaamassa mitä sieltä löytyy ?
  Miulla itelläni ei oikein oo muuta kokemusta taiteesta, kuin vain se, että harrastan kuviskoulua ja maalailen ja piirtelen kotonakin kaikenlaista. 😀 Mm. toissapäivänä ostin Lidlistä tosi edullisesti akryylivärit ja siveltimiä, sekä paletin ja maalausta varten paperia. Instassa miulla on ”oikeen” tilin lisäksi myös taidetili, jos kiinnostaa niin voit käydä kurkkaamassa siellä @kummatus_art 🙂
  Kstsoin muuten äsken liveäsi ja kommentoinkin siihen jotain. Tee ihmeessä useemmin livelähetys, sitä oli ihana kattoa. <3
  Hyvää viikonloppua! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.02.2017

   kannattaa 🙂
   OI wau pitääpä mennä heti kattomaan 🙂 <3 Ihanaa viikkoa!!!

   Vastaa
 2. Annukka 28.01.2017

  Onpa hieno! Tuollaisen taulun voisi itsekin kotiuttaa 🙂

  Vastaa
 3. NNiina 28.01.2017

  Onpa aivan mahtava näköinen taulu! (:

  Vastaa
 4. Frida 29.01.2017

  Siis upea kerrassaan todella kaunis ja nimi ei voisi olla osuvampi <3

  Vastaa